Dopravníkové pásy pro potravinářský, chemický či farmaceutický průmysl
Drátěné i destičkové dopravníkové pásy, které mají využití nejen v potravinářství, farmacii a chemickém průmyslu, ale i dalších odvětvích, seženete u naší společnosti Transportní technika Tůma.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Technické látky a tkaniny nejen pro čalouníky – Eifler, Praha 9
Technické látky, tkaniny všeho druhu i další potřeby pro firmy i jednotlivce nabízí společnost Eifler, Praha 9. Využijte nabídky za velice přijatelné ceny. Zejména oblíbené gumokokosové desky překvapí nízkou cenou, jelikož je firma přímým dovozcem tohoto materiálu.
Výroba léčiv, doplňků stravy a kosmetiky
Léčiva, kosmetika, různé doplňky stravy a další přípravky podléhají přísným kritériím v oblasti technologických a hygienických norem a také vyžadují potřebnou certifikaci. Čeští výrobci, mezi které patří také Galenická laboratoř Ostrava, náleží mezi farmaceutické špičky. Splňují veškeré požadavky a přísné podmínky pro co nejkvalitnější výrobky, ...
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Nakupujte mince online a rozšiřte svou sbírku ve výhodných aukcích
Chtěli byste svou sbírku rozšířit o cenné mince, které v ní zatím scházejí? Nebo byste se naopak chtěli zbavit přebytečných mincí, které tíží Vaši sbírku? Numismatika ANTIUM AURUM Vám umožní posunout Váš koníček na zcela jinou úroveň, kdy budete moci mince nakupovat online, nabízet k výkupu nebo dokonce vyhrávat v aukcích.
Pytle na dřevo i štěpku: Kompletní sortiment pytlů a BIG-BAG pro prodejce štípaného dříví
Společnost FOKUS-H poskytuje svým zákazníkům pytle a obalové materiály pro prodejce štípaného dříví. V této oblasti přináší FOKUS-H pytle na dřevo, pytle na štěpku, velkoobjemové vaky BIG-BAG nebo ovíjecí síťoviny.
Výroba a dodávka konopné izolace
Kvalita prostředí, ve kterém bydlíte nebo pracujete, závisí také od použitých materiálů na jednotlivé stavební a další prvky. Třeba v případě tepelné izolace zajisté uvítáte možnosti, které jsou nejen kvalitní a splní svůj záměr, ale také vyhovující vašemu zdraví. O takovou izolaci se s přehledem a vysokou odborností a profesionalitou postará ...
Výrobky pro bezbariérové stavby snadno z online katalogu Schachermayer
Při realizaci staveb, zařízení a v mnoha různých odvětvích výroby, je potřebný kvalitní a široký sortiment výrobků a služeb. Důležité je také individuální řešení, profesionální přístup a moderní postupy, které vám svými službami a produkty poskytne firma Schachermayer, spol. s r.o.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Výrobce a dodavatel velkoobjemových vaků – Big-Bag
Velkoobjemové vaky neboli Big-Bag patří k univerzálním kontejnerovým vakům, které jsou zhotovené z flexibilních materiálů, jako jsou UV-stabilizované polypropylenové tkaniny a fólie. Jejich využití splňuje účel především v oblasti různých odvětví průmyslu a také v zemědělství, kde slouží pro snadnější manipulaci, převoz a skladování materiálů i ...
Společnost Z-TRADE s.r.o. – jistota kvality v oblasti svíček, lepidel a dekorací
Společnost Z-TRADE s.r.o. je největším dodavatelem svíček v České republice i na Slovensku. Dále je zástupcem několika renomovaných výrobců lepidel. Díky svým úspěchům mohla zahájit i vlastní výrobu. Obchodním artiklem je také tradiční i méně obvyklá dekorace.
Výroba kompenzátorů a hadicových připojení s oceněním AAA
Kvalita hadicových připojení z ušlechtilé oceli a kompenzátorů, které najdou svoje využití především v různých oblastech průmyslu, při výrobě technických a medicinálních plynů do systémů malých i velkých zařízení, je na prvním místě. Abyste měli 100% jistotu kvality, profesionality a dlouholetých zkušeností, tak se vám vyplatí spolupráce s výrobní ...
Výroba a prodej ochranných pracovních prostředků
Pracovní oděvy, obuv a další pomůcky jsou nedílnou součástí veškerých pracovních úkonů. Takové oděvy a pomůcky poskytují určité pohodlí, komfort, šetření oblečení, které máte na běžné nebo sváteční nošení, ale i bezpečnost. A právě o tento komfort se stará společnost OSAPO, s.r.o. s působením v Libereckém kraji.
Zdravotní matrace na míru Praha - přesně podle Vašich potřeb
Zdravý spánek je základním předpokladem spokojeného života. Největší vliv na kvalitu spánku má nikoliv postel jako taková, nýbrž právě matrace. Investovat do kvalitní zdravotní matrace na míru je tedy opravdu základem. Vyberte si tu nejlepší přímo do své ložnice ze sortimentu tradiční společnosti Eifler s.r.o, která se specializujte na prodej ...
Deskový filtr na víno, křemelinový filtr, vinařské lisy i další vinařské potřeby na jednom místě
Každý správný vinař ví, že základem úspěchů není pouze kvalitní úroda hroznů, ale i správné vinařské potřeby. A přesně ty seženete v nabídce společnosti ZAMMA SUDY. Nabízíme vinařské potřeby pro malé vinaře i velké vinařské společnosti. Sháníte-li vinařské lisy, sudy nebo deskový filtr na víno, u nás si přijdete na své.
Hutní a nerezový materiál – Brno
Přemýšlíte, kam v Brně zajet pro hutní a nerezový materiál? Potřebujete ruční nebo elektrické nářadí? Pak pro Vás máme vhodný tip. Využít můžete širokého sortimentu firmy Železářství Skořepka, s.r.o. Firma sídlí právě v Brně.
Medaile a reklamní předměty ze zinku – způsob, jak zaujmout
Jen málokterá soutěž se obejde bez odměňování vítězů či zúčastněných medailemi. Medaile, jako předmět k vyznamenání či připomínce významné události, se používá od nepaměti a má u nás bohatou tradici. Současně jde také o jeden z mála předmětů, které zůstávají na památku a jsou vystaveny na odiv. Dobře vypadající medaile či jiný typ upomínkového ...
Když šlechtí nejen práce, ale i pracovní oděv
Nejen v zaměstnání, ale i na doma potřebujete při činnostech oblečení, které odpovídá tomu, co právě děláte. Něco pohodlného, kvalitního a zároveň reprezentujícího, v čem se cítíte opravdu dobře. Na kvalitě i designu hodně záleží a o každý detail se stará i společnost Palička s.r.o. se sídlem v Laškově.
Izolační materiály ze skelných i přírodních vláken vyrábí firma KOBE-cz
V automobilovém, stavebním i nábytkářském průmyslu jako součásti konstrukčních a izolačních součástí, ale také v elektrárnách a jako izolace v dalších průmyslových odvětvích. Všude tam se používají produkty z přírodních a skelných vláken, jejichž výrobou se zabývá firma KOBE-cz s.r.o.. Ta se zaměřuje také na laminaci.
Izolace z přírodních vláken – konopí, bavlna, juta, len, ovčí vlna
Když se řekne izolace, tak představy většiny z nás zřejmě míří k izolacím, jako je polystyrén, minerální vata a podobně. Ale napadlo vás, že existují izolační materiály vyrobené z přírodních vláken, jako jsou konopí, len, ovčí vlna, bavlna nebo juta? Tak si představte, že opravdu existují. Když se podíváme do minulosti, tak přírodní materiály byly ...
Nežádoucí částice, prach ani kovy nemají díky produktům od firmy Jelínek Trading šanci
Textilní průmysl, potravinářství, nebo třeba chemická výroba, to jsou odvětví, ve kterých se klade důraz na kvalitu, a i ty nejmenší detaily mohou hrát roli. Není divu, do sypkých materiálů i kapalin se mohou dostat nežádoucí částice a způsobit nemalé potíže. Jak tomu zabránit a zajistit, aby celý výrobní proces proběhl hladce? Řešení známe ve ...
Výroba a prodej pracovních oděvů i na míru požadavkům
Potřebujete zajistit zaměstnancům nebo pro sebe kvalitní pracovní oblečení? Třeba v barvách firmy nebo rovnou i s logem? Dnes již nemusíte zůstat pouze u představ, ale máte možnost získat to, co doopravdy potřebujete. V tomto případě kvalitní pracovní oděvy všech druhů, které si můžete nechat ušít na míru a s konkrétními požadavky. O vše se ...
Zabezpečení našeho domova, zajistěte dveře, branky nebo vrata kvalitními zámky
Ochrana vlastního bezpečí se v první řadě týká našeho domova. Firma Stores Bruntál, s.r.o. se věnuje velkoobchodnímu a maloobchodnímu prodeji železářského zboží. Najdete u nich maloobchodní prodej ručního a elektrického nářadí a spojovacích materiálu nebo také prodej stavebního kování.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Rozvoz potravin nejen pro Prahu a okolí zajišťuje Z-market – Food Delivery Service
Široký výběr potravin, pohodlný nákup online a spolehlivý servis. To je společnosti Z-market, která nabízí rozvoz potravin těm, kteří z časových nebo zdravotních důvodů nemají možnost vyrazit na nákupy. Rozvoz potravin vám šetří čas i pohonné hmoty, proč toho tedy nevyužít?
Moderní přepravní balení do ochranných tepelně smrštitelných fólií
Posilujeme trend moderního přepravního balení strojního zařízení, produktů těžkého strojírenského průmyslu a balení dopravních prostředků do ochranných tepelně smrštitelných fólií.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
AD SECURITY – Bezpečnostní dveře pro váš domov
Dveře jsou vstupní branou do vašeho domu, kanceláře, nebo skladu. Dveře jsou také to, s čím se zloděj setká jako první a často je bez větších problémů překoná. Zajistěte bezpečí pro váš domov a podnikání - vyberte si vhodné bezpečnostní dveře, které jsou díky zesílené konstrukci odolné proti hrubému násilí a splňují požadavky pojišťovacích ...
Izolace konopnými deskami KOBE ECO HEMP PANEL dovolí domu dýchat
Současným trendem v oblasti zateplování staveb jsou konopné desky KOBE ECO HEMP PANEL. Oproti synteticky vyráběným materiálům přinášejí ve výsledku velice pozitivní vlastnosti celé nemovitosti. Zabrání vzniku plísní a obyvatele domu ochrání i před hlukem.