LED technologie hudba současnosti i blízké budoucnosti
Protože pokrok nelze zastavit, jsou LED zdroje a LED svítidla bezpochyby fenoménem současnosti a tato technologie bude jistě také světlem budoucnosti. Po překonání svíčky klasickou vakuovou žárovkou vývoj dále pokračoval k halogenové žárovce s vyšší účinností i životností. Pak jsme se stali svědky náhrady těchto zdrojů za zdroje výbojkové, v našem ...
Kanlux s. r. o.
Betonové stavebnice pro plynové a elektrické přípojky
Vilém Mach je firma, která vyrábí nejen celé betonové stavebnice pro připojení na plyn a na elektřinu, ale také disponuje širokým sortimentem v oblasti dvířek a dalších doplňků nebo samotných skříní, které se pro tato odvětví používají.
Vilém Mach s.r.o. Skříně pro plyn a elektro Náchod
Proč si pořídit bezpečnostní vchodové dveře do bytu
Nejdůležitějším prvkem zabezpečení vašeho bytu jsou vchodové dveře. V Česku je každý rok vykradeno přes 11 tisíc domácností a v bytových domech za to nejčastěji můžou právě staré nebo nekvalitní vchodové dveře. Lupiči se do nich totiž dostanou bez větší námahy, a to jen za pár vteřin. Pokud tedy chcete mít jistotu, že se z vaší domácnosti nestane ...
Vše pro svařování včetně pomůcek - KVP servis Opava
Svařujete a hledáte spolehlivé a kvalitní svářečské potřeby? Vše potřebné pro svařování najdete u firmy KVP servis v Opavě. Nabízíme svařovací techniku, ochranné pomůcky i technické plyny pro svařování, provozujeme také půjčovnu svářecí techniky. Portfolio nabízeného sortimentu stále rozšiřujeme a zákazníkům jsme schopni nabídnout většinu ...
KVP servis s.r.o.
KOVO PRAKTIK - kvalitní manipulační technika i další vybavení do firem a skladů
Ruční manipulační technika všeho druhu, odpadkové koše, regály i kancelářské vybavení – to vše nabízí ryze česká firma KOVO PRAKTIK. Vyrábíme a prodáváme rudly, vozíky i další praktické věci ze železa. Vybavíme sklad, firmu i kancelář.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
CHLAZENÍ servis s.r.o.: vybavíme vás v oboru gastro
Nejeden kuchař si přeje mít pořádně vybavenou kuchyni, obzvláště v případě, když se pohybuje na profesionální úrovni. Můžete mít toho nejlepšího kuchaře, když ale nebude mít k výkonu práce k dispozici kvalitní nástroje, výsledek bude vždy jen poloviční. A hlavně, nepůjde to bez starostí a hladce. Chcete-li mít spokojené zaměstnance i zákazníky, ...
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Komplexní dodávky a služby v oblasti automatizační techniky
Služby v oblasti automatizační techniky jsou žádané především v různých průmyslových odvětvích. Obsahem jsou nejen projekty, ale také komplexní vedení zakázek, softwarové práce, montáže, servis atd. Profesionální spolupráci s týmem techniků z různých oblastí činností vám poskytne firma ELMEP s.r.o.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Přípravky značky BOCHEMIT ochrání dřevo proti dřevokazným houbám, hmyzu a plísním
Dřevo stále hraje velkou roli při stavbách domů. Zejména, pokud se jedná o klasické rodinné domy. Dřevo se používá na schody, okna, konstrukce krovů. Posledním trendem je i kompletní dřevostavba. Dřevo se však musí chránit před škůdci, plísněmi a dřevokaznou houbou.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Zahradní technika – prodej i servis na jednom místě
Prodejců zahradní techniky je v České republice celá řada. Servis zahradní techniky ale nabízí málokdo. V případě, že se vám vaše zahradní technika rozbije, musíte hledat vhodného opraváře a přiděláváte si starosti. U společnosti Robert Bílka je to ale jinak. Naším oborem je zahradní technika, a to se vším všudy. U nás si vyberete vše od sekaček ...
Robert Bílka - Zahradní technika
Prodej dřeva Prostějov: Stavební řezivo i jiný kvalitní dřevomateriál
Sháníte dřevěné lišty, obkladové palubky, palety nebo jiné stavební řezivo pro výrobu pergoly, opravu střechy či renovaci podlah? Obraťte se na prostějovskou společnost PROŘEZ, která se specializuje na prodej dřeva a dřevomateriálu pro různá využití.
Půjčovna nářadí v Liberci má dostupnou i vibrační a hutní techniku
Mezi další patří také použití nářadí v domácnosti, na zahradě nebo v době volnočasových aktivit. Zajišťují od nejmenších sekáčků, přes velká a malá kladiva, až po vibrační desky, jádrové vrtáky, brusky, hoblíky, pily, elektrocentrály, topidla, řezačky, průmyslové vysavače, čerpadla, vlastně cokoliv, co vás v těchto oborech napadne.
PROFI-TECHNIK s.r.o. Prodejna a půjčovna nářadí Liberec
Výroba a dodání kuchyní, vestavěných skříní a zakázkového nábytku
Představy o zařízení domácnosti podle svých nejlepších představ má každý z nás a proto se snažíme přiblížit tomu, co se nám líbí. Nejlepším řešením, jak si splnit představy, je nechat si udělat nábytek přímo na míru. Od kuchyní, skříní až po další kusy nábytku. Přání na míru plní firma Kuchyně Chábera z Liberce.
Kuchyně Chábera Kvalitní kuchyně na míru Liberec
Truhlářství Radim Sladký: kuchyňské linky, vestavěné skříně i další nábytek na míru
Truhlářství, které vám splní každé přání – to je truhlářství Radim Sladký. Vyrábíme kuchyňské linky, vestavěné skříně i další nábytek na míru. Postaráme se o zaměření prostor, výběr materiálů, grafický návrh, výrobu i dopravu a montáž nábytku. Ať už tedy toužíte po nové kuchyni nebo potřebujete vybavit kancelář, jsme tu pro vás.
Heltos: To jsou špičkové brusky a vrtačky od českého výrobce
Potřebujete ke své práci brusky, vrtačky nebo další nářadí? Máte už však po krk nekvalitních zahraničních výrobků, které vám nevydrží ani rok? Pak se svěřte do rukou ověřeného českého výrobce Heltos, jehož historie sahá až do 30. let minulého století.
HELTOS a.s.
Štěrk, písek, beton a lomové drtě od opavské firmy Andrla CZ
Chystáte se stavět, a chcete pro své potřeby využít kvalitní sypké materiály od spolehlivého dodavatele? Opavská společnost Andrla CZ se zabývá prodejem sypkých materiálů pro velké stavební firmy i menší stavitele. Každý rok tato firma prodá desítky tisíc tun těchto materiálů, což svědčí o jejich výborné kvalitě a spokojenosti ze strany klientů.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Dokonale upravený trávník bez námahy zajistí robotická sekačka
Je krásný den, vy si užíváte chvíle odpočinku s rodinou a vaše sekačka mezitím sama pracuje na zahradě. Zdá se vám to nemožné? Tak to ještě neznáte robotické sekačky na trávu Gardena, které vám nabízíme v prodejně zahradní techniky Robert Bílka. Díky této revoluční robotické sekačce si i vy můžete splnit sen o krásné zahradě a dokonalém trávníku. ...
Robert Bílka - Zahradní technika
Zahradnictví Havlíček se zaměřuje na pěstování a prodej okrasných rostlin
Zahrady kolem domu se dají rozdělit do dvou částí. V té praktičtější, které se říká užitková část, máme většinou ovocné stromy, plodící keře, nebo také zahrádku vysázenou zeleninou. Druhá část se týká spíše estetického cítění a jde o část takzvaně okrasnou.
Zahradnictví Havlíček Prodej okrasných rostlin Hradec Králové
Topenářské práce a jakýkoliv servis topení provádí Pavel Reichl v Hradci Králové, Pardubicích a okolí
Berete opravy takzvaně od základu? I v těchto případech si můžete ledacos nechat opravit, spravit či namontovat. Toužíte už roky po podlahovém vytápění? Pak není problém obrátit se na firmu, která právě jakékoliv topenářské práce, a s tím spojené instalatérské úkoly, provádí.
Pavel Reichl Voda topení plyn Hradec Králové
Velkoobchod železářství GAVENDA nabízí nářadí, spojovací materiály i doplňky pro každého
Jaké jsou hlavní výhody železa a železných výrobků? Je to především jejich odolnost, spolehlivost a všestranné využití. Ve společnosti Gavenda to víme, a proto jsme pro vás hned ve dvou městech zřídili velkoobchod železářství, ve kterém seženete vše potřebné do domácí dílny i pro podnikání. Jste z okresu Opava nebo Krnov? Pak navštivte železářství ...
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Kovo Praktik – výroba regálů i manipulační techniky
Potřebujete kovové vybavení pro vaši firmu? Výroba regálů, archivů a dalšího kovového kancelářského vybavení i manipulační techniky je specializací české firmy Kovo Praktik s.r.o. se sídlem v Ostravě. Na trhu působíme již od roku 1990. Důraz klademe na spolehlivost a na kvalitu našich výrobků k co nejvyšší spokojenosti zákazníků.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Elektromotory a další stroje pro vás vyrábí a opravuje už 25 let firma KRES
Hledáte spolehlivost a odbornost v oboru elektromotorů a elektrického nářadí? Pak se obraťte na krnovský elektroservis KRES spol. s r.o.. Letos slavíme výročí 25 let působení na trhu. Již čtvrt století pro vás tedy zajišťujeme prodej a opravy elektromotorů, ale i elektronářadí a dalších strojů. Zároveň vyrábíme trakční elektromotory. KRES, to je ...
KRES spol. s r.o. servis elektronářadí, čerpadel, motorů
Montáž vrat, bran a závor k vašemu domu či areálu firmy a také profesionální opravy - servis
Chcete si zmodernizovat bydlení? Je vaším snem mít automatická garážová vrata nebo bránu? V tom případě se obraťte na firmu, která se nazývá Večerek Tomáš. Zaměřují se na instalaci garážových, sekčních a průmyslových vrat. Dodají také závory, ploty, brány, vybavení parkingů, parkovací systémy a mnoho dalšího.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Stavební chemie od sanace betonu po hydroizolaci
Společnost BETOSAN vznikla již na počátku 90. let s cílem nabídnout v tuzemsku vyrobené profesionálně formulované stavební hmoty a stavební chemii, které budou výhodnou alternativou k hmotám do České republiky dováženým, a záhy se v oboru stavební chemie stala největším českým výrobcem. Již více než 20 let tak vyrábí cenově přijatelné a po ...
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Údržba zeleně od kácení stromů, přes výsadbu až po hnojení
Údržba zeleně je důležitá během celého roku, její pravý čas však přichází právě teď, v období jara. Všechny rostliny je třeba připravit, aby během zeleného období dělaly svým majitelům jen a jen radost. Pokud vám údržba zeleně nic neříká či na její obstarání nemáte potřebné vybavení, obraťte se raději na profesionály v oboru.
Tlakové zkoušky, proplachování a dezinfekce vodovodního potrubí - zkušenosti s použitím přístroje REMS MULTI - PUSH
Evropskou normu EN 806-4 berou u nás mnozí stále na lehkou váhu. Norma se týká ve velké míře i vodovodních potrubí uvnitř budov, tedy i bytových domů. Zahrnuje nejen dodavatele vody, ale i správce a vlastníky bytů. V praxi je po každém zásahu do vodovodních potrubí (rekonstrukce bytového jádra, budovy, nebo po dokončení stavby), povinností ...
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha