Aktuální články

Výsledek hledání: region Královéhradecký kraj
Vaše první úspěšné kroky k samostatné jízdě vede autoškola
Toužíte se stát aktivním řidičem, rozšířit svoje profesní uplatnění v oblasti řízení nebo se v ježdění zdokonalit? Vaše ambice jsou namířené správně! Jde o to nejen vlastnit řidičské oprávnění, ale také aktivně jezdit. Vaše první i průběžné kroky vedou přes autoškolu Popelka Hradec Králové.
Žárové zinkování - spolehlivá ochrana proti rzi
Malé součásti, rozsáhlé ocelové konstrukce, sériové produkty po stovkách, či jednotlivé výrobky? U nás ve společnosti Wiegel se metodou zvanou žárové zinkování postaráme o ocel v jakékoliv podobě. Ať už potřebujete proti rzi ochránit jen pár kusů nebo celou sériovou výrobu, neváhejte se na nás obrátit. Žárové zinkování je maximálně spolehlivá ...
Proč byste měli chtít zemní protlaky od nás?
Pomocí této technologie se dá stavební zakázka s inženýrskými sítěmi realizovat právě díky protlakům a podvrtům. Provádíme přesnou a konkrétní kalkulaci zdarma. Výkop je ihned zajištěný pomocí vsouvání trubek. Rychlost výkopu je tak deset metrů za hodinu, to všechno umí právě přístroj Grundomat.
Rozbor vody a komplexní laboratorní služby
Naši vodohospodářskou laboratoř najdete v Hradci Králové a Ústí nad Labem, kde vám rádi zajistíme komplexní laboratorní služby z oblasti rozborů vody - od analýzy povrchových, odpadních či pitných vod až po monitoring vypouštěných vod.
Klasické i designové kuchyně na míru - Rychnov nad Kněžnou
Výběr kuchyně se nevyplácí podceňovat. Vždyť právě kuchyně je místem, kde trávíme spoustu času, a to nejen při přípravě každodenní snídaně či večeře, při vaření kávy nebo chystání rodinného oběda. Kuchyně je místem, kde vznikají speciality pro vzácné příležitosti, dobroty, kterými chceme potěšit naše blízké, narozeninové dorty nebo třeba pohoštění ...
Bezpečnostní služba jakéhokoliv druhu? To je právě Falanx Patron
Co tedy patří mezi jejich hlavní a základní pracovní úkony? Právě společnost Falanx Patron, poskytuje výkonné a poradenské služby. Jde především o oblast bezpečnostní, detektivní a také informačně zpravodajskou komerčního charakteru.
Na pořádnou trávu je zapotřebí pořádná sekačka nebo rovnou malý traktůrek
Všechny produkty, které máme k dispozici ohledně zahradnictví, nám mají pomáhat. To je rozhodně dobře, protože nám v mnohých případech opravdu ulehčují naši práci. Ta je pak jednodušší a více nás baví, takže trávíme čas na naší zahradě či zahrádce rádi.
Měřící a regulační technika od společnosti se šedesátiletou tradicí
Měřící a regulační technika je oblast, ve které se na nás můžete spolehnout. Společnost ZPA Nová Paka má dlouholetou tradici v oboru měřicí a regulační techniky, díky které vám můžeme nabídnout ty nejlepší služby od vývoje přes výrobu a prodej až po metrologii, montáž, poradenství, projekci a servis, a to nejen v České republice, ale i v zahraničí.
ZPA Nová Paka,  a.s.
Jak naložit s odpadními vodami? Jímky a septiky jsou řešením
V klasickém rodinném domě nebo bytu nemusíme odpadní vody vůbec nijak řešit, protože se o vše stará hustá kanalizační síť. Jiné je to ale tehdy, když hovoříme o rekreačních objektech, jako jsou chaty a chalupy. K nim totiž většinou kanalizační síť nedosáhne. Společnost Bazény A&M Borovnička navrhuje ideální řešení, a to v podobě plastových nádob, ...
Firma Olvan se v poslední době zaměřuje na prodej uhlí, kromě toho ještě prodává paliva, maziva, autodíly nebo pracovní pomůcky
Zaměření této společnosti je v tomto oboru opravdu široký. Dodávají pohonné hmoty a paliva cisternami až k zákazníkům. Tyto služby využívají především dopravci, zemědělci, průmyslové podniky a vlastně každý, kdo vlastní čerpací stanici.
Měření a regulace tepelných čerpadel, vzduchotechniky a klimatizací
Tepelná čerpadla jsou v dnešní době nenahraditelná zařízení. Dokážou efektivně ohřívat TUV, což však vyžaduje co nejpečlivější naměření a regulaci těchto zařízení. Optimalizace je činností specialistů, kteří dokážou dodat regulační techniku, vše nastavit a ještě k tomu zaškolit obsluhu těchto zařízení.
Lakování aut Předměřice nad Labem. Ať už se vám s vozem stalo cokoli!
Stala se vám drobná nepříjemnost na silnici a potřebujete opravit lak na svém vozu? Obraťte se na Autolakovnu V + V Předměřice nad Labem. Naše lakovna zajistí lakování jednotlivých částí karoserie vašeho auta, ale také nejrůznějších strojů i dalších potřebných komponentů.
UNIREG Dvůr Králové nad Labem: Výroba rozvaděčů i servis strojů
Výroba rozvaděčů a servis strojů – to jsou činnosti, na které se specializuje firma UNIREG spol. s r.o. Dvůr Králové nad Labem. Na českém trhu působíme od roku 1992, kdy byla společnost založena dvěma spolupracovníky z elektro-vývojového oddělení Výzkumného ústavu textilního zušlechťování ve Dvoře Králové. Navazujeme tak na dlouholeté předchozí ...
UNIREG spol. s r.o. Výroba elektrických zařízení
Co si vybavíte, když se řekne vůně? Přírodní vonné tyčinky, které můžete použít různým způsobem?
Mnohdy si ani neuvědomujeme, co všechno vůně dokážou. Zpříjemní a zútulní bydlení, provoní celý váš domov, kancelář nebo automobil. Existují typy, které jsou přírodní, takže v sobě neobsahují žádné chemické látky, jsou naprosto čisté jako příroda sama. Tyto typy podporují životní prostředí a navíc nám pomáhají udržovat svět voňavější.
Geodetické práce nejen pro Dvůr Králové nad Labem a široké okolí
Společnost Geodézie Dvůr Králové s.r.o. se zabývá poskytováním komplexních služeb v oblasti geodézie. Hlavní náplní činnosti je zpracování geometrických plánů, mapových podkladů a geodetických prací v investiční výstavbě. Společnost působí v regionu východních Čech, převážně pak v okolí měst Dvůr Králové nad Labem, Trutnov, Jaroměř či Náchod.
Geodézie Dvůr Králové s.r.o. Geodetické práce Dvůr Králové nad Labem
Světelná reklama na míru od Westiform
Nechte si vytvořit světelnou reklamu pro svou firmu či společnost. S návrhem i realizací vám pomůže naše firma Westiforma, která sídlí v Hradci Králové. Nabízíme světelnou reklamu, světelné panely i nesvětelné nápisy a loga. Vyrobíme jakékoliv nápisy i tvary, přesně podle vašich představ. Garantujeme nejen vysokou kvalitu a dlouhou životnost, ale ...
Prodej stavebního, palubkového či truhlářského dřeva a dalšího materiálu
Potřebujete dřevo na stavbu, truhlářskou výrobu či podlahu? Pila Hartman se zabývá komplexním zpracováním dřeva od těžby přes dopravu či pořez až po samotný prodej. Sídlo firmy se nachází v obci Choteč, která je dobře dostupná z Nového Jičína, Hořic, Hradce Králové, Podkrkonoší i Nové Paky.
Od dřevěných podlah po PVC – to je nabídka Jeka Interier
Pokud uvažujete o nových podlahách, dřevěné podlahy mohou být to pravé pro vás. Pokládka podlah sice není jednoduchou záležitostí, stačí si však pozvat odbornou firmu, která vše profesionálně zvládne na jedničku. Přesně tyto služby nabízí společnost Jeka Interier Josefa Kysela z Jičína. Také pokládka plovoucích podlah je stále žádanou službou.
Tvarpal s.r.o.: Profesionální specializace na výpalky z plechů
Konečným výsledkům z materiálů předchází profesionální zpracování, například dělením. Společnost Tvarpal s.r.o. se sídlem v Hradci Králové se již od roku 2001 specializuje právě na plechové výpalky, ke kterým používají pouze moderní technologii různého provedení. Kromě toho je v jejich kompetenci také zpracování oděruvzdorných plechů.
Odborníkem na geodetické práce je společnost GEOŠRAFO Hradec Králové
Geodetické práce jsou nezbytnou součástí při prodeji i koupi pozemku. Hledáte odborníka v oboru geodézie, který vám pomůže vyřešit veškeré záležitosti spojené s geodetickými pracemi? Obraťte se na firmu GEOŠRAFO, s.r.o., která působí v okolí města Hradec Králové.
Zemní protlaky - metoda, která ve městech nezpůsobuje komplikace a je šetrná k přírodě
Plánujete realizaci stavby spojenou s budováním inženýrských sítí? V oblastech mimo města lze pro výkopové práce běžně používat bagry, v městech by však podobné práce omezovaly provoz, což často ani není možné - nejen kvůli uzavírkám, které by komplikovaly život řidičům. Řešením mohou být zemní protlaky.
Vojenský materiál a technika na e-shopu ARMPEX
Nejen originální armádní zboží, ale i vybavení pro turistiku, kempování a volný čas. To vše najdete na e-shopu ARMPEX nebo v kamenném obchodě v Kumburském Újezdu. Nabízíme široký sortiment nejrůznějšího vojenského zboží, prodáváme vojenský materiál, výstroj i techniku. Pořídíte u nás také nejrůznější vojenské, ale i outdoorové oblečení.
Snímače čárových kódů, terminály i etikety z nejrůznějších materiálů
Sháníte tiskárnu, která zvládne tisknout kvalitní etikety na vaše výrobky? Hledáte nové samolepicí či nelepicí etikety, díky kterým vaše produkty udělají na zákazníky dojem? Anebo potřebujete zajistit příjem či výdej zboží nebo si jen usnadnit evidenci? V tom vám snadno pomohou snímače čárových kódů z naší nabídky. Za zmínku rozhodně stojí i ...
Servis vzduchotechniky včas odhalí případné nedostatky klimatizace
Pravidelný servis klimatizací je zárukou opravdu čistého vzduchu ve vašem prostředí. Denně se kolem nás mění teplota a vlhkost, za kterou často ručí instalovaná klimatizace. Pokud si chceme tyto benefity užívat naprosto bez obav, servis vzduchotechniky je nezbytný. Servis vzduchotechniky však doporučujeme provádět pouze odborně, díky čemuž ...
Správná ochrana dřeva výrazně ušetří stavební výdaje
Pokud stavíte či rekonstruujete objekty, ve kterých se nachází jakékoli dřevěné konstrukce, jistě by pro vás neměly být pojmy jako sanace dřeva, ochrana dřeva či mykologické posudky cizí. Jestliže chcete mít v těchto oblastech jistotu kvalitně odvedené práce, obraťte se na společnost Zbyněk NYČ.