ISMM Production: Svařování a výroba strojních dílů na zakázku
Zakázková výroba strojních dílů, svařování, prášková lakovna, díly pro automotive. To všechno zajišťuje firma ISMM Production se sídlem v Ostravě. Zárukou úspěšné realizace různých výrobních projektů je tým profesionálů ve výrobních závodech i dlouhodobě budovaná struktura dodavatelů. Přidejte se k našim spokojeným zákazníkům, pro které jsme ...
Nepodceňujte péči o svou studnu. Pravidelné čištění a montáž kvalitní vodárny se vám vyplatí
Chcete být nezávislí a dopřávat si čerstvou pitnou vodu z vlastních zdrojů? Pak je pro vás studna tou správnou volbou. Také o studnu je ale třeba pravidelně pečovat a udržovat ji v dobrém stavu. Že nevíte, jak na to? Ve společnosti Pavla Páleníčka vám rádi poradíme. Nabízíme vrtání a čistění studní, ale i dodávku a montáž náhradních dílů, ...
Kovové konstrukce, které vydrží vše
S ocelovými rámovými konstrukcemi se lidé mohou setkat na mnoha různých místech. Na stavbách, ve školách i při potřebě převážet například koně. V každém případě ale všechny tyto pomůcky musejí mít jedno společné. Tím je kvalita provedení.
Kompletní zemní práce i autodoprava - Hradec Králové
Sháníte firmu v oblasti autodopravy? Pak Vám kompletní služby v této oblasti může poskytnout firma AM Gnol s.r.o., která se zabývá přepravou osob, servisem osobních a nákladních vozidel ale zaměřují se také na kompletní provedení zemních prací.
Firma SVUM-CZ, s.r.o. se zabývá povrchovou a antikorozní úpravou kovů
Společnost se nachází v okrese Kolín a má veškeré potřebné znalosti a prostředky k tomu, aby se mohla odborně a precizně zabývat tímto tématem. Povrchová úprava kovů a antikorozní ochrana kovů je v posledních letech velice žádaná. Naše firma dbá také na pravidla, a proto je každý materiál v souladu s ekologickou úpravou.
Mytí oken není adrenalinový sport, ale přesto potřebujete správné jištění
Výškové budovy nejsou v dnešní době záležitostí už jen New Yorku nebo Dubaje. Stále více a více firemních staveb roste i u nás do podoby mrakodrapů, ve kterých sídlí společnosti, konají se zde důležité obchodní schůzky, točí se byznys. A právě proto je třeba, aby se společnost navenek prezentovala co možná v nejlepším světle. Nejde jen o upravené ...
Slévárenské modely a formy z klasických i pokrokových materiálů
Sháníte formy pro lisování plastů, ořezávací přípravky, vakuové formy nebo jiné modely potřebné pro výkon vaší činnosti? FORKLIM s.r.o. nabízí kvalitně zpracované slévárenské modely, které vás nezklamou. Kromě toho se tato firma zabývá i truhlářskou výrobou a lisováním plastů.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů
Odolný nábytek z hevea brasiliensis vyrábí ŠP Truhlářství
Hledáte kvalitní a odolný dřevěný nábytek za příznivé ceny? Na zakázku jej už dvacet let vyrábí společnost ŠP Truhlářství. Používá k tomu materiál hevea brasiliensis, tedy kaučukovník brazilský. Dřevo tohoto stromu je kvalitní, mimořádně odolné, zaručuje dlouhou životnost a lze snadno a jakkoli zpracovat. Příznivá je také jeho nízká cena.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Pronájem montážní plošiny AVIA MP13
Hledáte vhodnou příležitost, jak získat montážní plošinu? Jedinou možností je pro vás pronájem, ať již krátkodobý nebo dlouhodobý? V tom případě se můžete obrátit na společnost ELPO systém s.r.o., která nabízí pronájem montážní plošiny AVIA MP13.
Plynové kotle, servis plynových kotlů i kominické práce nabízí Antonín Pech
Kotle na plyn, tuhá paliva, biomasu i elektrokotle. Jejich prodej, montáže a servis nabízí firma Antonín Pech. Provádíme instalatérské, zámečnické, zednické, obkladačské, soustružnické i kominické práce. Obraťte se na nás také, pokud potřebujete zajistit čištění komínů nebo jejich vložkování. Prodáváme, montujeme a servisujeme tepelná čerpadla a ...
Zemní práce firmy Zipr s.r.o., zahrnují strojové a ruční výkopové práce, vodovody a kanalizace, ale mají k dispozici také nepřeberné množství kontejnerů
V oblasti vodovodů a kanalizací se zaměřují na širokou škálu svých služeb. Budují a staví nové sítě, udržují ty stávající v provozu nebo také opravují potrubí. Zemní práce jsou jejich každodenní činností. Mezi jejich další hlavní náplň práce se řadí poskytování kontejnerové dopravy.
AZ elektroprojekce - projektová dokumentace ve 3D díky revolučnímu softwaru REVIT
Společnost AZ elektroprojekce nabízí zhotovení projektové dokumentace v revolučním programu REVIT. Ať už chcete vytvořit jakýkoli projekt v oblasti elektro, rádi vám ho vytvoříme ve 3D a přesně na míru.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Studnařské práce zajišťuje firma POŽI, která sídlí v Novém Městě nad Metují
Firma POŽI, s.r.o. se zaměřuje na hydrogeologii a zemní práce v oblasti studnařství a hlubinných vrtů pro tepelná čerpadla. Jako držitelé oprávnění Báňského úřadu mohou provádět hlubinné vrty nad 30 metrů. Každou zakázku navíc zajišťují ve spolupráci s hydrogeology od samotné dokumentace, až po konečný výsledek.
Výměna starého kotle za plynový kondenzační kotel snadno a rychle
Už je to víc než rok, co české firmy přestaly pro domovský trh vyrábět klasické atmosférické kotle. Na podzim roku 2015 to nařídila evropská směrnice, která s klasickými atmosférickými kotly od té doby už vůbec nepočítá. Pokud se tedy atmosférický kotel rozbije, není jiná cesta, než ho nahradit novým kondenzačním. A právě na jejich výměnu se ...
Geodetické práce, zeměměřictví a vytyčení hranice pozemků Hodonín, jižní Morava
Geodetické práce a další činnosti z této oblasti jsou důležitým prvkem při zhotovení plánů, mapování, vytyčování a identifikaci pozemků či při realizaci různých projektů a podobně. Pokud potřebujete služby z této oblasti, tak vám je poskytne tým profesionálů firmy SURGEO, s.r.o. se sídlem v Hodoníně.
Chropyňská strojírna, a.s. získala v uplynulých několika letech řadu významných titulů a ocenění
Chropyňská strojírna a.s. je mateřskou společností firem Chropynska Deutschland GmbH, Slavia Production Systems a.s., SC Ramira SA a vlastníkem 50% podílu Shanghai Chropynska Automation Technologies Co., Ltd.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Elektroinstalace rodinných domů – poradenství i realizace
Elektroinstalace rodinných domů je náročná nejen z hlediska realizace, ale také plánování. Firma ELPO systém se zabývá realizací slaboproudých i silnoproudých elektroinstalací již od roku 1992. Klade velký důraz na komunikaci s klientem a kromě samotné elektroinstalace RD poskytuje také poradenské služby. Díky nim klientům například poradí, jak ...
Originální smaltované tabule a štítky, označení budov, erby měst nebo státní znaky
SMALTOVNA TUPESY, a.s. vyrábí různé produkty ze smaltu. Dokonce si sami můžete navrhnout například číslo popisné Vašeho domu nebo název ulice. Dáte si tam vlastní text a zvolíte si barvu. Takto provedenou objednávku zašlete online, jednoduché a praktické.
DAGETT 66 zajišťuje veškeré stavební práce, řezání železobetonu i stavbu obchodních center
Nebaví vás kvůli několika stavebním úpravám obvolávat vždy různé dodavatele? Pak se spolehněte na nás. Veškeré stavební práce, inženýrskou činnost i technický servis zajišťuje DAGETT 66. S námi budete mít vše pohromadě. Zabýváme se také stavbami obchodních center.
DAGETT 66, s.r.o.
Střechy na klíč spolehlivě a pro každého od FRANKIE Zábřeh
Střecha je základ domu. Pokud není v pořádku střešní krytina, pak může docházet k zatékání vody do domu a k jeho ničení. S tím, abyste měli střechu vždy v pořádku, vám pomůže společnost FRANKIE Zábřeh zajišťující střechy na klíč.
Výhody vinylových podlah
Podlaha tvoří vždy jakýsi základ místnosti. Nejdříve se díváme na celý prostor, ale hned v zápětí si všímáme podlahy. A právě proto by měla být podlaha příjemná, hezká na pohled, pohodlná při nášlapech a snadno udržovatelná při úklidu. Chcete nahlédnout do světa podlahovin? V tom případě vás vítá firma HARMONIE DESIGN, která sídlí ve městě Vsetín.
Řezání kovů laserem a plazmou - Brno
Naše firma vyrábí různé výrobky, mezi které patří laserové výpalky, svařené plechové dílce osázené lisovacími i navařovacími prvky, svařované konstrukční celky, které mohou být opatřeny povrchovou úpravou dle přání a požadavků zákazníka.
Hliníkové i ocelové desky a další tvarové díly, díky kterým ušetříte
Volba výchozích produktů je jedním z faktorů určujících kvalitu každého zboží. Ocelové a hliníkové desky ani tvarové díly nejsou výjimkou. Potřebujete kvalitní přířezy či desky, které vám ušetří náklady do budoucna? Naše firma HABA vám je poskytne. Zabýváme se přípravnými pracemi v oblasti činnosti s ocelí a hliníkem.
Truhlářské práce pro region Brno-venkov
Zařízení interiéru patří k důležitým prvkům pro útulné a harmonické bydlení. Na trhu je spousta možností pro výběr nábytku, ale mnohdy nesplňují konkrétní představy, možnosti a požadavky zákazníka. Pokud si však najdete šikovného truhláře, tak získáte realizaci nábytku podle vašich představ. A pro Brno venkov svoje služby poskytuje Truhlářství ...
Vyrobíme a smontujeme ocelové konstrukce i potrubí. Demontujeme, stěhujeme a montujeme stroje a technologické zařízení
Dnes je těžké najít spolehlivou firmu, která svou práci odvádí kvalitně, rychle a s úctou k zákazníkovi. Montema Otrokovice však k těmto vzácným firmám patří. Klade důraz na kvalitu provedení práce, profesionalitu svých zaměstnanců a vstřícnost k přáním a požadavkům zákazníků. Hledáte-li tedy někoho, kdo montuje ocelové konstrukce, stěhuje či ...