Univerzální přístroj TransSteel 2200 pro svařování v náročných podmínkách od společnosti Fronius
Vyžaduje vaše výroba spolehlivé vybavení pro svařování oceli fungující i v náročných podmínkách s jednoduchým nastavením i ovládáním a zárukou perfektních svarových výsledků? Nový univerzální přístroj TransSteel 2200 od společnosti Fronius splní i ty nejpřísnější nároky.
Průmyslové tiskárny čárových kódů série ZT600 - připraveny na budoucnost
V kategorii průmyslových tiskáren čárových kódů od společnosti TFP universal a.s. je také série ZT600 od výrobce Zebra. Tyto robustní tiskárny podávají výjimečný výkon na uživatelsky přívětivé platformě, připravené pro budoucnost.
Generální opravy a modernizace CNC kovoobráběcích strojů
Technika jde kupředu velmi rychle a v oblasti strojnictví a kovoobrábění obzvláště. Kovoobráběcí stroje, které kdysi patřily mezi špičky na trhu, začnou po nějaké době stárnout, neodpovídají dnešním přísným kritériím a také vyžadují generální opravu. Společnost CNC - INTERSERVICE ZLÍN působí na českém trhu již od roku 1990 a zabývá se především ...
Zahradní technika STIHL a VIKING na podzim
Na podzim je na zahradě opravdu hodně práce. Společnost Patrick s.r.o., autorizovaný prodejce výrobků značek STIHL a VIKING, přichází s podzimní akcí, která potěší profesionály i hobby uživatele.
Klimatizace do přepravních vozů
Letní období začíná, sluníčko stoupá stále výš a má daleko větší sílu, než je tomu v jiných ročních obdobích. Čekají nás vysoké teploty a krásně teploučko. Ovšem v některých případech velké horko může být až nepříjemné.
Krátkodobý i dlouhodobý pronájem elektrocentrál s kompletním servisem po celé ČR
Stavíte nový objekt, pořádáte koncert, nebo vás postihla odstávka elektrické energie? Pokud nemáte možnost připojení k elektrické síti nebo nechcete být nepříjemně překvapeni výpadkem proudu, tak je ideálním řešením pronájem elektrocentrály. A kde takový externí zdroj elektrické energie sehnat? No přece ve firmě Pronájem elektrocentrál - Šafařík ...
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
DAPPER 5000: multifunkční nakladač a nosič nářadí šetří čas, peníze i životní prostředí
Hledáte spolehlivého a efektivního pomocníka pro údržbu průmyslového areálu, pomoc při stavebních, komunálních, zemědělských či zahradnických pracích? Zaměstnejte multifunkční kloubový nakladač a nosič nářadí DAPPER 5000, který si poradí i v těžkém terénu a je vybaven mnoha doplňky zaručujícími maximální bezpečnost a pohodlí řidiče.
Dosáhněte energetické úspory díky regulačním systémům
Efektivní regulace tepelných zařízení je velmi důležitá z hlediska finanční úspory. Každá firma by proto měla popřemýšlet nad investicí do moderních regulačních zařízeních, která se dokážou postarat o přenos informací mezi jednotlivými stanicemi a vyhodnocování informací z nich. S řízením teplárenských soustav Vám může pomoci zkušená společnost ...
Prodej a revize zařízení požární ochrany - Kolín
Jistě si představíte, co je hlavní náplní firmy Hasič-Servis Požárně Bezpečnostních Zařízení, s.r.o., samozřejmě jde o hasicí přístroje především pak o servis požárně bezpečnostních zařízení. Věnujeme se základním otázkám typu, jak vybrat správné hasicí zařízení do domácnosti nebo firmy, ale disponujeme také dalšími službami.
Kvalitní zahradní a lesní technika pro Brno-venkov, Ivančice, Rosice, Pohořelice
Zahradní a lesní technika, kterou vlastní Miloš Hlaváč, byla založena již v roce 1995. Mezi hlavní zaměření této společnosti patří prodej a servis zahradní techniky značky Stihl a Viking. Jedna z mála firem, která je jejich autorizovaným prodejcem.
Digitalizace a robotika ve vojenství
K odhalování možných nebezpečí slouží vojenským jednotkám robotické bezposádkové stroje, které šetří životy samotných vojáků. V dílnách vojenského podniku VOP CZ, s. p. se proto vyvíjejí systémy, které jsou určené pro kontrolu objektů i pro využití přímo v boji.
Hydraulický zvedák pro polohovací postel, sloupový zvedák i další výrobky pro zdravotnictví
Zvedáky pro zdravotnický a pečovatelský nábytek od českého výrobce? Přesně to nabízí společnost DOMKAT. Pod značkou MEDACT vám nabízíme hydraulický zvedák pro polohovací postel, lůžkový zvedák, sloupový zvedák i stolkový a sedačkový zvedák. Výrobky z naší dílny využijete všude tam, kde není možné využívat pohony elektrické.
Kompletní dodávka pekařských linek
Myslíte si, že mít vlastní pekárnu je příliš složité? Ne v případě, že si do pekárny a cukrárny pořídíte profesionální a kvalitní zařízení. Od pecí až po pekařské a cukrářské linky. A s výrobou a dodávkami těchto zařízení má téměř 30letou zkušenost firma J4 s.r.o. z Předměřic nad Labem.
Výroba strojů pro oblast klempířství, zámečnictví a jiné údržbářské dílny
Vlastní konstrukční návrhy pomáhají ve firmě Libor Brom – Mostr, vytvářet a produkovat originální komponenty do dílen a na další strojírenská pracoviště. Prodávají také nářadí a dokonce vyrobí a namontují sklopný stožár na pouliční osvětlení. Výrobky si sami navrhují a mohou vyrobit i atypické stroje.
Hydraulické plošiny pro lepší bezpečnost, vyšší rychlost a tišší provoz
Výtahy jsou denně využívány k přepravě nespočetného množství lidí i věcí. Jejich přítomnost je ve většině staveb nezbytná a nedocenitelná. Co když vám ale obyčejný osobní výtah nestačí a potřebujete něco, co má velikou nosnost, nabízí maximální prostor, současně šetří elektrickou energii a finančně vás nezruinuje? Pokud hledáte špičku mezi výtahy, ...
Projekce a montáž vzduchotechniky i klimatizace
Naše firma INTERKLIMA spol. s r.o. Vám v tomto oboru se vším pomůže. Zařízení navrhneme, odborně poradíme, zařídíme projekci a vzduchotechniku dodáme a namontujeme. Ať jde čistě o klimatizaci na chlazení, topení a chlazení, větrání nebo jiný typ větrání.
Průmyslová filtrace, která zabrání, aby se do ovzduší dostávaly nečistoty
Odsávání a filtrace vzduchu není v dnešní době žádná legrace. Existují předepsané normy, které se musejí dodržovat. Každý občan má přeci nárok na to, aby dýchal zdravý a čistý vzduch a ne škodlivé výpary, které ponesou tuny prachu a nečistot.
Regulace vytápění, tepelné systémy, chytrá domácnost, regulace topení, vytápění bytů a rodinných domů - poradenství
Máte problémy s topením? Potřebujete zajistit nový systém vytápění nebo rovnou vyměnit celý kotel? V tom případě se můžete obrátit na služby firmy Ing. Miloš Bartušek, která provádí výměnu kotlů a topných systémů, montáž radiátorů i solárních panelů. Nabízí také profesionálně odvedenou instalatérkou práci.
Infračervený teploměr a termovizní kamera – řešení pro bezdotykové měření teploty
Chcete měřit teplotu objektu bez toho, abyste se ho dotkli? Infračervený teploměr a termovizní kamera z nabídky společnosti Micro-Epsilon Czech Republic vám to umožní. Máme pro vás přenosné i stacionární bezdotykové teploměry a termovizní kamery, které najdou využití v řadě nejrůznějších oborů.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Dodávka a montáž dveří, zárubní, kování i podlahových krytin
Nová stavba nebo byt, ale i stávající interiér si zaslouží také nové dveře. A to nejen interiérové, ale i vstupní a k nim zárubně, zámky, kování a další příslušenství. A aby všechno spolu pěkně ladilo, tak rovnou i novou a dokonalou podlahu a to s výběrem různých možností podlahových krytin. A k tomu také zajištění dopravy a samotnou montáž, díky ...
Prodej obytných vozů
Zajímáte se o obytné vozy? Jsou vašim koníčkem? Máte již nějaký takovýto vůz ve své sbírce, ale už nesplňuje vaše představy a toužíte po novém? V tom případě vám velice rádi odborně poradíme a zároveň pokryjeme veškeré vaše požadavky při výběru nového vozu. Naše firma J.M.Trade spol. s.r.o. - CAMPING CITY nejenom prodává nové i starší obytné vozy, ...
Elektronika pro klidný spánek
Kvalitní zabezpečení našeho majetku je důležité pro náš osobní klid. Existuje celá řada možností, jak právě tento důležitý a příjemný pocit získat. Pokud do celé věci zainteresujete i svůj dům, pak si vytvoříte chytré bydlení, které se ochrání samo.
Politika a cíle jakosti Laboratoře validací a měření firmy AIRTECHNIK
Společnost AIRTECHNIK se zabývá technickou pomocí při řešení všech problémů s prostředím a funkcí technických systému. Poskytuje samotnou realizaci projektů, konzultaci, zaregulování vzduchotechniky či dodávky, měření a validace. Laboratoř validací a měření pracuje podle systému jištění jakosti dle aktuálních norem. Díky politice a cílům jakosti ...
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Hledáte vhodné partnera pro strojírenskou výrobu? Strojírny Olšovec s.r.o. je spolehlivým partnerem při výrobě strojů různého typu
Zaměření této společnosti je opravdu široké, zabývají se výrobou strojů, stavbou svařenců a všemi ostatními stroji. Vyrábí velké i malé zařízení. Za dvacet let zkušeností získali mnoho zajímavých zakázek, takže se rozhodně ničeho nebojí.
Kvalitní svářecí technika a čistící přístroje od předních dodavatelů
Sháníte kvalitní svářecí techniku nebo čistící přístroje? Pak se obraťte na Dirett Ostrava. U nás najdete vše potřebné, s výběrem vám navíc poradí zkušení zaměstnanci. Prodejem to ale nekončí, k dispozici je vám i servis a půjčovna nářadí. U nás najdete vše na jednom místě.