Montážní a stavební chemie
Sháníte spojovací materiál, montážní a stavební chemii nebo kotevní techniku? Vše najdete ve velkoobchodním ale i maloobchodním prodeji naší firmy Spojovací a upevňovací materiál – NOVOTNÝ.
Podlahy pro fitness centra či posilovny chtějte jedině od profesionálů, Praha
Zařizujete nebo rekonstruujete fitness centrum, posilovnu nebo jinou sportovní místnost? Pak si zvolte vhodnou podlahu! Je třeba si totiž uvědomit, že podlahy ve fitness centrech a posilovnách jsou vystaveny velké zátěži - jedná se o nárazy těžkých činek a také lokálnímu zatížení v místech, kde je sportovní náčiní uskladněno v době, kdy se ...
Kuchyně na míru podle vašich představ
Kuchyně je jednou z nejdůležitějších částí vašeho domu. Vaříte tu, připravujete zde různé pokrmy, užíváte si gurmánské chvíli a dost možná tu i relaxujete. To je dost důvodů, proč byste se měli v této místnosti cítit více než dobře. To vám zajistí ŠP Truhlářství, které je schopné vám vyrobit krásnou, praktickou a hlavně vysněnou kuchyni tak, jak ...
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Projektování farmaceutických provozů a speciálních zařízení pro obor zdravotnictví
Těmito službami se vyznačuje společnost Lab & Pharma, spol. s r.o., která je schopna vám zprostředkovat komplexní zajištění strojů a přístrojů pro odvětví zdravotnictví. Pohybují se v oblastech nejenom zdravotnictví a farmaceutiky, ale také mohou zajistit zařízení pro operační sály či jiné specifické laboratoře. Firma funguje již od roku 1991. ...
Společnost MG – INTERIER 100% kvalita s 22 % slevou
S pomocí nejmodernějších technologií vytváří firma MG – INTERIER v Březové u Slušovic veškeré dřevěné prvky nejen do soukromých interiérů, ale i do veřejných budov. V nabídce je klasika a také atypické prvky všeho druhu.
CHEMIA SYSTEM GEO: Hydroizolace a rekultivace skládek
O hydroizolace a rekultivace skládek v souladu s ekologickými požadavky se spolehlivě postará firma CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.. Pro daný případ navrhneme vhodné technické řešení, které bude zároveň ekonomicky optimální, zabezpečíme dodávku a také realizaci díla přesně podle požadavků zákazníka.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Kontaktní místo ČEZ Lety u Dobřichovic zajistí služby zákazníkům
Dodávky, opravy, montáže a rekonstrukce distribučních sítí pro vysoké i nízké napětí. Tím vším se zabývá firma ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. Služby poskytujeme energetickým společnostem, obcím, developerům i drobným stavebníkům. Kromě toho jsme od roku 2005 smluvním partnerem Skupiny ČEZ pro zajišťování služeb zákazníkům.
Prodej truhlářského řeziva Znojmo
Záleží vám na vaši truhlářské výrobě a chcete prodávat výrobky pouze z kvalitních materiálů? Kvalita je zárukou spokojenosti a návratnosti zákazníků. Proto vše začíná výběrem materiálů a to i v případě dřeva. Pro kvalitní truhlářskou výrobu zajisté oceníte truhlářské řezivo vysoké kvality, které vám zajistí společnost FABRI-MORAVIA, s.r.o. z ...
Developerská činnost
Developerská činnost zahrnuje různá odvětví a to nejenom stavební, ale také mnohé další úpravy domů a bytů. Často je spojená se stavebními zakázkami, takže se můžete setkat s vybudováním rodinných staveb a průmyslových objektů, ale také se zateplením, provedením sanačních systémů, rekonstrukcí budov a s dalšími pracemi.
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
RYBÁRIK – kompletní demoliční práce nejen pro Buchlovice
Demoliční práce a bourací práce patří mezi obory společnosti RYBÁRIK Buchlovice. Díky dlouholetým zkušenostem v oboru a použití té nejmodernější techniky zajistíme demolice jakýchkoli objektů. Bezpečně a rychle zboříme staré průmyslové areály, komíny i výškové stavby.
Ocelové konstrukce pro budovy, haly a firemní objekty
Snadná a rychlá výstavba haly za přijatelné finanční ohodnocení? To je sen mnohých podnikatelů. Ovšem ten sen se vám může splnit a to díky firmě Zámečnictví HSV. Firma sídlí ve vlastním výrobním závodu v Jičíně. Zaměřuje se na práce především ve svém okolí jako je Nová Paka, Turnov, Hořice a další místa.
Interiérové barvy, fasádní barvy i lazury pod jednou střechou v Opavě
Malování interiéru domu je záležitost opakující se jednou za několik let, v případě fasády třeba jen jednou, maximálně dvakrát za život. I z těchto důvodů bychom měli interiérové i fasádové barvy vybírat velmi pečlivě. Budeme se s nimi setkávat v našich domovech každý den a přece chceme, aby nám zvolené odstíny dělaly radost dostatečně dlouho. ...
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Doplňky k oknům a dveřím - parapety, žaluzie, sítě
Hledáte kvalitní doplňky k oknům a dveřím? Zejména žaluzie, parapety nebo sítě proti hmyzu? Společnost Pavel Knězek, s.r.o., která sídlí ve Frenštátě pod Radhoštěm, vám rozhodně může pomoci. Vyrábí vlastní produkty k oknům a dveřím a navíc vám zajistí také odbornou montáž těchto produktů.
Pavel Knězek, s.r.o.
Specializovaná výroba a velkoobchod s elektroměry a dalším příslušenstvím
Co domácnost nebo firma, tak to jiné podmínky a požadavky pro úspěšnou montáž moderních elektroměrů a dalšího příslušenství zaměřeného na energetiku nebo elektroprojekční a softwarové inženýrství. Česká výroba je pořád na trhu žádaná a veškeré podmínky a normy splňuje i výroba a velkoobchod KRALgroup se sídlem na Praze 9-Kolodějích.
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
PVC lamelové clony, protiprůvanové clony, svařovací závěsy
Firma PortaTherm s.r.o. vyrábí, prodává a zajišťuje kompletní servis PVC lamelových clon, předělení prostorů, svařovacích zástěn, svařovacích boxů, kyvných dveří a okenních fólií. Chcete uspořit peníze nebo potřebujete vytvořit hygienické prostředí ve vaší firmě? V tom případě si můžete vybírat z širokého sortimentu PVC lamelových clon a kyvných ...
Dřevo, které má styl
Dřevěné interiérové doplňky jsou stále více žádané i těmi nejnáročnějšími zákazníky. Proto firma DIKASESIGN s.r.o. využívá nejmodernější technologie pro výrobu originálních a designově dokonalých výrobků. Od velkých schodišť až po drobnosti na sváteční stůl.
Rodinný dům nemusí být jen snem
Chcete postavit krásný a funkční rodinný dům, ve kterém budete šťastní? Představujete si dům v prvotřídní kvalitě za přijatelnou cenu? Pokud ano, pak jistě hledáte někoho, kdo vaši představu zrealizuje. Stavba rodinných domů na klíč je již po dlouhou řadu let hlavní prioritou pro společnost SPING STAV, která vám postaví rodinný dům přesně podle ...
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Sluníčka VAL6 vysuší a vytopí stejně jako skutečné slunce na obloze!
Bodové vytápění je vhodné pro přímý ohřev i sušení kdekoliv a kdykoliv. Infračervená topidla tento systém využívají a jsou proto velmi vhodná ve všech oblastech průmyslu. Přestože na trhu najdete širokou nabídku infračervených topidel, originál je pouze jeden, a to VAL6 - "Sluníčko" s nejdelší tradicí a největší propracovaností. Zastoupením těchto ...
ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje Praha stavební míchačky e-shop
Dopravníkové pásy pro potravinářský, chemický či farmaceutický průmysl
Drátěné i destičkové dopravníkové pásy, které mají využití nejen v potravinářství, farmacii a chemickém průmyslu, ale i dalších odvětvích, seženete u naší společnosti Transportní technika Tůma.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Vypalování laserem a široká nabídka dřevěných produktů
Společnost DIKADESIGN je firma, jejíž historie sahá do osmdesátých let. Nyní se specializujeme především na výrobu i prodej dřevěných soustružených, frézovaných a hoblovaných polotovarů pro výrobce schodišť, nábytku, hraček, svítidel i doplňků pro dřevěné podlahy.
Půjčovna stavební, zemědělské, lesní i zahradní techniky
Práce na stavbě, ale také v lese, na zahradě nebo na poli často vyžaduje použití specializované techniky. Díky ní bude práce vykonaná rychleji a ve výsledku také levněji. Investovat do nákupu všech přístrojů, které použijeme třeba jen několikrát do roka, se však rozhodně nevyplatí. Právě proto společnost Agroservis Holý disponuje vlastní půjčovnou ...
Umělecké klempířství
Galanterní klempířství Josef Kolínek je firma, která se zabývá uměleckým klempířstvím. Sídlí v regionu Kroměříž a nabízí práce v oboru kovotepectví, pasířství a kovotlačitelství. Specializací této firmy je výroba vikýřů, věžiček a větrných růžic na střechy.
Rychle šikovně a přesně vám dodáme, co potřebujete a to za velice krátkou dobu
Snažíme se udržovat vysokou spolehlivost, takže zaručujeme vykrytí jakéhokoliv zboží, které si u nás objednáte do 3 dnů. Mnoho produktů z našeho nabízeného sortimentu máme skladem. Specializujeme se na dodávky manometrů, vodoměrů, a další měřící techniky.
MATEP  s.r.o. Voda, topení a plyn Hradec Králové
Stavíme montované haly
Stavba haly už v dnešní době nemusí trvat roky, ani dlouhé měsíce. Nemusíte se také obávat ani zdlouhavého vyřizování či složitého papírování. Postavíme halu přesně podle vašich představ. Jsme společnost ST-mont Dačice, s.r.o., která toho dokáže předvést ještě více.
Pronájem čerpadel na beton Praha - interaktivní přehled a ceník
Potřebujete čerpat beton? Pak využijte možnosti pronájmu čerpadla na beton od společnosti TBG Metrostav Praha. Oceníte možnost jeho interaktivního výběru a okamžitého zjištění ceny půjčovného.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov