Nový design kuchyňských dvířek
Máte rádi originalitu? Toužíte po výjimečnosti? Chcete mít domácnost útulnou, hezkou a příjemnou, ale zároveň moderní a stylovou? Pak si můžete vybírat z nejnovějších dekorů kuchyňských dvířek od firmy Trachea a.s. Holešov, které napodobují beton, dřevo a mohou se snoubit s jakýmikoliv dalšími materiály. Kuchyně je srdcem každého domova, a proto ...
Betonové výrobky vysoké kvality pořídíte u firmy HB beton
Betonové rošty do stájí pro prasata i skot, dlažby, stropní desky, skruže, silážní jámy a další betonové výrobky. To vše vyrábí a dodává firma HB beton s.r.o. se sídlem v Jindřichově Hradci. Na trhu působíme od roku 1991 a své produkty dodáváme jak v tuzemsku, tak i po celé Evropské unii.
HB beton, s.r.o.
Kvalitní a estetické hliníkové pergoly
V případě, že potřebujete realizovat ve svých prostorách pergolu, požadujte jenom ty nejkvalitnější služby a profesionální přístup. Výsledkem je nejen kvalita, ale také kompletní servis a požadovaný dizajn z kvalitních materiálů. Toto a mnohem více vám poskytne firma HELLA stínicí technika, s.r.o.
Výhody akumulátorové zahradní techniky
Rozhodujete se mezi zahradní technikou akumulátorovou a benzinovou? Co člověk to jiné zaměření a co vyhovuje jednomu, nemusí se zalíbit druhému. Pokud se rozhodujete, jestli dáte přednost akumulátorové technice před benzinovou, tak vám bude zajisté dobrým rádcem prodejce lesní a zahradní techniky - firma PATRICK s.r.o. Zlín.
Dveře dávají bytu osobitost
Dveře jsou důležitou součástí každého interiéru. Dokáží celkový dojem buď naprosto pozvednout, nebo naopak potopit. Proto společnost ZL interiér s.r.o. nabízí nepřeberné množství různých variant, aby si každý zákazník mohl vybrat opravdu to pravé.
Potrubí z polyethylenu od českého výrobce Luna Plast a.s. na výstavách
Kvalitní potrubí z polyethylenu vyrábí tradiční česká společnost Luna Plast a.s. Pro představení vyráběných trubek je nutné účastnit se výstav a realizovat prezentace přímo u odběratelů.
LUNA PLAST a.s. Výrobce PE plastových trubek
Stavebniny Praha 9 – kompletní sortiment stavebního materiálu
Stavební materiál je žádaný sortiment na všechny stavby, rekonstrukce či jiné úpravy. Nejen zdící a jiné materiály, ale také okna, obklady, dlažby či různé prostředky potřebné ke stavebním pracím uvítáte u jednoho obchodníka. A přesně takové služby poskytuje firma STAVEXA – stavebniny, spol. s r.o. v Praze 9.
Naše vinařské potřeby dodávají vínu šmrnc
Ať už jste producenti malého nebo velkého množství vína, pomoc se vám vždy hodí. Pomocnou ruku vinařům podává společnost Zamma-Sudy, v jejímž sortimentu najdete velké množství vinařských potřeb, které vám práci vinaře usnadňují. Není to ostuda povolat si na pomoc vinařské stroje. Ba naopak, zefektivníte tak výrobu a zkvalitníte celý proces ...
Pravou kvalitu poznáte ráno
Od moderního prostěradla očekáváme, že nás bude po celou noc příjemně hýčkat. Kromě toho musí umožňovat snadnou manipulaci při povlékání a také šetřit čas při praní. To vše zajistí jen kvalitní materiály a možnost volby barvy podle vlastního vkusu.
Měřící a regulační technika Hradec Králové
Sháníte v oblasti Hradce Králové solidního dodavatele pro obory instalatérství, topenářství a plynárenství? Pokrytí veškerého zboží z těchto oblastí zajistí společnost MATEP s.r.o. Firma sídlí v Hradci Králové a zabývá se velkoobchodem a dodávkami kompletního sortimentu materiálů pro vodu, topení a plyn.
MATEP  s.r.o. Voda, topení a plyn Hradec Králové
Stožáry veřejného osvětlení do každého města i obce
Nově, snadno a rychle? Obce a města mají díky firmě V. Radoň a spol. Strojírna Velim v.o.s., možnost zajistit nové stožáry veřejného osvětlení a to pomocí jediné firmy, která je schopna zajistit jak dodávku celého stožáru včetně osvětlení, tak také její montáž či jiné opravy a úpravy.
RAJCH Zlín: Průmyslové odsávání, odsávání zplodin a filtrace
Problémy s odsáváním v nejrůznějších průmyslových odvětvích vyřeší firma RAJCH, spol. s r.o., která navrhuje vhodné řešení pro průmyslové odsávání a odsávání zplodin. Poskytujeme kvalitní poradenské služby, dodáváme profesionální odsávací a filtrační technologie a zajišťujeme také rychlý záruční i pozáruční servis. Zaručíme vám navíc úsporu ...
Bezpečnostní dveře a zařízení – zabezpečení domů, bytů i komerčních prostor a průmyslových objektů
Ochrana osob a majetku patří mezi velmi důležité oblasti, které není radno podceňovat v soukromé ani komerční sféře. Bezpečnostní dveře, pokladničky, trezory, elektronické zabezpečení (kamery, poplašné zařízení ad.). To vše jsou prvky, které nám dopomohou k zajištění bezpečnosti osob i majetku a zabrání vniknutí cizím osobám do prostorů ...
Hydroponie – moderní pěstování rostlin v interiérech
Zabýváme se pěstováním rostlin pomocí metody hydroponie. K tomu nabízíme širokou škálu okrasných nádob. Služby se týkají návrhu, realizace, kompletního servisu, následné péče o rostliny nebo pronájmu květin či prodej květin a nádob.
Fasádní obklady odolné proti poškrábání, UV záření, teplu i chladu
Pro vaše provozní prostory, které denně navštěvují tisíce lidí, to chce opravdu originální a zajímavé řešení obkladů. Tradiční možnosti nejsou k zahození, ale pokud chcete opravdu nadchnout a vytvořit luxusní prostředí pro svoje klienty, tak zvolte něco, co doslova vyrazí dech. Třeba skleněný fasádní obklad, který vám pomůže realizovat společnost ...
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Zahradní program-rychlospojky a adaptéry, postřikovače, zavlažovače
Záleží vám na vaší zahradě a nechcete nic nechat náhodě? Aby se všemu co zasázíte, dařilo, chce to profesionální techniku, díky které budou pro vás zavlažování, postřiky a další úkony hračkou. A tu vám se vším všudy zajistí přes kamenný obchod i e-shop firma TRITON- Drábek, Olomouc.
TRITON Tomáš Drábek
Potřebujete štafle či žebřík? Vyberte si hliníkový od společnosti SWS Tauchman
Mezi hlavní činnosti firmy patří svařování slitin hliníku, odkud také pochází právě již zmíněné vynikající hliníkové žebříky, ale zaměřují se i na ostatní nejrůznější materiály, jakými jsou nerez-ocel, titan, a hořčíkové slitiny. K tomu je vhodná jejich metoda TIG.
Vinylové podlahy
Možná si říkáte, že nová podlaha stojí moc peněz, že je složité vybrat si typ podlahy a časově náročné je i její vybudování pomocí vlastních sil. Jenomže pokud na to máte odborníka, tak to není vůbec složité, protože s výběrem vám velice rád poradí. Zajistí také kompletní realizaci podlahy od dodání přes vybudování a také obstará tu nejlepší ...
Plastové plotovky
Rodinné domy, novostavby, zahrady ale i moderní firmy, které jsou rekonstruované, vypadají z venkovního pohledu přepychově. Jenomže za půl roku nebo za rok je trápí jedna drobnost, která však kazí celkový dojem. Tím problémem jsou ploty. Ať už použijete sebekvalitnější dřevo, tak vždy zestárne, lak se sloupe nebo se pletivo začne drolit. Proto ...
Velkoobchod s brusnými nástroji a stroji a internetový obchod s brusivem
Společnost TECHCENTRUM s.r.o. přináší na trh vlastní internetový obchod s brusivem. Prezentují se však také jako velkoobchod s brusnými nástroji a stroji. Jste poctivý český řemeslník, který potřebuje ke své práci kvalitní a spolehlivé nářadí? V tom případě se můžete obrátit na tuto firmu a nakoupit si zboží třeba online přes internet.
Dřevěná okna a dveře vítězí nad plastem v mnoha ohledech
Ačkoliv mezi lidmi stále panuje obecný názor, že plastová okna jsou jednoduše modernější a kvalitnější než ta dřevěná, začíná se ukazovat, že opak je pravdou. S moderními technologiemi a odborným zacházením s dřevěným materiálem vznikají kvalitní dřevěná okna, která v mnoha ohledech předčí ta plastová. Své by o tom mohla říci firma HON-okna, ...
HON-okna, dveře, s.r.o. Výroba dřevěných oken, vchodových dveří
Územní plánování – Třebíč, Vysočina, Velké Meziříčí
Podklady pro územní plánování jsou důležité pro realizaci obsahu územního rozvoje a týkají se jak samotné územně plánovací dokumentace, tak i změn, opatření a vztahů a dalšího rozhodování na vybraném území. Tyto podklady vyžadují odborné a kvalifikované zpracování i dle stavebního zákona a vy se můžete v regionech Třebíč, Vysočina a Velké Meziříčí ...
DISprojekt, s.r.o.
TVT EURO-okna: Snížíme vám náklady na energie v domácnosti!
Významný český výrobce eurooken, dveří, garážových vrat a zimních zahrad, schodišť a dalších produktů špičkové kvality, společnost TVT EURO-okna, vám poskytne komplexní služby pro maximální úsporu nákladů.
Elektroinstalace - základ každé stavby
V současné době je elektroinstalace základním kamenem každého stavení. Bez elektřiny dnes zkrátka nelze žít a na elektroinstalační práce je třeba myslet již při projektování domu nebo bytu. Elektrikářské práce jsou velmi důležité, o to pečlivější by měl být výběr firmy, eventuálně řemeslníků.
Prodej paliv, uhlí a koksu v Třebíči na Vysočině
Třebíčské uhelné sklady pod zkratkou T.U.S. s.r.o. nabízí nejširší sortiment uhelných paliv v této oblasti. Za levné peníze zde pořídíte uhlí hnědé, černé dokonce i kovářské, brikety německé, koks, palivové dřevo a to formou dlouhého i kráceného. Samozřejmostí jsou také dřevěné brikety. Mezi jejich další produkty se řadí stavební písky betonářské ...