Xypex: Účinná sanace a hydroizolace betonových konstrukcí
Řešíte na stavbě či při rekonstrukci problém hydroizolace? Potřebujete, aby vaše betonová konstrukce byla nepropustná nejen pro vodu, ale také pro ostatní, často nebezpečné kapaliny? Jednoduchým, profesionálním a účinným řešením, jak si poradit s hydroizolací, je unikátní materiál Xypex. Jedná se o materiál a technologii krystalizace, které ...
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Kvalitní kuchyně od českého výrobce za rozumnou cenu
Kuchyně je místem, kde se neustále něco odehrává. Často se považuje za srdce našeho domova a také se není co divit, protože kuchyně je zkrátka místem, které bychom si měli nechat vytvořit podle svých vlastních představ, potřeb a požadavků. V kuchyni se totiž odehrává mnoho věcí a zejména se zde koná příprava nejrůznějších jídel, obědů a večeří, a ...
Postaráme se o veškeré zahradnické práce a zajistíme i celoroční údržbu zeleně
Zahradnictví Král už je sice zavřené, ale pořád vám nabízí své služby, které zahrnují zahradnické práce a celoroční údržbu zeleně. Aby byla vaše zahrada, trávník či park jako ze škatulky, stačí zavolat Královy profesionální zahradníky. Ti vědí, jak na to.
Výrobky pro bezbariérové stavby snadno z online katalogu Schachermayer
Při realizaci staveb, zařízení a v mnoha různých odvětvích výroby, je potřebný kvalitní a široký sortiment výrobků a služeb. Důležité je také individuální řešení, profesionální přístup a moderní postupy, které vám svými službami a produkty poskytne firma Schachermayer, spol. s r.o.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Hydroizolace Freezteq vás zbaví vlhkosti jednou pro vždy
Trápí vás doma nadbytečná vlhkost? Tvoří se kvůli tomu ve vaší domácnosti plíseň a zhoršuje vzduch? Pak s nadbytečnou vlhkostí skoncujte jednou pro vždy! Společnost Nekap nabízí účinné hydroizolační materiály pro každého. Jsme výhradním distributorem materiálů Xypex a Freezteq v České republice. S námi nad vlhkostí vyzrajete.
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Montáž automatických zavlažovacích systémů
Voda je základním stavebním prvkem lidského organismu a nejenom pro lidi je obzvláště důležitá, ale také pro ostatní živočichy a samozřejmě i rostliny, které by bez vody nepřežily. Hlavní náplní firmy AQUASTART spol. s. r.o., je montáž automatických zavlažovacích systémů. Postaráme se i o výrobu a prodej travních koberců.
Vrata na míru vyrábí firma Forte Beroun spol. s.r.o.
Zakázková výroba vrat je typickým příkladem, jak si s něčím poradit, když potřebujete vyrobit přesně druh jisté věci na míru. Halu máte postavenou rychle, ale co potom, když potřebujete vrata na míru? Tento oříšek řeší právě firma Forte Beroun.
Společnost Z-TRADE s.r.o. – jistota kvality v oblasti svíček, lepidel a dekorací
Společnost Z-TRADE s.r.o. je největším dodavatelem svíček v České republice i na Slovensku. Dále je zástupcem několika renomovaných výrobců lepidel. Díky svým úspěchům mohla zahájit i vlastní výrobu. Obchodním artiklem je také tradiční i méně obvyklá dekorace.
I spolehlivé elektrické a plynové kotle potřebují pravidelné prohlídky
Plynové kotle jsou skvělým způsobem vytápění i ohřevu vody - to však platí pouze v případě, že nezanedbáváte pravidelné prohlídky a revize. Protože pouze na plynové kotle, které jsou pravidelně kontrolovány, se můžete stoprocentně spolehnout. A na koho se v této oblasti obrátit? Pokud jde o plynové či elektrické kotle, společnost MaRel corp je tou ...
Výroba kompenzátorů a hadicových připojení s oceněním AAA
Kvalita hadicových připojení z ušlechtilé oceli a kompenzátorů, které najdou svoje využití především v různých oblastech průmyslu, při výrobě technických a medicinálních plynů do systémů malých i velkých zařízení, je na prvním místě. Abyste měli 100% jistotu kvality, profesionality a dlouholetých zkušeností, tak se vám vyplatí spolupráce s výrobní ...
Zastřešení bazénů
Společnost Vöroka, která má výhradní zastoupení pro Českou republiku a Slovensko, nabízí systémy zastřešení. Zajistí kompletní zastřešení bazénů, ale také terasy, vířivky nebo provede zastřešení restaurace. Zvládnou také přístřešek pro auto i zakázku na míru dle vašich přesných požadavků a také mnoho dalšího.
Čištění a oprava studní i zemní a zednické práce
Pokud vlastníte studnu, byla by velká škoda ji nepoužívat. Studny však vyžadují pravidelnou údržbu a v případě několikaletého nevyužívání i náročnější opravu. Studna může sloužit jako zdroj pitné vody, stejně jako zdroj vody zahradní. Je jen na vás, jak potenciálu studny využijete. Potřebujete-li dostat vaši studnu opět do provozu, firma Páleníček ...
Večerek Tomáš: Závory, vrata a brány od návrhu po montáž i pozáruční servis
Ploty, závory, garážová vrata a brány. To vše dodává firma Večerek Tomáš z Opavy. Poskytujeme komplexní služby od návrhu, přes kalkulaci a projekt až po montáž. Navrhneme to nejvhodnější řešení právě pro vás s garancí zajímavé ceny a stoprocentní kvality dodávaného zboží a služeb. Samozřejmostí je také pozáruční servis.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
GAVES PLOT: Oplocení zahrady i velkého průmyslového objektu
Výběr oplocení je velmi důležitý krok pro zabezpečení vaší nemovitosti. Při koupi totiž musíte zohlednit několik podstatných faktorů, což může být trochu komplikované. Nemusíte ale zoufat, s výběrem plotů a oplocení pozemku vám pomůže společnost GAVES PLOT Znojmo. Představíme vám výhody i nevýhody jednotlivých pletiv, a vy se tak budete moci ...
Zdravotní matrace na míru Praha - přesně podle Vašich potřeb
Zdravý spánek je základním předpokladem spokojeného života. Největší vliv na kvalitu spánku má nikoliv postel jako taková, nýbrž právě matrace. Investovat do kvalitní zdravotní matrace na míru je tedy opravdu základem. Vyberte si tu nejlepší přímo do své ložnice ze sortimentu tradiční společnosti Eifler s.r.o, která se specializujte na prodej ...
Deskový filtr na víno, křemelinový filtr, vinařské lisy i další vinařské potřeby na jednom místě
Každý správný vinař ví, že základem úspěchů není pouze kvalitní úroda hroznů, ale i správné vinařské potřeby. A přesně ty seženete v nabídce společnosti ZAMMA SUDY. Nabízíme vinařské potřeby pro malé vinaře i velké vinařské společnosti. Sháníte-li vinařské lisy, sudy nebo deskový filtr na víno, u nás si přijdete na své.
CELLFLEX – koaxiální kabely vysoké kvality
V dnešní době se kladou velké nároky na pokrytí signálem. Mobilní technologie využíváme každým dnem a je pro nás velkou nepříjemností, narazíme-li na místo, kde tzv. „nemáme signál“. O to horší je to v případě, nastává-li tato situace uvnitř budov. Existují však systémy, které dokáží RF signály posílit či rozšířit i do méně přístupných míst. ...
Znovuotevření prodejny koupelen, instalatérského a topenářského centra
V sortimentu výrobků, které si můžete zakoupit v internetovém e-shopu, se nachází více jak 38 000 položek. Najdete zde nejenom koupelnové doplňky a nábytek, ale také plynové kotle, ohřívače, baterie, radiátory, obklady, dlažby a mnoho dalších výrobků například pro Vaši zahradu. Nové a atraktivní webové stránky lákají nejenom svým poutavým vzhledem.
Hutní a nerezový materiál – Brno
Přemýšlíte, kam v Brně zajet pro hutní a nerezový materiál? Potřebujete ruční nebo elektrické nářadí? Pak pro Vás máme vhodný tip. Využít můžete širokého sortimentu firmy Železářství Skořepka, s.r.o. Firma sídlí právě v Brně.
Kabely, kabelové svazky a plošné spoje, na které je spolehnutí
Už celé čtvrt století můžeme využívat služeb firmy DURANGO elektronic s.r.o. v Plzni, která se specializuje na oblast zakázkové výroby elektroniky. Pro své zákazníky jsou schopni vyrobit široké spektrum výrobků od prototypů až po velké série. A to v prvotřídní kvalitě za rozumnou cenu.
DURANGO electronic s.r.o.
Montáž a demontáž výrobních linek i zařízení zajistí MONTEMA Otrokovice
Specialistou na montáž a demontáž výrobních linek, technologií a technologických celků je firma MONTEMA, spol. s.r.o. z Otrokovic. Montujeme technologické celky, výrobní linky, zařízení, stroje, ocelové konstrukce i potrubní rozvody. Kvalitní a rychlou montáž i demontáž zajišťuje tým zkušených techniků. Své služby poskytujeme po celé České ...
ELMOT: Opravy elektromotorů a čerpadel v Brně
Máte problémy s bazénovými, ponornými či kalovými čerpadly nebo potřebujete opravit elektromotor? Společnost ELMOT s 15 lety zkušeností v oblasti oprav elektromotorů, ručního elektrického nářadí a čerpadel zajistí veškerý servis. K opravám firma využívá kvalitních materiálů. Postará se i o expresní dodání a případnou revizi.
Vinylové podlahy DesignArt splňují i ty nejnáročnější požadavky dnešní doby
Chcete mít podlahu podle nejnovější módy, přitom ale snadno instalovatelnou i udržovatelnou? Řešením je vinylová podlaha DesignArt, od kvalitního a prověřeného belgického výrobce IVC. Je vhodná pro obytné místnosti i kanceláře. Nejširší výběr těchto podlah naleznete v prodejním velkoskladu společnosti Boma parket s.r.o. na Praze 10.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Zámečnické práce, výroba ocelových konstrukcí či prodej hutního materiálu
Naše společnost HSV zámečnictví Jičín byla založena již roku 1991 a zámečnické práce jsou naší hlavní činností již od počátku. V současné době sídlíme ve vlastním výrobním areálu ve městě Jičín a pracuje pro nás 5 pracovníků s bohatými a dlouholetými zkušenostmi v oboru.
Trane - světová jednička v oboru klimatizace, chlazení i vzduchotechniky
Zajímáte se o chlazení, zradila vás klimatizace, a proto potřebujete jiné řešení nebo jste se rozhodli pro instalaci nové vzduchotechniky? Obraťte se na naši společnost Trane, světovou jedničku v oboru s bohatými zkušenostmi a celou řadou spokojených zákazníků. Ať už jde o chlazení či klimatizaci, vždy je pro nás na prvním místě kvalita a ...