Navíjení a převíjení elektromotorů (Brno, Znojmo, Pohořelice)
Firma ELMOT – Vašuta Milan, je specialistou v oblasti oprav elektrického nářadí, elektromotorů a čerpadel a provádí také revize těchto zařízení. Firma vznikla již v roce 2001 a za dobu své působnosti získala cenné zkušenosti. Čekat můžete vstřícné jednání, expres dodání a vysokou spolehlivost.
Montované konstrukce, spojovací a upevňovací materiály
Stavíte dům a přemýšlíte, jak nejspolehlivěji vyřešit jeho technické vybavení? Pokud rádi sázíte na kvalitu a zkušenosti, můžete se obrátit na společnost Metalfix, která vám zajistí pevné montované konstrukce, kotvy a hmoždinky, objímky pro potrubí a další spojovací materiál i nářadí, které vám při stavbě vyřeší řadu věcí.
Elektroinstalační materiál pro firmy i domácí pracanty
Společnost EPRO Trutnov s.r.o. je specializovaným velkoobchodem a maloobchodem s elektroinstalačním materiálem. Sortiment zboží zahrnuje od A do Z všechen potřebný materiál, široký sortiment výrobků, příslušenství a dokonce i služeb formou poradenství nebo provedených elektromontáží.
Automatické dveře posuvné i otočné SPEDOS
Automatické dveře posuvné i otočné SPEDOS nabízí vysoký komfort, pohodlný, bezbariérový průchod a moderní design.
K&P Stavby Therm: stavby na klíč, rekonstrukce i zateplování domů
Drobné stavební úpravy, zateplování domů i stavby na klíč. To všechno provádí stavební firma K&P Stavby Therm s.r.o. se sídlem v Uničově. Kromě toho se zabýváme také prodejem stavebního materiálu. Svým zákazníkům poskytujeme kvalitní služby a materiály za příznivé ceny.
Kamenná dlažba? Kamenictví Daha Nehvizdy vám zajistí tu nejlepší
Kamenná dlažba, kamenná pracovní deska, kamenné krby, obklady či hřbitovní architektura. To vše a další produkty z kamene můžete mít v té nejlepší kvalitě. Stačí se obrátit na naši společnost Daha Nehvizdy. Zabýváme se ušlechtilou i hrubou kamenickou výrobou. Kámen je velmi moderním a stálým materiálem, který má perfektní vlastnosti. Využijte i vy ...
Sklářské tavicí pece, ocelové konstrukce i termovize objektů
Sklářský, chemický, dřevařský i keramický průmysl vyžaduje spolupráci s odborníky, kteří jsou zaměřeny právě na činnost v oblasti průmyslových odvětví a poskytují kvalitní produkty a služby pro další výrobu a rozvoj. Mezi takové společnosti se řadí i společnost Teplotechna-Prima s.r.o. se sídlem v Teplicích, která vyrábí a prodává různé druhy ...
Rekuperační systémy a instalační materiály k rekuperačním jednotkám nakoupíte v našem eshopu
Pokud chcete koupit rekuperační systémy nebo jen instalační materiál k rekuperačním jednotkám, neváhejte navštívit eshop nebo kamennou prodejnu firmy Ventilátory Zlín - Karel Ušela. Zabýváme se velkoobchodním a maloobchodním prodejem ventilátorů a stavební vzduchotechniky.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Hanoka Kladno: Záruční i pozáruční servis garážových vrat
Garážová vrata, brány, průmyslová vrata, sekční, výklopná, sklopná, rolovací, odsuvná i dvoukřídlá vrata. To všechno prodává a montuje firma Hanoka Kladno. Dodáváme také příslušenství, pohony pro garážová vrata i včetně dálkového ovládání a mnohé další. Poskytujeme také záruční a pozáruční servis.
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno
Pohotovost, údržba plynu i plynových přípojek Quantum
Občas se naskytnou situace, u kterých hned nevíme, jak si máme poradit. Tyto situace nastávají spíše zřídka a v běžném životě se s nimi dennodenně nesetkáme, ale právě v mimořádném případě může nastat situace, kdy se něco pokazí nebo rozbije, zkrátka vznikne havárie. Pokud se to týká oblasti vody, topení nebo plynu, pak využijte pohotovostní ...
Geodetické práce Hradec Králové
Společnost GON Hradec Králové, a.s. se zaměřuje na geodetické práce. Všechno na zemi má své místo. Každičký centimetr musí být zaznamenán a veden v katastru. Geodézie však také znamená vyhotovování map na základě výpočtů a různých informací z terénu.
GON Hradec Králové, a.s. Geodetické práce Hradec Králové
Neomezené barevné provedení konstrukcí terasových přístřešků
Terasy a balkony už nemusí být jenom šedé nebo jednobarevné prvky na domově, které nijak zvlášť nevyniknou. Terasy i balkony lze jednoduše zastřešit pomocí proskleného zastřešení VITELLO FLEX® nebo VACANZA®. Hliníková konstrukce se nabízí ve všech barvách. I barvy hrají ve venkovním prostředí významnou roli, takže je nepodceňujte a vyberte si tu, ...
Vnitřní kanalizace, vodoinstalace a montáž a výměna vodoměrů v Praze
Vodoinstalace, vnitřní kanalizace a k tomu vodoměry jsou součástí komfortního vybavení každé domácnosti či jiné budovy s vlastním popisným číslem. I když jste kutilové a poradíte si se vším, tak tuto činnost je důležité přenechat odborníkům s letitými zkušenostmi, kteří si se vším poradí a provedou kvalitní práci s kvalitními materiály. Přesně tak ...
Rozsah sortimentu a služeb v oboru plastů je opravdu široký a dá se najít za všech okolností vždy nějaké řešení pro každého
Elventa je společnost, která se zaměřuje na plasty všemožných druhů a jejich využití. Pokud zákazník přijde s konkrétními požadavky, tak vždy najdou nějaké specifické řešení přímo na míru danému klientovi. V dnešní době jsou plasty často využívané v každém odvětví.
Elventa LV, s.r.o. Plastové produkty a polotovary
Zažádejte si a kotlíková dotace může být vaše – s DK projekt
Průkaz energetické náročnosti budovy nám jasně říká, kolik energie spotřebujete při standardním provozu. Ať už se jedná o energii na vytápění, ohřev vody, chlazení či osvětlení, vše je v průkazu vyhodnoceno. Pokud jej potřebujete i vy, obraťte se na společnost DK projekt, která se zapojila i do nového projektu kotlíková dotace a zelená úsporám.
DK projekt, s.r.o.
FATO Hlaváč, s.r.o. – odborník na veškeré práce spojené s Vaší budoucí dokonalou koupelnou
Jestliže se rozhodujete pro stavbu nové koupelny nebo rekonstrukci té stávající, pak se jistě obáváte, že Vás čekají velké starosti. Firma FATO Hlaváč, s.r.o. je všechny vezme na svá bedra a Vám odevzdá už jen perfektní výsledek. Stačí si jen vybrat, co vše chcete v nové koupelně mít.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Stavební firma, kde platíte až za odvedenou práci
Plánujete stavbu či opravy jakéhokoli objektu, ale žádná stavební firma vám nenabízí férové podmínky? Setkáváte se s tím, že po vás chtějí projekční kanceláře nebo stavební firmy dopředu zálohy za něco, co jste ještě ani neviděli? Na takové podmínky nemusíte přistupovat. Obraťte se na firmu OSP spol. s r.o. a plaťte pouze za to, co reálně ...
Revize a servis plynových zařízení byste neměli zaměňovat
Pokud je ve vašem domě topení či ohřev vody na plyn, jisto jistě vás nemine revize plynového zařízení. K tomu však musíte sehnat spolehlivou firmu. Ne každá společnost, která poskytuje servis plynových kotlů, je schopna provést i jejich revizi. Pro klidný a bezproblémový chod vašeho kotle je však potřeba zajistit mu obojí.
Skleněné stěny s grafickým potiskem dodají interiéru luxusní, moderní vzhled
Šatny a sociální zařízení nemusí být vždy nudné a bez nápadu. Novým designovým trendem jsou skleněné převlékací kabinky, skleněné sanitární příčky, skleněné obklady či skleněné dveře s potiskem grafikou. O luxusní vzhled vašeho provozu se postará společnost Frajt, specialista na kvalitní vybavení prostor pro sport i volný čas.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Bentonitové těsnicí rohože EUROBENT
Společnost MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. disponuje širokým sortimentem bentonitových těsnicích produktů. Tyto produkty se dají běžně použít na pozemní, inženýrské i vodní stavby. Bentonitové produkty najdou uplatnění tam, kde je potřeba hydroizolace, zadržení vlhkosti nebo také zúrodnění půdy.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Výstavba sociálního bydlení, ubytoven, škol i domovů pro seniory
Firma PKD, s.r.o. se zaměřuje na výstavbu. Postaví jak rodinný dům, tak také ubytovnu nebo zařízení pro sociální bydlení. Důležitým aspektem pro hodnocení staveb je samozřejmě finanční otázka. Tu výrazně ovlivňuje fakt, že firma pracuje na jiném systému výstavby. Dokáží tak postavit objekt nejen během pár dní, ale také za nízké finanční náklady. ...
Dodávka a realizace vazníků, stropní konstrukce - Znojmo, Mikulov, Brno-venkov
Stavební firma OSP spol. s r.o. sídlí v Moravském Krumlově. Jako stavební společnost se zaměřují samozřejmě na stavební činnost. Působí na jižní Moravě, Vysočině a na mnohých dalších místech naší republiky. Mezi jejich další hlavní činnosti patří i výstavba střech. Zajistí vazníky, jejich dodávku i realizaci nebo další stropní konstrukce. Působí ...
Dům, který umí energii nejen šetřit
Ušetřit za vytápění domu se dá mnoha různými způsoby. Jedním z nich je i instalace takzvané švédské podlahy. Systém umožnuje obnovitelnost zdrojů energie a tím pádem dochází k žádaným úsporám. Toto řešení je možné i u starších objektů, které procházejí rekonstrukcí.
Kamenosochařství v Jihomoravském kraji
Z kamene se dají tvořit opravdu krásné věci. Jedná se o přírodní materiál, který je mnoha vlastnostmi užitečný. Z kamene se vyrábí nejen pomníky a náhrobky, ale také velice krásné prvky do interiérů. Pomocí tohoto materiálu si můžete vyzdobit kuchyni. Praktické, na pohled krásné a designově velice originální jsou kuchyňské desky, ale vyrábět se ...
Galanterní klempířství: Za studena tváříme plechy pro dekorativní účely
Chystáte rekonstrukci a chybí vám klempíř? Záruku kvalitní klempířské práce vám zajistí společnost Galanterní klempířství. Ať už se jedná o praktické nebo čistě ozdobné prvky, na nás se můžete spolehnout. Zajišťujeme výrobu a rekonstrukci nejen okapů, ale i vikýřů a arkýřů na historických budovách.