Individuální úpravy a stavba obytných automobilů
Není auto jako auto a svoje o tom ví každý, kdo natrefil na vozidla z produkce společnosti EASTWANDER s.r.o. Z obyčejného vozidla je najednou i obydlí, ve kterém najdete kuchyň nebo ložnici. Vhodné řešení pro přepravu na dovolenou, ale také na různé sportovní a kulturní akce, či rovnou pro pracovní život.
EASTWANDER, s.r.o. Servis obytných automobilů Zlínský kraj
Čisté prostory – validace, měření i dodávka vzduchotechniky
Pracovní prostory v oblasti farmacie, zdravotnictví, biotechnologie, ale také třeba drobné mechaniky nebo elektrotechniky kladou přísné požadavky na čistotu. Dodávkou vzduchotechniky do tzv. čistých prostor, ale také kalibrací přístrojů a validací vzduchotechniky se zabývá pražská firma AIRTECHNIK.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Nově je zde bazar, který se zaměřuje na značku JCB - prodává levné náhradní díly, příslušenství na bagry a zajišťuje opravárenskou činnosti stavebních strojů
Jakékoliv náhradní díly nebo příslušenství na bagry JCB jsou dostupné také v bazaru společnosti GREENSTAV - NÁHRADNÍ DÍLY s.r.o. Na výběr bazarové díly z vraků, originální i alternativní díly, které jsou schopni vám dopravit do 24 hodin. V případě potřeby vám zajistí ve středisku oprav celou kompletní opravu včetně výměny náhradního dílu.
Přesné a rychlé průmyslové značení zajistí firma VABEX
Potřebujete označit či očíslovat součástky nebo celé produkty? Odborníkem na průmyslové značení je společnost VABEX s.r.o. Dodáváme nástroje pro průmyslové značení a působíme jako výrobce a prodejce také dalšího vybavení kovoobráběcích dílen.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Vzduchotechnika, čisté prostory a validace
Kvalitní vzduchotechnika je součástí přísunu čerstvého vzduchu a na jejím výběru hodně záleží. Nejen ventilátory a filtry, ale i kompletní servis je zárukou dobré investice do čerstvého vzduchu. A právě o ten se postará firma AIRTECHNIK.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Pravidelný servis stavebních strojů vám ušetří peníze i starosti
Stavební stroje jsou pro mnoho lidí nepostradatelnou pomůckou, která je zdrojem jejich výdělků. Každý problém na stavebním stroji tedy může mít za důsledek nemalé finanční ztráty. Nepodceňujte proto servis stavebních strojů a předejděte tak možným problémům. Ušetříte si tak nejen zbytečné nervy, ale i případné náklady na opravy.
Dopravníky a montážní linky od FlexLink Systems zefektivní výrobu
Uspořte díky společnosti FlexLink Systems s.r.o. čas, energii i peníze ve výrobě. Jak? Získejte kompletní řešení materiálového a informačního toku ve výrobě. Naše dopravníky, montážní linky a software vám pomohou zautomatizovat výrobu, díky tomu snížíte výrobní náklady a zvýšíte efektivitu výroby.
Pořiďte si ruční vozík, květinový stojan nebo vozítko pro děti formou tříkolky od firmy Kovodružstvo
Kovodružstvo v Žebráku, což je kousek u Prahy, se zabývá především kovovýrobou, lisováním, ohýbáním a tvarováním trubek a plechů. Mezi jejich další činnosti patří povrchová úprava práškovými barvami, a proto je každý jejich produkt krásný a nový.
Pneumatické prvky, ventily, průmyslové armatury a pohony dodává firma FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o.
Mezi hlavní činnosti této firmy patří dodávky pneumatických systémů. V tomto oboru jsou na českém trhu největším distributorem předního světového výrobce firmy Parker Hannifin. Společnost Parker Hannifin patří mezi hlavní světové dodavatele produktů v oblasti řízení pohybu. Distribuční síť je velice komplexní.
Zakázková výroba ventilátorů pro lakýrníky nebo pro stříkací kabiny
Ve firmě KOVOBA s.r.o. se zaměřují na výrobní linky a výrobu ventilátorů. Mohou zhotovit kryty na stroje nebo vás překvapit držákem pyrometru či zámečnických součástí. Zhotovují zakázky dle přání zákazníka a vždy dbají na přesné dodržování daných termínů.
S produkty Husqvarna půjde práce na zahradě snadno od ruky
Díky moderním technologiím, které výrobce Husqvarna úspěšně využívá u všech svých produktů, je péče o zahradu stále jednodušší, rychlejší, kvalitnější a efektivnější. Na jaře tohoto roku přichází s novými výrobky, které práci na zahradě výrazně usnadní. Ať už jde o motorové pily Husqvarna, zahradní traktory, křovinořezy, plotostřihy či foukače na ...
Katalog vrtaček Heltos, to jsou produkty, ze kterých si můžete vybrat to nejlepší
Společnost se nachází ve Slavonicích, kde započala svou výrobu strojů již před mnoha lety, ovšem konkrétní sloupové a stolní vrtačky se začínají vyrábět od roku 1972. Tento rok byl v mnoha krocích přelomový. V současné době se vyrábějí 4 řady vrtaček, které se dále rozlišují na různé typy.
HELTOS a.s.
Nástrojové brusky Hradec Králové
Každé výrobní odvětví potřebuje pro svůj obor řadu nástrojů a strojů a často jde o požadavky zákazníků, které je potřebné vyrobit na míru. Pokud potřebujete plechové díly, montážní celky, nástrojové brusky nebo hydraulické lisovací stroje, tak se obraťte na společnost SV Metal spol. s r.o. z Hradce Králové.
SV Metal spol. s r.o. Výroba z tenkých plechů
Společnost Blumenbecker Prag má novou specializaci, zaměřuje se na off-line simulaci robotických pracovišť
Každým dnem se zvyšuje nasazování průmyslových robotů a robotických linek do nejrůznějších průmyslových odvětví a proto roste i poptávka po off-line simulacích. Vypracují návrh automatizačního projektu, vytvoří projekci, zaručují záruční i pozáruční servis.
Recyklace plastů, plastové regranuláty, kompostéry, ekologie a výkup víček z PET lahví, ochrana výrobních technologií
Zlínská společnost JELÍNEK-TRADING je předním českým zpracovatelem plastového odpadu. Převážně se věnuje odborné recyklaci plastů a výrobě plastových regranulátů. Ve skutečnosti je však na tento základ navázána celá řada dalších činností, jako je vstřikování plastů a výroba plastových výrobků, kompostérů, blatníků a mnoha dalších výrobků z plastů. ...
Vysokorychlostní kamery pro záznam a analýzu rychlých a krátkých dějů
Abyste mohli zaznamenat velmi rychlé nebo velmi krátké děje, potřebujete k tomu vysokorychlostní kamery. Kompletní sortiment vysokorychlostních a ultrarychlých kamer najdete u firmy Proxis, spol. s.r.o.. Pořídíte u nás základní modely pro každodenní provozní kontroly i kamery v rozlišení HD pro kinematografii nebo kamery pro nárazové zkoušky ...
Proxis, spol. s r.o. optické přístroje a systémy
Autorizovaný prodej a servis výrobků Husqvarna
Výrobky Husqvarna, určené pro práci v lese a na zahradě, jsou využívány profesionály po celém světě a patří mezi absolutní špičku v dané oblasti. Firma Jan Holý AGROSERVIS se sídlem v Moravském Krumlově se zabývá prodejem agrotechniky různých značek. Patří mezi autorizované prodejce výrobků Husqvarna a zajišťuje jejich prodej, servis a poradenství.
Představujeme energetické řetězy, které vydrží i v extrémních podmínkách
Společnost CONTRA Praha byla založena v roce 1992. Od prvního okamžiku se zaměřujeme na dodávání zboží z oblasti strojírenství, konkrétně na prodej průmyslových řetězů. V posledních letech zaznamenáváme zvýšený zájem o energetické řetězy. Navázali jsme proto spolupráci s předním německým výrobcem Tsubaki – KabelSchlepp.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha
VTP PELKA  - kompletní práce v oblasti vodo topo plyn pro jednotlivce i firmy
Realizace zakázek v oboru vodo topo plyn – přesně to nabízí společnost VTP PELKA Staré Město u Uherského Hradiště. Nezáleží na tom, zda potřebujete opravit koupelnu, zavést topení nebo zajistit kompletní plynařské práce pro velkou zakázku. My nabízíme vodoinstalatérské, plynařské a topenářské práce včetně dodávky materiálu a zboží pro každého. V ...
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Dodávka a servis zkušebních strojů a tvrdoměrů a jejich akreditovaná kalibrace
Běžně dostupné produkty a výrobky, které jsou dostupné na trhu, musí odpovídat aktuálním platným normám v závislosti na typu materiálu. Soulad s normami je třeba ověřit pomocí zkušebních a testovacích strojů různého typu. Společnost LABOR Machine s.r.o. se sídlem v Opavě se zabývá dodávkou a servisem těchto zařízení, disponuje také akreditovanou ...
Komplexní služby v oblasti PO a BOZP a protipožárních ucpávek, to je HASTEKO Uherský Brod
Máte doma karmu, kotel či plynové spotřebiče? Pak byste určitě měli dbát na bezpečnost svou i celé rodiny. Chybět by vám neměl požární hlásič, hasící přístroj a detektor oxidu uhelnatého, který včas odhalí problém a ochrání vaše zdraví. Komplexní služby nejen v oblasti PO, ale také BOZP a protipožárních ucpávek, včetně dodávky bezpečnostních ...
Rozbitá kontejnerová nástavba či hydraulická ruka? Opravy zajistí CH + S servis
Hydraulická ruka, kontejnerová nástavba nebo hydraulické válce? To vše opravujeme ve společnosti CH + S servis. Již od roku 1999 vám nabízíme záruční i po záruční opravy hydraulických zařízení všeho druhu, jejich revize, montáže i prodej náhradních dílů. Ať už vás trápí nefunkční hydraulická ruka nebo hydraulické válce, neváhejte se na nás obrátit.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
CNC LINE 4 – software pro monitorování strojů
Vývoj a výroba moderní technologie jako jsou například CNC stroje, přináší s sebou také další skvělé možnosti, které zefektivní činnost, podpoří kontrolu a zvýší spolehlivost. A právě tímto směrem se ubírá a nové možnosti poskytuje výrobce moderních obráběcích CNC a dalších strojů, firma CZ.TECH Čelákovice, a.s.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Školení jeřábníků a další obsluhy zdvihadel připraví zaměstnance na práci s technikou
Zdvihací zařízení nemůže obsluhovat každý, ale pouze odborně vyškolený zaměstnanec. A proto v naší společnosti JOKR pravidelně pořádáme školení jeřábníků, které vás nebo vaše zaměstnance připraví na správou obsluhu zdvihacích zařízení.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
S paletovým vozíkem pro ženy je snadná manipulace
Firma AUTO-AGRO-HOLÍK, s.r.o., která sídlí v malé obci s netradičním názvem Grešlové Mýto, v okrese Znojmo, nabízí zajímavý paletový vozík. Je s ním velice snadná manipulace, a i obsluha je nenáročná. Proto se stal velice oblíbeným zejména u žen. To ale neznamená, že za svými robustnějšími technickými kolegy zaostává. Uveze 1300 kilogramů.