Reagencie pro laboratorní analýzy
Laboratoře, které se zabývají oblastmi genetiky a molekulární biologie, potřebují kromě standardního vybavení laboratoře také látky a činidla, která pomohou spustit chemické rekce či izolovat RNA. Těmto látkám se říká reagencie a slouží pro nejrůznější laboratorní analýzy. Výběr reagencií vyžaduje přesnou znalost požadovaných aplikací a vyžaduje ...
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Moderní štočky pro flexotisk s technologií FULL HD  Flexo
První,co každý konečný spotřebitel vidí, je obal. Nejen motivy, barvy a texty jsou nezbytnými prvky pro poutavý obal, ale také samotná technologie výroby tiskových matric je velmi důležitá. Naše nejnovější technologie FULL HD Flexo, je zárukou nejvyšší kvality fotopolymerních štočků pro moderní flexotisk obalových materiálů, kterou jako jediná v ...
Přeprava nebezpečných nákladů: Přestavby vozidel podle ADR
Společnost PORGEST se v oblasti nákladních vozů specializuje na valníkové plošiny, sklápěčové korby, přestavby vozidel pro přepravu nebezpečných nákladů dle ADR a další činnosti spojené s nejen nákladními vozidly. Montujeme hydraulické systémy, provádíme pálení plasmou a další úpravy vozidel. Například takové opravy tachografů jsou doslova náš ...
Hydraulické zvedáky, hevery a řetězové kočky nejvyšší kvality vám zajistí Branomarket
Potřebujete pro svou stavební firmu lanové navijáky, zvedáky nebo pumpy? Nebo byste rádi vyměnili tlumiče a brzdy svého vozidla? Nemusíte zbytečně navštěvovat více prodejen - naše firma Branomarket s.r.o. vám poskytne bohatý sortiment zvedacích zařízení i potřeb pro automobily na jednom místě, navíc přímo od výrobce.
Tepelné zpracování a žíhání kovů včetně rozměrných součástí
Žíháním kovů lze docílit lepších vlastností materiálu, především zvýšení povrchové tvrdosti. Právě proto patří tento typ tepelného zpracování kovů mezi nejvyhledávanější. Samotný proces žíhání je však náročný, a to obzvláště v případě, je-li potřeba takovým způsobem upravit i velmi rozměrné součásti. Přes 15 let se tepleným zpracováním kovů, resp. ...
Půjčovna stavební, zemědělské, lesní i zahradní techniky
Práce na stavbě, ale také v lese, na zahradě nebo na poli často vyžaduje použití specializované techniky. Díky ní bude práce vykonaná rychleji a ve výsledku také levněji. Investovat do nákupu všech přístrojů, které použijeme třeba jen několikrát do roka, se však rozhodně nevyplatí. Právě proto společnost Agroservis Holý disponuje vlastní půjčovnou ...
Rychle šikovně a přesně vám dodáme, co potřebujete a to za velice krátkou dobu
Snažíme se udržovat vysokou spolehlivost, takže zaručujeme vykrytí jakéhokoliv zboží, které si u nás objednáte do 3 dnů. Mnoho produktů z našeho nabízeného sortimentu máme skladem. Specializujeme se na dodávky manometrů, vodoměrů, a další měřící techniky.
MATEP  s.r.o. Voda, topení a plyn Hradec Králové
Manipulační technika špičkové kvality za rozumnou cenu
Práce při přepravě zboží a následná manipulace ve skladovacích prostorách bez pomoci vysokozdvižných a nízkozdvižných vozíků by byla v mnoha případech téměř nemožná.
Elektroměry pro různá použití i měřící transformátory proudu nakoupíte z pohodlí domova
Elektroměry všeho druhu, měřící transformátory proudu i praktické příslušenství seženete v nabídce společnosti KRALgroup. Vyrábíme a prodáváme elektroměry klasické, repasované i speciální elektroměry pro koncové uživatele i firmy. To vše dle předepsaných předpisů a norem.
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
Lékařské vybavení a zdravotnické potřeby pro kardiologii i další obory
Advamed je společnost, na kterou se můžete spolehnout, pokud hledáte kvalitní lékařské vybavení - a to nejen zdravotnické potřeby, ale také moderní přístroje pro kardiologii, radiologii, urologii nebo gastroenterologii.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Měření hluku i vibrací - naše zkušebna dovolí uvést na trh pouze bezpečné a kvalitní produkty
V dnešní době jsou lidé čím dál více obklopeni všelijakou technikou, různými stroji, auty a podobně. Z toho plynou i značná rizika, která jsou s užíváním těchto výrobků spojena. Je proto potřeba, aby byly na veřejnost pouštěny pouze takové stroje, které co nejméně škodí lidem a okolí. Je proto nutné podrobovat určité výrobky zkoušce, která ověří, ...
Státní zkušebna strojů a.s. TECHNICKÉ ZKOUŠKY STROJŮ A VOZIDEL
Systémy, robotika, komponenty to je firma EXACTEC
Doba se mění a je zapotřebí se umět přizpůsobovat. Chcete také levnější, kvalitnější a přesnější pomocnou ruku ve vaší firmě? Hledáte prostředky, jak kompenzovat vysoké náklady na zaměstnance?
Komplexní elektrické zajištění objektů po celé ČR
Hledáte elektrické zajištění objektů? Moc dobře si uvědomujete, že v dnešním světě se musí neustále na něco dávat pozor a že je proto lepší, když se dopředu připravíte? Pak využijte elektrickou požární signalizaci, elektronickou zabezpečovací signalizaci, kamerový systém nebo ozvučení a evakuační rozhlas.
Montáž automatických zavlažovacích systémů
Voda je základním stavebním prvkem lidského organismu a nejenom pro lidi je obzvláště důležitá, ale také pro ostatní živočichy a samozřejmě i rostliny, které by bez vody nepřežily. Hlavní náplní firmy AQUASTART spol. s. r.o., je montáž automatických zavlažovacích systémů. Postaráme se i o výrobu a prodej travních koberců.
Přídavná zařízení na vysokozdvižné vozíky - pomoc od výběru až po montáž
Pokud jde o příslušenství k vysokozdvižným vozíkům a přídavná zařízení na vysokozdvižné vozíky, můžeme vám nabídnout ten nejširší sortiment z celé republiky. Najdete u nás přídavná zařízení na vysokozdvižné vozíky všech typů, díky kterým pro vás nebude problém manipulace s jakýmkoliv zbožím, zároveň se můžete spolehnout na naše služby.
Vysoce přesné CNC stroje a kvalitní automatické výrobní linky
Podnikáte ve strojírenské výrobě nebo pracujete v jiném oboru, kde potřebujete vyrábět více dílů pomocí stejné technologie? V tom případě byste měli zauvažovat o pořízení CNC stroje či automatické výrobní linky. Tyto moderní technologie řízené počítačem jsou v současné době základem každé firmy, která má za cíl vynikat ve strojírenské výrobě či ...
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Čištění a oprava studní i zemní a zednické práce
Pokud vlastníte studnu, byla by velká škoda ji nepoužívat. Studny však vyžadují pravidelnou údržbu a v případě několikaletého nevyužívání i náročnější opravu. Studna může sloužit jako zdroj pitné vody, stejně jako zdroj vody zahradní. Je jen na vás, jak potenciálu studny využijete. Potřebujete-li dostat vaši studnu opět do provozu, firma Páleníček ...
Vysokozdvižné i paletové vozíky pro váš byznys
Manipulační technika je nepostradatelným pomocníkem každé společnosti, ať už se zabýváte zemědělstvím či průmyslovou výrobou. Vaše podnikání bude mnohem jednodušší, pokud budete mít vždy po ruce ty správné vysokozdvižné či paletové vozíky. Nejen prodej manipulační techniky zajištuje společnost Damatech z města Dačice. Kromě toho se podívají na ...
DAMATECH, spol. s. r.o. Manipulační technika Dačice
Večerek Tomáš: Závory, vrata a brány od návrhu po montáž i pozáruční servis
Ploty, závory, garážová vrata a brány. To vše dodává firma Večerek Tomáš z Opavy. Poskytujeme komplexní služby od návrhu, přes kalkulaci a projekt až po montáž. Navrhneme to nejvhodnější řešení právě pro vás s garancí zajímavé ceny a stoprocentní kvality dodávaného zboží a služeb. Samozřejmostí je také pozáruční servis.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Prodej ložisek, řetězů a dalších strojírenských dílů a příslušenství
Společnost TOBA Plus, s.r.o. se sídlem ve Vizovicích se již 21 let zabývá maloobchodním i velkoobchodním prodejem produktů renomovaných výrobců. Nabízí široký sortiment částí pro mechanické pohony (ložiska, řetězy) a potřeby pro automobilový a strojírenský průmysl
Deskový filtr na víno, křemelinový filtr, vinařské lisy i další vinařské potřeby na jednom místě
Každý správný vinař ví, že základem úspěchů není pouze kvalitní úroda hroznů, ale i správné vinařské potřeby. A přesně ty seženete v nabídce společnosti ZAMMA SUDY. Nabízíme vinařské potřeby pro malé vinaře i velké vinařské společnosti. Sháníte-li vinařské lisy, sudy nebo deskový filtr na víno, u nás si přijdete na své.
Zpřístupněné prostory jsou pro nechodící úleva
Být celoživotně nebo dočasně odkázaný na pomoc druhých, tak kdo to nezažil, asi nepochopí, jak těžké to je. Všude kolem jsou bariéry, které jsou složité překonat i pro zdravého člověka. Naštěstí společnost MANUS Prostějov spol. s r.o. myslí na všechny a umožňuje život lidem usnadnit pomocí plošin, schdodolezů i nájezdových ramp.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Prodej, opravy a servis vysokozdvižných vozíků
Vysokozdvižné vozíky se používají v dnešní době zcela běžně v mnoha firmách. Většinou se jedná o sklady, ale také může jít o strojírenské firmy, překládací plochy, průmyslové haly a mnoho dalších oblastí, ve kterých právě vysokozdvižný vozík můžete využít.
Přídavná zařízení za vysokozdvižné vozíky
Přídavná zařízení na vysokozdvižné vozíky jsou příslušenstvím k manipulační technice, které zlepšují bezpečnost práce a zajišťují přesnost, rychlost a spolehlivost v průběhu manipulace. Správně vybraná přídavná zařízení mohou ušetřit jak práci, tak i finanční obnos za nákup jiné specializované techniky.
Šroubové kompresory Parise, sušiče tlakového vzduchu, tlakové nádoby
Rádi byste využili kvalitní kompresory, kompresorové stanice a další produkty ze sortimentu techniky stlačeného vzduchu? V tom případě se neváhejte obrátit na firmu TECHNO-AIR s.r.o. se stabilní pozicí na trhu, kterou najdete v Jablonci nad Nisou.