Pronájem cisterny a kropicího vozu s řidičem pro čištění a údržbu komunikací a silnic
Všechny využívané i méně využívané komunikace či silnice se po nějaké době zanesou a zašpiní. Stává se tak jak vlivem běžného provozu, tak jednorázovým zatížením a znečištěním (např. průjezdem traktorů a těžké techniky, převozu hlíny, kamení atd.). V případě znečištění je třeba zajistit čištění a údržbu komunikací a silnic, aby byl běžný provoz ...
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Cromwell, Bahco, SKF, nářadí a stahováky
Zajímáte se o nářadí a stahováky? Naše firma Vám nabídne kuličkové šrouby, gufera, klínové řemeny, nářadí, mazací lisy, mazničky, řemenice, řetězová kola. Dále zde najdete také hadicové spony, stahováky ložisek, lepidla, pouzdra KU KX, teploměry, endoskop, indukční ohřívač, termovizní kameru nebo stroboskop.
Exvalos spol.s r.o. Velkoobchod ložiska Lanškroun
Kotlíkové dotace
Aleš Jarýn provozuje elektro-vodo-topo, což jsou samozřejmě zkratky pro oblast instalací elektřiny, vody, topení a plynu. Působí v okolí Šumperka. A dokonce u nich koupíte i peletky na topení, takže budete mít na zimu vystaráno.
Rekuperace je systém řízeného větrání, ideální způsob jak udržet kvalitu vzduchu v interiéru domu i bytu
Rekuperace je novodobý systém větrání, pořídit jej můžete u firmy Karel Ušela - Ventilátory Zlín. Tento systém řízeného větrání vám mohou zajistit na klíč, postarají se o dodání a montáž, ale poradí i při realizaci svépomocí.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Nízkoenergetické novostavby, které vyhovují evropským směrnicím
Splnění norem, které nařídila evropská směrnice, nepřináší majitelům novostaveb jen samá negativa. Naopak. Do budoucna mají jistotu, že jejich dům bude fungovat v úsporném provozu. Sníží se totiž náklady na vytápění i ohřev užitkové vody.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Břemenové magnety Gantry Rail všech druhů, také pro vysoké teploty či manipulaci pod vodou
Břemenové magnety nachází využití v mnoha oblastech průmyslu - od těžkého a automobilového, přes železárny, ocelárny, stavebnictví, elektrárny až po výrobní podniky všeho druhu. Umožňují snadnou, rychlou, efektivní a hlavně bezpečnou manipulaci s těžkými břemeny všeho druhu. V nabídce společnosti Gantry Rail s.r.o. naleznete širokou škálu ...
Gantry Rail s.r.o. Jeřábové dráhy, kolejnice Praha
Spolehlivé revize zdvihacích zařízení – od jeřábů až po kladkostroje a zvedáky
V naší společnosti se zabýváme se komplexními službami v oblasti zdvihacích zařízení, techniky a manipulačních prostředků. Zdvihací zařízení a jejich revize jsou stěžejním oborem naší společnosti, včetně nabídky komplexních dodávek, služeb a distribuce v tomto oboru.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Speciální hasicí přístroj na KOLAUDACI
Chybí vám ke kolaudaci domu vyřešit ještě jeden malý, leč velice důležitý, detail? Chybí vám speciální hasicí přístroj, abyste mohli dům zkolaudovat? V tom případě se obraťte na firmu HASTEKO s.r.o., která zajišťuje prodej různých typů hasicích přístrojů i těch pro kolaudaci domů.
Prodej, pronájem a servis obytných automobilů a karavanů
Cestovat automobilem je skvělá záležitost. Mít k dispozici na cestách veškeré zázemí, které si dopřáváte i ve své domácnosti, to je velká výhoda. Pokud uvažujete o tom, že byste si pořídili nový karavan nebo si jen třeba pronajali obytný automobil na určitou dobu, určitě si vyberte v Caravan Centru HYKRO, kde najdete moderní vozidla a karavany i ...
Dřevařské stroje firmy Binter DS s.r.o.
Vyrábí klasické dvouetážové litinové rámové pily (katry), omítací, rozmítací a zkracovací kotoučové pily, prizmování kotoučové pily na zpracování agregátní hmoty, ostřičky pilových lisů, pásů a kotoučů včetně SK. Rádi vyrobíme i doplňkovou mechanizaci pro malé a střední pilařské provozy.
Prodej, servis a bazar vysokozdvižných vozíků – Hodonín
Manipulační technika a vysokozdvižné vozíky je oblast, která se používá a využívá neustále. Patří neodmyslitelně k mnoha oborům a k mnoha pracovním činnostem. Je zapotřebí nejenom ve skladech, ale také v běžných firmách.
Moderní obráběcí stroje, automatizované výrobní linky a robotizovaná pracoviště – od návrhu po instalaci
Společnost CZ.TECH Čelákovice se už přes 15 let zabývá vývojem moderních obráběcích strojů. Pro své zákazníky koncepčně navrhuje sériové i jednoúčelové stroje a zařízení, automatizované výrobní linky i vysoce spolehlivá a produktivní robotizovaná pracoviště. Firma provádí také stavbu obráběcích CNC strojů a speciálních strojů včetně výroby ...
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Projektování farmaceutických provozů a speciálních zařízení pro obor zdravotnictví
Těmito službami se vyznačuje společnost Lab & Pharma, spol. s r.o., která je schopna vám zprostředkovat komplexní zajištění strojů a přístrojů pro odvětví zdravotnictví. Pohybují se v oblastech nejenom zdravotnictví a farmaceutiky, ale také mohou zajistit zařízení pro operační sály či jiné specifické laboratoře. Firma funguje již od roku 1991. ...
Specializovaná výroba a velkoobchod s elektroměry a dalším příslušenstvím
Co domácnost nebo firma, tak to jiné podmínky a požadavky pro úspěšnou montáž moderních elektroměrů a dalšího příslušenství zaměřeného na energetiku nebo elektroprojekční a softwarové inženýrství. Česká výroba je pořád na trhu žádaná a veškeré podmínky a normy splňuje i výroba a velkoobchod KRALgroup se sídlem na Praze 9-Kolodějích.
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
Měřící a řídící technika pro náročné aplikace polohování
Sháníte měřící a řídící techniku pro náročné aplikace polohování? Pak jste zde na správné adrese. Firma HEIDENHAIN s.r.o. se zabývá právě touto činností. Vyvíjí a vyrábí lineární a úhlové snímače, rotační snímače, indikace polohy a řízení pro náročné aplikace polohování.
ProTrade: Bezpečnost vašeho zboží i zaměstnanců zvýšíte i bez velkých investic
Bezpečnost je zásadní pro všechny firmy bez ohledu na jejich velikost. Ať už mluvíme o bezpečnosti zboží při převozu, ochraně know – how nebo majetku firmy, ve všech případech je nutné používat funkční a kvalitní bezpečností prvky. A přesně ty seženete ve společnosti ProTrade. Nabízíme vám bezpečností plomby pro spolehlivý převoz zboží, ale i ...
Zvedací zařízení a kladkostroje BRANO – kvalita přímo od výrobce
Zvedání, tlačení, vyprošťování i přemisťování těžkých břemen – to vše zvládnou zvedací zařízení od společnosti BRANOMARKET. Nabízíme kladkostroje, nejrůznější zvedáky i navijáky, které najdou uplatnění v nejrůznějších oborech. Stačí si vybrat z naší široké nabídky. Jsme výrobcem legendárního zařízení BRANO, které zná a má doma snad každý.
Bezpečnostní holografické samolepky s motivem na přání zákazníka nebo z katalogu
Autodestruktivní bezpečnostní holografické samolepky jsou efektivním pomocníkem pro každého, kdo bojuje s paděláním svých produktů, ať už se jedná o originální náhradní díly, vstupenky, abonentní karty či mnohé další výrobky. Pro ochranu dokumentů, tiskovin i zboží nabízí firma HS TRADE hologramy, bezpečnostní holografické samolepky, etikety, ...
Nosič výměnných nástaveb sníží náklady na přepravu v oblasti zemědělství
Přeprava komodit tvoří v oblasti zemědělské výroby významnou část nákladů. Pořizování specializovaných strojů, které nachází využití jen několik týdnů v průběhu roku, zemědělskou výrobu značně prodražuje. Společnost Porgest nabízí řešení v podobě nákladního automobilu, přestavěného na nosič výměnných nástaveb. Díky přestavbě bude vozidlo využito v ...
Profesionální služby v oblasti výroby a repasování KEG sudů
KEG sudy patří mezi vyhledávaný sortiment, v dnešní době se totiž naprostá většina pivní a další nápojové produkce převáží právě v nich. Jiné typy obalů tvoří jen malé procento ve srovnání se sudy KEG. Naprostým profesionálem, který se této oblasti pohybuje již přes 20 let, je společnost KSO AST GmbH.
KSO AST GmbH  Anna Petrová KEG sudy nerezové pivní, jehly fitingy
Dopravníky a montážní linky zaručí efektivitu výroby
Společnost FlexLink Systems je vaše cesta k úspoře času, energie a peněz ve výrobě. Dodává totiž přístroje a software, díky kterým plně zautomatizujete, a tím pádem i zefektivníte, výrobu. Naše řešení využijete v mnoha průmyslových oblastech. Tak na co ještě čekáte? Úspěch na vás čeká u FlexLink Systems.
Repasované autodíly BVM – vyměňte staré díly za nové a nenechte se ničím omezovat
Nákladní vozy, zemědělské vozy, ale i stavební technika musí zastat těžkou práci i v náročných podmínkách. Není proto divu, že se tyto stroje čas od času porouchají a některé díly je třeba vyměnit nebo opravit. Bojíte se, že pro vás porucha vozu bude znamenat velké náklady a především zdržení? Se společností BVM jsou vaše obavy zbytečné. Nabízíme ...
Výroba smetáků, košťat a kartáčů
Společnost Tekas s.r.o., se zaměřuje na tradiční a klasickou výrobu smetáků, košťat a kartáčů a dalších obdobných pomůcek. Smeták je všem znám už od nepaměti, ale věděli jste například, že má i v dnešní době pořád velké využití?
Dopravníkové pásy pro potravinářský, chemický či farmaceutický průmysl
Drátěné i destičkové dopravníkové pásy, které mají využití nejen v potravinářství, farmacii a chemickém průmyslu, ale i dalších odvětvích, seženete u naší společnosti Transportní technika Tůma.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Moderní vestavby do obytných automobilů
Cestování, ať už rekreační nebo pracovní, sebou přináší také potřebu pohodlného zázemí, díky kterému bude život na cestách daleko komfortnější a jednodušší. Pokud byste uvítali obytný vůz, který by vaše požadavky splňoval, nechte si udělat vestavbu od firmy EASTWANDER, s.r.o. z Kroměříže.
EASTWANDER, s.r.o. Servis obytných automobilů Zlínský kraj