Klimatizace do přepravních vozů
Letní období začíná, sluníčko stoupá stále výš a má daleko větší sílu, než je tomu v jiných ročních obdobích. Čekají nás vysoké teploty a krásně teploučko. Ovšem v některých případech velké horko může být až nepříjemné.
Kovovýroba
Kovovýroba je oblast, která má dlouholetou tradici a stále se drží na špici při zpracování a opracování různých druhů materiálů. Potřebná je v průmyslu, ale také ve strojírenství, kde má své plné zastoupení.
Oprava a rekonstrukce historických krovů a roubenek - Vysočina a celá ČR
Tesařství Břetislav Kocián je firma, která se stala mistrem ve svém oboru. Provádí opravy a rekonstrukce historických krovů, zejména u věží, kostelů a zámků, ale i opravy a rekonstrukce roubenek a to po celé České republice. Zajistí profesionální přístup a mají bohaté zkušenosti.
Dosáhněte energetické úspory díky regulačním systémům
Efektivní regulace tepelných zařízení je velmi důležitá z hlediska finanční úspory. Každá firma by proto měla popřemýšlet nad investicí do moderních regulačních zařízeních, která se dokážou postarat o přenos informací mezi jednotlivými stanicemi a vyhodnocování informací z nich. S řízením teplárenských soustav Vám může pomoci zkušená společnost ...
Fóliové izolace ochrání dům před prosakující vodou
Prosakování vody do domu při dešti lze účinně zabránit pomocí izolace. Na fóliové izolace plochých střech, izolace balkónů i teras se specializuje rodinná firma IZOLACE M s.r.o.. Zakázky realizujeme především v regionu Uherské Hradiště, Zlín a Brno. Samozřejmostí je bezplatná cenová kalkulace a důsledné plnění termínů.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Kámen v mnoha podobách
Kámen je materiál, jehož využití je skutečně velice široké. Můžeme si jím ozvláštnit interiér našeho domu, šlapeme po něm v ulicích a je nezbytný na místě posledního odpočinku. Krásu i účelnost kamenných výrobků odhalují v Kamenictví Daha Nehvizdy s.r.o.
Profesionální projektová dokumentace vašeho elektra vždy v termínu
AZ Elektroprojekce realizuje pro své klienty zakázky v podobě projektové dokumentace v oblastech silnoproud, slaboproud, měření a regulace, a to v rámci všech projektových stupňů. Novinkou je pak také zpracování projektů ve speciální 3D aplikaci Revit. V případě zájmu investora zajišťujeme také dodávku námi navrženého elektro zařízení a provádíme ...
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Veřejné osvětlení – nové, rekonstrukce, provoz i údržba Třebíč a Vysočina
Provádění elektrické instalace, provoz a údržba veřejného osvětlení patří k důležitým součástím profesionálních služeb. Realizaci nových projektů v rámci veřejného osvětlení a rekonstrukci stávajícího včetně dalšího servisu zajistí firma Elektro - Ing. Klíma s.r.o.
Veškeré zemní a výkopové práce se společností Müller. Vždy spolehlivě a bez problémů
Není to zrovna jednoduchý úkol, ale my se s ním popereme vždy vítězně. Naší zálibou je bourání a demolice, stejně tak jako různé druhy výkopů, úprava terénů, pozemní práce ale také například betonování jímek a mnoho dalšího.
Nechtějte ledajakou střechu, ale tu nejlepší – od firmy Střechy Vrňata a Žáčik
Vaše spokojenost, naše čest, poctivost, profesionalita a kvalita našich služeb jsou to, na čem nám záleží. Podnikání pro nás nejsou peníze, ale v první řadě maximálně spokojení zákazníci. Zajišťujeme kompletní řešení i rekonstrukce střech rodinných, bytových i činžovních domů a památkových objektů. Nabízíme vám své dlouholeté zkušenosti v oblasti ...
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Výkopové práce s moderní technologií
Stavební práce obnášejí mnoho úkolů, starostí a povinností, které bez kvalitního nářadí, odborníků a strojů nejde zvládnout. Mezi takové starosti patří nejen stavební, ale i výkopové práce. S profesionální pomocí zvládnete všechny práce mnohem snadněji, odborněji a rychleji. Třeba s naší firmou TOMIreko, s.r.o. Poskytneme vám široký obsah služeb ...
Komplexní řešení z oblasti geodezie
Geodezie je obor, který se nejvíce operuje v oblasti zaměřování objektů, staveb, pozemků. Vyhotovíme geometrický plán pro: vyznačení a změnu obvodu budovy, rozdělení pozemků nebo změnu hranic pozemků, opravujeme geometrii a polohy nemovitosti v katastrální mapě.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Kovovýroba se vším všudy - CNC, robotické svařování i prášková lakovna na jednom místě
Hledáte spolehlivého partnera v oblasti kovovýroby a strojírenství? Obraťte se na společnost SW – MOTECH. Kovovýroba od prvotního návrhu až po konečnou povrchovou úpravu výrobku je naší specialitou. Problém pro nás není ohýbání plechů a trubek, CNC řezání ani robotické svařování. O perfektní povrchovou úpravu se pak postará naše prášková lakovna. ...
Nábytek na míru pro interiéry vyrobí Truhlářství Matefi, Praha 9
Doby, kdy byly obývací pokoje nebo kuchyňské linky navlas stejné, už jsou naštěstí pryč. Dnes může mít každý nábytek podle svých představ. Pokud si chcete ten svůj sami navrhnout a k tomu mít jistotu, že bude kvalitní, pak kontaktujte Truhlářství Matefi v Praze 9.
Projekce a montáž vzduchotechniky i klimatizace
Naše firma INTERKLIMA spol. s r.o. Vám v tomto oboru se vším pomůže. Zařízení navrhneme, odborně poradíme, zařídíme projekci a vzduchotechniku dodáme a namontujeme. Ať jde čistě o klimatizaci na chlazení, topení a chlazení, větrání nebo jiný typ větrání.
Vše pro výstavbu i údržbu trafostanic
Trafostanice jsou nedílnou součástí elektrifikace každé oblasti. Je ale zapotřebí je nejen kvalitně vystavět, ale také pravidelně kontrolovat jejich funkce, aby nedošlo k některé nežádoucí nebo dokonce pro okolí nebezpečné poruše.
Regulace vytápění, tepelné systémy, chytrá domácnost, regulace topení, vytápění bytů a rodinných domů - poradenství
Máte problémy s topením? Potřebujete zajistit nový systém vytápění nebo rovnou vyměnit celý kotel? V tom případě se můžete obrátit na služby firmy Ing. Miloš Bartušek, která provádí výměnu kotlů a topných systémů, montáž radiátorů i solárních panelů. Nabízí také profesionálně odvedenou instalatérkou práci.
SV-Elektro: Kvalitní elektromontáže a elektroinstalace ve vašem domě
Máte problémy s počítačovými, telefonními a jinými rozvody nebo potřebujete opravit elektrická zařízení ve vašem rodinném domě či firmě? Společnost SV-Elektro provádí kvalitní elektromontážní práce pro zákazníky v okresech Opava a Ostrava. Poskytneme vám komplexní servis v oblasti elektromontáže včetně elektroinstalace, revize a oprav elektrických ...
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Lisování plechů i částí karoserií pro automobilový průmysl
Plechové výlisky z oceli, nerezu či hliníku od společnosti HS Umformtechnik, která je partnerem německé firmy Hubert Schlieckmann GmbH, vynikají prvotřídní kvalitou materiálů i zpracování. Lisování plechů pro široké využití zajišťují kvalifikovaní pracovníci za použití prověřených technologií a strojů zajišťujících stálou jakost a spolehlivost ...
Příroda je nenahraditelná
Milovníci přírodních materiálů si většinou snaží kousek té přírody instalovat i do míst, kde se chtějí cítit dobře. Doby, kdy téměř vše nahradily plasty, už minuly a my se opět navracíme k přírodě. Ta nám totiž nabízí mnoho za svých pokladů. Jen umět vše správně využít.
PRIMATEP Teplice – stavební činnost, ale i kompletní péče o komíny
Stavební práce všeho druhu – přesně to nabízí společnost PRIMATEP Teplice. Postaráme se o klasickou stavební činnost, zateplení budov i rekonstrukce bytů. Naším oborem jsou ale i komíny. Na přání klienta zařídíme revize komínů, čištění komínů i jejich montáže.
Vestavěné skříně vám přinesou pohodu
Dnešním trendem v oblasti bydlení je z jedné stany úspora místa a z druhé možnost mít co nejvíce úložných prostor. Tyto požadavky lze jednoduše skloubit tím, že si necháme vyrobit vestavené skříně přímo na míru do našeho interiéru a přesně podle našich představ.
Hledáte vhodné partnera pro strojírenskou výrobu? Strojírny Olšovec s.r.o. je spolehlivým partnerem při výrobě strojů různého typu
Zaměření této společnosti je opravdu široké, zabývají se výrobou strojů, stavbou svařenců a všemi ostatními stroji. Vyrábí velké i malé zařízení. Za dvacet let zkušeností získali mnoho zajímavých zakázek, takže se rozhodně ničeho nebojí.
Zabraňte vlhkosti, aby ničila váš majetek
Společnost IZOLACE M v Uherském Hradišti se postará o to, aby voda a vlhkost nezasahovala nežádoucím způsobem do našich domovů. Kromě toho si umí poradit i se zabráněním pronikání nebezpečných látek, jakými jsou kupříkladu radon nebo metan.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Ohýbání výpalků a dílů ohraňováním, vypalování laserem
Zpracování a povrchová úprava nerezových, ocelových či hliníkových materiálů vyžaduje nejen moderní technologii, ale také odbornost a zkušenosti pracovníků. Různé možnosti zpracování, široké portfolio produktů, zkušenosti i moderní vybavení v oblasti kovovýroby poskytuje firma KOVSTA s.r.o.