Aktuální články

Výsledek hledání: region Královéhradecký kraj
Nízkoenergetické dřevostavby od firmy Holiday-Pacific Homes umožní bydlení s úsporou energií
Toužíte po dřevostavbě nízkoenergetického rodinného domu? Sen vám může splnit firma Holiday-Pacific Homes – Bohemia, spol. s r.o., která na českém trhu působí již přes dvacet let. Nízkoenergetické domy na klíč stavíme konstrukčním systémem převzatým od kanadské firmy Holiday-Pacific.
Sklepní kóje TEROM – uchovávejte vaše věci v bezpečí
Kvalitní sklepní kóje na míru od českého výrobce? Přesně to nabízí společnost TEROM z Chlumce nad Cidlinou. Vyrábíme bytelné sklepní kóje a sklepní boxy, které skvěle poslouží ke skladování sezónních věcí, zboží i cenností. Při výrobě kójí se navíc plně přizpůsobíme vašim požadavkům.
Kvalitní a pevnou střechu postaví firma IQ KONSTRUKT s.r.o.
Stavíte a hledáte spolehlivou firmu, která se postará o veškeré pokrývačské, klempířské i tesařské práce? To všechno provádí společnost IQ KONSTRUKT s.r.o. sídlící v obci Čáslavky u Jaroměře. Zhotovíme střešní konstrukce, zajistíme pokládku střešních krytin a další související práce.
IQ KONSTRUKT s.r.o. Designové dřevěné atypické stavby Náchod
ZeNa, chráněná dílna nabízí náhradní plnění v oblasti automobilového průmyslu
Máte firmu, která má více než 25 zaměstnanců? Tak v tom případě máte ze zákona povinnost zaměstnat určité procento osob se zdravotním postižením nebo platit odvod do státního rozpočtu. Existuje však i třetí řešení, jak splnit tuto zákonnou povinnost. A tou je náhradní plnění, což spočívá v tom, že si koupíte produkty či služby od firmy, která ...
Komunální vozidlo Durso multimobil, pomocník při svozu odpadu
Už jste se někdy setkali s pojmem multikára? Pokud se zabýváte svozem odpadu, multikára neboli Durso multimobil by vám mohl v mnohém ulehčit práci. Durso multimobil je vozidlo, které má využití zejména v oblasti technických služeb měst či obcí pro svoz odpadů, obzvlášť těch biologicky rozložitelných. Pořízení není výrazně finančně náročné, údržba ...
Stroje podle vašich představ vyrobí firma SV Metal
Ať už potřebujete firmu vybavit běžnými stroji nebo požadujete specifické stroje, řešení nabízí firma SV Metal. Zaměřujeme se na výrobu jednoúčelových strojů a produktů z tenkých plechů. Náš zkušený tým odborníků pomůže s řešením vašich požadavků a potřeb.
SV Metal spol. s r.o. Výroba z tenkých plechů
Čistější ovzduší díky filtrům od firmy Filtr Zeos
Cementárny, vápenky, kamenolomy, pískovny, ale i slévárny, ocelárny či kotelny. Všude tam dochází k velkému prášení a znečišťování ovzduší. Pomoci s tím může firma Filtr Zeos s.r.o. Hradec Králové. Vyrábíme totiž filtry a další zařízení pro čistější ovzduší. Kromě toho vám také usnadníme dopravu surovin pomocí šnekových dopravníků, rotačních ...
Kvalitní střechy jsou předpokladem pro příjemné bydlení
Stavíte či rekonstruujete dům a sháníte spolehlivou firmu, která vám jej kvalitně zastřeší? Pokud jste z Náchoda, můžete se obrátit na společnost Střechy na klíč. Ta se specializuje na tesařské práce, pokrývačské i klempířské práce. Zajistí vám kompletní stavbu vaší střechy tak, aby splňovala i ty nejnáročnější požadavky a zajistila vám dlouhodobý ...
Hydroizolace plochých střech od skutečných odborníků
Společnost POPAS CZ se sídlem v Trutnově se zabývá profesionální ochranou povrchů a staveb. Jednou z oblastí zájmu firmy je hydroizolace plochých střech s využitím nejmodernějších technologií. Provedená hydroizolace je bezúdržbová a vyznačuje se ověřenou životností 30 let. Chystáte-li se provést generální opravu ploché střechy, aplikace ...
Výroba a servis dřevařských strojů pro zpracování pilařských výřezů
Společnost Binter DS s.r.o. se zabývá poskytováním služeb v oblasti výroby a servisu dřevařských strojů, které slouží ke zpracování pilařských výřezů. Dřevařským dílnám a pilám zajišťuje dodávku klasických dvouetážových rámových pil, dále kotoučových pil (rozmítacích, omítacích i zkracovacích) a dalších strojů. Zajišťuje také jejich servis a ...
Špičková kotevní technika a spojovací materiál jedině od Novotného
Ať už podnikáte ve stavebnictví nebo jste jen domácí kutil, určitě oceníte širokou nabídku firmy Spojovací a upevňovací materiál – Novotný. V její náchodské prodejně naleznete mimo jiné spojovací materiál, kotevní techniku, vrtáky, brusivo či stavební chemii. Sortiment firmy zahrnuje zhruba 16,5 tisíce skladových položek, v takové nabídce si ...
Soukromá slévárna a strojírna zajistí modely z mnoha materiálů
Potřebujete vyrobit odlitky či modely ze dřeva, hliníku, polystyrenu, umělých hmot a dalších materiálů? Společnost TSS vám pomůže. Tato soukromá slévárna a strojírna disponuje moderním vybavením, obráběcím centrem pro úpravu produktů a modelárnou. Firma se zaměřuje i na kovovýrobu.
TSS, spol. s r. o. Třebechovická slévárna a strojírna
Pekařské pásové pece do velkovýroby i drobných pekáren
Bez čeho se žádný pekař neobejde? Samozřejmě musí mít k dispozici kvalitní suroviny, ze kterých může péct to nejlepší pečivo nebo cukrářské výrobky. Potřebuje ale také kvalitní pekařskou pec. Dobře to ví firma J4 s.r.o., a proto dodává pekařské pásové pece jak pro velké výrobny, tak i pro malé pekárny.
Vrtané studny zaručují lepší a levnější vodu
Bydlíte v rodinném domě a máte už po krk cen za vodu? Přivádějí vás stále rostoucí ceny za energie k šílenství a přemýšlíte, jak to vyřešit? Pak pro vás mohou být řešením vrtané studny. Díky nim výrazně ušetříte za energii, a navíc se stanete nezávislí na dodávkách vody od dodavatelů.
Vnitrostátní a mezinárodní silniční doprava i logistické služby
Společnost PAP TRUTNOV se již více než 25 let specializuje na silniční kamionovou přepravu a svou pozici na trhu průběžně upevňuje. Podle potřeb klientů neustále rozšiřuje vozový park i logistické služby a služby spedice. Svým klientům poskytuje vnitrostátní i mezinárodní dopravu s důrazem na individuální přístup a vysokou odbornost.
PAP TRUTNOV, s.r.o. Mezinárodní silniční doprava Trutnov
Těsnění Nývlt: Zakázková výroba plochého vysekávaného a vyřezávaného těsnění
Kvalitní a přesná zakázková výroba těsnění patří k náročným disciplínám, které vyžadují moderní technologické vybavení a zkušenosti. Společnost Těsnění Nývlt se sídlem v Červeném Kostelci se výrobou plochého vysekávané a vyřezávaného těsnění a dalších výrobků z technické pryže zabývá již více než 25 let. Vyrábí a navrhuje izolační řešení pro ...
Dřevařské stroje – výroba, prodej i servis pro rámové pily i brusky OPL
Neexistuje dřevařský provoz, který by fungoval bez kvalitní profesionální dřevařské techniky. Společnost BINTER DS s.r.o. se zabývá pilařskou výrobou a prodejem dřevařských strojů (rozmítací i rámové pily, brusky OPL ad.). Kromě prodeje nové dřevařské technologie poskytuje služby v oblasti servisu a oprav starších strojů.
TOMAS: strojírenství a strojírenská výroba nejen pro potravinářský, ale i chemický průmysl
Bez strojů a dalších technologií se neobejdete v žádném odvětví průmyslu. Firma TOMAS s.r.o. si to dobře uvědomuje, a proto se zabývá výrobou, opravami a režijními dodávkami technologického zařízení na klíč. Specializujeme se především na potravinářské a chemické stroje.
EPRO Trutnov - Elektroinstalační materiál všeho druhu i odborné elektromontáže
Sháníte kvalitní elektroinstalační materiál? Pokud jste z Trutnova a okolí, obraťte se na společnost EPRO Trutnov. Elektroinstalační materiál a nejrůznější elektromontážní práce vám nabízíme již od roku 1994. Najdete u nás pouze spolehlivé a kvalitní zboží od osvědčených výrobců!
Vlasová kosmetika i produkty péče o tělo, které si zamilujete
Důkladná a pravidelná péče o tělo i vlasy je v dnešní době samozřejmostí. Ne vždy je však jednoduché sehnat takové produkty, které by vám vyhovovaly, nebyly předražené a fungovaly, jak mají. Pokud tyto požadavky máte, určitě vám bude vyhovovat vlasová a pleťová kosmetika od společnosti Union Cosmetic.
Výkup železa za příznivé ceny nabízí Kovošrot Dvůr Králové
Výkup železa a jiných druhotných surovin, jako jsou barevné kovy, papíry a plasty, ekologická likvidace autovraků, demontáž technologických celků a výkup nepotřebných skladových zásob. To jsou činnosti, kterými se zabývá česká firma Kovošrot Dvůr Králové Lukas Trade, s.r.o. Zastavte se u nás, zbavte se zde výhodně nepotřebného a my vám za to ještě ...
Potřebujete hutní materiál? Zavolejte firmě JIRY, do dvou dnů bude u vás
Hutní materiál nachází využití v široké škále odvětví. Využívají jej drobní živnostníci, velké firmy i koncoví klienti. Společnost JIRY, s.r.o. se sídlem v Chlumci nad Cidlinou se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem hutního materiálu a nabízí nadstandardní služby pro své klienty.
JIRY spol. s r.o. Hutní materiál Hradec Králové
Náklady pod kontrolou: Rozúčtování tepla a vody provádí firma BYTTHERM
Komplexní služby v oblasti regulace, měření a rozúčtování nákladů na vytápění, teplou užitkovou a studenou vodu poskytuje už více než 20 let česká firma BYTTHERM. Naším cílem je optimalizace topných systémů, teplé užitkové a studené vody. Naše služby můžete využít v celé České republice.
Dřevěné ploty ochrání váš objekt a dotvoří jeho celkový vzhled
Dřevěné ploty patří i dnes mezi oblíbený a hojně rozšířený způsob ohraničení objektu. Ochrání jej před pohledy cizích osob a zamezí jejich neoprávněnému vniknutí. Firma Jaroslava Nálevky Dreveneploty.cz se zabývá právě výrobou dřevěných plotů, ale také pergol či dřevěných teras. Používá kvalitní dřevo i povrchové úpravy, díky čemuž se ploty pyšní ...
Kvalitní české ložní prádlo od firmy JK-Plet
Najít ideální povlečení může být skutečný oříšek. Ne však u společnosti JK-Plet v Dětenicích! Nabízíme totiž široký výběr ložního prádla české výroby a vysoké kvality. Příjemný a měkký materiál povlečení vám poskytne dostatek pohodlí pro příjemný spánek.