Aktuální články

Výsledek hledání: region Královéhradecký kraj
Přesné a rychlé dělení materiálu s pomocí laserové technologie budoucnosti
Laserový paprsek je velice výhodné využít pro přesné řezání i těch nejodolnějších kovových i nekovových materiálů. Tím, že je možné zaostření pouze na určité místo, vznikne řezná spára minimálních rozměrů. Tím pádem nedochází k plýtvání materiálem.
Na inženýrskou geodézii i katastr nemovitostí je GON specialistou
Chystáte se stavět, potřebujete materiály pro katastr nemovitostí nebo musí vytyčit hranice? Se všemi jednoduššími i náročnými úkoly v oblasti geodetických prací vám pomůže královehradecká společnost GON, která se zabývá mapováním, vytyčováním, dokumentací, a v neposlední řadě také profesionálním poradenstvím.
GON Hradec Králové, a.s. Geodetické práce Hradec Králové
Silniční doprava
Oblast silniční dopravy má rozhodně silné zastoupení v naší firmě. Neustále rozšiřujeme vozový park a přidáváme také další služby, díky kterým mohou být naši klienti vždy s výsledkem spokojení. Připojují se také logistické služby a skladování.
PAP TRUTNOV, s.r.o. Mezinárodní silniční doprava Trutnov
Spolehlivá čerpadla a čerpací techniku seženete ve Vrchlabí
Sháníte kvalitní čerpadla a čerpací techniku nebo potřebujete opravit svou stávající? Chcete mít jistotu ověřených produktů od zkušených dodavatelů, ale zároveň nemáte zájem za zboží ani za opravy vydat zbytečně moc financí? Obraťte se tedy na společnost Čerpadla Vrchlabí, která v oboru čerpací techniky, rozvodů a čištění vod pracuje již přes ...
ČERPADLA VRCHLABÍ s. r. o. Čerpací technika
Strojírna Kukleny: Zakázková výroba strojů i součástí, jako jsou převodovky, pohony či čerpadla
Potřebujete nejrůznější části strojů, jako jsou převodovky nebo čerpadla? Zakázkovou výrobou strojů i jejich částí dle požadavků zákazníka se zabývá Strojírna Kukleny spol. s r.o. Hradec Králové. Vyrábíme převodovky, elektromechanické lineární pohony, nerezová zubová čerpadla, jednoúčelové stroje a mnohé další. Zajišťujeme také montážní a servisní ...
Strojírna Kukleny spol.s r.o. Zakázková výroba strojů Hradec Králové
Moderní technika šetří čas i finance
Díky moderním turniketům a automatickým závorám se velice zrychlilo odbavení přicházejících nebo odcházejících návštěvníků různých veřejných budov nebo parkovišť. Pro potřeby akcí příležitostných je možné instalovat mobilní odbavovací systém.
NESSY, spol. s r.o. Turnikety a odbavovací systémy
Stavební materiál - od maltových směsí až po stavební chemii
Potřebujete kvalitní maltové směsi nebo stavební chemii? Pokud hledáte firmu se širokou nabídkou stavebního nářadí či sháníte interiérové barvy v nejrůznějších odstínech nebo další služby pro váš dům, obraťte se na stavebniny Zdeněk Kozák.
Zdeněk Kozák s.r.o. Fasádní systémy a izolace Náchod
Certifikované betonové stavebnice HUP, antoníčky i budníky
Plynoměry, elektroměry, rozvaděče či pojistky, všechna tato zařízení vyžadují bezpečné umístění podle platných norem. Firma Vilém Mach se sídlem v Červeném Kostelci se specializuje na výrobu unikátních betonových stavebnic. Díky nim jsou plynoměry a další zařízení v souladu s normami, současně však poskytují praktické i designově efektní řešení.
Vilém Mach s.r.o. Skříně pro plyn a elektro Náchod
Betonové stavebnice pro plynové a elektrické přípojky
Vilém Mach je firma, která vyrábí nejen celé betonové stavebnice pro připojení na plyn a na elektřinu, ale také disponuje širokým sortimentem v oblasti dvířek a dalších doplňků nebo samotných skříní, které se pro tato odvětví používají.
Vilém Mach s.r.o. Skříně pro plyn a elektro Náchod
Logistar s.r.o. – silentbloky špičkové kvality
Kvalitní silentbloky z vysoce odolné pryže nabízí firma Logistar s.r.o., která je zástupcem renomované společnosti Rubena. Pomocí nejnovějších technologií vycházejí z jejich dílen pouze výrobky prvotřídní kvality s vysokou odolností.
Elektronická vstupenka pro ZOO Praha: konec dlouhým frontám i papírovým vstupenkám
Dlouhé fronty a tisíce papírových vstupenek, které skončí v lepším případě v odpadkovém koši, anebo rovnou na zemi. Tomu může být v ZOO Praha brzy konec. Návštěvníci nyní mohou využít novinku a koupit si jednorázovou elektronickou vstupenku, kterou zahrada připravila ve spolupráci s firmou NESSY, spol. s r.o.
NESSY, spol. s r.o. Turnikety a odbavovací systémy
Betonové stropy, schodiště, balkóny a další výrobky z betonu
Výrobě betonových stropů, schodišť, balkónů a mnohých dalších výrobků právě z betonu, se věnuje společnost PLASTBETON s.r.o., která se zabývá především výrobou, prodejem a montáži betonových stavebnicových dílců jako jsou: stropy Spiroll, betonové schodiště, filigrány, podesty, balkóny a RZP překlady. Další součástí jejich práce je zpracování ...
PLASTBETON s.r.o. Betonové dílce Hradec Králové
Topenářské práce a jakýkoliv servis topení provádí Pavel Reichl v Hradci Králové, Pardubicích a okolí
Berete opravy takzvaně od základu? I v těchto případech si můžete ledacos nechat opravit, spravit či namontovat. Toužíte už roky po podlahovém vytápění? Pak není problém obrátit se na firmu, která právě jakékoliv topenářské práce, a s tím spojené instalatérské úkoly, provádí.
Pavel Reichl Voda topení plyn Hradec Králové
Plastová okna a dveře do každého domova
Firma K plasty s.r.o. se zabývá výrobou plastových oken, dveří, ale také krásných a přepychových zimních zahrad. Sídlí v Novém Městě nad Metují, proto se zaměřují převážně na východní a střední Čechy.
Kompletní realizace střech – práce tesařské, pokrývačské i klempířské
Společnost KUKO se sídlem v Červeném Kostelci se kompletní realizací střech zabývá již řadu let. Svým klientům poskytuje odborné poradenství a zajišťuje stavby střech na klíč i dílčí řemeslné práce. Ve svém týmu zaměstnává profesionální tesaře, pokrývače i klempíře a umožňuje tak celou realizaci uskutečnit co nejkvalitněji a velmi rychle.
Stavebniny Besta – Berný představují ideální a rychlý způsob, jak pořídit veškeré věci pro vaši stavbu
Rekonstruujete a potřebujete také stavební materiál? Obraťte se na širokou nabídku právě stavebnin Besta – Berný, které vám zařídí od zdiva, izolací, sádrokartónů všechno až po stavební chemii, pojiva či nářadí. Výběr je opravdu široký, jak značek, tak ostatních produktů.
Mezinárodní doprava s důrazem na operativnost, vstřícnost a technickou vybavenost
Společnost BERAN JIŘÍ autotransport působí na trhu již více než 25 let. Ačkoliv se v začátcích firma zaměřovala převážně na vnitrostátní dopravu, díky velké poptávce klientů rozšířila své služby i o mezinárodní dopravu. Dnes patří k významným společnostem v této oblasti, disponuje rozsáhlým vozovým parkem, vlastními skladovacími prostory s ...
Výroba produktů pro měření a regulaci technologických procesů
Společnost ZPA Nová Paka a.s., má dlouholetou tradici v oboru měřící a regulační techniky. V tomto směru nabízí vývoj, výrobu, prodej, metrologii, montáž, poradenství, projekci i servis. A to nejenom u nás v České republice, ale také kdekoliv jinde v zahraničí.
ZPA Nová Paka,  a.s.
Dřevěné brikety, palivo, piliny a štípané dřevo dovezeme až do domu
Zima se pomaloučku polehoučku přibližuje a je načase myslet na to, čím v zimě budeme topit. Bydlíte v rodinném domě na vesnici nebo ve městečku a máte domácí klasický kotel na pálení dřeva? Nebo modernější na brikety? Přivezeme až do domu dřevěné brikety, palivo, piliny nebo štípané dřevo.
Výroba zakázkových výkovků v zápustkové kovárně
STAKO Zápustková kovárna s.r.o. se pyšní mnohaletou tradicí a propracovanou technologií výroby zakázkových zápustkových výkovků. V roce 2016 přesunula výrobu do areálu Dědov u Teplic nad Metují, čímž rozšířila své výrobní kapacity. V procesech tepelného opracování provádí různé typy žíhání, povrchové úpravy či obrábění.
STAKO Zápustková kovárna s.r.o. Zápustkové výkovky Teplice nad Metují
Nástrojové brusky Hradec Králové
Každé výrobní odvětví potřebuje pro svůj obor řadu nástrojů a strojů a často jde o požadavky zákazníků, které je potřebné vyrobit na míru. Pokud potřebujete plechové díly, montážní celky, nástrojové brusky nebo hydraulické lisovací stroje, tak se obraťte na společnost SV Metal spol. s r.o. z Hradce Králové.
SV Metal spol. s r.o. Výroba z tenkých plechů
Ocelová lana s různými možnostmi využití vyrábí firma LANA VAMBERK
Spolehlivá nerezová a ocelová lana, která nachází uplatnění v mnoha průmyslových odvětvích, vyrábí a dodává společnost LANA VAMBERK. Na českém trhu působíme už více než 60 let a garantujeme kvalitu, odolnost a dlouhou životnost našich lan.
LANA VAMBERK s.r.o. Výroba ocelových lan Vamberk
Ekologická likvidace autovraků
Naše firma Lukas trade s.r.o., zajistí výkup kovů, likvidaci autovraků i recyklaci odpadů. Zbavte se přebytečného odpadu a kontaktujte naši firmu. Svoz odpadu zajišťujeme na vlastní náklady. Pokud byste spíše potřebovali zvolit likvidaci vašeho starého automobilu, pak neváhejte a využijte našich ekologických služeb. A kde nás najdete? Jedná se o ...
Česká betonová střešní krytina BESK
Betonové tašky jsou díky svým vlastnostem jedním z nejoblíbenějších typů střešní krytiny. Hlavní výhodou betonové střešní krytiny je dlouhodobá životnost, která se pohybuje kolem 80 let. Společnost BESK patří mezi přední české výrobce betonové střešní krytiny, kterou vyrábí již od roku 1991. Nabízí betonové tašky vysoké kvality s 30letou zárukou ...
BESK spol. s r.o. Střešní krytiny BESK Hradec Králové
Dřevařské stroje firmy Binter DS s.r.o.
Vyrábí klasické dvouetážové litinové rámové pily (katry), omítací, rozmítací a zkracovací kotoučové pily, prizmování kotoučové pily na zpracování agregátní hmoty, ostřičky pilových lisů, pásů a kotoučů včetně SK. Rádi vyrobíme i doplňkovou mechanizaci pro malé a střední pilařské provozy.