Aktuální články

Výsledek hledání: region Královéhradecký kraj
Montážní a stavební chemie
Sháníte spojovací materiál, montážní a stavební chemii nebo kotevní techniku? Vše najdete ve velkoobchodním ale i maloobchodním prodeji naší firmy Spojovací a upevňovací materiál – NOVOTNÝ.
Ocelové konstrukce pro budovy, haly a firemní objekty
Snadná a rychlá výstavba haly za přijatelné finanční ohodnocení? To je sen mnohých podnikatelů. Ovšem ten sen se vám může splnit a to díky firmě Zámečnictví HSV. Firma sídlí ve vlastním výrobním závodu v Jičíně. Zaměřuje se na práce především ve svém okolí jako je Nová Paka, Turnov, Hořice a další místa.
Pohřební služba Krejčíkovi: Pohřby, kremace a veškeré služby pro zajištění důstojného rozloučení
Smrt blízkého člověka je pro pozůstalé vždy ránou. Zároveň je ale potřeba vyřídit spoustu nezbytných věcí a zajistit poslední rozloučení. V těchto nejtěžších chvílích vám pomůže Pohřební služba Krejčíkovi, která sídlí v Jičíně a pobočku má také v Sobotce. Zajišťujeme veškeré služby související s vypravením pohřbu a kremace včetně převozu zesnulého ...
Rychle šikovně a přesně vám dodáme, co potřebujete a to za velice krátkou dobu
Snažíme se udržovat vysokou spolehlivost, takže zaručujeme vykrytí jakéhokoliv zboží, které si u nás objednáte do 3 dnů. Mnoho produktů z našeho nabízeného sortimentu máme skladem. Specializujeme se na dodávky manometrů, vodoměrů, a další měřící techniky.
MATEP  s.r.o. Voda, topení a plyn Hradec Králové
Plechy pro výrobu ocelových konstrukcí
Firma PROGRES OCEL Hradec Králové spol. s r.o. nakupuje a prodává hutní materiály. Mezi hlavní produkty se řadí ocelové plechy a výpalky pro výrobu ocelových konstrukcí, tlakových nádob, svařovaných rour, zařízení a strojů pro obnovitelné zdroje energie, petrochemický průmysl, energetiku a ekologii.
Ohraničte svůj pozemek stylových plotem a zábradlím
Ukažte všem okolo, kdy začíná a kde končí váš pozemek. Žádná nemovitost se neobejde bez kvalitních plotů a zábradlí, které dokážou jasně určit, co je vaše, a kam nikdo bez vašeho svolení nesmí. HSV Zámečnictví vám vyrobí kvalitní ocelový plot na zakázku, čímž dodá vašemu pozemku na úplnosti.
Společnost Z-TRADE s.r.o. – jistota kvality v oblasti svíček, lepidel a dekorací
Společnost Z-TRADE s.r.o. je největším dodavatelem svíček v České republice i na Slovensku. Dále je zástupcem několika renomovaných výrobců lepidel. Díky svým úspěchům mohla zahájit i vlastní výrobu. Obchodním artiklem je také tradiční i méně obvyklá dekorace.
Zámečnické práce, výroba ocelových konstrukcí či prodej hutního materiálu
Naše společnost HSV zámečnictví Jičín byla založena již roku 1991 a zámečnické práce jsou naší hlavní činností již od počátku. V současné době sídlíme ve vlastním výrobním areálu ve městě Jičín a pracuje pro nás 5 pracovníků s bohatými a dlouholetými zkušenostmi v oboru.
Výrobky ze skla jsou moderní, čisté a působí svěžím designem, využijte je jako zábradlí, dveře nebo schody
Zábradlí, dveře, schody to všechno můžete v dnešní době vyrobit ze skla. Sklo je přírodní velice čistý a moderní materiál. Má hned několik velkých výhod. Vypadá velice efektivně a hodí se do jakýchkoliv prostor. Můžete jej použít v moderní domácnosti nebo také do kanceláří a administrativních prostor.
Výroba a prodej pracovních oděvů i na míru požadavkům
Potřebujete zajistit zaměstnancům nebo pro sebe kvalitní pracovní oblečení? Třeba v barvách firmy nebo rovnou i s logem? Dnes již nemusíte zůstat pouze u představ, ale máte možnost získat to, co doopravdy potřebujete. V tomto případě kvalitní pracovní oděvy všech druhů, které si můžete nechat ušít na míru a s konkrétními požadavky. O vše se ...
Dřevostavby od A po Z – návrh, výroba i výsledná montáž
S dřevěnými konstrukcemi se setkáváme v mnoha nejrůznějších odvětvích. Určitě jste se již setkali s dřevostavbami, tolik populárními zimními zahradami, nebo třeba okrasnými altány. Ať už potřebujete postavit jakoukoliv dřevostavbu či konstrukci, pomůže vám společnost IQ KONSTRUKT.
IQ KONSTRUKT s.r.o. Designové dřevěné atypické stavby Náchod
Výroba a dodávka normalizovaných i zakázkových ocelových lan
Ocelová lana hrají důležitou roli v životě naprosto každého. Výtahy, jeřáby, dopravníky či jakákoliv jiná zařízení, se kterými lidé přichází do styku naprosto běžně. Aby mohli lidé všem těmto zařízením plně důvěřovat, musí si odborníci dávat pozor na kvalitu každého pramínku, které je součástí celého lana. Odebírat proto lana od firmy, která má s ...
LANA VAMBERK s.r.o. Výroba ocelových lan Vamberk
Výroba dřevěných schodišť, židlí, stolů a atypického nábytku
Tradiční české výrobky jsou stále žádané, neboť splňují náročné požadavky nejenom na kvalitu, ale také na vzhled či cenu. Příkladem toho mohou být produkty Truhlářství pod Budínem, které nespadají do klasického sortimentu nábytku. Jde především o dřevěné výrobky z masivu, které nachází uplatnění jak v domácnostech, tak ve firmách.
Výroba potrubních dílů
Kvalita potrubních dílů spočívá nejen v použitých materiálech, ale také v použité technologii, zkušenostech zaměstnanců a profesionálním přístupu firmy k požadavkům zákazníků. Vaše požadavky splní a kvalitně odvedenou práci poskytne firma ELZA Předměřice, s.r.o.
Instalatérské práce – dodávka, montáž a servis Hradec Králové
Stavby, rekonstrukce či opravy sebou obnášejí také vyřešení vodoinstalace. Než se do něčeho pouštět sami, tak je vhodnějším řešením využít služby profesionálů, kteří vám zajistí poradenství, výběr vhodné technologie a příslušenství a postarají se také o montáž a servis. Instalatérské a další práce vám poskytne firma Pavel Reichl z Hradce Králové.
Pavel Reichl Voda topení plyn Hradec Králové
Kondiční jízdy - Autoškola Popelka, Hradec Králové
Naučit se dobře řídit automobil je velké umění. Na začátku se nám to zdá nemožné, ale jsou mnozí z nás, kteří se do toho doslova hrnou. Naštěstí jsou zde ty správné orgány, jakým je i Jaromír Popelka, vlastnící Autoškolu, které nás naučí, jak se máme správně v silničním provozu a na ulicích a dálnicích chovat. Tato autoškola zajistí také kondiční ...
Ložiska a řetězy přímo od výrobců dodává Logistar Hradec Králové
Ložiska, řetězy, klínové řemeny, gufera, silentbloky a mnohé další. Na to všechno se specializuje společnost Logistar s.r.o. Hradec Králové. Soustředíme se na prodej a distribuci sortimentu společnosti Rubena a.s., prodáváme ale také výrobky od dalších tuzemských i zahraničních výrobců.
Stroje pro mlékárenský a masný průmysl
Potravinářský průmysl už se v dnešní době neobejde bez technických pomůcek, které práci urychlí a zjednoduší. Zejména masná a mlékárenská výroba je mnohdy přímo závislá na strojích, bez nichž by byla produkce buď úplně nemožná, nebo příliš pomalá a neefektivní.
Strojírna Kukleny spol.s r.o. Zakázková výroba strojů Hradec Králové
Pravou kvalitu poznáte ráno
Od moderního prostěradla očekáváme, že nás bude po celou noc příjemně hýčkat. Kromě toho musí umožňovat snadnou manipulaci při povlékání a také šetřit čas při praní. To vše zajistí jen kvalitní materiály a možnost volby barvy podle vlastního vkusu.
Měřící a regulační technika Hradec Králové
Sháníte v oblasti Hradce Králové solidního dodavatele pro obory instalatérství, topenářství a plynárenství? Pokrytí veškerého zboží z těchto oblastí zajistí společnost MATEP s.r.o. Firma sídlí v Hradci Králové a zabývá se velkoobchodem a dodávkami kompletního sortimentu materiálů pro vodu, topení a plyn.
MATEP  s.r.o. Voda, topení a plyn Hradec Králové
Technologie Grundomat - bezvýkopové práce pomocí zemních protlaků
Zemní protlaky nám přináší mnohé výhody. Díky tomuto způsobu nemusíme kopat hluboko do země, vyvážet veškerou zeminu na hromady a navíc ji opětovně navážet. Tato metoda je zdlouhavá a opravdu náročná na prostor a také na veškerý další servis, práce a finance. Jenomže složitým úkolům je teď konec, protože přichází společnost ZEMPRO - JAHODA, ZEZULA ...
Moderní komunální technika – silniční zametače
Letní a zimní úklid komunikací vyžaduje také potřebnou a moderní komunální techniku. Úklidové stroje pro firmy i obce jako například zametače, vozidla pro svoz odpadů, cisternové nástavby, sněhové radlice nebo sypače vyrábí a prodává firma SIMED s.r.o. se sídlem ve Dvoře Králové nad Labem.
Pracovní oděvy a pomůcky, Náchod
Pracovní oděvy jsou důležitou součástí mnohých zaměstnání. Nejenom v zaměstnání, ale i při různých dalších pracích, které vykonáváme, musíme být opatrní a mít na sobě pracovní oděv případně ještě nějakou další ochrannou pomůcku. A právě pracovní oděvy a pomůcky prodává společnost OLVAN Náchod s.r.o.
Výroba jednoúčelových strojů, montážních automatů
Hodil by se vám do firmy jednoúčelový stroj? Přemýšlíte a zajímáte se o tyto a podobné produkty? Investice do jednoúčelových strojů a montážních automatů se rozhodně vyplatí a má budoucnost. Obrátit se můžete na společnost UNIREG spol. s r.o., která je špičkovým výrobcem jednoúčelových strojů.
UNIREG spol. s r.o. Výroba elektrických zařízení
Bezpečnostně ochranné služby
Zajištění ostrahy objektů, majetku a osob patří k žádaným službám dnešní společnosti. Jde nejen o to chránit majetek, ale také zdraví a životy lidí a eliminovat výtržnosti a kriminální činnost. A takovou ochranu si můžete zajistit i vy díky společnosti FALANX PATRON spol. s r.o. se sídlem v Hradci Králové.