Vlhčené čistící utěrky a průmyslové čistící utěrky pro lidi i stroje
Praktické, důkladné, šetrné k pokožce. Takové jsou vlhčené čistící utěrky a průmyslové čistící utěrky společnosti ZVG. Tyto čistící utěrky využijete v automobilovém průmyslu, v domácnosti, pro očištění nerezových kovových dílů od šmíru, maziv i pro očištění rukou. I ty nejodolnější skvrny mizí po několika přetřeních.
ZVG CZ s.r.o.
Nejrůznější sáčky a obaly zajišťující trvanlivost potravin
Sháníte sáčky a obaly na své výrobky? Široký výběr obalů, sáčků a tašek vynikající kvality nabízí naše společnost OBALIA, s.r.o.. Na českém trhu působíme od roku 1993, vyrábíme a dodáváme nejrůznější obaly za příznivé ceny a rádi vám pomůžeme vybrat ten vhodný pro zabalení vašich produktů. Obaly i sáčky dodáme v termínu dle vašeho požadavku.
Vytvoříme vám ortopedickou obuv šitou přímo na míru
Snažíme se pomáhat lidem, kterým se špatně chodí nebo mají nějaké zdravotní problémy. Vytváříme obuv, která je speciálně upravená a vytvořená vždy přesně na míru a podle požadavků zákazníka. Všechno je samozřejmě konzultováno s odborným lékařem, takže se nemusíte dopředu vůbec ničeho obávat.
Ergona Opava s.r.o.
Velkoobchod s nápoji, levným kvalitním alkoholem i sudovým pivem
Gastronomická zařízení nakupují velké množství alkoholických i nealkoholických nápojů, proto apelují kromě vysoké kvality také na nízkou cenu. Firma L & M nápoje s.r.o. s polem působnosti na Opavsku se řadí mezi velkoobchody s nápoji, které nabízí kvalitní a levný alkohol a jiné nápoje. Na trhu působí již od roku 1998 a své služby poskytuje ...
L & M nápoje s.r.o.
Feroplast: drátěný program pro vaši prodejnu i kancelář
Vybavte si kancelář či prodejnu kvalitními drátěnými výrobky! Kompletní drátěný program je součástí výroby společnosti Feroplast, s.r.o.. Zabýváme se výrobou nejrůznějších firemních a propagačních stojanů, prodejních regálů a dalších prvků. V této oblasti je jedním z významných hráčů na trhu.
FEROPLAST spol. s r.o.
Velkosklad alkoholických nápojů, značkových rumů, koňaků i sudového piva – to vše s rozvozem po Opavsku
Velkosklad lihovin, alkoholických nápojů i nealkoholických, ale také značkových koňaků, vytříbených rumů, piva sudového i lahvového, vína a spousty dalších druhů výrobků jsou k dispozici od společnosti L & M nápoje s.r.o. Zákazníci však mohou nakupovat i mnohé další zboží, džusy, kávu, čaj i slané pečivo.
L & M nápoje s.r.o.
PLOBERGER: Vše pro řemeslo a průmysl od A do Z
Společnost PLOBERGER patří mezi vedoucí hráče na poli dodávky služeb a produktů pro řemeslníky a pracovníky průmyslu. Bezmála dvacet let figuruje jako významný technický prodejce ve střední Evropě, ve kterém v současnosti najdete prakticky vše, co se týká nářadí, strojů, vybavení dílen a ochranných pracovních oděvů a pomůcek. Kromě pobočky v České ...
Vše pro zahradu přináší zahradní centrum GARDEN CENTRUM RAIDA Opava
Hledáte spolehlivé zahradní centrum, kde pořídíte vše potřebné pro vaši zahradu? Navštivte GARDEN CENTRUM RAIDA v Opavě. Nabízíme stromky, keře i květiny, ale také hnojiva, květináče a proutěné výrobky. Kromě prodeje rostlin nabízíme zahradnické a floristické služby.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Jak často měnit olej v autě
Včasná výměna oleje má zásadní význam na jeho životnost i jízdní vlastnosti vozu. O frekvenci výměny rozhoduje celá řada okolností, které je třeba zohlednit.
Nazujte ty správné taneční boty od Heller Dance a staňte se králem či královnou plesu
Začínají taneční kurzy a bez kvalitních tanečních bot se tanečníci neobejdou. Taneční obuv je vždy součástí povinné výbavy tanečníka. Ti vám mohou povídat, jak se tančí v obyčejných nebo v tanečních botách. Je v tom opravdu velký rozdíl, a proto je třeba výběru vhodné taneční obuvi věnovat dostatečnou pozornost.
HELLER DANCE Taneční obuv Praha
Kvalitní krmivo pro psy či kočky se vyplatí jim i vám
Domácí mazlíčci se často stávají plnohodnotnými členy domácnosti. Dvojnásob to platí u psů a koček, o které mnozí majitelé pečují skoro jako o vlastní děti. Každý chce jistě svému zvířátku dopřát tu nejlepší stravu a vše, co ke svému zdraví a štěstí potřebuje. K tomu je zapotřebí vybrat si opravdu kvalitní značku krmiv a jejich doplňků. Krmivo pro ...
Kvalitní přepravní sáčky různých druhů a velikostí
Přepravní sáčky, tašky a obaly patří k sortimentu, který má na trhu vysokou oblibu a patří k žádaným výrobkům nejen domácností, ale také malých či velkých firem. Proto jejich široké portfolio uvítá řada maloodběratelů i velkoodběratelů pro svoje firemní a obchodní účely. O výrobu a následný prodej se již léta stará společnost OBALIA, s.r.o.
Stavba ocelové konstrukce a opláštění - celá Morava
Na velké ocelové konstrukce je tady firma KAMAX - METAL s.r.o., která se zaměřuje na výstavbu ocelových konstrukcí a jejich opláštění. Společnost má dlouholetou tradici a mnoho cenných zkušeností a proto dokáže svým zákazníkům poskytnout pouze kvalitní a profesionální přístup. Zaměřuje se také na kovoobrábění a prodej hutního materiálu či ...
Velkoobchod a výroba bižuterie a bižuterních komponentů
Bižuterie a její komponenty vyžadují při výrobě nejen kvalitu, ale také pečlivost, profesionalitu a zkušenosti. Pokud hledáte spolehlivou společnost zaměřenou na výrobu bižuterie a jejich komponentů, tak to je celkem jistě řeč o firmě P.P.Trading – Ing. Lumír Paldus.
Ing. Lumír Paldus - P.P. trading Komponenty na výrobu bižuterie Jablonec
Pánské obleky na míru vám ušijeme za 3 týdny
Většina mužů si na nákupy a sledování módních trendů příliš nepotrpí. Existuje však něco, co nesmí chybět v šatníku žádného muže bez ohledu na jeho věk či společenské postavení – oblek na míru. Oblek šitý na míru je totiž velmi univerzální kousek, který vám může sloužit desítky let. Kde oblek na míru sehnat za rozumné peníze? Pánské obleky na míru ...
Pořiďte si ruční vozík, květinový stojan nebo vozítko pro děti formou tříkolky od firmy Kovodružstvo
Kovodružstvo v Žebráku, což je kousek u Prahy, se zabývá především kovovýrobou, lisováním, ohýbáním a tvarováním trubek a plechů. Mezi jejich další činnosti patří povrchová úprava práškovými barvami, a proto je každý jejich produkt krásný a nový.
Přírodní bylinné likéry, bylinné sirupy, ovocné šťávy a další pochutiny
Zdraví z přírody podle starodávných receptur přímo až k Vám domů. Není příjemné vyzkoušet ovocný sirup ze stoprocentně přírodních složek? Už máte dost těch nesmyslně nasycených šťáv, které obsahují samá éčka, konzervanty nebo jiné špatné látky?
Obuv LOWA – pro extrémní podmínky stvořená
Přemýšlíte nad nákupem kvalitní obuvi, se kterou se nebudete bát vkročit do extrémního prostředí? Pevnost, voděodolnost i pohodlnost, to jsou základní parametry, které jsou při výběru kvalitní odolné obuvi stěžejní. Pokud takové boty hledáte, obuv LOWA pro vás bude ideální volbou.
PROSPORT PRAHA s.r.o.
Zatemňovací blackoutové závěsy do vašich oken
Pouliční osvětlení nebo svítání už nemusí rušit ve spánku vás ani vaše děti. Zatemňovací závěsy od firmy Ladislav Daněk (záclony-daněk.cz) pohltí většinu světla a ztlumí odrazy zvuku. Blackoutové závěsy do oken vám naše firma ušije na míru a z kvalitních materiálů.
Záclony - Ladislav Daněk
Výroba pletených reklamních čepic a šál
Toužíte po šále nebo čepici s názvem oblíbené hudební skupiny? Přemýšlíte, jak originálně propagovat vaši firmu? Každý skvělý nápad přispívá nejen ke kvalitní a originální reklamě, ale také k vysněnému úspěchu. Reklamních předmětů a propagačních materiálů je všude kolem nás spousta. Většinou se jedná o drobnosti v podobě klíčenek, hrníčků či ...
PLETEX s.r.o.
Velkoobchod s bižuterními komponenty od jabloneckých výrobců
Že je město Jablonec nad Nisou vyhlášené po celém světě unikátní bižuterií, to ví snad každý. Že ale můžete pro svůj obchod s bižuterními komponenty nebo pro vlastní výrobu šperků získat bižuterní komponenty přímo od jabloneckých firem, to vám prozradíme až nyní. Výrobou, prodejem a distribucí bižuterních komponentů od renomovaných značek se ...
Ing. Lumír Paldus - P.P. trading Komponenty na výrobu bižuterie Jablonec
Nové trendy v oblasti krmiva pro psy
Majitel každého psa zajisté ocení kvalitní krmivo, které obsahuje veškeré potřebné vitamíny, minerály a další látky potřebné pro jeho zdraví a aktivitu. Pro velice citlivé pejsky jsou novinkou vegetariánská a veganská krmiva, která můžou obsahovat i hmyzí bílkovinu a nakoupíte je u společnosti Canis Prosper s.r.o.
Zadřený nebo zanesený motor je minulostí. Začněte používat kvalitní oleje a filtry
Co je nejdůležitější pro správnou funkci automobilů, motorek či zahradní techniky? Je to jistě správně fungující motor. Ať už ale máte výkonný naftový motor, nebo dáváte přednost benzínové variantě, pro jeho bezproblémový chod potřebujete kvalitní a osvědčené oleje a maziva. Kde je seženete? No přece u společnosti ADAMEC – ADRO s.r.o. Nabízíme vám ...
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Zelené potraviny z panenské přírody nabízí Klub Energy
Chlorela, spirulina, mladý ječmen a další. Co mají společného? Jsou to takzvané zelené potraviny, které obsahují obrovské množství živin prospěšných pro lidský organismus. Vyzkoušejte jejich účinky i vy! Kvalitní zelené potraviny z nejčistších zdrojů na Zemi vyrábí společnost Energy.
Vhodný obal udělá i z piva luxusní dárek
Každý milovník piva jistě zaznamenal zajímavé obaly, díky kterým je transport z obchodu do ledničky (nebo na některý vhodný schod) pohodlné a snadné. Navíc můžete věnovat pivo jako milou pozornost někomu blízkému. Třeba jako dárek pod stromeček.
Pivobox Model Pack Shop