Potrubní průmyslové rozvody zajistí firma MONTEMA z Otrokovic
Firma MONTEMA, spol. s.r.o. sídlí v Otrokovicích a poskytuje kompletní služby v oblasti průmyslových odvětví, jako je gumárenství, strojírenství, stavebnictví, potravinářství a chemický průmysl. Zabývá se službami, prací i dodávkou materiálu. Zaměřuje se na potrubní průmyslové rozvody.
Kompletní nabídka sortimentu oken, dveří i garážových vrat
Na českém trhu působí řada výrobců kvalitních otvorových výplní – oken, dveří, ale také třeba garážových vrat. Portfolio produktů od jednoho výrobce přitom nemusí zákazníkům vyhovovat ve všech ohledech, často je vhodné kombinovat nabídku několika výrobců a využít tak plného potenciálu, který je k dispozici. Firma Bastl, působící na českém trhu již ...
Zakázkové truhlářství Praha
Výroba nábytku je v posledních letech neustále trendy. Moderní je nechat si nábytek vyrobit přímo na míru tedy na zakázku. Díky tomu můžete mít svůj dům, byt, pracovnu i kancelář vybavený krásným a elegantním nábytkem, který bude nejenom vkusný, ale díky svému designu bude skvěle ladit s daným prostorem.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Bentonitové systémy jako hydroizolace nové generace
Ve stavebnictví je velké množství technologií, ze kterých můžeme vybírat. Samozřejmě by vždy mělo být naším cílem materiál co nejvíce zužitkovat a zajistit jeho trvanlivost. Jednou z oblastí stavebnictví, o kterou bychom se měli zajímat, je efektivní hydroizolace. Mezi těsnící systémy nové generace se řadí výrobky společnosti MEDIUM International. ...
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Teplovodní podlahové vytápění, které si zamilujete
V dnešní době množících se nákladů a neustále se zvyšujících cen je víc než příjemné, pokud se člověku podaří alespoň na něčem měsíčně ušetřit. Klíčem k objemnější peněžence a spokojenějšímu životu jsou energeticky úsporné technologie. A právě na takovém principu funguje i teplovodní podlahové vytápění Schlüter-Bekotec-System.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Vodní filtry a filtrace pro úpravu vody dodávané z vlastní vodárny (studny) i z městské vodárny
Každý, kdo má doma na své zahradě studnu by ji chtěl využívat naplno. Pokud je studna dobře zásobována vodou, pak není co řešit. Říkáte si, že takovouto vodu byste nikdy nepili? V tom případě máte zřejmě pravdu, voda musí být ošetřena vodním filtrem či filtrací pro úpravu vody. Tyto prostředky slouží také i k filtraci vody z městské vodárny.
Agroservis Holý – to je záruka kvalitních motorových pil
Nevíte nebo ještě pořád váháte nad značkou motorové pily? Zvažujete, která je nejlepší, dostatečně kvalitní a bezpečná, aby se vám s ní dobře pracovalo? V tom případě zvolte jedinou možnost a to kvalitní motorovou pilu Husqvarna.
Klimatizace pro rozvaděče
Firma STEGO Czech s.r.o. je proslulá výrobky, které se vyrábí v Německu. Tyto výrobky mají chránit elektroniku před vysokými nebo naopak velmi nízkými teplotními rozdíly. Firma nabízí řešení, jak ochránit citlivé části v rozvaděčích a jiných zařízeních například před korozí nebo poruchami. Vliv teplotních rozdílů je na elektronické a elektrické ...
Zastínění oken od profesionálů pro útulný a praktický interiér
Zastínění oken pomocí vhodně zvolených záclon, závěsů, žaluzií či modernějších způsobů je základem útulnosti každého interiéru - ať už se jedná o obytný či kancelářský prostor.
Garážová vrata a brány a prodej jejich náhradních dílů do celé Evropy
Máte už nová garážová vrata nebo luxusní bránu? Věděli jste, že od společnosti Hanoka, která vyrábí, prodává a montuje právě garážová vrata a různé další doplňky, je možné si zakoupit i náhradní díly? Jsou k dostání po celé Evropě. Nemusíte se tak ničeho obávat, pokud se vám pokazí nějaký díl, nemusíte měnit hned celý produkt. Velice snadno vymění ...
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno
Průmyslová vrata pro ochranu strojů od Novaferm
Společnost Novaferm se specializuje na dodávku vysoce kvalitních průmyslových vrat, a to především vrat rychlonavíjecích, vyrovnávacích můstků a těsnících límců a vybavení nakládacích ramp. Dále dodává protiprůvanové zábrany jak do průmyslových podniků, tak do skladových hal či nákupních středisek.
Novaferm, s.r.o. Rychlonavíjecí průmyslová vrata Praha
Barvy na kov bez dlouhých příprav to jsou barvy Hammerite
Sortiment naší firmy tvoří barvy, laky, lepidla ale také tmely, zkrátka vše, co budete potřebovat při rekonstrukci obydlí, nebo v jakékoliv stavební firmě. Zboží je samozřejmě určeno také domácím kutilům.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Rodinný dům i každá budova si zaslouží originální vrata
Mít dům je nádherná představa ideálního bydlení. Kdo jej má, tak může zase snít o dalších vymoženostech s ním spojených. Co takhle nějaká vrata? Třeba garážová. A co když vlastníte jinou budovu? I tady najdou svoje umístění. Například průmyslová vrata.
Tanky pro pivovary a farmacii i CNC stroje od kvalitních výrobců dodává firma P.A.F. Praha
Podnikáte v nápojářském průmyslu a řešíte, jak zajistit trvanlivost nápojů? Nebo potřebujete kvalitní CNC stroje na obrábění nejrůznějších materiálů? V obou případech se obraťte na společnost P.A.F. Praha s.r.o.. Už od roku 1993 totiž dodáváme tanky pro pivovary a farmacii, ale také nejrůznější CNC stroje od renomovaných výrobců.
Mobilní WC, oplocení i kontejnery pro venkovní akce i staveniště zajistí WC Servis
Pořádáte nějakou akci a chcete zajistit dostatečnou hygienu? Využijte možnosti pronájmu mobilních WC od firmy WC Servis s.r.o.. Jsme ryze česká firma se sídlem v Mladé Boleslavi a zajistíme nejen mobilní WC, ale také mobilní oplocení či kontejnery. Postaráme se také o dopravu a kompletní servis námi pronajímaných prvků.
Rozvody médií pro dopravu vody, stlačeného vzduchu, dusíku či oleje
Rozvody médií existují v různých provedeních. Nejvíce variabilní rozvody médií, které jsou na trhu k sehnání, jsou systémy EQOfluids, které najdete u naší společnosti. Jde o jedinečný systém potrubí, který se může pochlubit celou řadou výhod.
Kancelářské židle se zvýšenou nosností a dětské židle
Pořád hledáte židli, která by se pro vás stala tou „pravou“? Žádné otlačeniny, bolavá záda nebo zkřivená páteř! To jsou velice bolestivé problémy, na které chceme raději jednou pro vždy zapomenout. Jak ale vybrat správnou kancelářskou židli? Vybírat můžete snadno u firmy ON LEAD CZ s.r.o., která je největší prodejnou židlí na Zlínsku.
Elektroinstalační materiál nakupujte jedině u zkušeného výrobce
Když pracujete s elektroinstalačním materiálem, potřebujete mít stoprocentní záruku jeho maximální kvality. Tu vám už více než 100 let poskytuje firma Spelsberg, která dodává značkový vysoce kvalitní elektroinstalační materiál pro průmysl, drobné i větší společnosti i jednotlivé řemeslníky. Své výrobky neustále vyvíjíme a zdokonalujeme a díky tomu ...
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Absolutní novinka roku 2017- VITELLO VACANZA FLEX®
Máte nádhernou terasu, ale ještě by to potřebovalo zdokonalit? Chcete si terasu užívat nejen v hezkém počasí, ale po celý rok? Není nic jednoduššího jako montáž vysoce kvalitního, německého přístřešku, který vám dodá firma WIDOMA s.r.o. a ještě si vybrat novinku VITELLO VACANZA FLEX®. A o co se vlastně jedná? Jde o kombinaci pevně zaskleného ...
Chcete moderní zařízení do vašeho domova? Bude se jednat o klimatizaci, vzduchotechniku nebo systém rekuperace?
Společnost Finiš Ostrava se zaměřuje na klimatizaci, rekuperace, vzduchotechniku a také na chladicí a mrazicí zařízení. Působí zejména v regionech Ostravy, Frýdku Místku, Karviné a Opavě. Tato společnost funguje a působí na trhu už od roku 1991.
Elektrické nářadí Brandýs – prodejna a půjčovna s kvalitním a širokým sortimentem
Hledáte nářadí pro vaši stavbu nebo rekonstrukci? Nebo jste naopak řemeslník, který potřebuje nářadí pro truhláře a tesaře? Pak se nebojte obrátit na kvalitního prodejce. My vám odborně poradíme, pomůžeme s výběrem a máme široký sortiment. Na své si u nás přijdou i malíři a podlaháři nebo lakýrníci.
Nábytek podle principů štíhlé výroby od firmy Enprag
Kovový nábytek, Lean produktové řady a ergonomická pracoviště na míru podle principů štíhlé výroby nabízí společnost Enprag s.r.o. Na českém trhu působíme přes dvacet let a nabízíme široký sortiment kovového nábytku a vybavení. Začínáme zjištěním potřeb zákazníka, po společném výběru vhodných produktů pokračujeme grafickým návrhem v 3D, cenovou ...
Specialista na výrobu kovových flexibilních dílů a hadic
Jsme specialistou na flexibilní kovové díly. Naše firma Witzenmann pro vás bude vždy partnerem a to při veškerých jednáních, zejména když jde o neutralizaci vibrací a zachycení pohybů v rozvodech. Witzenmann Opava je součástí celosvětově působící mezinárodní společnosti Witzenmann Group. Proto jsme schopni poskytnout kompletní produktovou paletu ...
Výroba špaletových oken, vnitřních dveří, okenic a pergol na zahradu
Firma Tronet pochází z Vysočiny. Zaměřují se na oblast Třebíče, Jihlavy, Mor. Budějovic, Znojma a dále na města Jemnice, Dačice, Slavonice a Jindřichův Hradec. Dřevěná eurookna značky Tronet, splňují ty nejvyšší nároky běžných uživatelů. Rozhodně dodržují to, co si předsevzali. Vyrábí kvalitní a poctivé výrobky ze dřeva, které jsou určené jak ...
Zahrada našeho domova aneb od návrhu až po realizaci
Zahrada každého domova tvoří jakousi vizuální část vnějšího prostoru, který kolem našeho obydlí máme. Je zde prostor pro vytvoření skalky, nebo malého jezírka. Jen vědět, jak tento prostor využít. A právě s využitím tohoto prostoru nám pomohou zahradnické služby soukromého majitele pana Hastíka. V České republice, ale i mimo ni, se na tomto poli ...
Zahrady - Hastík s.r.o.