Vývoj, konstrukce a výroba technologických celků strojů a přípravků
V každém průmyslu jsou důležité nejen zkušenosti, dovednosti, kvalifikace a nápady, ale také zařízení, díky kterým bude možné všechny záležitosti realizovat. Jako například robotizovaná pracoviště, svařovací přípravky či jednoúčelové stroje a kontrolní zařízení. A na kompletní dodávky od projektů až po samotnou výrobu je specializovaná firma KOPR ...
Váhy všeho druhu KADLEC: Když vše potřebujete ještě řádně zvážit
Važte své produkty spolehlivě a přesně. Používejte váhy, kterým můžete věřit, od firmy, na jejíž odbornost se můžete spolehnout. Firma KADLEC, která se již mnoho let zaměřuje výhradně na váhy, je tou nejlepší volbou. Ať podnikáte v jakémkoli oboru, tyto váhy vám usnadní práci - zváží totiž úplně všechno. V portfoliu společnosti najdete váhy pro ...
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Prodej strojů Strip – Till v ČR
Naše firma Silyba a.s. podepsala spolupráci se švýcarskou firmou Baertschi Perma – Agrartecnic. Je to velký převrat především pro samotnou Českou republiku, protože jsme prvními, kteří začali na tomto poli mezinárodně spolupracovat a díky tomu se budou dovážet do naší matičky země speciální stroje na využití v zemědělství.
Montáž a demontáž výrobních linek i zařízení zajistí MONTEMA Otrokovice
Specialistou na montáž a demontáž výrobních linek, technologií a technologických celků je firma MONTEMA, spol. s.r.o. z Otrokovic. Montujeme technologické celky, výrobní linky, zařízení, stroje, ocelové konstrukce i potrubní rozvody. Kvalitní a rychlou montáž i demontáž zajišťuje tým zkušených techniků. Své služby poskytujeme po celé České ...
ELMOT: Opravy elektromotorů a čerpadel v Brně
Máte problémy s bazénovými, ponornými či kalovými čerpadly nebo potřebujete opravit elektromotor? Společnost ELMOT s 15 lety zkušeností v oblasti oprav elektromotorů, ručního elektrického nářadí a čerpadel zajistí veškerý servis. K opravám firma využívá kvalitních materiálů. Postará se i o expresní dodání a případnou revizi.
Spolehlivé robotické a automatizační systémy od EXACTEC
Poptáváte kvalitní robotické systémy? Přáli byste si, aby robot nahradil drobné stereotypní úkony, které jsou pro vaše zaměstnance ubíjející? Pak jsou pro vás vhodným řešením roboty od předního českého dodavatele EXACTEC.
Trane - světová jednička v oboru klimatizace, chlazení i vzduchotechniky
Zajímáte se o chlazení, zradila vás klimatizace, a proto potřebujete jiné řešení nebo jste se rozhodli pro instalaci nové vzduchotechniky? Obraťte se na naši společnost Trane, světovou jedničku v oboru s bohatými zkušenostmi a celou řadou spokojených zákazníků. Ať už jde o chlazení či klimatizaci, vždy je pro nás na prvním místě kvalita a ...
Odvlhčovače vzduchu Dantherm
Provozujete obor nebo máte práci, která je spojena s vlhkostí? Nyní už ji můžete mít pod kontrolou a to naprosto kdekoliv díky mobilnímu přenosnému zařízení, které se nazývá odvlhčovače vzduchu. Jedná se o dánskou značku Dantherm. S tímto zařízením vždy rychle, přesně a spolehlivě vyřešíte všechny problémy.
Obráběcí stroje pro plasty, kompozitní materiály, dřevěné materiály, hliníkové slitiny a kámen
Obráběcí stroje najdou využití v celé řadě oborů. Ve společnosti LJ TECH MACHINES to víme. Proto zastupujeme špičkovou firmu CMS S.p.A., která je předním výrobcem obráběcích strojů pro obory jako automobilový průmysl, letecký průmysl, výroba lodí, modeling (formy, kopyta,….), zbrojní průmysl, výroba brýlových obrouček a další… Dodáváme technologie ...
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Nežádoucí částice, prach ani kovy nemají díky produktům od firmy Jelínek Trading šanci
Textilní průmysl, potravinářství, nebo třeba chemická výroba, to jsou odvětví, ve kterých se klade důraz na kvalitu, a i ty nejmenší detaily mohou hrát roli. Není divu, do sypkých materiálů i kapalin se mohou dostat nežádoucí částice a způsobit nemalé potíže. Jak tomu zabránit a zajistit, aby celý výrobní proces proběhl hladce? Řešení známe ve ...
Prodej tepla a všechny související služby zajišťuje společnost Prometheus
Odborné služby v oblasti energetiky poskytuje už více než 20 let společnost Prometheus, energetické služby, a.s. sídlící v Praze. Jsme členem koncernu Pražská plynárenská, a.s. a naší hlavní činností je prodej tepla. V současné době provozujeme více než 75 plynových kotelen a jsme držitelem všech oprávnění potřebných pro výrobu, distribuci a ...
Proxis představuje laserové pulzní zdroje světla
Zaměříme se nyní na pulzní lasery. Tyto produkty jsou určeny pro vytvoření extrémně krátkých světelných záblesků, které mají vysokou intenzitu a opakovací frekvenci. Doba trvání záblesku je 10 ns. Jedná se o monochromatické nekoherentní světlo.
Proxis, spol. s r.o. optické přístroje a systémy
Potřebné farmaceutické suroviny a léčivé přípravky by měly jenom vzkvétat
Občas každého z nás něco trápí, a tak si dokážeme jistě moc dobře představit, jaké to je, když jste připoutaní na lůžko. Naštěstí zde máme některé farmaceutické společnosti, které se specializují na výrobu různých léčiv, a tak jsou přípravky od nich vhodné pro lidi, ale i pro ostatní firmy.
Vojtův rehabilitační stůl
Na základě mnohých zkušeností víme, že lidská láska je všemocná a překoná všechny překážky. To samé platí v případě maminek a narozených miminek. Pro své děti bychom udělali vždy vše.
Autorizovaný prodej, servis a kalibrace automobilové diagnostiky BOSCH
Vaše vozidlo vyžaduje kvalitní a kompletní péči, která spočívá v pneuservisu i v autoservisu. Nejen běžné opravy, kontroly a servis, ale také profesionální diagnostika a kalibrace. Pokud chcete zajistit komplexní péči pro vaše vozidlo, tak správným řešením je firma BTS1-Bosch Technik Servis s pobočkami Čelákovice, Jirkov, Brno a Telč.
Prevence je v protipožární ochraně nejdůležitější
Požární technika je účinná pouze v tom případě, pokud je v perfektním pořádku. Ušetřete si tedy starosti a svěřte tuto záležitost do rukou odborníkům, kteří nic nepřehlédnou. Firma Požární technika KOMET s.r.o. se o správnou funkci vaší požární techniky postará.
Čerpadla, armatury i další instalatérský materiál na jednom místě
Sháníte skutečně kvalitní instalatérský a topenářský materiál? Obraťte se na společnost Thermoquell CZ. Jako dceřiná společnost německé firmy Thermoquell Boerner GmbH se zabýváme maloobchodním a velkoobchodním prodejem tohoto zboží. Seženete u nás prvotřídní čerpadla a armatury, ale i další topenářský a instalatérský materiál.
Thermoquell CZ s.r.o. Průmyslové armatury Praha
Kvalitní obráběcí centra s rozsáhlou možností využití dodává LJ-TECH MACHINES
Obrábíte kompozitní materiály, hliníkové formy a jiné materiály? Potřebné pořídíte u firmy LJ-TECH MACHINES s.r.o.. Dodáváme CNC obráběcí centra renomovaného výrobce CMS Industries, která se využívají v leteckém, vojenském, automobilovém i námořním průmyslu, ale také v energetice, stavebnictví či při zpracování kamene, dřeva a jiných materiálů.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Stěhování strojů je naší doménou
Společnost Montema Otrokovice provádí nejrůznější montážní práce, jako je například stěhování strojů, montáže ocelových konstrukcí, technologických celků a výrobních linek v rozličných odvětvích průmyslu. Nejčastěji se jedná o gumárenství, strojírenství nebo stavební, chemický a potravinářský průmysl.
Toužíte po vlastním autoservisu? Bojíte se začít podnikat na vlastní triko? Nebo už jste začali a ještě vám pár věcí chybí?
V tomto odvětví se umíme orientovat, působíme v něm už více jak 20 let a díky tomu máme všechny potřebné zkušenosti. Se zařizováním dílny máme praxi, takže i vám velice rádi a ochotně pomůžeme s výběrem potřebného vybavení podle vašich individuálních potřeb.
PTZS – Poplachový tísňový zabezpečovací systém
Ochránit majetek a osoby není jednoduché, kdy jste na to sami. Profesionální a kvalitní ochrana domů, bytů, firemních prostorů i venkovních spočívá v kvalitní zabezpečovací technice, díky které budete mít i za své nepřítomnosti objekt pod dohledem. A o kvalitní ochranu a zabezpečovací systém se postará firma MACOM SECURITY spol. s r.o.
Vinařské potřeby a nápojová technika
Výroba vína je založena na citu a umění. Aniž bychom si to běžně uvědomovali, chce to trpělivost a spoustu zkušeností. Jenomže to není zdaleka všechno, co budete k výrobě vína potřebovat a proto je zde náš kompletní sortiment výrobků a veškerých potřebných věcí, které při výrobě vína potřebujete.
AD SECURITY – Bezpečnostní dveře pro váš domov
Dveře jsou vstupní branou do vašeho domu, kanceláře, nebo skladu. Dveře jsou také to, s čím se zloděj setká jako první a často je bez větších problémů překoná. Zajistěte bezpečí pro váš domov a podnikání - vyberte si vhodné bezpečnostní dveře, které jsou díky zesílené konstrukci odolné proti hrubému násilí a splňují požadavky pojišťovacích ...
Dokonalý vzhled a dlouhodobá ochrana přírodního i umělého kamene
Přírodní i umělý kámen vyniká především svou dlouhou životností, i přesto se na něm zub času začne postupně projevovat. Ať už potřebujete dlažbu, obklad, terasu či jiný kamenný objekt vyčistit nebo ochránit před stárnoucími procesy, s produkty značky Finalit budete spokojeni. Systémy Finalit jsou vhodné pro všechny typy přírodního i umělého kamene ...
Senzory, snímače i inspekční systémy zařídí firma Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o.
Snímače, měřící zařízení a systémy vždy v nejvyšší možné kvalitě zajistí firma Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s.r.o. Snímače s vysokou přesností, infračervené snímače teploty, barevné snímače nebo zařízení pro měření rozměrů a systémů pro průmyslové aplikace. To vše se ukrývá pod slupkou této firmy a je toho ještě daleko více.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače