Hutní a nerezový materiál – Brno
Přemýšlíte, kam v Brně zajet pro hutní a nerezový materiál? Potřebujete ruční nebo elektrické nářadí? Pak pro Vás máme vhodný tip. Využít můžete širokého sortimentu firmy Železářství Skořepka, s.r.o. Firma sídlí právě v Brně.
Kabely, kabelové svazky a plošné spoje, na které je spolehnutí
Už celé čtvrt století můžeme využívat služeb firmy DURANGO elektronic s.r.o. v Plzni, která se specializuje na oblast zakázkové výroby elektroniky. Pro své zákazníky jsou schopni vyrobit široké spektrum výrobků od prototypů až po velké série. A to v prvotřídní kvalitě za rozumnou cenu.
DURANGO electronic s.r.o.
Zemní práce Praha – výkop, prodej štěrku i recyklace stavebních odpadů
Společnost Miroslav Slabihoudek poskytuje kompletní zemní a výkopové práce. Stavíte a potřebujete se zbavit vzniklého odpadu? Neváhejte a obraťte se na firmu, která sídlí v Mníšku pod Brdy, ale své služby poskytuje zákazníkům z širokého okolí. Otázka recyklace stavebních odpadů už vás nemusí dále trápit.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Izolační materiály ze skelných i přírodních vláken vyrábí firma KOBE-cz
V automobilovém, stavebním i nábytkářském průmyslu jako součásti konstrukčních a izolačních součástí, ale také v elektrárnách a jako izolace v dalších průmyslových odvětvích. Všude tam se používají produkty z přírodních a skelných vláken, jejichž výrobou se zabývá firma KOBE-cz s.r.o.. Ta se zaměřuje také na laminaci.
Tlumiče hluku, akustické zástěny i protihlukové dveře pro dokonalé odhlučnění vašeho provozu
Kompletní protihluková opatření a zvuková izolace na míru? Přesně to nabízí společnost Greif akustika. Zajistíme měření a akustické studie, vyrábíme také kvalitní tlumiče hluku, akustické zástěny, zvukové izolace či protihlukové dveře. Pro malé i velké firmy v oblasti průmyslu i energetiky tak zajistíme vše od detailních projektů, přes konzultace ...
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
Montáž a demontáž výrobních linek i zařízení zajistí MONTEMA Otrokovice
Specialistou na montáž a demontáž výrobních linek, technologií a technologických celků je firma MONTEMA, spol. s.r.o. z Otrokovic. Montujeme technologické celky, výrobní linky, zařízení, stroje, ocelové konstrukce i potrubní rozvody. Kvalitní a rychlou montáž i demontáž zajišťuje tým zkušených techniků. Své služby poskytujeme po celé České ...
ELMOT: Opravy elektromotorů a čerpadel v Brně
Máte problémy s bazénovými, ponornými či kalovými čerpadly nebo potřebujete opravit elektromotor? Společnost ELMOT s 15 lety zkušeností v oblasti oprav elektromotorů, ručního elektrického nářadí a čerpadel zajistí veškerý servis. K opravám firma využívá kvalitních materiálů. Postará se i o expresní dodání a případnou revizi.
Montáž, prodej a pronájem lešení, stěnového bednění či mobilního oplocení v Praze, Brně a Ostravě
Komplexní služby, odborný tým a vlastní bohatý sortiment produktů. Na kvalitní lešenářské systémy od společnosti SCASERV se mohou zákazníci spolehnout už od roku 2012. Provozovny v Praze, Brně a Ostravě zajišťují špičkové zboží z oblasti lešení, stropního a stěnového bednění či mobilního oplocení. Potřebujete zařídit montáž, prodej či pronájem ...
SCASERV a.s. Lešení, bednění
Vinylové podlahy DesignArt splňují i ty nejnáročnější požadavky dnešní doby
Chcete mít podlahu podle nejnovější módy, přitom ale snadno instalovatelnou i udržovatelnou? Řešením je vinylová podlaha DesignArt, od kvalitního a prověřeného belgického výrobce IVC. Je vhodná pro obytné místnosti i kanceláře. Nejširší výběr těchto podlah naleznete v prodejním velkoskladu společnosti Boma parket s.r.o. na Praze 10.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Zámečnické práce, výroba ocelových konstrukcí či prodej hutního materiálu
Naše společnost HSV zámečnictví Jičín byla založena již roku 1991 a zámečnické práce jsou naší hlavní činností již od počátku. V současné době sídlíme ve vlastním výrobním areálu ve městě Jičín a pracuje pro nás 5 pracovníků s bohatými a dlouholetými zkušenostmi v oboru.
Výrobky ze skla jsou moderní, čisté a působí svěžím designem, využijte je jako zábradlí, dveře nebo schody
Zábradlí, dveře, schody to všechno můžete v dnešní době vyrobit ze skla. Sklo je přírodní velice čistý a moderní materiál. Má hned několik velkých výhod. Vypadá velice efektivně a hodí se do jakýchkoliv prostor. Můžete jej použít v moderní domácnosti nebo také do kanceláří a administrativních prostor.
Trane - světová jednička v oboru klimatizace, chlazení i vzduchotechniky
Zajímáte se o chlazení, zradila vás klimatizace, a proto potřebujete jiné řešení nebo jste se rozhodli pro instalaci nové vzduchotechniky? Obraťte se na naši společnost Trane, světovou jedničku v oboru s bohatými zkušenostmi a celou řadou spokojených zákazníků. Ať už jde o chlazení či klimatizaci, vždy je pro nás na prvním místě kvalita a ...
Izolace z přírodních vláken – konopí, bavlna, juta, len, ovčí vlna
Když se řekne izolace, tak představy většiny z nás zřejmě míří k izolacím, jako je polystyrén, minerální vata a podobně. Ale napadlo vás, že existují izolační materiály vyrobené z přírodních vláken, jako jsou konopí, len, ovčí vlna, bavlna nebo juta? Tak si představte, že opravdu existují. Když se podíváme do minulosti, tak přírodní materiály byly ...
Nežádoucí částice, prach ani kovy nemají díky produktům od firmy Jelínek Trading šanci
Textilní průmysl, potravinářství, nebo třeba chemická výroba, to jsou odvětví, ve kterých se klade důraz na kvalitu, a i ty nejmenší detaily mohou hrát roli. Není divu, do sypkých materiálů i kapalin se mohou dostat nežádoucí částice a způsobit nemalé potíže. Jak tomu zabránit a zajistit, aby celý výrobní proces proběhl hladce? Řešení známe ve ...
Prodej tepla a všechny související služby zajišťuje společnost Prometheus
Odborné služby v oblasti energetiky poskytuje už více než 20 let společnost Prometheus, energetické služby, a.s. sídlící v Praze. Jsme členem koncernu Pražská plynárenská, a.s. a naší hlavní činností je prodej tepla. V současné době provozujeme více než 75 plynových kotelen a jsme držitelem všech oprávnění potřebných pro výrobu, distribuci a ...
Střešní krytina z břidlice dělá majitelům radost dlouhá léta
Břidlicové střechy s sebou nesou spoustu výhod. Mají dlouhou životnost, jsou variabilní, vynikají tepelnou i zvukovou izolací, současně však převyšují ostatní typy krytin co do estetiky. Využitelné jsou v případě různých typů staveb, ať už rekonstruujete nebo máte v plánu novostavbu. Střešní krytina z břidlice se dokáže dokonale přizpůsobit.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Čistírna odpadních vod bez řádného projektu postavit nelze
Průmyslové čistírny odpadních vod stejně jako jiné stavby se neobejdou bez vypracovaného projektu. Jedná se o vodohospodářské dílo, proto musí při výstavbě nebo rekonstrukci obdržet ČOV řádné stavební resp. vodoprávní povolení. Projektovou činností se zabývá společnost PMZ PROJEKT, pro kterou jsou čistírny odpadních vod jednou z oblastí, kterou se ...
PMZ PROJEKT, spol. s r.o. Projekty pro potravinářský průmysl
Stavební práce a stavby na klíč
Mít vlastní bydlení, kancelář či firmu znamená spoustu práce a příprav, které spočívají ve vybudování. Ať už jde o dům rodinný nebo bytový, firemní a provozní prostory, tak vše jde postavit, zrekonstruovat a zařídit tak, aby vás to nestálo čas ani námahu a získali jste vše na klíč. Pokud vás takový nápad zajímá, tak se stačí obrátit na stavební ...
Dřevostavby od A po Z – návrh, výroba i výsledná montáž
S dřevěnými konstrukcemi se setkáváme v mnoha nejrůznějších odvětvích. Určitě jste se již setkali s dřevostavbami, tolik populárními zimními zahradami, nebo třeba okrasnými altány. Ať už potřebujete postavit jakoukoliv dřevostavbu či konstrukci, pomůže vám společnost IQ KONSTRUKT.
IQ KONSTRUKT s.r.o. Designové dřevěné atypické stavby Náchod
Čerpadla, armatury i další instalatérský materiál na jednom místě
Sháníte skutečně kvalitní instalatérský a topenářský materiál? Obraťte se na společnost Thermoquell CZ. Jako dceřiná společnost německé firmy Thermoquell Boerner GmbH se zabýváme maloobchodním a velkoobchodním prodejem tohoto zboží. Seženete u nás prvotřídní čerpadla a armatury, ale i další topenářský a instalatérský materiál.
Thermoquell CZ s.r.o. Průmyslové armatury Praha
Zabezpečení našeho domova, zajistěte dveře, branky nebo vrata kvalitními zámky
Ochrana vlastního bezpečí se v první řadě týká našeho domova. Firma Stores Bruntál, s.r.o. se věnuje velkoobchodnímu a maloobchodnímu prodeji železářského zboží. Najdete u nich maloobchodní prodej ručního a elektrického nářadí a spojovacích materiálu nebo také prodej stavebního kování.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Prodej stavebního a truhlářského řeziva Oldřichov v Hájích, Chrastava
Kvalitní dřevo na různé využití a odborné poradenství s profesionálním přístupem jsou důležitým obsahem produktů a služeb a přístupu k zákazníkovi. Pokud hledáte široký sortiment dřeva a potřebujete také poradit či využít další služby, tak vašim požadavkům plně vyhoví PILA FACEK s.r.o.
Výroba dřevěných schodišť, židlí, stolů a atypického nábytku
Tradiční české výrobky jsou stále žádané, neboť splňují náročné požadavky nejenom na kvalitu, ale také na vzhled či cenu. Příkladem toho mohou být produkty Truhlářství pod Budínem, které nespadají do klasického sortimentu nábytku. Jde především o dřevěné výrobky z masivu, které nachází uplatnění jak v domácnostech, tak ve firmách.
Stěhování strojů je naší doménou
Společnost Montema Otrokovice provádí nejrůznější montážní práce, jako je například stěhování strojů, montáže ocelových konstrukcí, technologických celků a výrobních linek v rozličných odvětvích průmyslu. Nejčastěji se jedná o gumárenství, strojírenství nebo stavební, chemický a potravinářský průmysl.
AD SECURITY – Bezpečnostní dveře pro váš domov
Dveře jsou vstupní branou do vašeho domu, kanceláře, nebo skladu. Dveře jsou také to, s čím se zloděj setká jako první a často je bez větších problémů překoná. Zajistěte bezpečí pro váš domov a podnikání - vyberte si vhodné bezpečnostní dveře, které jsou díky zesílené konstrukci odolné proti hrubému násilí a splňují požadavky pojišťovacích ...