Izolace konopnými deskami KOBE ECO HEMP PANEL dovolí domu dýchat
Současným trendem v oblasti zateplování staveb jsou konopné desky KOBE ECO HEMP PANEL. Oproti synteticky vyráběným materiálům přinášejí ve výsledku velice pozitivní vlastnosti celé nemovitosti. Zabrání vzniku plísní a obyvatele domu ochrání i před hlukem.
Izolační materiály společnosti KOBE-cz s.r.o. přinášejí zdraví do našich domovů
Přírodní materiály, kterými jsou konopí, bavlna, juta, len a ovčí vlna, našly znovu své uplatnění při izolacích domů. Oproti uměle vyráběným materiálům, kterým úspěšně konkurují, mají navíc velkou výhodu zdravotní nezávadnosti.
Tradiční český výrobce posuvných dveří, skládacích dveří a zimních zahrad
Je libo zimní zahradu? Nebo nádhernou prosklenou plochu, například v obývacím pokoji, přes kterou se bude chodit ven na terasu? Máte rádi světlo a výhled na přírodu? V tom případě se obraťte na firmu TESKO KOLOVRAT s.r.o., tradičního výrobce posuvných dveří, skládacích dveří, zimních zahrad ale v obecném měřítku i velkých prosklených ploch v ...
Nový projekt firmy HAVAX a.s. - Terasy Café
Stavební společnost HAVAX a.s., se zaměřuje na výstavbu náročných stavebních zakázek. Po celé České republice zrealizují jakoukoliv zakázku v té nejvyšší kvalitě a ve velice krátkém časovém termínu. Garantují maximální stavební kvalitu. Jejich posledním příspěvkem je projekt Terasy Café. Podařilo se jim vytvořit moderní a zároveň útulné prostředí ...
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
Pohoda za oknem v každé situaci
Nenarušování soukromí je pro většinu lidí jednou z nejzákladnějších věcí, kterou od svého bytu požadují. Výběrem vhodných okenních rolet si můžete zajistit i mnohem více. Výrobky společnosti STAVONA vytvoří z vašeho bytu útulnou náruč.
Plechové střechy od firmy KLEMPOS - kvalitní materiály a velký výběr barev
Hledáte ideální střešní krytinu, která bude skvěle vypadat a současně nebude příliš drahá? Společnost KLEMPOS vám nabízí spoustu řešení. Nabízíme vám plechové střešní krytiny nejrůznějších typů, barevných odstínů a provedení v té nejvyšší kvalitě. Stačí si tak jen vybrat střechu, která se vám líbí a my se postaráme o vše ostatní.
Výroba potrubních dílů
Kvalita potrubních dílů spočívá nejen v použitých materiálech, ale také v použité technologii, zkušenostech zaměstnanců a profesionálním přístupu firmy k požadavkům zákazníků. Vaše požadavky splní a kvalitně odvedenou práci poskytne firma ELZA Předměřice, s.r.o.
Instalatérské práce – dodávka, montáž a servis Hradec Králové
Stavby, rekonstrukce či opravy sebou obnášejí také vyřešení vodoinstalace. Než se do něčeho pouštět sami, tak je vhodnějším řešením využít služby profesionálů, kteří vám zajistí poradenství, výběr vhodné technologie a příslušenství a postarají se také o montáž a servis. Instalatérské a další práce vám poskytne firma Pavel Reichl z Hradce Králové.
Pavel Reichl Voda topení plyn Hradec Králové
Zakázková výroba elektroniky v Plzni
Máte specifické požadavky na elektroniku? Musí splňovat vaše přání nebo požadavky zákazníků? Potřebujete nechat vyrobit speciální kabely pro některá zařízení? Naše služby jsou vám k dispozici. Jsme firma DURANGO electronic s.r.o., která se specializuje na zakázkovou výrobu elektroniky. Vyrobíme plošné spoje či jakýkoliv jiný kabel.
DURANGO electronic s.r.o.
Hliníková střešní krytina TORNERO – krytina, která nezklame
Přemýšlíte, že vyměníte starou střešní krytinu za novou? Vyzkoušejte výhody hliníkové střešní krytiny TORNERO. Tato moderní krytina vaši střechu spolehlivě ochrání. A vy už se nebudete muset obávat rezivění, zatékání vody nebo popraskání tašek. Spoléhejte na hliníkovou střechu od prodejce SALVATOR střechy s.r.o.
Tlustostěnné a tenkostěnné svařování oceli, hliníku, nerezu a dalších materiálů
Výroba vzduchotechniky, části zemědělských strojů i netlakových nádob, nerezových i dalších mechanických produktů téměř vždy vyžaduje proces svařování. Společnost ABA Šumperk se zabývá výrobou výše zmíněných i dalších produktů, přičemž klade velký důraz na finální operace svařování.
Ložiska a řetězy přímo od výrobců dodává Logistar Hradec Králové
Ložiska, řetězy, klínové řemeny, gufera, silentbloky a mnohé další. Na to všechno se specializuje společnost Logistar s.r.o. Hradec Králové. Soustředíme se na prodej a distribuci sortimentu společnosti Rubena a.s., prodáváme ale také výrobky od dalších tuzemských i zahraničních výrobců.
Betonové výrobky vysoké kvality pořídíte u firmy HB beton
Betonové rošty do stájí pro prasata i skot, dlažby, stropní desky, skruže, silážní jámy a další betonové výrobky. To vše vyrábí a dodává firma HB beton s.r.o. se sídlem v Jindřichově Hradci. Na trhu působíme od roku 1991 a své produkty dodáváme jak v tuzemsku, tak i po celé Evropské unii.
HB beton, s.r.o.
Dveře dávají bytu osobitost
Dveře jsou důležitou součástí každého interiéru. Dokáží celkový dojem buď naprosto pozvednout, nebo naopak potopit. Proto společnost ZL interiér s.r.o. nabízí nepřeberné množství různých variant, aby si každý zákazník mohl vybrat opravdu to pravé.
Potrubí z polyethylenu od českého výrobce Luna Plast a.s. na výstavách
Kvalitní potrubí z polyethylenu vyrábí tradiční česká společnost Luna Plast a.s. Pro představení vyráběných trubek je nutné účastnit se výstav a realizovat prezentace přímo u odběratelů.
LUNA PLAST a.s. Výrobce PE plastových trubek
Stavebniny Praha 9 – kompletní sortiment stavebního materiálu
Stavební materiál je žádaný sortiment na všechny stavby, rekonstrukce či jiné úpravy. Nejen zdící a jiné materiály, ale také okna, obklady, dlažby či různé prostředky potřebné ke stavebním pracím uvítáte u jednoho obchodníka. A přesně takové služby poskytuje firma STAVEXA – stavebniny, spol. s r.o. v Praze 9.
Geodetické a geologické práce - Hodonín, jižní Morava
Když se řekne geodetická práce, každý si hned představí vytyčení hranic pozemků. Ovšem tato práce v sobě skrývá mnoho dalších služeb. Jedná se o běžné vytyčení hranic pozemků, ale také zaměřování budov, vyhotovování veškerých plánů a dokumentů, zanesení do katastru nemovitostí, ale může se jednat také o zvláštní posudky a mnoho dalšího, a právě ...
Měřící a regulační technika Hradec Králové
Sháníte v oblasti Hradce Králové solidního dodavatele pro obory instalatérství, topenářství a plynárenství? Pokrytí veškerého zboží z těchto oblastí zajistí společnost MATEP s.r.o. Firma sídlí v Hradci Králové a zabývá se velkoobchodem a dodávkami kompletního sortimentu materiálů pro vodu, topení a plyn.
MATEP  s.r.o. Voda, topení a plyn Hradec Králové
Bezpečnostní dveře a zařízení – zabezpečení domů, bytů i komerčních prostor a průmyslových objektů
Ochrana osob a majetku patří mezi velmi důležité oblasti, které není radno podceňovat v soukromé ani komerční sféře. Bezpečnostní dveře, pokladničky, trezory, elektronické zabezpečení (kamery, poplašné zařízení ad.). To vše jsou prvky, které nám dopomohou k zajištění bezpečnosti osob i majetku a zabrání vniknutí cizím osobám do prostorů ...
Geodézie Semily - geometrický plán, určení hranice pozemku, vyměřování pozemku i další služby
Geometrický plán, vyměřování pozemku nebo vytyčení hranice pozemku? To i mnohem více obstará Geodetická kancelář Semily. Již řadu let vám nabízíme kompletní práce z oboru geodézie, a to jak pro katastr nemovitostí, tak i ve výstavbě. Využít našich služeb mohou všichni z okresu Semily, Jičín, Jablonec nad Nisou i jejich širokého okolí.
Geodetická kancelář Semily Ing. Jan Král, geodet
Výhody dřevostaveb a jejich realizace na klíč
Ačkoliv v našem prostředí nebyly doposud dřevostavby příliš oblíbené, situace se začíná měnit a také díky větší informovanosti je o realizaci dřevostaveb stále větší zájem. Zatímco ve Skandinávii či v USA jsou domy ze dřeva běžnou záležitostí, u nás si stále ještě získávají důvěru lidí. Vyhledávané jsou přitom dřevostavby na klíč, které budou ...
Fasádní obklady odolné proti poškrábání, UV záření, teplu i chladu
Pro vaše provozní prostory, které denně navštěvují tisíce lidí, to chce opravdu originální a zajímavé řešení obkladů. Tradiční možnosti nejsou k zahození, ale pokud chcete opravdu nadchnout a vytvořit luxusní prostředí pro svoje klienty, tak zvolte něco, co doslova vyrazí dech. Třeba skleněný fasádní obklad, který vám pomůže realizovat společnost ...
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
I ocelové schodiště může být mobilní
Určitě jste se už někdy setkali s problémem, že na některá místa se nedostanete, i kdybyste se snažili sebevíc. S takovými situacemi se setkáváme hlavně na stavbách. Nejde jen o nedostupnost míst, ale také o naše pohodlí, které často přizpůsobujeme dané situaci. Tomu je ale konec díky novince společnosti SCASERV - skládací ocelové schodiště, které ...
SCASERV a.s. Lešení, bednění
Technologie Grundomat - bezvýkopové práce pomocí zemních protlaků
Zemní protlaky nám přináší mnohé výhody. Díky tomuto způsobu nemusíme kopat hluboko do země, vyvážet veškerou zeminu na hromady a navíc ji opětovně navážet. Tato metoda je zdlouhavá a opravdu náročná na prostor a také na veškerý další servis, práce a finance. Jenomže složitým úkolům je teď konec, protože přichází společnost ZEMPRO - JAHODA, ZEZULA ...
Zámečnictví Karel Bartoš – zámečnické práce na míru vašim potřebám
Potřebujete vyrobit klíč, který by pasoval do starého zámku? Nebo chcete vyměnit či sjednotit vložky v domě? Kompletní zámečnické práce vám nabízí Zámečnictví Karel Bartoš Ostrava. Zakládáme si na individuálním přístupu a dobře odvedené práci. Poradíme si s výrobou klíčů a autoklíčů, nouzovým otevíráním dveří i montáží a servisem zámků. To vše ...
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava