Truhlářství, které vyrábí kuchyňské linky a ostatní nábytek, nachází se v oblasti Brno – venkov
Sídlíme blízko Moravského Krumlova, ale za dobu naší působnosti jsme se rozšířili už i za hranice tohoto kraje. Snažíme se plnit všechny požadavky našich zákazníků. Vyrábíme i další nábytek do dětských pokojů, ale také například do kanceláří.
Nově otevřená prodejna v Havířově - KMB barvy s.r.o.
Hledáte vhodnou barvu do obývacího pokoje? Sháníte jiné barvy a laky například pro účely podnikání? Pro každého řemeslníka i nadšence barev a kutila zde máme připravený široký výběr produktů. Jsme společnost KMB barvy s.r.o., která si pro své zákazníka připravila kompletní nátěrové systémy a barvy pro stavebnictví, dekorativní úpravu interiérů a ...
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Novinka od Slovlak CZ s.r.o. - asfaltohliníková nátěrová hmota Renolast
Tato firma sídlí ve Zlíně. Najdete u nich univerzální produkty ale také specifické. Mají své vlastní produkty a novinkou, kterou představují je právě asfaltohliníková nátěrová hmota pod značkou Renolast.
Koupelnové studio Instal – Renč vám ukáže vaši budoucí koupelnu v 3D
Možnost vidět svou budoucí koupelnu ještě před zahájením stavebních prací nabízí firma Instal – Renč s.r.o. v koupelnovém studiu v Nymburce. Díky vizualizaci 3D nemusíte mít obavu, že v průběhu realizace dojde k nějaké chybě, kterou může být i nevhodný výběr barvy obkladaček.
Kvalitní truhlářství poznáte podle několika kritérií
Vybavení interiéru kvalitním nábytkem a spotřebiči je finančně náročnější záležitost. Proto je velice důležitá správná volba firmy, která se právě tou vaší zakázkou bude zabývat. To, jak dopadne finální výsledek, můžete odhadnout už na začátku jednání. Truhlářství Aleše Víta vám pomocí speciálního počítačového programu hned na samém počátku ukáže, ...
Kámen v mnoha podobách
Kámen je materiál, jehož využití je skutečně velice široké. Můžeme si jím ozvláštnit interiér našeho domu, šlapeme po něm v ulicích a je nezbytný na místě posledního odpočinku. Krásu i účelnost kamenných výrobků odhalují v Kamenictví Daha Nehvizdy s.r.o.
Veřejné osvětlení – nové, rekonstrukce, provoz i údržba Třebíč a Vysočina
Provádění elektrické instalace, provoz a údržba veřejného osvětlení patří k důležitým součástím profesionálních služeb. Realizaci nových projektů v rámci veřejného osvětlení a rekonstrukci stávajícího včetně dalšího servisu zajistí firma Elektro - Ing. Klíma s.r.o.
AVAPO – realitní kancelář, která má špičkové reference a doporučení
Hledáte realitní kancelář, která vám pomůže s nákupem či prodejem nemovitosti? Dejte na skvělé reference a doporučení, které má AVAPO – realitní kancelář Opava. Specializujeme se na prodeje a pronájmy bytů, prodeje rodinných domů, pozemků, ale také kanceláří v Opavě a okolí. Na našem webu si můžete přečíst i zkušenosti našich předchozích klientů.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka
Krbová kamna nebo kachlové krby příjemně oživí domácnost
Ozdoba, zdroj tepla, zlepšovač nálady – tím vším a mnohým dalším můžou krby nebo kamna být. V důsledku vyvíjení nejnovějších technologií jsme zapomněli, jak moc nám oheň dává. Jsme zajatci doby, kdy musíme neustále někam spěchat a být ve stresu. Změňte to a ještě se zahřejte – pořiďte si kachlové krby nebo krbová kamna od Krby Polách!
Výroba přípojkových, rozpojovacích skříní a elektroměrových rozvaděčů
Sortiment rozvaděčů, přípojkových a dalších skříní patří k důležitému vybavení pro další provoz například veřejného osvětlení, telekomunikací, distribučních sítí a podobně. Pokud hledáte kvalitu a profesionalitu včetně dlouholetých zkušeností, tak vám je poskytne firma ELPLAST-KPZ Rokycany, spol. s r.o.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Kvalitní zahradní a lesní technika pro Brno-venkov, Ivančice, Rosice, Pohořelice
Zahradní a lesní technika, kterou vlastní Miloš Hlaváč, byla založena již v roce 1995. Mezi hlavní zaměření této společnosti patří prodej a servis zahradní techniky značky Stihl a Viking. Jedna z mála firem, která je jejich autorizovaným prodejcem.
Nábytek na míru pro interiéry vyrobí Truhlářství Matefi, Praha 9
Doby, kdy byly obývací pokoje nebo kuchyňské linky navlas stejné, už jsou naštěstí pryč. Dnes může mít každý nábytek podle svých představ. Pokud si chcete ten svůj sami navrhnout a k tomu mít jistotu, že bude kvalitní, pak kontaktujte Truhlářství Matefi v Praze 9.
Společnost SALVATOR STŘECHY je tím pravým partnerem při rekonstrukci střech
Když před čtvrt stoletím vznikla firma Salvator střechy, specializovala se pouze na prodej materiálu a potřeb pro klempíře z okolí Bystřice pod Hostýnem. Postupně se rozšiřovala a dnes se prezentuje jako úspěšná společnost, která disponuje klempířským centrem i půjčovnou strojů.
Výroba strojů pro oblast klempířství, zámečnictví a jiné údržbářské dílny
Vlastní konstrukční návrhy pomáhají ve firmě Libor Brom – Mostr, vytvářet a produkovat originální komponenty do dílen a na další strojírenská pracoviště. Prodávají také nářadí a dokonce vyrobí a namontují sklopný stožár na pouliční osvětlení. Výrobky si sami navrhují a mohou vyrobit i atypické stroje.
Projekce a montáž vzduchotechniky i klimatizace
Naše firma INTERKLIMA spol. s r.o. Vám v tomto oboru se vším pomůže. Zařízení navrhneme, odborně poradíme, zařídíme projekci a vzduchotechniku dodáme a namontujeme. Ať jde čistě o klimatizaci na chlazení, topení a chlazení, větrání nebo jiný typ větrání.
Dokonalost kuchyňské linky dotváří vkusné kování i stylové spotřebiče
Kvalitní kování dovede prodloužit životnost kuchyňské linky o mnoho let. Proto firma ALEŠ VÍT NÁBYTEK spolupracuje pouze s dodavateli, kterým může v tomto ohledu důvěřovat. To samé také platí při výběru výrobců vestavěných spotřebičů. Pouze kvalita a dokonalý design je dostatečně dobrý pro zákazníky této renomované truhlářské dílny.
Dodávka a montáž dveří, zárubní, kování i podlahových krytin
Nová stavba nebo byt, ale i stávající interiér si zaslouží také nové dveře. A to nejen interiérové, ale i vstupní a k nim zárubně, zámky, kování a další příslušenství. A aby všechno spolu pěkně ladilo, tak rovnou i novou a dokonalou podlahu a to s výběrem různých možností podlahových krytin. A k tomu také zajištění dopravy a samotnou montáž, díky ...
Posuvné, bezbariérové dveře nebo odolná plastová okna
Praktické a stylové posuvné dveře, které se skvěle hodí do každého interiéru, bezbariérové dveře s bezbariérovým prahem a HTS portálem, které umožní každému pohodlný vstup. Ale také odolné plastové dveře nebo plastová okna, která jsou nenáročná na údržbu a navíc skvěle vypadají – to vše je nabídka SLOVAKTUAL Zlín.
PRIMATEP Teplice – stavební činnost, ale i kompletní péče o komíny
Stavební práce všeho druhu – přesně to nabízí společnost PRIMATEP Teplice. Postaráme se o klasickou stavební činnost, zateplení budov i rekonstrukce bytů. Naším oborem jsou ale i komíny. Na přání klienta zařídíme revize komínů, čištění komínů i jejich montáže.
Vestavěné skříně vám přinesou pohodu
Dnešním trendem v oblasti bydlení je z jedné stany úspora místa a z druhé možnost mít co nejvíce úložných prostor. Tyto požadavky lze jednoduše skloubit tím, že si necháme vyrobit vestavené skříně přímo na míru do našeho interiéru a přesně podle našich představ.
Politika a cíle jakosti Laboratoře validací a měření firmy AIRTECHNIK
Společnost AIRTECHNIK se zabývá technickou pomocí při řešení všech problémů s prostředím a funkcí technických systému. Poskytuje samotnou realizaci projektů, konzultaci, zaregulování vzduchotechniky či dodávky, měření a validace. Laboratoř validací a měření pracuje podle systému jištění jakosti dle aktuálních norem. Díky politice a cílům jakosti ...
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Kvalitní svářecí technika a čistící přístroje od předních dodavatelů
Sháníte kvalitní svářecí techniku nebo čistící přístroje? Pak se obraťte na Dirett Ostrava. U nás najdete vše potřebné, s výběrem vám navíc poradí zkušení zaměstnanci. Prodejem to ale nekončí, k dispozici je vám i servis a půjčovna nářadí. U nás najdete vše na jednom místě.
Výroba a montáž plastových bazénů a nádrží – Břeclav, Jižní Morava
Je nejvyšší čas myslet na léto! S létem samozřejmě přichází vysoké venkovní teploty, při kterých je nejlepší skočit do bazénu a zchladit se. Bazény se využívají nejenom pro osvěžení v horkých letních dnech, ale také za účelem plavání čili sportování. Výrobou a montáž plastových bazénů a i dalších ostatních nádrží, se zabývá společnost ORYX-CZ s ...
Výroba a prodej obkladových, štípaných šindelů
Dřevo je materiál, který nepřestane být součástí příbytků a zahrad ani v dnešní moderní době. A nejen dřevěný nábytek, okna a oplocení či altánky a pergoly jsou běžné, ale také dřevěné obklady fasád a střech v podobě dřevěných šindelů. A právě o kvalitní výrobu dřevěných obkladových, štípaných šindelů z různých druhů dřevin a následný prodej se ...
Pronájem nebytových prostor v Ostravě
Hledáte místo pro své obchodní či pracovní aktivity? Společnost TIMO profistavby s.r.o., specialista v oblasti stavitelství a stavebnictví, dokončuje výstavbu nové budovy na Slezské Ostravě a poskytují pronájem nebytových prostor. Budova se nachází na přístupném frekventovaném prostranství a disponuje parkovacími místy přímo před ní.