Stavební práce Třebíč
Stavební práce zahrnují do svého oboru spoustu náročné a těžké práce, ale také mnoho informací. Znalosti jsou totiž hned druhou věcí, kterou budete potřebovat při stavbě domu, hned po svalech, které jsou první věcí, kterou do stavby domu zapojíte. Takže máme svaly a také znalosti a můžeme začít!
Výroba a zpracování přírodního a umělého kamene
Kámen je materiál, který poskytuje nejen kvalitu, ale také nezaměnitelný design vhodný nejen pro interiéry, ale také exteriéry. Přírodní materiály jako mramor, žula, travertin, onyx nebo pískovec můžete vidět v prostředí domácností i firem. Pokud i vám imponuje tento materiál, tak si nenechte ujít výrobky a služby společnosti PRVNÍ KAMENIA CZ, ...
Pořiďte si dřevěná EURO okna od tradičního českého výrobce TESKO Kolovrat
Kvalitní česká okna vyrobená českými řemeslníky z výběrového českého dřeva. Taková pořídíte u firmy TESKO Kolovrat s.r.o., která je tradičním českým výrobcem oken pro každý domov. Vyrábíme a montujeme dřevěná EURO okna, vchodové dveře a také tesařské konstrukce. To vše ve špičkové kvalitě. Působíme v Moravskoslezském kraji, zejména v regionech ...
Smuteční rozloučení a pohřby v Příbrami
Poskytnout poslední službu člověku je důležitou povinností nejbližších. Již více než 16 let pomáhá Pohřební služba Příbram ulehčit veškeré starosti, spojené s odchodem blízkého člověka, a poskytnout co nejkvalitnější služby v této oblasti. S ochotou zajistí veškeré služby, spojené se smutečním rozloučením či pohřbem, a to s ohledem na veškerá ...
Svařence a odlitky v kusové a malosériové výrobě
Společnost METAL ACTIVITY s.r.o., je ryze strojírenskou firmou, která se zaměřuje na výrobu strojních součástí pro pily na dřevo, pily na železo, lisy, strojní nůžky, důlní stroje, zemědělské stroje, součásti turbín, převodové skříně a mnoho dalších různých dílů.
Výrobce kuchyní a truhlářství Znojmo, Moravský Krumlov, Pohořelice, Ivančice
Kvalitní nábytek, který splní představy dizajnové i účely praktické, si přeje asi každý. Často však natrefíte na nábytek z hotové výroby, který je hezký, ale není podle vašich přesných představ. A to platí i v případě kuchyní. Pokud máte představu, o kterou nechcete přijít, tak jí svěřte do rukou firmy Truhlářství Josef Reiter, s.r.o. s působením ...
Nejen systémové bednění: Postavte dům na kvalitních základech díky KAPPI CZ Ostrava
Pokud hodláte stavět dům, určitě hledáte firmu, která bude spolehlivá a kvalitně odvede práci. Právě taková je stavební firma KAPPI CZ, s.r.o Ostrava. Mezi námi poskytované služby patří hrubá stavba, systémové bednění, sanace i opravy betonu. Máme dlouholeté zkušenosti a za sebou mnoho spokojených zákazníků. Obraťte se na nás i vy!
Inkontinenční pomůcky zachovají vaši důstojnost i v nepříjemných chvílích
S přibývajícím věkem člověka potkávají různé zdravotní komplikace. Jednou z nich může být i inkontinence, tedy nechtěný únik moči. I když se jedná o nepříjemný problém, inkontinence člověka nemusí příliš omezovat a trápit. Důležité je jen používat správné pomůcky, kterými jsou takzvané inkontinenční pleny, známé také jako inkontinenční kalhotky.
Rodinná dovolená v České Kanadě, ubytování v našem selském stavení se starožitným nábytkem a ručně vyráběnými kousky připomíná prázdniny u babičky
S námi si však přírody a venkovního stylu užijete plnými doušky! Poskytujeme ubytování pro rodiny s dětmi, ale také pro mladší nebo starší páry. Připravený pro vás máme samostatně stojící vejminek, čili budovu, která má kompletní vybavení.
Šetrná repase oken a dveří – způsob, jak zachovat původní okna a dveře, která již dosloužila
Repase oken a dveří je v mnoha případech lepším řešením, než pořízení nových. Nejen, že je repase levnější než nákup nových otvorových výplní, ale také jde o způsob, jak zachovat okna či dveře, která mají svou hodnotu, avšak už neslouží a nevypadají tak dobře, jako dřív.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Obklady z přírodního či umělého kamene? Obojí má své kouzlo
Hledáte něco, co z vašeho domu udělá skutečný klenot? Něco, co mu dodá tu správnou atmosféru a punc luxusu? Pak je pro vás jednou z možností okrášlit svůj domov obklady, dlažbou či jiným bytovým zařízením z přírodního nebo umělého kamene. Kamenictví Kamenia vám z přírodního i umělého kamene vyrobí na zakázku nejen obklady, ale i kuchyňské pracovní ...
Střecha na terasu i balkon, která dává prostředí ještě víc
Balkony a terasy jsou oblíbenou součástí domů i bytů. Stále více jsou prostorem, který neslouží pouze na pověšení prádla, ale také jako další místo, ve kterém se nechá trávit volný čas. Snem každého je třeba snídaně na terase s výhledem do přírody a za každého počasí. Aby vám takové chvíle byly umožněné, tak to chce i kvalitní zastřešení jako ...
Sádrokartonářské práce Znojmo, Moravský Krumlov a Hrušovany nad Jevišovkou
Chystáte se na přestavbu domu nebo bytu? Potřebujete vytvořit příčky, postavit stěny, stropy, zateplit či jinak upravit svůj dům? V tom případě poskytne veškeré sádrokartonářské práce firma Jiří Kacetl. Ze sádrokartonových desek, takzvaných sádrokartónů toho jde vytvořit mnoho. Nejenom běžné stěny a stropy, ale pomocí sádrokartónu vytvoříte i ...
Výroba atypických kovových a ocelových konstrukcí, rámů pro stroje a zařízení nebo rovnou svařence
Zmínili jsme svařence, pod tímto názvem si můžete představit svařované konstrukce různého typu, které dodává společnost TRIOMETAL s.r.o., jejíž prostory se nachází v Novém Hrozenkově v okrese Vsetín. Zaměření firmy je opravdu široké, pohybují se v oblastech kovovýroby, kovoobrábění a zámečnické výroby.
Modelárna a CNC obrábění FORKLIM s.r.o.
Velkou část úspěchu ve firmě FORKLIM s.r.o., tvoří zkušenost a zručnost pracovníků. Firma byla založena jako malý rodinný podnik, ale postupem času se rozšiřovala až do dnešní velkolepé podoby.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů
Nové pracovní pozice společnosti Bühler CZ s.r.o.
Společnost Bühler CZ s.r.o. nabízí nové pracovní pozice. Nabídky na práci najdete na jejich internetových stránkách. Společnost sídlí v Žamberku. Takže pokud hledáte nové místo ve východních Čechách a máte rádi Orlické hory, pak můžete využít nabídku práce v prosperující firmě. K dispozici je i služební byt.
Prodej a výroba žuly, žulové kameny, atypické žulové produkty a zakázky na míru
Žula patří mezi přírodní materiály 1. jakostní třídy, které se využívají již staletí. Díky skvělým fyzikálním vlastnostem patří mezi oblíbené produkty hodící se na různé druhy staveb a dalších projektů. O vaše představy na míru se postará společnost MS Trade Company, s.r.o.
Plechové střechy a prodej střešních krytin Zlín
Výběr střešních krytin nebývá vždy záležitost jednoduchá, a proto se hodí nejen pestrý výběr, ale také dobrá rada od odborníka. V případě, že hledáte obojí a široké spektrum produktů v oblasti střešních krytin, tak se o vás ve všech směrech postará firma SALVATOR STŘECHY s.r.o. s pobočkou i ve Zlíně.
Topenářské práce
Naše společnost K-TOP, s.r.o. se zaměřuje na obory topenářství, vodoinstalatérství, kanalizace a plynoinstalatérství. Opravujeme nedostatky, nehody či náhody, ale také věnujeme velkou pozornost novému provedení či jakýmkoliv jiným změnám, úpravám nebo opravám v těchto odvětvích.
K-TOP, s.r.o.
O sanace budov i další stavební práce se postará BB building sanace Praha
Problém s vlhkostí zdiva vašeho domu či jiné stavby může vyřešit sanace. Pokud vás prosakování vody přes stěny či střechu do domu trápí, obraťte se na firmu BB building sanace, s.r.o. Praha. Specializujeme se na sanace budov a betonových konstrukcí, ale také další stavební práce a rekonstrukce.
Kompletní geodetické služby s použitím moderních přístrojů
Ptáte se, kde všude potřebujete služby zkušeného geodeta? Především při vytýčení hranic pozemku určeného třeba na stavbu, pro vytvoření geometrického plánu, pro zápis nemovitosti do katastru nemovitostí a mnoho dalšího. Pokud právě podobné záležitosti řešíte, tak se rovnou obraťte na zkušenou geodetickou kancelář Ing. Ladislav Polan.
Zakázkové truhlářství Praha
Výroba nábytku je v posledních letech neustále trendy. Moderní je nechat si nábytek vyrobit přímo na míru tedy na zakázku. Díky tomu můžete mít svůj dům, byt, pracovnu i kancelář vybavený krásným a elegantním nábytkem, který bude nejenom vkusný, ale díky svému designu bude skvěle ladit s daným prostorem.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Nástrojárna ISOTRA – výroba nástrojů a vlastních strojů, měřidel i obrábění
Nástrojárna ISOTRA, a.s., se zabývá výrobou nástrojů a jednotlivých dílů různého charakteru. Na trhu působí již od roku 1992, v roce 2007 se přetransformovala z s.r.o. na akciovou společnost a působí po celé České republice. Společnost disponuje moderní nástrojárnou, nabízí prodej strojů s vlastní technologií i výrobu nástrojů, dílů i měřidel. V ...
ISOTRA a.s. Nástrojárna Opava
Zateplení fasády – nejsnadnější způsob, jak ušetřit za energie
Energetické požadavky se během několika let zásadně změnily. Proměnily se i vlastnosti běžně dostupných materiálů, které jsou na mnohem vyšší úrovni než kdykoli dříve. Právě proto je třeba u starých domů provádět revitalizaci, jejímž cílem je úspora za energie. Základem revitalizace je přitom zateplování fasády.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Stavební firma TOMIreko se zaměřuje na zateplení fasád
Firma se nachází v Třebíči, odkud má rozšířenou působnost do celé České republiky. Nechcete ve vašem domově zbytečně přetápět? Peníze letí oknem při každém puštění radiátoru? V dnešní době už každý ví, jak je zateplení domova důležité a že přispívá k lepšímu hospodaření s teplem.