Zateplení domu přinese výrazné úspory
Přemýšlíte-li nad zateplením staršího domu, rozhodně neváhejte. V minulosti byly budovy stavěny s nedostatečnými izolacemi, tehdejší technologie a materiály zkrátka lepší izolaci nedovolovaly. Únik tepla je tak u starších domů a bytů značný. Zateplování budov, resp. zateplování fasád je jedním z účinných a cenově přijatelných řešení s relativně ...
Vrtání a řezání betonu diamantem zaručuje maximálně efektivní výsledky
Diamantové nástroje na řezání a vrtání betonu či železobetonu s ocelovými armaturami jsou snadnou cestou k dosažení rychlých, přesných a efektivních výsledků nejen při rekonstrukcích pozemních a inženýrských staveb. Společnost BBG BENDA s.r.o. působí již od roku 1993 v oblasti řezání a vrtání stavebních konstrukcí diamantovými nástroji po celé ...
BBG-BENDA, s.r.o.
PVC podlahy, laminátové podlahy, dřevěné podlahy i koberce – u firmy FRANC si vybere každý
Vybrat správnou podlahu nemusí být snadné. Musí totiž splňovat hned několik podmínek – být funkční, odolná, vydržet zátěž a také skvěle vypadat. Hledáte i vy obchod, kde nabízí kvalitní podlahy různých druhů? Navštivte společnost FRANC. Prodáváme a pokládáme PVC podlahy, laminátové podlahy, dřevěné podlahy i koberce.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Hydroizolace tunelů s využitím moderních izolačních materiálů
Zabránit pronikání vlhkosti do tunelů a podchodů a zajistit jejich těsnění a izolaci je nesmírně důležité. Bohaté zkušenosti s prováděním hydroizolace tunelů má v České republice firma Chemia System Geo s.r.o., která se podílela např. na stavbě prodloužené trasy metra A či řady dálničních a železničních tunelů.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Domovní a průmyslové elektroinstalace jedině od profesionálů
Nedílnou součástí každé stavby je vyřešení otázky elektroinstalace. Bez té se žádná moderní budova, ať už domovní, nebo průmyslová, neobejde. Společnost Manel se sídlem v Praze je připravena položit základy kvalitní a spolehlivé elektroinstalace ve všech domovních i průmyslových objektech.
Výroba nábytku v regionu Ivančice, Pohořelice, Rosice a Moravský Krumlov
Vkusně a moderně zařízený interiér je důležitým prvkem pohodlného bydlení. Jakmile není něco podle vašich představ nebo nějaký kus nábytku v prostoru zcela nesedí, naruší to veškerý komfort. Proto je nejlepším řešením výroba nábytku na míru od firmy Truhlářství Radim Sladký.
Kotlíkové dotace
Aleš Jarýn provozuje elektro-vodo-topo, což jsou samozřejmě zkratky pro oblast instalací elektřiny, vody, topení a plynu. Působí v okolí Šumperka. A dokonce u nich koupíte i peletky na topení, takže budete mít na zimu vystaráno.
Profesionální uchopovací systémy a upínací technika
Pokud vaše firma hledá pro svoji strojírenskou, automobilovou a další výrobu a činnost kvalitní uchopovací systémy a upínací techniku, tedy chapadla, která mají široké možnosti využití a množství důležitých funkcí, tak produkty a služby firmy Schunk Intec s.r.o. vám zajistí kvalitu, profesionalitu a prestiž.
Nízkoenergetické novostavby, které vyhovují evropským směrnicím
Splnění norem, které nařídila evropská směrnice, nepřináší majitelům novostaveb jen samá negativa. Naopak. Do budoucna mají jistotu, že jejich dům bude fungovat v úsporném provozu. Sníží se totiž náklady na vytápění i ohřev užitkové vody.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Dřevařské stroje firmy Binter DS s.r.o.
Vyrábí klasické dvouetážové litinové rámové pily (katry), omítací, rozmítací a zkracovací kotoučové pily, prizmování kotoučové pily na zpracování agregátní hmoty, ostřičky pilových lisů, pásů a kotoučů včetně SK. Rádi vyrobíme i doplňkovou mechanizaci pro malé a střední pilařské provozy.
Ochrana kovů formou galvanického zinkování
Záleží vám na povrchové úpravě materiálu a výrobků? Galvanické zinkování nebo také jinak zvané elektrolytické patří mezi nejrozšířenější metody. Účelem je ochrana základního materiálu, kovu, oceli. Taková úprava vyžaduje profesionální a odborný přístup, který vám poskytne firma FESTA SERVIS spol. s r.o.
Podlahy pro fitness centra či posilovny chtějte jedině od profesionálů, Praha
Zařizujete nebo rekonstruujete fitness centrum, posilovnu nebo jinou sportovní místnost? Pak si zvolte vhodnou podlahu! Je třeba si totiž uvědomit, že podlahy ve fitness centrech a posilovnách jsou vystaveny velké zátěži - jedná se o nárazy těžkých činek a také lokálnímu zatížení v místech, kde je sportovní náčiní uskladněno v době, kdy se ...
Kuchyně na míru podle vašich představ
Kuchyně je jednou z nejdůležitějších částí vašeho domu. Vaříte tu, připravujete zde různé pokrmy, užíváte si gurmánské chvíli a dost možná tu i relaxujete. To je dost důvodů, proč byste se měli v této místnosti cítit více než dobře. To vám zajistí ŠP Truhlářství, které je schopné vám vyrobit krásnou, praktickou a hlavně vysněnou kuchyni tak, jak ...
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Společnost MG – INTERIER 100% kvalita s 22 % slevou
S pomocí nejmodernějších technologií vytváří firma MG – INTERIER v Březové u Slušovic veškeré dřevěné prvky nejen do soukromých interiérů, ale i do veřejných budov. V nabídce je klasika a také atypické prvky všeho druhu.
CHEMIA SYSTEM GEO: Hydroizolace a rekultivace skládek
O hydroizolace a rekultivace skládek v souladu s ekologickými požadavky se spolehlivě postará firma CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.. Pro daný případ navrhneme vhodné technické řešení, které bude zároveň ekonomicky optimální, zabezpečíme dodávku a také realizaci díla přesně podle požadavků zákazníka.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Chemické úpravy hliníku – pasivace přípravkem Bonderite 2040 (původní název Alodine 2040)
Úprava materiálů moderními přípravky a technologií vede ke zvýšení kvality pro další použití a také k prodloužení životnosti. V případě pasivace jde o moření jednotlivých dílů z hliníku a aplikaci chemických přípravků Bonderite (Alodine) 2040. O kvalitní zajištění pasivace hliníkových dílů a galvanické pokovení kovových materiálů se s odborným ...
Kontaktní místo ČEZ Lety u Dobřichovic zajistí služby zákazníkům
Dodávky, opravy, montáže a rekonstrukce distribučních sítí pro vysoké i nízké napětí. Tím vším se zabývá firma ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. Služby poskytujeme energetickým společnostem, obcím, developerům i drobným stavebníkům. Kromě toho jsme od roku 2005 smluvním partnerem Skupiny ČEZ pro zajišťování služeb zákazníkům.
Developerská činnost
Developerská činnost zahrnuje různá odvětví a to nejenom stavební, ale také mnohé další úpravy domů a bytů. Často je spojená se stavebními zakázkami, takže se můžete setkat s vybudováním rodinných staveb a průmyslových objektů, ale také se zateplením, provedením sanačních systémů, rekonstrukcí budov a s dalšími pracemi.
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
RYBÁRIK – kompletní demoliční práce nejen pro Buchlovice
Demoliční práce a bourací práce patří mezi obory společnosti RYBÁRIK Buchlovice. Díky dlouholetým zkušenostem v oboru a použití té nejmodernější techniky zajistíme demolice jakýchkoli objektů. Bezpečně a rychle zboříme staré průmyslové areály, komíny i výškové stavby.
Ocelové konstrukce pro budovy, haly a firemní objekty
Snadná a rychlá výstavba haly za přijatelné finanční ohodnocení? To je sen mnohých podnikatelů. Ovšem ten sen se vám může splnit a to díky firmě Zámečnictví HSV. Firma sídlí ve vlastním výrobním závodu v Jičíně. Zaměřuje se na práce především ve svém okolí jako je Nová Paka, Turnov, Hořice a další místa.
Hledáte vhodný doplněk do vašeho domova? Máte rádi kovové předměty? Pak se spolehněte na špičkové zpracování kovu Romana Mičky, který se věnuje i uměleckému zpracování.
Z tohoto materiálu se dají vyrobit různé předměty, ať už okrasného charakteru nebo například také praktického. Můžete sdesignovat venkovní prostředí. Na zakázku nebo podle přání zákazníka se dají vyrobit okrasné židle, doplňky, kryty.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Dřevo, které má styl
Dřevěné interiérové doplňky jsou stále více žádané i těmi nejnáročnějšími zákazníky. Proto firma DIKASESIGN s.r.o. využívá nejmodernější technologie pro výrobu originálních a designově dokonalých výrobků. Od velkých schodišť až po drobnosti na sváteční stůl.
Práškové lakování firmy Festa, putuje převážně do zahraničí
V oblasti povrchových úprav mají mnohaleté zkušenosti a chrání kovy díky svým odborným zkušenostem. Vždy se spoléhají na precizně provedenou práci a garantují vysokou kvalitu jakékoli povrchové úpravy. Velké kapacitní možnosti umožňují, že jsou v každém směru flexibilní a dbají na potřeby svých zákazníků.
Rodinný dům nemusí být jen snem
Chcete postavit krásný a funkční rodinný dům, ve kterém budete šťastní? Představujete si dům v prvotřídní kvalitě za přijatelnou cenu? Pokud ano, pak jistě hledáte někoho, kdo vaši představu zrealizuje. Stavba rodinných domů na klíč je již po dlouhou řadu let hlavní prioritou pro společnost SPING STAV, která vám postaví rodinný dům přesně podle ...
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Technické látky a tkaniny nejen pro čalouníky – Eifler, Praha 9
Technické látky, tkaniny všeho druhu i další potřeby pro firmy i jednotlivce nabízí společnost Eifler, Praha 9. Využijte nabídky za velice přijatelné ceny. Zejména oblíbené gumokokosové desky překvapí nízkou cenou, jelikož je firma přímým dovozcem tohoto materiálu.