Aktuální články

Výsledek hledání: region Královéhradecký kraj
Lepidlo je prostě nepostradatelné
Výrobky pod značkou UHU se používají po celé Evropě. Tato značka se v podstatě stala synonymem pro lepidla. Český zástupce této firmy, kterým je Z-Trade, na český trh dodává i vlastní výrobky, které se rovněž vyznačují prvotřídní kvalitou.
Kanadské dřevostavby a rodinné domky
Poznejte výjimečný pocit, když poprvé vstoupíte do svého domova. Okouzlí vás příjemná atmosféra, krásný a elegantní dům, který již na první pohled bude lákat svou moderností a přitom bude splňovat prvky útulného a hezkého bydlení. Takové jsou kanadské dřevostavby a rodinné domy, které vám může postavit firma HOLIDAY-PACIFIC HOMES-BOHEMIA, spol. ...
Elektroinstalační materiál pro firmy i domácí pracanty
Společnost EPRO Trutnov s.r.o. je specializovaným velkoobchodem a maloobchodem s elektroinstalačním materiálem. Sortiment zboží zahrnuje od A do Z všechen potřebný materiál, široký sortiment výrobků, příslušenství a dokonce i služeb formou poradenství nebo provedených elektromontáží.
Kompletní strojírenská výroba, oprava strojů a zařízení
Technologická zařízení jsou důležitou součástí výroby v různém odvětví průmyslu. Proto každá výrobní firma uvítá strojní zařízení konstruované na míru požadavkům včetně servisu a montáže. Ať už máte požadavky pro strojní zařízení a náhradní díly běžné nebo zcela atypické, tak v každém případě se o výrobu na klíč postará firma TOMAS s.r.o.
Geodetické práce Hradec Králové
Společnost GON Hradec Králové, a.s. se zaměřuje na geodetické práce. Všechno na zemi má své místo. Každičký centimetr musí být zaznamenán a veden v katastru. Geodézie však také znamená vyhotovování map na základě výpočtů a různých informací z terénu.
GON Hradec Králové, a.s. Geodetické práce Hradec Králové
Prodej originálního armádního zboží, zboží pro volný čas, turistiku a camping
Pro přežití v přírodě je důležité jak vyhovující oblečení, tak i komplexní vybavení, které má například armáda ČR, ČSLA a NATO. Originální výstroj a materiál tohoto druhu vám ze širokého sortimentu poskytne společnost ARMPEX s.r.o., Nová Paka.
Ručně vyráběné vánoční ozdoby
Vánoční ozdoby, DUV – družstvo vyrábí poctivě hezky česky. Tradiční jsou kulaté baňky, které můžeme mít v různých velikostech i barvách. Mezi další patří olivy nebo různé formy ve tvaru sněhuláka, Santy, medvídka, jiného zvířátka nebo tváře. Další v řadě jsou pořád populární zvonky a každý stromeček také potřebuje kvalitní a dokonalou špici. Volné ...
Velkoobchodní prodej sádrokartónů a izolací po celé České republice
Zdeněk Kozák s.r.o. prodává produkty pod značkou KNAUF. Tato značka je velice známá v oblasti výroby sádrokartónů, fasádních systémů, izolací a veškerého stavebního materiálu. Hodí se pro výstavbu budov ale také pro jejich rekonstrukci.
Zdeněk Kozák s.r.o. Fasádní systémy a izolace Náchod
Hydroizolace, zateplení a sanace terasy, balkonu, lodžie a fasády
Potřebujete na svém domě provést kvalitní hydroizolaci? Nebo zateplení fasády? Či sanaci ploché střechy, terasy, balkonu nebo lodžie? V tom případě se obraťte na firmu, POPAS CZ, která sídlí v Trutnově.
Kompletní stavební práce a kanalizace
Touha po vlastním domě bývá mnohdy nerealizovatelná nejen kvůli financím, ale třeba i kvůli tomu, že si netroufáte na stavbu svépomocně. Naštěstí však tento problém můžete velice rychle vyřešit a kromě stavby domu na klíč si můžete nechat zrealizovat i veškeré inženýrské sítě. A tyto služby v jednom poskytuje firma jednatele Karla Rulfa, RULF Nová ...
Dřevěné pergoly Hradec Králové
Firma Jaroslav Nálevka sídlí nedaleko Hradce Králové a specializuje se na výrobu různých produktů ze dřeva. Mezi hlavní náplň jejich činnosti patří také výstavba dřevěných pergol, včetně zajištění veškerého příslušenství.
Kovovýroba
Kovovýroba je oblast, která má dlouholetou tradici a stále se drží na špici při zpracování a opracování různých druhů materiálů. Potřebná je v průmyslu, ale také ve strojírenství, kde má své plné zastoupení.
ZeNa, chráněná dílna poskytuje pracovní příležitosti pro lidi s částečným i plným invalidním důchodem
Pomáhá také firmám a to v tom ohledu, že umožní uplatnění náhradního plnění. Naše firma vytváří pracovní místa pro lidi se zdravotním znevýhodněním. Mohou to být lidé se zdravotním postižením OZP, v minulosti označovaní jako ZPS, osoby se změnou pracovní schopnosti.
Kompletní dodávka pekařských linek
Myslíte si, že mít vlastní pekárnu je příliš složité? Ne v případě, že si do pekárny a cukrárny pořídíte profesionální a kvalitní zařízení. Od pecí až po pekařské a cukrářské linky. A s výrobou a dodávkami těchto zařízení má téměř 30letou zkušenost firma J4 s.r.o. z Předměřic nad Labem.
Pneuservis a opravy automobilů Robousy-Jičín
Péče o vozidlo osobní, nákladní, dodávkové nebo třeba traktor, vyžaduje kvalitní a odborné provedení, aby byla zajištěna bezpečnost, dodržené veškeré normy a pravidla a vozidlo jste si mohli užívat další řadu měsíců a let. Zajisté proto uvítáte po ruce kvalitní autoservis a pneuservis, který zajistí vše od A do Z a vy budete mít po starostech. ...
Průmyslová filtrace, která zabrání, aby se do ovzduší dostávaly nečistoty
Odsávání a filtrace vzduchu není v dnešní době žádná legrace. Existují předepsané normy, které se musejí dodržovat. Každý občan má přeci nárok na to, aby dýchal zdravý a čistý vzduch a ne škodlivé výpary, které ponesou tuny prachu a nečistot.
Materiál a technika ve vojenském stylu, nejlepší kousky u nás - Armpex
Již od roku 2002 se zaměřujeme na všechno, co se týká vojenského materiálu nebo techniky. Originální armádní kousky, turistické zboží, nebo jenom věci na camping a volný čas. Zboží je také k dispozici v kamenné prodejně, která se nachází u Prahy – Krkonoše, zhruba 1 km před Novou Pakou.
Kovové konstrukce, které vydrží vše
S ocelovými rámovými konstrukcemi se lidé mohou setkat na mnoha různých místech. Na stavbách, ve školách i při potřebě převážet například koně. V každém případě ale všechny tyto pomůcky musejí mít jedno společné. Tím je kvalita provedení.
Výroba bazénu s kompletním příslušenstvím
Bazén je již běžným komfortem, který zdobí nejednu zahradu. Proto si zákazníci užívají nejen tento komfort, ale i možnosti, díky kterým si můžou vybrat bazén podle svých představ i s veškerým požadovaným příslušenstvím. O kompletní výrobu a servis v oblasti bazénů se prvotřídně postará firma A+M Borovnička.
Kompletní zemní práce i autodoprava - Hradec Králové
Sháníte firmu v oblasti autodopravy? Pak Vám kompletní služby v této oblasti může poskytnout firma AM Gnol s.r.o., která se zabývá přepravou osob, servisem osobních a nákladních vozidel ale zaměřují se také na kompletní provedení zemních prací.
Pohřební služba Trutnov s nonstop pohotovostí 24 hodin denně
Rozloučit se s milovanou osobou je pro člověka tím nejtěžším. Buďte si proto alespoň stoprocentně jistí, že to proběhne seriózně, na úrovni, soukromě, pietně, a zkrátka tak, jak by si to zesnulý přál. Pohřební ústav S.R.G. zajišťuje komplexní služby, díky kterým budete mít, co se týče organizace, co možná nejméně starostí.
Studnařské práce zajišťuje firma POŽI, která sídlí v Novém Městě nad Metují
Firma POŽI, s.r.o. se zaměřuje na hydrogeologii a zemní práce v oblasti studnařství a hlubinných vrtů pro tepelná čerpadla. Jako držitelé oprávnění Báňského úřadu mohou provádět hlubinné vrty nad 30 metrů. Každou zakázku navíc zajišťují ve spolupráci s hydrogeology od samotné dokumentace, až po konečný výsledek.
Nábytkové kování Hradec Králové
Vše co potřebujete pro svůj dům, byt, dílnu, prodejnu či řemeslo najdete v kamenném obchodě firmy CRATER HK s.r.o., která sídlí ve městě Hradec Králové. Zde provozují kamenný obchod, ve kterém najdete nejrůznější truhlářské potřeby. Nabízí nábytkové kování, stavební kování, spojovací materiál, lepidla, tmely, barvy, nářadí, nástroje a ochranné ...
Prodej a servis přívěsů různých řad
Když dojde na stěhování, převážení nebo realizaci dalších záležitostí, tak vzniká spousta starostí s odvozem a vše se do vašeho osobního či jiného vozidla nevejde. Aby tyto záležitosti byly co nejjednodušší, tak by to chtělo kvalitní přívěs. A pokud jej ještě nemáte a ani nevíte, jaký by byl vhodný právě pro vás, tak je vám k dispozici naše firma ...
Úspory - snižování energetických nákladů
Pracujete ve firmě se stlačeným vzduchem? Víte, že je za tím spousta nákladů? Máte toho už dost? V tom případě se můžete obrátit na firmu DOST s.r.o. Nebaví vás placení nepřetržitých výdajů a nákladů? Nechejte si zajistit audit výroby stlačeného vzduchu.