České skleněné vánoční ozdoby a dekorace do bytu. IRISA slaví 60 let
Zdobení vánočního stromečku je v čase vánočním záležitostí naprosté většiny českých rodin. Je to zkrátka tradice, která k vánocům patří stejně, tak jako k prvnímu máji jarní polibek pod rozkvetlou třešní. Každým rokem tak na Štědrý den „oblékáme“ stromeček pomocí vánočních ozdob do zbrusu nového kabátku. Někteří v oblasti vánočních ozdob zůstávají ...
Nábytkové kování Hradec Králové
Vše co potřebujete pro svůj dům, byt, dílnu, prodejnu či řemeslo najdete v kamenném obchodě firmy CRATER HK s.r.o., která sídlí ve městě Hradec Králové. Zde provozují kamenný obchod, ve kterém najdete nejrůznější truhlářské potřeby. Nabízí nábytkové kování, stavební kování, spojovací materiál, lepidla, tmely, barvy, nářadí, nástroje a ochranné ...
Střechy na klíč spolehlivě a pro každého od FRANKIE Zábřeh
Střecha je základ domu. Pokud není v pořádku střešní krytina, pak může docházet k zatékání vody do domu a k jeho ničení. S tím, abyste měli střechu vždy v pořádku, vám pomůže společnost FRANKIE Zábřeh zajišťující střechy na klíč.
Výhody vinylových podlah
Podlaha tvoří vždy jakýsi základ místnosti. Nejdříve se díváme na celý prostor, ale hned v zápětí si všímáme podlahy. A právě proto by měla být podlaha příjemná, hezká na pohled, pohodlná při nášlapech a snadno udržovatelná při úklidu. Chcete nahlédnout do světa podlahovin? V tom případě vás vítá firma HARMONIE DESIGN, která sídlí ve městě Vsetín.
Komplexní sadovnická a zahradní činnost
Každá zahrada je důležitou součástí a také pýchou všech domů. Splňuje účel praktický, ale především estetický a proto není na škodu odevzdat veškerou realizaci konečného vzhledu profesionálům, kteří se přizpůsobí vašim požadavkům a postarají se i o další údržbu. Tak jako i Zahradnické služby Knotek & Veselka ze Štětí.
Půjčovna stavebního nářadí a mechanizace Veselí nad Moravou, okres Hodonín
Vodohospodářské stavby Javorník-CZ s.r.o. je firma, která vznikla v roce 2000 a úspěšně plní veškeré služby, které jsou s vodohospodářskými stavbami spojené. Budují kanalizace, obecní a městské komunikace, ale mají také půjčovnu stavebního nářadí a ostatní mechanizace.
Frézované úchytky kuchyňských dvířek a kuchyní
Kuchyně a kuchyňské linky jsou součástí každého interiéru v domácnosti a jsou jedním z hlavních bodů prostředí. Proto i pozornost na ně je vysoce důležitá a jde i o ten nejmenší detail jako jsou třeba úchytky na dvířka. O dokonalost kuchyní se ve všech směrech postará firma Draft Inc., s.r.o., Židlochovice.
Agroservis Holý je autorizovaný dealer značky Husqvarna
Naše firma Agroservis Holý sídlí v Moravském Krumlově. Počátek firmy se datuje do roku 1993, kdy se firma začala zaměřovat na prodej a servis zahradní techniky. Postupem času se sortiment rozšířil. Neustále však dbáme na vysokou kvalitu a precizní provedení, proto jsme si vybrali tu nejlepší značku a v dnešní době jsme autorizovaným dealerem ...
Vzduchotechnika - větrání vzduchu s rekuperací tepla
Mít moderní domácnost si přeje každý z nás. Toužíte také po moderním vybavení a nejkvalitnějších technických přístrojích, které jsou na dnešním trhu dostupné? V tom případě se obraťte na společnost SEFEN spol. s.r.o., která zajistí speciální systém vzduchotechniky, díky které budete moci větrat místnosti s pomocí rekuperace tepla.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Přesné a kvalitní elektroměry od odborníků firmy KRALgroup
Vysoce kvalitní a spolehlivé elektroměry i veškeré služby související s jejich výrobou, prodejem a provozem najdete na jednom místě - u společnosti KRALgroup. Tato firma nabízí elektroměry na lištu DIN, speciální elektroměry, GSM elektroměry v duálním režimu, systémy energetického managementu, měření energií i aplikaci systémů energetického ...
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
Dřevěná okna Tronet – výsledek píle a cílevědomé práce
Firma Tronet se výrobou oken zabývá bezmála 25 let. Jak sama uvádí, v začátcích firmy disponovala znalostmi práce se dřevem, co však chybělo, byly znalosti a zkušenosti z oblasti marketingu. Tronet je jasným příkladem, že píle, sebevědomí, znalost materiálu a řemesla stačí k vybudování velké úspěšné firmy s působností po celé republice i mimo ni. ...
Spolehlivá dřevěná eurookna a kvalitní dveře - Třebíč
Máte rádi dřevo? Přírodní materiál, který je vzhledově líbivý a po všech stránkách spolehlivý. Rádi ladíte svůj dům do přírodního stylu? Pak jste si vybrali správě dřevěná eurookna od firmy BOHEMIO CZ, s.r.o.
Truhlářské práce pro region Brno-venkov
Zařízení interiéru patří k důležitým prvkům pro útulné a harmonické bydlení. Na trhu je spousta možností pro výběr nábytku, ale mnohdy nesplňují konkrétní představy, možnosti a požadavky zákazníka. Pokud si však najdete šikovného truhláře, tak získáte realizaci nábytku podle vašich představ. A pro Brno venkov svoje služby poskytuje Truhlářství ...
Vyrobíme a smontujeme ocelové konstrukce i potrubí. Demontujeme, stěhujeme a montujeme stroje a technologické zařízení
Dnes je těžké najít spolehlivou firmu, která svou práci odvádí kvalitně, rychle a s úctou k zákazníkovi. Montema Otrokovice však k těmto vzácným firmám patří. Klade důraz na kvalitu provedení práce, profesionalitu svých zaměstnanců a vstřícnost k přáním a požadavkům zákazníků. Hledáte-li tedy někoho, kdo montuje ocelové konstrukce, stěhuje či ...
Vybavte svou strojírenskou či stavební firmu kvalitní technikou
Strojírenské a stavební firmy se neobejdou bez vysoce kvalitního a spolehlivého pracovního ručního elektrického nářadí, které je nezbytné pro řádnou výrobu. Olomoucká společnost PRONAR s.r.o působící na trhu již od roku 1998 zabezpečuje těmto firmám veškeré potřebné nástroje, které jsou výrobu zcela klíčové a nenahraditelné.
Lokální větrání s rekuperací tepla
Téma, o kterém se v posledních letech diskutuje čím dál více. Větrání a ztráta tepla. Dva hlavní faktory, o kterých si myslíte, že zde proděláváme a ztrácíme tím peníze, protože větrání v zimě znamená ztrátu tepla, naopak nedostatečné větrání zase naopak způsobuje vznik roztočů a plísní.
Plastová okna Vysočina
Plastová okna nejsou v posledních letech žádnou novinkou, nýbrž se velice rychle staly součástí našich domovů a plní praktickou stránku našeho bydlení. Šetří náklady na bydlení, spoří energii a snižují tepelné ztráty domova.
Montáže automatických úsporných závlahových systémů a čerpadel
Aby byla tráva krásně zelená, je nutné ji pravidelně zalévat. Z tohoto důvodu je nutné zajistit kvalitní závlahu. Ta je v současné době realizována nejčastěji automatickými zavlažovacími systémy, které tvoří nejmodernější způsob, jak vyřešit otázku závlahy. Nechejte si zpracovat řešení na míru Vaším požadavkům a dejte zeleni to, co potřebuje.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Plošné spoje a kabelové svazky – zakázková výroba od DURANGO electronic
Sháníte-li firmu, která vám na zakázku vyrobí nejrůznější kabely, kabelové svazky a plošné spoje, kontaktujte společnost DURANGO electronic s.r.o. z Plzně. Zakázkovou výrobou elektroniky se zabýváme už více než 20 let. Za tu dobu jsme získali mnoho zkušeností, které nyní uplatňujeme při řešení a zpracovávání zakázek.
DURANGO electronic s.r.o.
Výroba a zpracování přírodního a umělého kamene
Kámen je materiál, který poskytuje nejen kvalitu, ale také nezaměnitelný design vhodný nejen pro interiéry, ale také exteriéry. Přírodní materiály jako mramor, žula, travertin, onyx nebo pískovec můžete vidět v prostředí domácností i firem. Pokud i vám imponuje tento materiál, tak si nenechte ujít výrobky a služby společnosti PRVNÍ KAMENIA CZ, ...
Pořiďte si dřevěná EURO okna od tradičního českého výrobce TESKO Kolovrat
Kvalitní česká okna vyrobená českými řemeslníky z výběrového českého dřeva. Taková pořídíte u firmy TESKO Kolovrat s.r.o., která je tradičním českým výrobcem oken pro každý domov. Vyrábíme a montujeme dřevěná EURO okna, vchodové dveře a také tesařské konstrukce. To vše ve špičkové kvalitě. Působíme v Moravskoslezském kraji, zejména v regionech ...
Dílenský nábytek a dílenské vybavení včetně servisu
Společnost RK - TECH s.r.o. představuje kompletní vybavení dílen. Preferují individuální přístup. Nábytek vyrábí samozřejmě i na zakázku. Vybrat si zde můžete nářadí přesně dle požadovaných výrobních úkonů. Nyní můžete mít dílnu vybavenou podle svých vlastních představ.
Chcete kvalitní krb, aniž byste museli přiložit ruku k dílu? Pak si jej nechejte postavit od profesionálů
Je mnoho důvodu, proč se bát stavět právě krb. Nemusí jít nezbytně jenom o šikovnost, ale mnoho z nás si zkrátka netroufá na tak vážnou stavbu, jakou je právě krb. Proto jsou zde specializované firmy, které vám postaví celý krb na klíč, aniž byste se museli vy sami něčemu učit, nebo zbytečně nad tímto úkolem ztrácet čas.
Úspory - snižování energetických nákladů
Pracujete ve firmě se stlačeným vzduchem? Víte, že je za tím spousta nákladů? Máte toho už dost? V tom případě se můžete obrátit na firmu DOST s.r.o. Nebaví vás placení nepřetržitých výdajů a nákladů? Nechejte si zajistit audit výroby stlačeného vzduchu.
Pronájem mobilních toalet na festivalech nebo sportovních akcích
Perfektně zajištěná akce, ale chybí to nejpodstatnější, a sice toalety? Aby se vám při pořádání jakékoliv akce něco podobné nestalo, stačí si zajistit kompletní pronájem mobilních toalet. Díky mobilnímu WC zajistíte veškerý potřebný komfort s dodržením hygienických předpisů a odpadnou vám další starosti se servisem i odvozem. O vše se postará ...