Nechte si zvětšit byt
Doby, kdy celé rodině stačila jako úložný prostor jedna velká skříň, jsou už v nenávratnu. Dnešní moderní člověk je náročný v každém ohledu. Pomoci v ušetření místa a zároveň rozšíření úložných prostor může vhodně zvolený nábytek. Například formou vestavěných skříní.
Výroba bazénu s kompletním příslušenstvím
Bazén je již běžným komfortem, který zdobí nejednu zahradu. Proto si zákazníci užívají nejen tento komfort, ale i možnosti, díky kterým si můžou vybrat bazén podle svých představ i s veškerým požadovaným příslušenstvím. O kompletní výrobu a servis v oblasti bazénů se prvotřídně postará firma A+M Borovnička.
Firma, která nabízí sortiment instalačního materiálu pro vodu, plyn, kanalizaci, topení a mnoho dalšího
Nabídka opravdu širokého sortimentu nám zajišťuje uspokojení mnoha zákazníků. Jistě si také vyberete z komplexního instalačního materiálu pro rozvod vody, plynu, topení nebo kanalizace. Máme také nabídku domácích vodáren, čerpadel, kompletní zařízení koupelen a WC. Samozřejmostí jsou naše nákladní vozidla, která pravidelně rozváží našim zákazníkům ...
Dřevěné šindele pro obložení fasády, střechu, psí boudu, budku pro ptáčky nebo zahradní domek
Chystáte se postavit psí boudu, zahradní domek, budku pro ptáčky nebo jen hledáte zajímavé obložení fasády a štítů nebo originální pokládku střechy? V tom případě se podívejte na naše dřevěné šindele, jsme společnost Okna Bastl. Vyrábíme je z klasických standardních i exotických dřevin. Zajistíme kvalitu za tu nejlepší cenu.
Kamenná krása, která uklidňuje
Návrat k přírodním materiálům se ve velké míře týká kamene. Využití této přírodniny je stále širší a proto ho firmy nabízejí v mnoha různých variantách. Můžete si jím zkrášlit okolí svého domu nebo vytvořit romantické zákoutí v některé části zahrady.
Jak dostat do školních tříd čerstvý vzduch?
Zdravé prostředí je pro děti základem zdravého vývinu. Platí to i v případě čerstvého vzduchu, kterého je právě ve školních třídách nedostatek a je střediskem škodlivin, které děti musí dýchat. Že děti nedýchají ve třídách zdravý vzduch, prokázalo i měření zdravotního ústavu Břetislav Lapisz. S novým způsobem zajištění čerstvého vzduchu přichází ...
Interiérové dveře a okna s nádechem stáří díky technice strukturování dřeva
Zájem veřejnosti o staré věci je zřejmý ve všech oblastech a dveře a okna nejsou výjimkou. Díky velké poptávce po produktech se starým vzhledem nabízí společnost Tronet interiérová okna a dveře, které získají patinu pomocí metody drásání (strukturování) dřeva. Ve výsledku pak okna i dveře vypadají, jako by byly staré desítky let. Z hlediska ...
Plastová okna Zlín
Pusťte si do domu sluníčko pomocí velkých a krásných oken. Naše společnost je autorizovaným obchodním zástupcem výrobní společnosti SLOVAKTUAL s.r.o. Naše portfolio produktů zahrnuje okna a dveře z plastových profilů německé výroby. Pomůžeme s vhodným výběrem oken nejenom do běžných rodinných domů, bytů, ale také do firem, kanceláří a na další ...
Kvalitní okenní a dveřní kování, to je Meesenburg
Hledáte kvalitní okenní či dveřní kování, které má dlouhou životnost, je funkční a zároveň dobře vypadá? Obraťte se na firmu s dlouholetou tradicí Meesenburg s.r.o., která se právě na okenní a dveřní kování specializuje.
ELIDIS: Magnetismus, měření magnetického pole i emisí
Specialistou na magnetismus, magnetické pole a materiály nebo měření magnetického pole je firma ELIDIS. Dále se zaměřujeme na měřicí emisní systémy. V oblasti vyhodnocování emisí patříme ke špičce na českém trhu.
Stavební firma v regionu Třebíč
Projektování, instalace, zateplování, klasické stavební práce, prodej stavebnin, výstavba krbových kamen nebo stavba novostavby, to všechno jsou služby, které každý den zahrnujeme do naší práce. Naše stavební firma Vesas s.r.o., působí v oblasti Třebíče. Zaměřujeme se na bytovou výstavbu a průmyslové stavby a máme za sebou již mnoho zrealizovaných ...
Sadové a parkové úpravy včetně výsadby - trávníků, stromů a keřů
Příroda přináší tolik rozmanitosti, krásy, hojnosti a barevnosti, že bychom ji rozhodně neměli přehlížet. Proč nevytvořit i ve městech a parcích krásné prostředí, kde se bude životu a rostlinám skvěle dařit? Lidé se pak mohou kochat bujnými keři, mohutnými stromy a obdivovat mohou krásu a různorodost voňavých, rozkvetlých a barevných květin. Firma ...
Zajištění ozvučení a osvětlení je při pořádání akcí velmi důležité
Chystáte se pořádat koncert, konferenci, sportovní událost nebo jinou více či méně veřejnou akci? Ať už budete mít vše do posledního detailu naplánováno, špatné ozvučení a osvětlení může celkový dojem z akce pokazit. Využijte služeb profesionálů, kteří se postarají o kompletní ozvučení i osvětlení akcí různého rozsahu.
Dřevo stále na prvním místě
Některé stavební materiály nás nikdy neomrzí. Přestože plasty nahrazují mnoho věcí, zůstane dřevo tím, bez čeho si neumíme představit náš domov. Své o tom jistě ví i společnost Fabri-Moravia s.r.o., která se právě na tento přírodní produkt specializuje.
Detail, na kterém záleží konečný výsledek
Současná doba dává mnoho prostoru odborníkům na designové návrhy interiérů i exteriérů. Můžeme mít nejnovější výstřelky, ale také například světla ve stylu retro. Co však zůstává vždy stejné, je požadavek na nejvyšší kvalitu. A pokud se k tomu přidá doprava zdarma, pak už není co řešit.
Odolný nábytek z hevea brasiliensis vyrábí ŠP Truhlářství
Hledáte kvalitní a odolný dřevěný nábytek za příznivé ceny? Na zakázku jej už dvacet let vyrábí společnost ŠP Truhlářství. Používá k tomu materiál hevea brasiliensis, tedy kaučukovník brazilský. Dřevo tohoto stromu je kvalitní, mimořádně odolné, zaručuje dlouhou životnost a lze snadno a jakkoli zpracovat. Příznivá je také jeho nízká cena.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Pronájem montážní plošiny AVIA MP13
Hledáte vhodnou příležitost, jak získat montážní plošinu? Jedinou možností je pro vás pronájem, ať již krátkodobý nebo dlouhodobý? V tom případě se můžete obrátit na společnost ELPO systém s.r.o., která nabízí pronájem montážní plošiny AVIA MP13.
Plynové kotle, servis plynových kotlů i kominické práce nabízí Antonín Pech
Kotle na plyn, tuhá paliva, biomasu i elektrokotle. Jejich prodej, montáže a servis nabízí firma Antonín Pech. Provádíme instalatérské, zámečnické, zednické, obkladačské, soustružnické i kominické práce. Obraťte se na nás také, pokud potřebujete zajistit čištění komínů nebo jejich vložkování. Prodáváme, montujeme a servisujeme tepelná čerpadla a ...
Správný výběr pracovního stolu a křesla vás zbaví zdravotních problémů
Bolí vás často záda při práci u stolu? Pak může být na vině nesprávný výběr nábytku. Jednou z možností, jak se těmto zdravotním potížím vyhnout, je pořízení elektricky nastavitelného stolu, který se vašim momentálním požadavkům přizpůsobí.
ZWORK
Navštivte náš e-shop a nakupujte prvky pro okna a dveře, parapety nebo produkty pro montáž
O jakou oblast e-shopu se bude jednat? Její strůjcem je společnost Meesenburg s.r.o., která má tradici dlouhých 250 let a je úzce spjata s německým městem Flensburg. E-shop nabízí široké a rozsáhlé portfolio výrobků, které zohledňuje potřeby různých odvětví a zahrnuje okenní a dveřní kování, nářadí, profily, těsnění, zabezpečovací systémy a ještě ...
Prvotřídně zpracované dřevo na vás čeká u Fabri-Moravia
Potřebujete stavební nebo obalové řezivo? Jste truhlář a sháníte prvotřídní materiál? Překližky, OSB desky, palubky, spárovky a mnoho dalšího najdete u společnosti Fabri-Moravia. Jsme firma s mnohaletými zkušenostmi a stovkami spokojených zákazníků, kteří vědí, že pro kvalitu stačí zajít do Fabri-Moravia.
Chropyňská strojírna, a.s. získala v uplynulých několika letech řadu významných titulů a ocenění
Chropyňská strojírna a.s. je mateřskou společností firem Chropynska Deutschland GmbH, Slavia Production Systems a.s., SC Ramira SA a vlastníkem 50% podílu Shanghai Chropynska Automation Technologies Co., Ltd.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Výroba plastových oken s trojsklem Pohořelice, Ivančice, Moravský Krumlov
Okna patří k základnímu a velice důležitému vybavení každého domu, bytu, firemního či jiného objektu. Důležitá je nejen kvalita a cena, ale také zabezpečení, design a prvky, které vedou k dlouhé životnosti oken. Pokud hledáte vše a ještě něco navíc, tak vsaďte na plastová okna s trojsklem od výrobce IVAPLAST s.r.o. Ivančice.
Originální smaltované tabule a štítky, označení budov, erby měst nebo státní znaky
SMALTOVNA TUPESY, a.s. vyrábí různé produkty ze smaltu. Dokonce si sami můžete navrhnout například číslo popisné Vašeho domu nebo název ulice. Dáte si tam vlastní text a zvolíte si barvu. Takto provedenou objednávku zašlete online, jednoduché a praktické.
GARD&N: Vkusná realizace zahrad a veřejné zeleně
Co je součástí každého města i vesnice a pomáhá vytvářet jeho celkový dojem? Je to zajisté veřejná zeleň a také městský mobiliář. Náměstí se spoustou květin, stromů a míst k odpočinku působí vždy lépe, než holá plocha bez čehokoliv živého. Přesně na to myslí společnost GARD&N, která se kromě realizace zahrad soukromých osob zabývá i projektováním ...
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště