Zelené potraviny z panenské přírody nabízí Klub Energy
Chlorela, spirulina, mladý ječmen a další. Co mají společného? Jsou to takzvané zelené potraviny, které obsahují obrovské množství živin prospěšných pro lidský organismus. Vyzkoušejte jejich účinky i vy! Kvalitní zelené potraviny z nejčistších zdrojů na Zemi vyrábí společnost Energy.
Vhodný obal udělá i z piva luxusní dárek
Každý milovník piva jistě zaznamenal zajímavé obaly, díky kterým je transport z obchodu do ledničky (nebo na některý vhodný schod) pohodlné a snadné. Navíc můžete věnovat pivo jako milou pozornost někomu blízkému. Třeba jako dárek pod stromeček.
Pivobox Model Pack Shop
Prodej náhradních dílů od všech výrobců na nová, starší a dokonce i dosloužilá auta
Na vyhledávání jednotlivých dílů máme perfektně přizpůsobený speciální program, který vyhledává dle cenové kategorie. Zadáte typ automobilu, parametry a náhradí díly, které potřebujete sehnat, my je okamžitě vyhledáme a do 24 hodin dodáme.
Bylinné sirupy na podporu imunity a na odkašlávání pro děti i dospělé - přírodní léčba chřipky a nachlazení
Chřipka a nachlazení nemusí nutně znamenat jenom léčbu chemickými medikamenty. Často, a to nejen při léčbě těchto neduhů, se vyplatí čerpat ze zkušeností našich předků. V Klášterní officíně navazujeme na tradici středověkých klášterních lékáren, přičemž se snažíme o znovuobjevení zapomenutých receptur na tinktury, bylinné sirupy a další přírodní ...
Velkoobchod krmiv a chovatelských potřeb se postará o vaše domácí mazlíčky
Společnost Canis Prosper prodává krmiva pro psy a kočky, ale i pro ptáky, hlodavce a další zvířata. Kromě toho nabízíme široký sortiment chovatelských potřeb a produktů pro vaše mazlíčky. Na českém trhu působíme od roku 1991. V současnosti máme k dispozici přes 3 000 m2 skladovacích ploch a dodáváme krmiva a chovatelské potřeby do více než 600 ...
Visačky i samolepicí etikety je dobré mít vždy po ruce
Samolepicí etikety jsou nezbytností pro každého, kdo pracuje v potravinářství, logistice nebo textilním průmyslu. Označování výrobků se díky etiketám od firmy Zebra stane naprostou hračkou. Kromě toho si u nás můžete objednat také visačky nebo tisk vstupenek. Vybírat můžete z velkého množství materiálů, které odpovídají vašemu přání.
Cromwell, Bahco, SKF, nářadí a stahováky
Zajímáte se o nářadí a stahováky? Naše firma Vám nabídne kuličkové šrouby, gufera, klínové řemeny, nářadí, mazací lisy, mazničky, řemenice, řetězová kola. Dále zde najdete také hadicové spony, stahováky ložisek, lepidla, pouzdra KU KX, teploměry, endoskop, indukční ohřívač, termovizní kameru nebo stroboskop.
Exvalos spol.s r.o. Velkoobchod ložiska Lanškroun
Profesionální uchopovací systémy a upínací technika
Pokud vaše firma hledá pro svoji strojírenskou, automobilovou a další výrobu a činnost kvalitní uchopovací systémy a upínací techniku, tedy chapadla, která mají široké možnosti využití a množství důležitých funkcí, tak produkty a služby firmy Schunk Intec s.r.o. vám zajistí kvalitu, profesionalitu a prestiž.
Jak na dokonalou pleť? S přírodními produkty Beauty Energy
Každá žena touží po dokonalé pleti. Cesta k ní vede přes porozumění vlastnímu tělu. Tělo a mysl jsou totiž propojené součásti a jedině jejich harmonie vede ke zdraví celého organismu. Tento poznatek je základem filozofie firmy ENERGY CZECH REPUBLIC a.s., která vyrábí přírodní produkty, potravinové doplňky, zelené potraviny i bylinné koncentráty ...
Studio zdraví a psychické pohody Vás zve k pozitivní změně životního stylu
Současná doba je velmi náročná na psychiku, která jde ruku v ruce s tělesným zdravím. Není tedy divu, že se stále častěji a intenzivněji vyskytují nejrůznější neduhy mající původ v hektickém životním stylu. Alternativní způsob řešení i klasické terapeutické postupy pomohou v mnoha oblastech života a dají nový impuls k pozitivní změně.
Záclony a závěsy, garnýže, horizontální a vertikální žaluzie včetně zaměření a montáže v Praze
Nevíte si rady s výběrem a neumíte správně zaměřit, kolik metrů záclon máte koupit? Žádný problém. Od toho je tu odborná firma Ladislav Daněk z Prahy. Přímo ve Vašem bytě Vám pomůžeme s výběrem vhodného materiálu a odstínu, provedeme zaměření a samozřejmě i montáž.
Záclony - Ladislav Daněk
Výroba a prodej hydraulických a průmyslových hadic
Hadice nachází uplatnění nejenom v průmyslu, ale také v lékařství, na zahradách a zkrátka všude tam, kde je potřeba přepravit obvykle nějaký druh kapaliny z místa na místo. Firma Semperflex Optimit s.r.o. má v oblasti výroby hadic mnohaleté zkušenosti, navíc díky mezinárodnímu působení je schopna dodat hadice odpovídajícím normám používaných v ...
Grahamové tyčinky pro opravdové gurmány
Opavské tyčinky nás provázejí našim životem opravdu dlouhou dobu. Znaly je naše maminky i naše babičky. Při každém kousnutí uslyšíte křupnutí tyčinky, která se záhy ve vašich ústech rozplyne a zůstane jenom výborná chuť. Bez konzervantů, éček nebo jiné chemie. Čisté, přírodní a pořád skvěle vyvážené svou výbornou chutí.
Montážní a stavební chemie
Sháníte spojovací materiál, montážní a stavební chemii nebo kotevní techniku? Vše najdete ve velkoobchodním ale i maloobchodním prodeji naší firmy Spojovací a upevňovací materiál – NOVOTNÝ.
Závodní stravování - rozvoz jídel pro firmy i domácnosti
Ke každodenním činnostem patří i kvalitní stravování. Zajistit si jej při zaměstnání nebývá jednoduché a občas i doma není čas nebo nálada na vaření. Jsou však i možnosti, které vám teplou i studenou stravu zajistí snadno a rychle. Třeba tak jako česká společnost JOSPO, a.s. z Holešovic, která potěší vaše chuťové buňky a ještě vám jídlo přiveze ...
Nejrůznější orientační systémy vyrobí firma Zapp Infosystémy
Značení interiérů budov od tabulek na dveřích přes stolní jmenovky až po centrální panely. To vše a mnohé další pro vás zajistí firma Zapp Infosystémy. Zabýváme se výrobou informačních systémů do budov i exteriérů, specializujeme se na vitríny a prezentační skříně.
Zapp Infosystémy s.r.o. Orientační systémy Praha
Svatby na Zámku Zábřeh s kompletním servisem
Nádherná a přepychová svatba na zámku. Kdo by si to nepřál? Chcete mít svatbu ve výjimečném a romantickém prostředí? Možná je to jenom jednou za život, tak proč nevyužít možnosti mít svatbu na zámku? Zámek Zábřeh s.r.o. je pro svatbu jako stvořený. Umožňuje obřad přímo v centru luxusního zámeckého prostředí. Zajistíme k tomu také kompletní servis.
Prodej truhlářského řeziva Znojmo
Záleží vám na vaši truhlářské výrobě a chcete prodávat výrobky pouze z kvalitních materiálů? Kvalita je zárukou spokojenosti a návratnosti zákazníků. Proto vše začíná výběrem materiálů a to i v případě dřeva. Pro kvalitní truhlářskou výrobu zajisté oceníte truhlářské řezivo vysoké kvality, které vám zajistí společnost FABRI-MORAVIA, s.r.o. z ...
Výroba nealkoholických nápojů, chutných limonád a lahodných sirupů
Limonády ZON takzvané ZONky se vyrábí již mnoho let a díky této dlouhodobé tradici mohou i starší lidé zavzpomínat na své dětství a připomenout si tu pravou chuť, kterou mělo jejich mládí.
Bylinné sirupy, likéry, tinktury, čajové směsi i přírodní kosmetika vyráběná tradičními postupy řádu Benediktinů
Klášterní officína navazuje na tradici středověkých klášterních lékáren a díky tradičním postupům výroby přináší originální a zdravé bylinné sirupy a dochucovadla nejen pro vaši kuchyň, ale také zajímavé kosmetické produkty, které se budou vyjímat ve vaší koupelně. Řadu přírodních produktů, jako jsou například bylinné sirupy, bylinné likéry či ...
PVC lamelové clony, protiprůvanové clony, svařovací závěsy
Firma PortaTherm s.r.o. vyrábí, prodává a zajišťuje kompletní servis PVC lamelových clon, předělení prostorů, svařovacích zástěn, svařovacích boxů, kyvných dveří a okenních fólií. Chcete uspořit peníze nebo potřebujete vytvořit hygienické prostředí ve vaší firmě? V tom případě si můžete vybírat z širokého sortimentu PVC lamelových clon a kyvných ...
Maskoti - název mluví za vše
Obecně totiž na takové věci lidé nemyslí, ale když nad tím zapřemýšlíme, tak výroba maskotů musí být velká legrace. Výrobou maskotů se zabývá společnost Image on Stage. Vyhotovují maskoty na klíč. Dodají vám profesionální návrh, zvolí optimální materiály a každý výchozí maskot vždy co nejvíce odpovídá dané předloze.
Vytlačované pryžové profily od společnosti Hadice Adrián
Ryze česká společnost, která se zaměřuje na výrobu hydraulických hadic a dalšího příslušenství. Vyrábí přesně na míru a dle požadavků zákazníka každý kus. Zabývají se prodejem hadic, pryže a podlahovin.
ProTrade: Bezpečnost vašeho zboží i zaměstnanců zvýšíte i bez velkých investic
Bezpečnost je zásadní pro všechny firmy bez ohledu na jejich velikost. Ať už mluvíme o bezpečnosti zboží při převozu, ochraně know – how nebo majetku firmy, ve všech případech je nutné používat funkční a kvalitní bezpečností prvky. A přesně ty seženete ve společnosti ProTrade. Nabízíme vám bezpečností plomby pro spolehlivý převoz zboží, ale i ...
Profesionální služby v oblasti výroby a repasování KEG sudů
KEG sudy patří mezi vyhledávaný sortiment, v dnešní době se totiž naprostá většina pivní a další nápojové produkce převáží právě v nich. Jiné typy obalů tvoří jen malé procento ve srovnání se sudy KEG. Naprostým profesionálem, který se této oblasti pohybuje již přes 20 let, je společnost KSO AST GmbH.
KSO AST GmbH  Anna Petrová KEG sudy nerezové pivní, jehly fitingy