Železářství Stores Bruntál je tu pro váš praktický život
Je všude kolem nás, ale jeho přítomnost si neuvědomujeme. A přesto bychom se bez něj obešli jen stěží. Řeč je o železářském zboží, které vám v maloobchodním i velkoobchodním prodeji nabízí společnost Stores Bruntál.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Pouze kuchyňské linky na míru splní všechny představy
Pokud chceme, aby naše nová kuchyně splňovala přesně naše představy, je nezbytné nechat si ji vyrobit na míru. Firma ALEŠ VÍT NÁBYTEK vám tu vaši představí ještě předtím, nežli se pustí do díla. Díky počítačovému programu si ji totiž budete moci prohlédnout v trojrozměrném obraze.
Výroba jednoúčelových strojů, montážních automatů
Hodil by se vám do firmy jednoúčelový stroj? Přemýšlíte a zajímáte se o tyto a podobné produkty? Investice do jednoúčelových strojů a montážních automatů se rozhodně vyplatí a má budoucnost. Obrátit se můžete na společnost UNIREG spol. s r.o., která je špičkovým výrobcem jednoúčelových strojů.
UNIREG spol. s r.o. Výroba elektrických zařízení
Vzduchotechnika, klimatizace do velkých budov i do domácností
Co vás napadne, když se řekne vzduchotechnické zařízení? Napadne vás klimatizace do domácností nebo ta větší do průmyslových hal a jiných komerčních objektů? Vzduchotechnika má mnoho podob. A přesně tímto tématem, výrobou vzduchotechnických zařízení ale i jejich montáží, se zabývá společnost Kovo vzduchotechnika spol. s.r.o.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
TOPAS - čistírny odpadních vod
Komplexní řešení čištění odpadních vod nabízí firma TopolWater, s.r.o. Tato společnost vyrábí kontejnerové čistírny TOPAS. Výroba se uskutečňuje v Čáslavi, odkud firma pochází. Mají vlastní originální řešení a speciální technologické řešení, které je chráněno patentem.
Elektrické topné systémy a podlahové vytápění
Při stavbě nového objektu nebo rekonstrukci současného je důležitou součástí také řešení vytápění. Můžete si vybrat z různých možností topných systémů a také moderní podlahové vytápění, které vám poskytnou nejen zdroj tepla, ale také šetření výdajů. O veškerý komfort v oblasti vytápění se postará firma VETRA-Jiří Tetour z Liberce.
Hrotový systém proti ptákům
Už máte dost létajících stvoření, která sedají všude, kam se dá? Obzvláště pak na střechy budov, na římsy, parapety a podobně? Řešením je hrotový systém, který může být v provedení ohebném i neohebném.
Tepelná čerpadla i klimatizace zvýší komfort vašeho bydlení
Nejedna rodina nebo firma čelí otázce, jak ušetřit na energiích. Ceny se neustále zvyšují a proto není na škodu podívat se, jaké trh nabízí alternativy. Musíte samozřejmě dobře zvážit, jak se vám změna vyplatí a která varianta bude nejvhodnější právě pro váš dům. Jednou z možností mohou být tepelná čerpadla, v dnešní době dosahující vysokých ...
Dodávka průmyslových vrat – od rychloběžných vrat po protiprůvanové zábrany
Relativně velké stavební otvory, určené pro vjezd vozidel a manipulaci s materiálem, je třeba opatřit kvalitními průmyslovými vraty. Jejich výběrem výrazně ovlivníme průchod studeného vzduchu do interiérů a tím i spotřebu energie na vytápění. Kvalitní průmyslová vrata navíc zabraňují prostupování nečistot do vnitřních prostor, stejně tak chrání ...
Novaferm, s.r.o. Rychlonavíjecí průmyslová vrata Praha
Nepodceňujte výběr kvalitních garážových vrat
Garážová vrata jsou důležitým prvkem, který je lepší nepodceňovat. Jejich účelem je splňovat moderní, estetické, technické, bezpečnostní i kvalitativní požadavky. A zároveň se přizpůsobit přáním i toho nejnáročnějšího zákazníka. S tím vám nejen poradí, ale také zrealizuje firma Garážová vrata a žaluzie Martin Mareček se sídlem v Telči.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Nábytkové hrany ABS
Každý jistě moc dobře známe problém s nábytkem. Nejvíce na nábytku trpí hrany, které se častým používáním mnohdy odlepují, drolí, lámou nebo roztřepují. Jakmile se takováto hrana ulomí nebo odštípne, vidíte pod ní nevzhledné dřevo, často v podobě jakési „překližky“, a snadno se to nedá opravit. Přilepením se vše ještě zviditelní a zkazí úplně. ...
Značková prodejna Braun v Praze
Péče o vlasy, vousy, ústní hygienu či komfort, který potřebujete v kuchyni, vyžadují kvalitní značkové produkty včetně záručního i pozáručního servisu. Pokud chcete nakupovat s jistotou kvality, příznivé ceny a profesionálního přístupu, tak navštivte prodejnu firmy ELPEN-BRAUN v centru Prahy.
Podzemní plastové sklepy
Sklepy jsou nedílnou součástí domácností. Ušetří spoustu místa v domě a zajistí prostředí pro skladování všeho. Každý si pod tímto pojmem představí tmavou chladnou komoru, do které se nakonec bojí i vejít. Vaše představy a předsudky okamžitě zažene zcela jiný pohled na sklepy. Nemusí se totiž jednat pouze o tmavá místa v suterénu domu, ale o zcela ...
Vertikální zahrada přetvoří prostor k nepoznání!
Zelené stěny neboli vertikální zahrady jsou dominantou každého interiéru. Vytváří je firma Matouš Hydroponie s.r.o., která se zabývá moderní technologií pěstování rostlin v interiéru, hydroponií. Díky zkušenostem zaměstnanců a dlouhodobé spolupráci se zahraničními partnery zajistíme originální, moderní a kvalitně provedenou výzdobu interiéru.
Rychloběžná rolovací vrata podle přestav každého zákazníka
Společnost Forte Beroun vyrábí kvalitní, odolná a flexibilní rychloběžná rolovací vrata, na která je stoprocentní spoleh. Díky více než dvacetiletým zkušenostem je firma významným hráčem na evropském trhu s rychloběžnými vraty, ať už se jedná o rolovací vrata, mrazírenská vrata, lamelová vrata nebo další specifická vrata na míru.
Pronájem mobilních toalet, wc - pobočky Lovosice, Přerov, Příbram
Potřebujete zajistit sportovní nebo kulturní akci? Staráte se o spokojenost města nebo naopak pracujete na stavbách? Všechny tyto oblasti mají něco společného. Ano, jsou to samozřejmě toalety. Kam v takovém případě jít? Zajištění každé kulturní akce vyžaduje zejména zabezpečení formou záchodu. Proto společnost WC Servis s.r.o. zajišťuje mobilní ...
Půdní kondicionéry TerraCottem – různé druhy na podporu růstu rostlin
Pěstování rostlin, keřů a dřevin obnáší nejen samotné sázení či zalévání, ale také kontrolu nad zdravým růstem pěstovaných rostlin a plodů. Tento proces a ochranu proti chorobám rostlin podporují nové technologie, ze kterých vycházejí i půdní kondicionéry TerraCottem.
AVE CZ – úklidové služby, technická správa budov i další služby pro úspěch vašeho podnikání
Společnost AVE CZ patří již od roku 1993 k jedničce v oboru odpadového hospodářství po celé České republice. Protože se ale snažíme vyhovět všem vašim požadavkům a podpořit vaše podnikání, nabízíme vám i další užiteční služby. K dispozici je vám tak naše technická správa budov či úklidové služby, rádi pro vás ale zajistíme i schopné recepční, ...
Krbová kamna zajistí topení levně a s vysokou výhřevností
Topení dřevem v krbových kamnech přináší celou řadu výhod. Pokud zvažujete, že byste s topením v krbu začali i vy, obraťte se na profesionály. Firma Krby Polách se již 12 let zabývá stavbou krbových kamen. Klientům doporučí vhodný typ krbů i systému vytápění, a to s ohledem na pořizovací i provozní náklady i design.
Navíjení a převíjení elektromotorů (Brno, Znojmo, Pohořelice)
Firma ELMOT – Vašuta Milan, je specialistou v oblasti oprav elektrického nářadí, elektromotorů a čerpadel a provádí také revize těchto zařízení. Firma vznikla již v roce 2001 a za dobu své působnosti získala cenné zkušenosti. Čekat můžete vstřícné jednání, expres dodání a vysokou spolehlivost.
Montované konstrukce, spojovací a upevňovací materiály
Stavíte dům a přemýšlíte, jak nejspolehlivěji vyřešit jeho technické vybavení? Pokud rádi sázíte na kvalitu a zkušenosti, můžete se obrátit na společnost Metalfix, která vám zajistí pevné montované konstrukce, kotvy a hmoždinky, objímky pro potrubí a další spojovací materiál i nářadí, které vám při stavbě vyřeší řadu věcí.
Elektroinstalační materiál pro firmy i domácí pracanty
Společnost EPRO Trutnov s.r.o. je specializovaným velkoobchodem a maloobchodem s elektroinstalačním materiálem. Sortiment zboží zahrnuje od A do Z všechen potřebný materiál, široký sortiment výrobků, příslušenství a dokonce i služeb formou poradenství nebo provedených elektromontáží.
Automatické dveře posuvné i otočné SPEDOS
Automatické dveře posuvné i otočné SPEDOS nabízí vysoký komfort, pohodlný, bezbariérový průchod a moderní design.
K&P Stavby Therm: stavby na klíč, rekonstrukce i zateplování domů
Drobné stavební úpravy, zateplování domů i stavby na klíč. To všechno provádí stavební firma K&P Stavby Therm s.r.o. se sídlem v Uničově. Kromě toho se zabýváme také prodejem stavebního materiálu. Svým zákazníkům poskytujeme kvalitní služby a materiály za příznivé ceny.
On-line správa nemovitostí, bytů a bytových družstev - digitalizace dokumentů
Pobočky firmy Jiří Drašar, a.s. najdete v Brně, Jihlavě nebo Třebíči, ovšem nemusíte tyto provozovny navštěvovat, protože mnoho věcí se dá vyřešit a vyřídit online. A právě do této tématiky spadá i online správa nemovitostí, bytů a bytových družstev.