TOBA Plus Vizovice: Ložiska, gufera, akumulátory, válečkové a článkové řetězy a další
Nemusíte vlastně ani přímo podnikat ve strojírenství, abyste docenili služby kvalitního velko a maloobchodu, jako je TOBA Plus. Ten totiž nabízí řadu částí mechanických pohonů a jejich příslušenství, jako jsou ložiska, gufera, řetězy včetně sněhových řetězů, řetězová kola, klínové řemeny, ale třeba také akumulátory a autožárovky. A uznejte sami, ...
Čtečky dokladů urychlí práci na přepážkách a zamezí tvorbě front
Tvorba front není často nutná a lze jí jednoduše zamezit. Nevěříte? Pak se seznamte s funkčností čteček dokladů, které výrazně urychlí práci na přepážkách a jednoduše tak zamezí tvorbě front. Pokud i vy potřebujete zrychlit odbavení osob či například jednoduše automaticky získat knihu návštěv, jsou pro Vás čtečky dokladů tím pravým řešením. A ...
On-line partnerský portál pro snadné nákupy i informace z velkoobchodu Schachermayer
Schachermayer je velkoobchodní dodavatel pro řemeslníky, firmy v oblasti zpracování dřeva a kovu, průmyslui obchodu. Jedná se o rodinnou firmous dlouholetou tradicí (již šesti generací). V rámci neustálého zlepšování služeb pro své zákazníky dnes provozuje také on-line partnerský portál, který usnadňuje a zrychluje přístup k informacím o ...
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Kompletní zabezpečovací systémy ochrání vaše blízké i majetek
Chcete mít klidný spánek a udělat to nejlepší pro ochranu osob, majetku i celých objektů? Společnost 4M zabezpečovací systémy je profesionálem v oblasti dodávky a instalace zabezpečovacích a kamerových systémů. Mimo to se zabývá protipožární ochranou, počítačovými sítěmi a realizací jakýchkoliv slaboproudých rozvodů.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Zemědělské a lesnické stroje a další špičková technika
Kvalitní stroje a technika jsou součástí zemědělského, lesnického i stavebního odvětví. Bez nich by veškerá práce a přeprava byly mnohem složitější. Důležitá je však nejen jejich výroba a prodej, ale také opravy a servis, které vyžadují špičkové odborníky. Mezi ně patří i česká společnost B-AGRO Březová s. r.o.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Balicí technika od společnosti Uniprox spol. s.r.o.
Firma Uniprox spol. s.r.o. se zabývá prodejem balicí techniky do každého odvětví průmyslu. Zajišťuje kompletní služby v oblasti vybavení prodejen a snaží se být dobrým pomocníkem, který dodá jednoduché a optimální řešení do Vaší firmy.
Turnikety a vstupní branky pro přístupové systémy moderního vzhledu
V současné době je zejména na veřejně přístupných místech zapotřebí dbát na zvýšenou bezpečnost. K tomu mohou velkou měrou přispět i turnikety a vstupní branky po přístupové systémy. Systémy společnosti MAGTRADE s.r.o. jsou nejen propracované, ale také designově dokonalé.
Stále ještě hledáte kvalitní elektromotory, čerpadla, brusivo, elektronářadí či jiné vybavení dílny? Už nemusíte!
Elektromotory, elektronářadí či brusivo používá denně nejen spousta kutilů, ale i těch, kteří tyto věci potřebují k výkonu svého zaměstnání. Aby mohl člověk svou práci udělat kvalitně, potřebuje k tomu samozřejmě také kvalitní vybavení dílny. Pořídit ho můžete ve firmě KRES spol. s r.o., která se zaměřuje na prodej a servis elektrických strojů, ...
KRES spol. s r.o. servis elektronářadí, čerpadel, motorů
Mobilní štípač dřeva pro vás palivové dřevo připraví raz dva
Štípač dřeva je skvělým pomocníkem při zpracování tohoto palivového materiálu. Vzhledem k ceně energií se spousta zákazníků vrací k topení dřevem, a proto jim mobilní štípač dřeva rozhodně přijde vhod. Společnost Palivové dříví Františka Slámy nabízí ty nejkvalitnější služby v tomto oboru. Už nikdy nebudete muset vzít do ruky sekeru, o vaše ...
Automatické štípače Sláma František Sláma
Přístupové systémy ACS versus klasické mechanické klíčové systémy
Přejít na přístupový systém ACS nebo zachovat klasické klíče pro vstup do paneláku či bytového domu? To je otázka, kterou si v dnešní době pokládá řada bytových družstev a společenství vlastníků.
Přinášíme přirozenost a úsporu do každé budovy
Člověk žil v souladu s přírodou, ale postupně se z ní začal vyčleňovat. Vytvořil si vlastní prostředí, které je více či méně na přírodě závislé. Ale i uměle vytvořené betonové džungle potřebují přírodní rytmus, na který je člověk zvyklý. A právě proto je tu SAUTER.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Konvektomaty Retigo splňují nejvyšší nároky uživatelů
Působí nejen v Šumperku, ale také v Jeseníku či Olomouci. Jejich komplexní služby z nich dělají opravdové profesionály a skvělé partnery v ohledu profesionální zařízení a vybavení kuchyně. Snaží se udržet krok směrem kupředu a vyvíjí nové produkty.
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení
Pořiďte si obytný vůz a vyjeďte vstříc dobrodružství
Vyjet v létě na dovolenou nemusí nutně znamenat cestu letadlem a zamluvený hotel. Někteří z nás se raději vydají za dobrodružstvím vlastní cestou, kdy si jen sami mohou rozhodnout, kam pojedou a jak dlouho se na místě zdrží. Pokud jste i vy milovníky tohoto druhu trávení volna, je na čase pořídit si obytný vůz, kde budete mít k dispozici koupelnu ...
EASTWANDER, s.r.o. Servis obytných automobilů Zlínský kraj
Zahradní technika – Robert Bílka Modrá: Servis zahradní techniky
Ačkoli to za okny ještě tak nevypadá, je nejvyšší čas na servis zahradní techniky a její přípravu na jaro a novou sezónu. Postará se o to firma Zahradní technika – Robert Bílka, která poskytuje kompletní služby v oblasti zahradní techniky pro region Uherské Hradiště. Zajišťujeme jak prodej zahradní techniky, tak i její záruční a pozáruční servis ...
Robert Bílka - Zahradní technika
Plnobarevná tiskárna etiket VP700 - vysoká rychlost, vynikající kvalita, nízká cena tisku
Tiskárny etiket pro průmyslové využití najdete v sortimentu společnosti TFP universal a.s. z Čestlic u Prahy. Mezi nejžádanější produkty v této kategorii patří plnobarevná tiskárna etiket VP700, kterou můžete využít, ať už potřebujete natisknout jednu nebo několik tisíc etiket. Výhodou této tiskárny je rychlost, kvalita tisku i nízká cena.
Dodavatel řešení materiálového a informačního toku ve výrobě
Snažíte se ve své výrobní firmě o efektivitu práce a zvýšení produkce? Zkuste na to jít automatizací a vylepšete nejen efektivitu práce, ale také modernizaci výroby. Pokud nechcete jít z bláta do louže, tak si vybavení výroby zajistěte firmou FlexLink Systems s.r.o., která je předním poskytovatelem špičkových řešení pro náš výrobní průmysl.
Kamerový systém i zabezpečovací systém na míru pro Opavu a okolí
Kamerové a zabezpečovací systémy od společnosti 4M zabezpečovací systémy Opava vám pomohou chránit to nejcennější – vaši rodinu, blízké a samozřejmě i váš majetek. Pokud chcete mít i vy pod dohledem svůj byt, dům či firmu, obraťte se na nás. Poradíme vám, jaký kamerový či zabezpečovací systém je pro vaše účely nejvhodnější.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Svěřte svou zahradu a další venkovní plochy do rukou odborníků
Pravidelná údržba zahrad a dalších venkovních ploch patří k časově náročným aktivitám. Ať už disponujete zahradou jakkoliv velké plochy, možná nemáte dostatek času nebo sil postarat se o ni svépomocí. Chcete-li se zbavit starostí s údržbou zahrady, využijte profesionálních služeb úklidové firmy U-Servis z Opavy, působící na českém trhu přes 25 ...
U-SERVIS Tomáš Šindler
Robotické sekačky Automower si poradí s každým terénem
Robotické sekačky Automower vynikají vysokou efektivitou práce a také snadnou obsluhou. Díky moderním zabudovaným systémům pracuje sekačka zcela samostatně a pouze na základě vašich pokynů. Dokáže šetřit i náklady, trávník a prodloužit sama sobě životnost.
Vlhčené čistící utěrky a průmyslové čistící utěrky pro lidi i stroje
Praktické, důkladné, šetrné k pokožce. Takové jsou vlhčené čistící utěrky a průmyslové čistící utěrky společnosti ZVG. Tyto čistící utěrky využijete v automobilovém průmyslu, v domácnosti, pro očištění nerezových kovových dílů od šmíru, maziv i pro očištění rukou. I ty nejodolnější skvrny mizí po několika přetřeních.
ZVG CZ s.r.o.
Jihokorejský traktor Kioti – dokonalý pomocník pro obce v oblasti komunálních služeb
V oblasti komunální techniky vyniká jihokorejský traktor Kioti, který je oceňován především pro své všestranné využití. Společnost Agroservis Holý zajištuje veškeré služby, které s tímto strojem souvisí. Využít je mohou především zákazníci v okolí Moravského Krumlova a Znojma.
Silikonové hodinky s RFID čipem  - moderní identifikační a docházkové systémy
Moderní identifikační a docházkové systémy se vyznačují především jednoduchým ovládáním a rychlostí použití. Převážně pro klienty, kteří navštěvují bazény, wellness centra a další relaxační zařízení, jsou velkým přínosem systémy založené na RFID čipech.
IdentCORE s.r.o.
Výroba produktů pro měření a regulaci technologických procesů
Společnost ZPA Nová Paka a.s., má dlouholetou tradici v oboru měřící a regulační techniky. V tomto směru nabízí vývoj, výrobu, prodej, metrologii, montáž, poradenství, projekci i servis. A to nejenom u nás v České republice, ale také kdekoliv jinde v zahraničí.
ZPA Nová Paka,  a.s.
Samoobslužný platební terminál pro čerpací a plnicí stanice funguje nonstop
Samoobslužný platební terminál UNICARD je pro čerpací a plnící stanice výhodný po všech směrech. Obslouží zákazníka 24 hodin denně, je vybaven dotykovou obrazovkou a majiteli stanice poskytne dokonalý přehled o jednotlivých transakcích. Hodí se tak pro bezobslužné čerpací stanice i pro noční provoz čerpacích stanic s obsluhou. Kde tento platební ...
PLOBERGER: Vše pro řemeslo a průmysl od A do Z
Společnost PLOBERGER patří mezi vedoucí hráče na poli dodávky služeb a produktů pro řemeslníky a pracovníky průmyslu. Bezmála dvacet let figuruje jako významný technický prodejce ve střední Evropě, ve kterém v současnosti najdete prakticky vše, co se týká nářadí, strojů, vybavení dílen a ochranných pracovních oděvů a pomůcek. Kromě pobočky v České ...