Dřevěné dubové podlahy
Společnost FRANC spol. s. r.o. se více jak 15 let zabývá prodejem bytových doplňků, textilu a veškerých podlahových krytin. Zaměřují se samozřejmě i na dřevěné dubové podlahy, které jsou v posledních letech velice oblíbené a to jenom z pohledu praktičnosti, ale také z pohledu estetického cítění, protože si uchovávají krásný vzhled a půvabný ...
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Říká vám něco pojem koupací jezírka neboli biotopy?
Hledáte souznění s přírodou a přitom praktické osvěžení v létě? Koupací jezírka a přírodní bazény jsou skvělou volbou pro každého, kdo miluje rostliny, vodu a přírodu. Máte rodinný dům a větší zahradu? Pak je to pro vás také ideální řešení!
Služba správa nemovitostí vám ušetří spoustu času i starostí
Správa nemovitostí mnohdy stojí nejen spoustu peněz, ale především času i nervů a obnáší starosti o nejrůznější činnosti. Od řešení nájemních smluv a zajišťování běžného úklidu či dodávek energie až po obstarání velkých oprav nebo provádění vyúčtování. Nic z toho vám však nemusí dělat starosti, pokud se obrátíte na naši společnost zajišťující ...
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Okrasné kmeny Carapanauba pro výrobu rustikálního nábytku
Přemýšlíte nad výrobou moderního originálního nábytku z netradičního materiálu? Exotické dřeviny se k tomuto účelu hodí nejlépe. Okrasný kmen Carapanauba, nový produkt společnosti Woodcité, je toho jasným důkazem. Díky netradičnímu tvarování, tvrdosti a dobré zpracovatelnosti je zajímavou alternativou pro výrobu interiérového i exteriérového ...
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Cesta za úspěchem - opavská isotra vyrábí žaluzie již přes 30let
ISOTRA patří v regionu mezi nejúspěšnější firmy. Za vznikem stojí Ing. Erich Stavař a Ing. Bohumír Blachut. Začátky ale neměli jednoduché. S výrobou stínící techniky začali v garáži s minimem finančních prostředků.
ISOTRA a.s. Žaluzie, rolety, markýzy
SCHEUCHER MULTIflor – stabilní a kvalitní třívrstvá či dvouvrstvá dřevěná podlaha
Líbí se vám dřevěné podlahy a chtěli byste si pořídit takovou, u které budete mít naprostou jistotu stability, kvality, dlouhé životnosti a perfektního vzhledu? Vsaďte na značku SCHEUCHER MULTIflor.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Výrobce lepidel pro obuvnictví, galanterii i jiná průmyslová odvětví a vulkanizačních cementů pro výrobu a protektorování pneu
Specifické téma, na které jen tak běžně nenarazíte, to je výroba lepidel pro obuvnictví, galanterii a další průmyslová odvětví. Právě výrobou lepidel a dalšími činnostmi se zabývá firma PLASTSERVIS, a.s. Co ještě můžete v této firmě objevit? Například vulkanizační cement pro výrobu a protektorování pneu.
Detaily pro dokonalost bydlení – to jsou okenní parapety od firmy MYSTIC DISTRIBUTION
Okenní parapety patří k základům bydlení a jejich výběru je třeba věnovat velkou pozornost. Obraťte se proto na odborníky, jako je například firma MYSTIC DISTRIBUTION, spol. s r.o. Výrobou a prodejem kvalitních okenních parapetů se zabýváme více než 35 let a nabízíme široký sortiment vnitřních i vnějších parapetů.
MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. Okenní parapety Helopal výroba
Pronájem výrobních, skladových a kancelářských prostor
Výrobní či jiná podnikatelská činnost vyžaduje také nutnost mít ke svému podnikání vhodné prostory. A to nejen kancelářské, ale také výrobní a prostory pro skladování. A prostory těchto druhů můžete mít hned, když se obrátíte na společnost První jílovská a.s.
Stavební, obchodní a přepravní činnost
Vodohospodářské a průmyslové stavby vyžadují profesionalitu a mnohaleté zkušenosti s použitím moderní technologie. K tomu přičtěte nákup materiálů, jako jsou lepidla, tmely, ochranné nátěry a mnohé další a dostanete se k firmě poskytující všechny zmíněné služby TRANS-REGION-STAV s.r.o. se sídlem v Chomutově.
Jak vybrat vhodnou matraci pro zdravý spánek?
Spánek. Stačí jedno slovo a už se člověk rozplývá a nejraději by si šel lehnout. Natáhnout se do svojí postýlky, kde je mu vždy příjemně a kde si odpočine. Ano, postel je místem, kde lidé mohou odpočívat, spát a užívat si relaxaci na duši a především na těle. Z těchto důvodů je důležité vybrat si takovou matraci, na které se nám bude usínat každý ...
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Návrhy a realizace kamen, krbů, pecí i venkovního posezení od certifikovaného kamnáře
Hledáte-li odborníka na návrhy, dimenzování a realizaci kamen, krbů, sporáků či pecí, obraťte se na zkušeného kamnáře Tomáše Jíru, který vám pomůže nalézt optimální řešení šité na míru a v krátké lhůtě tento návrh i zhmotnit.
Kamenické práce od PRVNÍ KAMENIA CZ – kuchyňské pracovní desky, schodiště i další výrobky na zakázku
Kámen patří k nejstarším výrobním materiálům vůbec. Jeho oblíbenost ovšem ani po dlouhých letech neopadla. Naopak. Kámen je i dnes velice populárním materiálem, který skvěle poslouží a navíc nadělá velkou parádu, a to jak v exteriérech, tak v interiérech domů a bytů. O tom, jaké kouzlo kámen má, víme své ve společnosti PRVNÍ KAMENIA CZ, kamenické ...
Povrchová úprava kovů, sanační práce, hydroizolace staveb
Firma STROJCONSULT Litvínov s.r.o. vznikla jako sdružení fyzických osob již v roce 1990. Díky mnohaletým zkušenostem a nabývajícím znalostem vyrostla do dnešní velkolepé podoby. Efektivně působí v oblasti renovace kovů a betonů.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Sanace budov, rekonstrukce bytů a revitalizace domů
Stavební činnost společnosti BB Building sanace s.r.o. se zaměřuje na kompletní dodávku jakýchkoliv prací, které se týkají historických budov, bytových domů, panelových domů nebo rodinných domků. A v neposlední řadě vytváří odborné posudky a zajistí projektovou dokumentaci.
Kovové dílenské skříně a stoly SKLADEM
Vybavení dílenských prostorů nebude pro vás oříškem, když najdete spolehnutí v profesionální firmě, která vyrábí tyto kousky na míru potřebám zákazníků. O vaše požadavky se odborně, rychle a profesionálně postará společnost TechnoBank s.r.o. se sídlem v Praze 6. Dílenský nábytek od stolů až po skříně a pracovní ponky.
Hliníková okna, dveře, zimní zahrady a prosklené fasády od návrhu až po montáž
Hledáte okna a dveře, které dotvoří celkový design vašeho domu, kanceláře i jiné budovy? Nebo snad sníte o dokonalé zimní zahradě či moderní prosklené fasádě? Pak jsou pro vás hliníková okna, dveře a hliníkové konstrukce od společnosti Alucon Plus to pravé. V sortimentu najdete hliníkové kyvné i posuvné dveře, hliníkové interiérové i exteriérové ...
Kamnářství Tomáš Jíra - kombinovaná kamna, krby i další výrobky na míru
Návrh, dimenzování a realizace kamen, krbů, sporáků a pecí – to je obor společnosti Kamnářství Tomáš Jíra. Na míru vám navrhneme klasické teplovzdušné krby, teplovodní kamna, ale i kombinovaná kamna, která vám umožní využít teplo přesně tam, kde právě potřebujete.
Technologie zhotovení nápisů, světelné i nesvětelné nápisy
Od začátku až do konce s vámi budou úzce spolupracovat, aby našli nejlepší řešení pro individuální přání zákazníka, ale také to nejlepší z technických a vynikajících technologických postupů. Všechno musí pasovat do posledních detailů a nezapomínáme ani na moderně zpracované nápisy.
ÚKLID – DERATIZACE – OSTRAHA </br> Komplexní služby pro správu budov
Moderní doba přináší další moderní vymoženosti, které stojí za to využít. Například kompletní servis pro údržbu nemovitostí a zajištění bezchybného chodu objektu. Proč byste na to měli být sami? Stačí si zajistit profesionální služby, které spočívají v kompletním servisu a správě budov, jako jsou úklid, deratizace, ostraha. Tyto služby Vám ...
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Čištění a renovace podlah ze dřeva, PVC, korku a dalších materiálů
Firma DemaServis se již od roku 2006 specializuje na čištění a renovace podlah z nejrůznějších materiálů. Je napojena na společnost Dr. Schutz Group a patří mezi certifikované realizační techniky značek Dr. Schutz, Eukula a Finalit. Jedná se o značky profesionálních čisticích a renovačních přípravků, které dokážou vyčistit, impregnovat a obnovit i ...
Nejúspornější kotle na pelety v ČR - BENEKOV řada K
Od září 2017 přichází BENEKOV s novou modelovou řadou kotlů označenou K. Nejúspornější systém vytápění rodinných domů dřevními peletami v podmínkách ČR nabízí tři nové modely o výkonech 15, 20 a 25 kW. S novou řadou K zákazník ušetří čtyři hlavní nákladové položky: výrazně nižší vstupní investice, minimální investice do armatur a instalace, ...
DŘEVĚNÁ EUROOKNA, dřevohliníková okna ALBO
Toužíte po krásných a dokonalých oknech a dveřích, které doladí vzhled Vašeho domova, interiéru i exteriéru z vnější strany a zaručí úsporu ve vytápění? Pak se spolehněte na sortiment značky ALBO.
Akumulační sálavá kamna – užívejte si teplo
Kamna nejsou výsadou pouze ladovských pohádek, nýbrž moderním a zajímavým způsobem, jak si zkrášlit svůj domov a vyřešit efektivně otázku vytápění. Akumulační sálavá kamna od kamnářství Tomáš Jíra jsou vhodná do klasických domů, dřevostaveb i moderních nízkoenergetických novostaveb.
Podlahové topení zajistí příjemné teplo i úsporu peněz
Platíte drahé účty za vytápění bytu či domu? Pomoci vám může firma Elstap, která u nás zastupuje dánský koncern DEVI. Poskytuje podlahové topení, které je spolehlivé, bezpečné, nenáročné na údržbu a zejména úsporné.