Ať už vaříte cokoli, zajistěte si kvalitní a široký sortiment gastro vybavení
Gastro zařízení a gastro nádobí je základem každého dobrého jídla. I přední světoví kuchaři si jsou vědomi toho, že bez správného gastro vybavení by se daly jejich delikatesy jen těžko vytvořit. Jenže kde má člověk spolehlivé gastro potřeby sehnat? Jak zjistit, že se jedná o nádobí, které nezklame? Nebo že stejný kus seženu i za rok, což je ...
Šatní kovový nábytek pro školy, který vydrží
Každý jistě bude souhlasit s tvrzením, že ve školních zařízeních je zapotřebí opravdu odolného nábytku. V šatnách platí tento názor zřejmě nejvíce. Šatní kovový nábytek firmy TechnoBank vás přesvědčí, že řešení se vždy najde. Dokonce při nízkých nákladech.
Investiční činnost a správu nemovitostí zajišťuje firma A.K.F. Správa nemovitostí a.s.
Dlouholeté zkušenosti se správou budov jsou naší oporou při dalších jednáních. Mezi tyto služby zahrnujeme správu nemovitostí, prodej a pronájem nebo také údržbu a to po celé Praze. V této oblasti zajišťujeme kompletní servis.
Kamenná dlažba? Kamenictví Daha Nehvizdy vám zajistí tu nejlepší
Kamenná dlažba, kamenná pracovní deska, kamenné krby, obklady či hřbitovní architektura. To vše a další produkty z kamene můžete mít v té nejlepší kvalitě. Stačí se obrátit na naši společnost Daha Nehvizdy. Zabýváme se ušlechtilou i hrubou kamenickou výrobou. Kámen je velmi moderním a stálým materiálem, který má perfektní vlastnosti. Využijte i vy ...
Zahrádka jako z pohádky
Přeměnit neforemný trávník v místo, které přímo láká k posezení, je pro firmu I & T s.r.o. Jihlava denním chlebem. Za dobu své působnosti nasbírali potřebné zkušenosti, které mohou zúročit právě na vaší zahradě. Třeba při realizaci zahradního jezírka.
Rekuperační systémy a instalační materiály k rekuperačním jednotkám nakoupíte v našem eshopu
Pokud chcete koupit rekuperační systémy nebo jen instalační materiál k rekuperačním jednotkám, neváhejte navštívit eshop nebo kamennou prodejnu firmy Ventilátory Zlín - Karel Ušela. Zabýváme se velkoobchodním a maloobchodním prodejem ventilátorů a stavební vzduchotechniky.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Hanoka Kladno: Záruční i pozáruční servis garážových vrat
Garážová vrata, brány, průmyslová vrata, sekční, výklopná, sklopná, rolovací, odsuvná i dvoukřídlá vrata. To všechno prodává a montuje firma Hanoka Kladno. Dodáváme také příslušenství, pohony pro garážová vrata i včetně dálkového ovládání a mnohé další. Poskytujeme také záruční a pozáruční servis.
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno
Hledáte vhodné místo pro své podnikání? Potřebujete kancelář, kontaktní centrum, výdejnu e-shopu nebo obchod?
Podívejte se na možnosti, které nabízí areál BB Centra na Praze 4. Není jednoduché začít budovat vlastní firmu, nebo ji zvětšovat a zajišťovat všechno potřebné k jejímu chodu. Ať už začínáte nebo se rozrůstáte, vždy k tomu potřebujete správné prostory.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Neomezené barevné provedení konstrukcí terasových přístřešků
Terasy a balkony už nemusí být jenom šedé nebo jednobarevné prvky na domově, které nijak zvlášť nevyniknou. Terasy i balkony lze jednoduše zastřešit pomocí proskleného zastřešení VITELLO FLEX® nebo VACANZA®. Hliníková konstrukce se nabízí ve všech barvách. I barvy hrají ve venkovním prostředí významnou roli, takže je nepodceňujte a vyberte si tu, ...
Rozsah sortimentu a služeb v oboru plastů je opravdu široký a dá se najít za všech okolností vždy nějaké řešení pro každého
Elventa je společnost, která se zaměřuje na plasty všemožných druhů a jejich využití. Pokud zákazník přijde s konkrétními požadavky, tak vždy najdou nějaké specifické řešení přímo na míru danému klientovi. V dnešní době jsou plasty často využívané v každém odvětví.
Elventa LV, s.r.o. Plastové produkty a polotovary
Jak vybrat správnou stínicí techniku
Zvědavé pohledy z ulice, ostré slunce nebo večerní světlo pouličních lamp. To všechno jsou záležitosti, které dokážou život pěkně znepříjemnit. Naštěstí existuje perfektní řešení, díky kterému už nebudete muset hledat stín a soukromí ve vlastním domě. Kvalitní stínicí technika od firmy Garážová vrata a žaluzie Martin Mareček se o vše postará.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Bentonitové těsnicí rohože EUROBENT
Společnost MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. disponuje širokým sortimentem bentonitových těsnicích produktů. Tyto produkty se dají běžně použít na pozemní, inženýrské i vodní stavby. Bentonitové produkty najdou uplatnění tam, kde je potřeba hydroizolace, zadržení vlhkosti nebo také zúrodnění půdy.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Podlahy - koberce, PVC a vinyl, laminátové, dřevěné i další druhy
Firma STRNAD podlahy, dveře s.r.o. prodává nejrůznější typy podlahových krytin. Soustřeďují se také na dveře a zárubně. Najdete zde krásně barevné koberce, dětské, veselé, ale i elegantní a důstojné. Mezi další se řadí praktické PVC a vinyl. Samozřejmostí jsou i dřevěné podlahy, ale máme také podlahy na terasy.
O zdravé sezení dětí se postarají rostoucí židle a stoly od firmy ON LEAD CZ
Jako rodič určitě chcete svému dítěti dopřát to nejlepší a postarat se o jeho zdraví. Proto byste měli dbát na správné sezení dítěte. Kvalitní dětská židle je základ. A vzhledem k tomu, že dítě pořád roste, ideální bude rostoucí židle. Pořídíte je v prodejně firmy ON LEAD CZ s.r.o. ve Starém Městě u Uherského Hradiště.
Úprava a filtrace vzduchu
Zajímáte se o úpravu a filtraci vzduchu a o další výrobky s tímto tématem spojené? Pak můžete využít velkoobchodní nebo maloobchodní prodej filtrace vzduchu, filtračních vložek, aluminiových filtrů a dalších filtračních elementů.
Techair, spol. s r.o. Kompresory Orlík Česká Třebová
Podlahové studio Praha 4 společnosti BOMA PARKET v soutěži Interiér roku
Širokou nabídkou podlah všeho druhu se zázemím velkoobchodu disponuje podlahové studio společnosti BOMA PARKET na Praze 4-Nuslích. Ničím nerušený výběr podlah, unikátně také dřevěných od českého výrobce ESCO Podlahy, si můžete užít v jeho moderně zařízených prostorách. Letos se toto studio dokonce stalo účastníkem soutěže pro architekty Interiér ...
BOMA PARKET s.r.o. Podlahové studio Praha 4 Nusle
Malé řešení pro velký problém: Tlumič hluku pro malé radiální ventilátory
Již více než rok pomáhá mřížka FlowGrid od společnosti ebm-papst zajišťovat, aby vysoký výkon nedoprovázela zvýšená hlučnost. Mřížka na sací straně ventilátoru je účinným opatřením společnosti ebm-papst na ochranu proti hlučnosti v různých oblastech větrání a klimatizace. Doposud byla mřížka používána u větších axiálních a radiálních ventilátorů ...
Rozvaděče aneb základ zavedení elektrické energie nejen do domácností
Elektrické rozvaděče tvoří naprostý základ pro zavedení elektřiny do všech objektů. Tyto, nejčastěji plastové skříně, jsou plné drátů, ale současně musí být vybaveny určitými funkčními prvky dle zaměření rozvaděče. Plastové skříně tohoto zaměření vyrábí v České republice firma Elplast – KPZ Rokycany, spol. s r.o., a to jak ve standardizované, tak ...
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Krby a kamna - kombinované sestavy
Stavba krbů a kamen Praha, pod vedením Tomáše Jíry, je společnost, která se zabývá kamnářstvím. Firma navrhuje, dimenzuje a také staví veškeré krby a kamna různých velikostí a druhů. I v této kategorii je nyní na výběr a to hned z několika produktů. Můžete si domů nechat nainstalovat akumulační, sálavá, teplovzdušná a teplovodní kamna, nebo krby, ...
Významný dodavatel instalačního materiálu pro datové a telekomunikační sítě
Potřebujete pro svoji firmu nebo soukromé účely profesionální vybavení pro datové a telekomunikační sítě? K tomu různé druhy kvalitních nástrojů? S těmito požadavky nemusíte navštěvovat tucty kamenných poboček, ale jeden velkoobchod a ještě z pohodlí domova. Postará se o vás firma OPTICORD.CZ s.r.o.
Požární automatické dveře firmy SPEDOS
Skvělá varianta, jak vyřešit otevírání dveří moderním způsobem. V dnešní době už nepotřebujeme klasické dveře s madly nebo s klikami, mnohem praktičtější jsou automatické dveře, které se před Vámi samy otevřou. Hodí se do administrativních budov i obytných bytových domů.
Zahradní technika STIHL a VIKING na podzim
Na podzim je na zahradě opravdu hodně práce. Společnost Patrick s.r.o., autorizovaný prodejce výrobků značek STIHL a VIKING, přichází s podzimní akcí, která potěší profesionály i hobby uživatele.
Od školních potřeb, přes kosmetiku až po barvy a laky – Drogerie Poruba
Drogerie je místem, kam člověk jde, když potřebuje nový šampón, barvu na zeď, nejnovější řasenku nebo třeba vybavit pouzdro svých dětí školními pomůckami. Je to místo, kde se dá sehnat prakticky vše, co vy a vaše domácnost potřebujete. Navštivte rozsáhlou Drogerii Poruba, pro kterou je spokojenost zákazníka slovním spojením, které lze vzít opravdu ...
DROGERIE Petr Poruba
Klimatizace do přepravních vozů
Letní období začíná, sluníčko stoupá stále výš a má daleko větší sílu, než je tomu v jiných ročních obdobích. Čekají nás vysoké teploty a krásně teploučko. Ovšem v některých případech velké horko může být až nepříjemné.
Stavební firma z Olomouce, MKA-service zajišťuje prodej a montáž okenních hydroregulovatelných štěrbin BRISTEC
MKA-service se pohybuje v oboru stavebnictví od roku 2001 a za tu domu mají načerpaných mnoho zajímavých zkušeností a přidávají neustále další. V dnešní době se věnují i tomuto chytrému automatickému větrání, které vám navrhnou, zašlou informaci o cenách a namontují.