Izolační materiály společnosti KOBE-cz s.r.o. přinášejí zdraví do našich domovů
Přírodní materiály, kterými jsou konopí, bavlna, juta, len a ovčí vlna, našly znovu své uplatnění při izolacích domů. Oproti uměle vyráběným materiálům, kterým úspěšně konkurují, mají navíc velkou výhodu zdravotní nezávadnosti.
Fóliovníky a pařeniště
Máte vlastní rodinný dům se zahradou? Pak jistě zahradu využíváte také pro účely pěstování vlastního ovoce nebo zeleniny. Na každou zahradu se hodí fóliovník nebo pařeniště. Díky nim budete mít zajištěnou vždy vysokou domácí úrodu.
LIMES Litomyšl s.r.o. Výroba pozinkovaných skleníků Litomyšl
Výroba a tisk samolepicích etiket a dalšího zboží – 28 let působení na trhu
Provoz podnikatelské a jiné činnosti vyžaduje také provoz různých druhů systémů, jako jsou pokladny či tachografy. Kromě toho také označení zboží či služeb nebo příslušenství k různým akcím. K těmto účelům potřebujete papírovou formu příslušenství, o které se postará firma TECOM paper s.r.o.
Dokonalý vzhled a dlouhodobá ochrana přírodního i umělého kamene
Přírodní i umělý kámen vyniká především svou dlouhou životností, i přesto se na něm zub času začne postupně projevovat. Ať už potřebujete dlažbu, obklad, terasu či jiný kamenný objekt vyčistit nebo ochránit před stárnoucími procesy, s produkty značky Finalit budete spokojeni. Systémy Finalit jsou vhodné pro všechny typy přírodního i umělého kamene ...
Tlustostěnné a tenkostěnné svařování oceli, hliníku, nerezu a dalších materiálů
Výroba vzduchotechniky, části zemědělských strojů i netlakových nádob, nerezových i dalších mechanických produktů téměř vždy vyžaduje proces svařování. Společnost ABA Šumperk se zabývá výrobou výše zmíněných i dalších produktů, přičemž klade velký důraz na finální operace svařování.
Rozvoz potravin až k vám do domu? Je to možné!
Nakupovat potraviny online je velmi pohodlným, příjemným a navíc finančně výhodným způsobem, jak zajistit rodině vše, co je aktuálně třeba. Kdo by si nechtěl ušetřit čas, a zbytečné nervy při nákupech v přeplněných supermarketech? Zásilková služba Z-market vám k výhodám nákupu potravin online navíc nabízí rozvoz potravin až k vám domů či do ...
Ložiska a řetězy přímo od výrobců dodává Logistar Hradec Králové
Ložiska, řetězy, klínové řemeny, gufera, silentbloky a mnohé další. Na to všechno se specializuje společnost Logistar s.r.o. Hradec Králové. Soustředíme se na prodej a distribuci sortimentu společnosti Rubena a.s., prodáváme ale také výrobky od dalších tuzemských i zahraničních výrobců.
V naší nabídce najdete metráž i oděvní látky
Ušít si něco doma není tak složité. Stačí šikovné ruce a kvalitní materiál a nové originální šaty či halenka jsou na světě. Právě o dodávku kvalitního materiálu se staráme my. Výběr je skutečně pestrý!
Roolltex s.r.o. Prodej látek, galanterie
Potisk lepicích pásek i s grafickým návrhem přesně podle vašich představ
Zabezpečení přepravovaných zásilek, identifikace zboží či propagace společnosti. To všechno zvládnou potištěné a výstražné lepicí pásky od firmy MITOMA Rolls, s.r.o., která se na jejich vývoj, výrobu a prodej zaměřuje už více než 20 let. Dodáme vám potištěné lepicí pásky balicí i vytyčovací, výstražné, bezpečnostní či speciální.
Naše vinařské potřeby dodávají vínu šmrnc
Ať už jste producenti malého nebo velkého množství vína, pomoc se vám vždy hodí. Pomocnou ruku vinařům podává společnost Zamma-Sudy, v jejímž sortimentu najdete velké množství vinařských potřeb, které vám práci vinaře usnadňují. Není to ostuda povolat si na pomoc vinařské stroje. Ba naopak, zefektivníte tak výrobu a zkvalitníte celý proces ...
Pravou kvalitu poznáte ráno
Od moderního prostěradla očekáváme, že nás bude po celou noc příjemně hýčkat. Kromě toho musí umožňovat snadnou manipulaci při povlékání a také šetřit čas při praní. To vše zajistí jen kvalitní materiály a možnost volby barvy podle vlastního vkusu.
Bezpečnostní dveře a zařízení – zabezpečení domů, bytů i komerčních prostor a průmyslových objektů
Ochrana osob a majetku patří mezi velmi důležité oblasti, které není radno podceňovat v soukromé ani komerční sféře. Bezpečnostní dveře, pokladničky, trezory, elektronické zabezpečení (kamery, poplašné zařízení ad.). To vše jsou prvky, které nám dopomohou k zajištění bezpečnosti osob i majetku a zabrání vniknutí cizím osobám do prostorů ...
Internetový prodej potravin a dalšího zboží
Nákup potravin a dalšího zboží patří ke každodenním činnostem, na které není vždy čas či nálada. Co byste však řekli na možnost nákupu a dovozu přímo k vám přes internet? Zmíněná možnost již není pouhým přáním, ale skutečností, o kterou se postará firma Z-Market; Food Delivery Service, Praha.
Hydroponie – moderní pěstování rostlin v interiérech
Zabýváme se pěstováním rostlin pomocí metody hydroponie. K tomu nabízíme širokou škálu okrasných nádob. Služby se týkají návrhu, realizace, kompletního servisu, následné péče o rostliny nebo pronájmu květin či prodej květin a nádob.
Pečené speciality, možno objednávat online přes e-shop s osobním odběrem v Ostravě Petřkovicích
Také Vám v oblasti pečených specialit a jiných uzenin občas chybí klasický a tradiční postup? Přírodní a plná chuť, stejně tak, jako tomu bývalo v minulosti, kdy se ještě tolik žádné jídlo nešidilo a nepřidávalo se do něj samých éček a dalších konzervantů.
Vývoj, výroba a prodej lepicích pásek pro zabezpečení zásilek i identifikaci
Samolepicí pásky jsou důležitým ochranným prvkem při přepravě zásilek, slouží však také k identifikaci, upozornění či propagaci. Své o tom ví společnost Mitoma rolls s.r.o., která se vývojem, výrobou a prodejem lepicích pásek a dalšího obalového materiálu zabývá již přes 20 let. Kromě běžně dostupných samolepicích pásek nabízí pásky potištěné, ...
Zahradní program-rychlospojky a adaptéry, postřikovače, zavlažovače
Záleží vám na vaší zahradě a nechcete nic nechat náhodě? Aby se všemu co zasázíte, dařilo, chce to profesionální techniku, díky které budou pro vás zavlažování, postřiky a další úkony hračkou. A tu vám se vším všudy zajistí přes kamenný obchod i e-shop firma TRITON- Drábek, Olomouc.
TRITON Tomáš Drábek
Zámečnictví Karel Bartoš – zámečnické práce na míru vašim potřebám
Potřebujete vyrobit klíč, který by pasoval do starého zámku? Nebo chcete vyměnit či sjednotit vložky v domě? Kompletní zámečnické práce vám nabízí Zámečnictví Karel Bartoš Ostrava. Zakládáme si na individuálním přístupu a dobře odvedené práci. Poradíme si s výrobou klíčů a autoklíčů, nouzovým otevíráním dveří i montáží a servisem zámků. To vše ...
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Potřebujete štafle či žebřík? Vyberte si hliníkový od společnosti SWS Tauchman
Mezi hlavní činnosti firmy patří svařování slitin hliníku, odkud také pochází právě již zmíněné vynikající hliníkové žebříky, ale zaměřují se i na ostatní nejrůznější materiály, jakými jsou nerez-ocel, titan, a hořčíkové slitiny. K tomu je vhodná jejich metoda TIG.
Pracovní oděvy a pomůcky, Náchod
Pracovní oděvy jsou důležitou součástí mnohých zaměstnání. Nejenom v zaměstnání, ale i při různých dalších pracích, které vykonáváme, musíme být opatrní a mít na sobě pracovní oděv případně ještě nějakou další ochrannou pomůcku. A právě pracovní oděvy a pomůcky prodává společnost OLVAN Náchod s.r.o.
Velkoobchod s brusnými nástroji a stroji a internetový obchod s brusivem
Společnost TECHCENTRUM s.r.o. přináší na trh vlastní internetový obchod s brusivem. Prezentují se však také jako velkoobchod s brusnými nástroji a stroji. Jste poctivý český řemeslník, který potřebuje ke své práci kvalitní a spolehlivé nářadí? V tom případě se můžete obrátit na tuto firmu a nakoupit si zboží třeba online přes internet.
Komplexní služby pro vybavení vinotéky
Vlastní vinotéka nemusí být pouze vaše nesplněné přání, ale realita. S kompletním vybavením vinotéky a s kvalitním výběrem vína vám ochotně poradí a pomůže specializovaný velkoobchod Ráj Vína s.r.o. Díky nám budete mít podnik, ve kterém budete dělat radost zákazníkům, nebo můžete mít přímo doma menší vinotéku pro vlastní potřebu.
Kvalitní sádlo vyrábí a po celé republice rozváží Řeznictví Janus
Čisté škvařené sádlo, sádlo se škvarky, ale také škvarky a škvarkovou pomazánku vyrábí Řeznictví Janus, tradiční výrobce vepřového sádla. Sádlo rozvážíme po celé České republice a dodáváme jej velkoobchodům, velkoskladům i obchodním řetězcům, které sádlo prodávají pod svou značkou. Najdete nás také ve vlastní prodejně v Petřkovicích.
Železářství Stores Bruntál je tu pro váš praktický život
Je všude kolem nás, ale jeho přítomnost si neuvědomujeme. A přesto bychom se bez něj obešli jen stěží. Řeč je o železářském zboží, které vám v maloobchodním i velkoobchodním prodeji nabízí společnost Stores Bruntál.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Mince, medaile, odznaky a ostatní výrobky, nabízíme kompletní sortiment
Výroba mincí, medailí, odznaků a ostatních výrobků tohoto druhu ještě úplně z našeho světa nezmizela. Zabývá se jí firma Kovovýroba - MIROSLAV VOTOČEK se sídlem v obci Pulečný v okrese Jablonec nad Nisou. Materiál, který zpracovávají je alpaka mědi, mosaz, slitiny mosazu, tombak, ocel, ale také drahé kovy jako je zlato a stříbro.