MICRO EPSILON: Snímače polohy i laserové profilové skenery nejvyšší kvality
Potřebujete vysoce přesný snímač polohy a vzdálenosti? Měřicí techniku s tou nejvyšší úrovní přesnosti vyrábí firma MICRO EPSILON CZECH REPUBLIC. V sortimentu spolehlivých a jedinečných řešení máme snímače pro měření vzdálenosti, polohy a profilu, ale také laserové profilové skenery.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Ložiska a řetězy přímo od výrobců dodává Logistar Hradec Králové
Ložiska, řetězy, klínové řemeny, gufera, silentbloky a mnohé další. Na to všechno se specializuje společnost Logistar s.r.o. Hradec Králové. Soustředíme se na prodej a distribuci sortimentu společnosti Rubena a.s., prodáváme ale také výrobky od dalších tuzemských i zahraničních výrobců.
Výhody akumulátorové zahradní techniky
Rozhodujete se mezi zahradní technikou akumulátorovou a benzinovou? Co člověk to jiné zaměření a co vyhovuje jednomu, nemusí se zalíbit druhému. Pokud se rozhodujete, jestli dáte přednost akumulátorové technice před benzinovou, tak vám bude zajisté dobrým rádcem prodejce lesní a zahradní techniky - firma PATRICK s.r.o. Zlín.
Značková ložiska firmy NSK dodává společnost Toba Plus, s.r.o.
Vizovická společnost Toba Plus, s.r.o. spolupracuje s předními výrobci součástek pro automobilový a strojírenský průmysl. Důvěru dostala i od japonské firmy NSK, která je ve světě průmyslu řazena na samý vrchol pro své výrobky prvotřídní kvality.
Stroje pro mlékárenský a masný průmysl
Potravinářský průmysl už se v dnešní době neobejde bez technických pomůcek, které práci urychlí a zjednoduší. Zejména masná a mlékárenská výroba je mnohdy přímo závislá na strojích, bez nichž by byla produkce buď úplně nemožná, nebo příliš pomalá a neefektivní.
Strojírna Kukleny spol.s r.o. Zakázková výroba strojů Hradec Králové
Naše vinařské potřeby dodávají vínu šmrnc
Ať už jste producenti malého nebo velkého množství vína, pomoc se vám vždy hodí. Pomocnou ruku vinařům podává společnost Zamma-Sudy, v jejímž sortimentu najdete velké množství vinařských potřeb, které vám práci vinaře usnadňují. Není to ostuda povolat si na pomoc vinařské stroje. Ba naopak, zefektivníte tak výrobu a zkvalitníte celý proces ...
Měřící a regulační technika Hradec Králové
Sháníte v oblasti Hradce Králové solidního dodavatele pro obory instalatérství, topenářství a plynárenství? Pokrytí veškerého zboží z těchto oblastí zajistí společnost MATEP s.r.o. Firma sídlí v Hradci Králové a zabývá se velkoobchodem a dodávkami kompletního sortimentu materiálů pro vodu, topení a plyn.
MATEP  s.r.o. Voda, topení a plyn Hradec Králové
Vážicí elektronické systémy
Vels vážící elektronické systémy s.r.o. je společnost s dlouholetou tradicí a mnohými zkušenostmi v oblasti vývoje a výroby navažovacích, dávkovacích, plnicích a balicích zařízení. Vážicí elektronické systémy se používají v chemickém a potravinářském průmyslu.
Vels vážící elektronické systémy s.r.o. Váhy Pardubice
RAJCH Zlín: Průmyslové odsávání, odsávání zplodin a filtrace
Problémy s odsáváním v nejrůznějších průmyslových odvětvích vyřeší firma RAJCH, spol. s r.o., která navrhuje vhodné řešení pro průmyslové odsávání a odsávání zplodin. Poskytujeme kvalitní poradenské služby, dodáváme profesionální odsávací a filtrační technologie a zajišťujeme také rychlý záruční i pozáruční servis. Zaručíme vám navíc úsporu ...
Bezpečnostní dveře a zařízení – zabezpečení domů, bytů i komerčních prostor a průmyslových objektů
Ochrana osob a majetku patří mezi velmi důležité oblasti, které není radno podceňovat v soukromé ani komerční sféře. Bezpečnostní dveře, pokladničky, trezory, elektronické zabezpečení (kamery, poplašné zařízení ad.). To vše jsou prvky, které nám dopomohou k zajištění bezpečnosti osob i majetku a zabrání vniknutí cizím osobám do prostorů ...
Zapouzdřené i otevřené lineární snímače pro vysokou přesnost obráběcích strojů
Rozsáhlé know-how ve vývoji a výrobě, orientace na zákazníky a na využívání měřících zařízení v praxi, neustálé inovace. Firma HEIDENHAIN vám přináší lineární snímače pro obráběcí stroje a průmysl patřící do naprosté technologické špičky. Díky zapouzdřeným, otevřeným, inkrementálním i absolutním lineárním snímačům HEIDENHAIN dosáhnete v průmyslové ...
Firma Forsch zastupuje na českém trhu značky firem, které se specializují na techniku pro ochranu a výživu rostlin
Společnost Forsch dbá vždy na vysokou spolehlivost a také na vysokou kvalitu. Pokud nedáváte přednost obyčejným věcem, pak se můžete spolehnout, že zde najdete stroje na opravdu vysoké technické úrovni. Zajištění servisu a náhradních dílů je samozřejmostí.
Výrobce převodovek TOS ZNOJMO, akciová společnost
TOS ZNOJMO je česká společnost, která vyrábí různé typy převodovek. Velice rychle se dostala do povědomí zákazníků a získala si celosvětový respekt. Díky dlouhodobé působnosti a také vysoké kvalitě si ji cení i v ostatních zemích EU. V dnešní době působí na českém trhu, ale také v rámci zahraničí.
Greif-akustika vyřeší vaše problémy s hlukem
Hluk je pro většinu lidí nepříjemným faktorem. Přestože je v dnešní době technický pokrok velmi daleko, problém hluku je tady stále s námi. Nezávislá společnost snižující hluk Greif-akustika ale dobře ví, jak na to, a díky více než třicetiletým zkušenostem je v oblasti měření a snižování hluku skutečným odborníkem.
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
Moderní komunální technika – silniční zametače
Letní a zimní úklid komunikací vyžaduje také potřebnou a moderní komunální techniku. Úklidové stroje pro firmy i obce jako například zametače, vozidla pro svoz odpadů, cisternové nástavby, sněhové radlice nebo sypače vyrábí a prodává firma SIMED s.r.o. se sídlem ve Dvoře Králové nad Labem.
Brzdové systémy, které zahrnují i hydraulické brzy vyrábí společnost KTR CR
Tento přední výrobce spojek, upínacích pouzder, pojistných spojek, systémů na měření krouticího momentu či hydraulických komponentů, je jedním z nejvýznamnějších i na českém trhu, kde si neustále hlídá a zvyšuje svou kvalitu díky mnohaletým zkušenostem.
Komplexní služby pro vybavení vinotéky
Vlastní vinotéka nemusí být pouze vaše nesplněné přání, ale realita. S kompletním vybavením vinotéky a s kvalitním výběrem vína vám ochotně poradí a pomůže specializovaný velkoobchod Ráj Vína s.r.o. Díky nám budete mít podnik, ve kterém budete dělat radost zákazníkům, nebo můžete mít přímo doma menší vinotéku pro vlastní potřebu.
Přínos společnosti HEIDENHAIN pro odvětví obrábění
Dotyková měřidla, lineární, rotační i úhlové snímače, CNC řízení a pohony - všechen významný technický pokrok v oboru obrábění iniciovaný jednou firmou. Historie se sice začala psát už na konci 19. století v Berlíně, ovšem od roku 1991 se dostává v zastoupení společnost HEIDENHAIN i do České republiky. O její prosperitě a zkušenostech svědčí ...
Stolní a přenosné průmyslové váhy pro různá využití
V mnoha průmyslových odvětvích je zapotřebí něco vážit, měřit, míchat a počítat. Vždy je tak nutné používat jen stoprocentně přesné a spolehlivé váhy, které vám zajistí firma METTLER TOLEDO. Tato společnost dodává průmyslové váhy, počítací váhy, přenosné váhy, stolní váhy, laboratorní váhy a řadu dalších efektivních produktů.
Mettler - Toledo, s.r.o. Přesné váhy Praha
Voda, topení nebo plyn? Vaše problémy pusťte z hlavy
Pokazil se vám doma kohoutek, zlobí vás topení, nebo máte mnohem závažnější problém v domácnosti, se kterým si sami neporadíte a které zvládne vyřešit jen zkušený instalatér nebo topenář? Raději na nic nečekejte a přivolejte si odborníky na instalatérské a topenářské práce z firmy Voluma. Budete překvapení jejich rychlostí, širokým spektrem ...
Průmyslové plnicí váhy zajistí přesné plnění velkoobjemových pytlů
Tzv. BIG BAGy – velkoobjemové pytle – se používají v mnoha průmyslových odvětvích. Jsou vhodné na sypký materiál, chemikálie a především na zemědělské produkty. Při průmyslovém využití těchto pytlů je třeba technologicky zajistit jejich rychlé, bezproblémové a přesné plnění. Firma KADLEC VÁHY zajišťuje prodej i servis plnicích vah, které jsou v ...
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Výroba jednoúčelových strojů, montážních automatů
Hodil by se vám do firmy jednoúčelový stroj? Přemýšlíte a zajímáte se o tyto a podobné produkty? Investice do jednoúčelových strojů a montážních automatů se rozhodně vyplatí a má budoucnost. Obrátit se můžete na společnost UNIREG spol. s r.o., která je špičkovým výrobcem jednoúčelových strojů.
UNIREG spol. s r.o. Výroba elektrických zařízení
Vzduchotechnika, klimatizace do velkých budov i do domácností
Co vás napadne, když se řekne vzduchotechnické zařízení? Napadne vás klimatizace do domácností nebo ta větší do průmyslových hal a jiných komerčních objektů? Vzduchotechnika má mnoho podob. A přesně tímto tématem, výrobou vzduchotechnických zařízení ale i jejich montáží, se zabývá společnost Kovo vzduchotechnika spol. s.r.o.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Tepelná čerpadla i klimatizace zvýší komfort vašeho bydlení
Nejedna rodina nebo firma čelí otázce, jak ušetřit na energiích. Ceny se neustále zvyšují a proto není na škodu podívat se, jaké trh nabízí alternativy. Musíte samozřejmě dobře zvážit, jak se vám změna vyplatí a která varianta bude nejvhodnější právě pro váš dům. Jednou z možností mohou být tepelná čerpadla, v dnešní době dosahující vysokých ...
Voluma: Zajišťujeme montáž a revize vodoinstalace i další služby
Společnost Voluma je odborník na veškeré instalační práce. Navrhneme i zkontrolujeme vám rozvody plynu i veškeré další instalační práce. Záleží nám na kvalitně a poctivě odvedené práci. I proto jsme za sebou nechali už desítky spokojených klientů, kteří se k nám rádi vracejí. Přidejte se k nim také a vyzkoušejte nás.