Plastová okna a dveře do každého domova
Firma K plasty s.r.o. se zabývá výrobou plastových oken, dveří, ale také krásných a přepychových zimních zahrad. Sídlí v Novém Městě nad Metují, proto se zaměřují převážně na východní a střední Čechy.
Prodej instalačního materiálu Uherské Hradiště a Zlínský kraj
Široký sortiment instalačního vodo topo plyn materiálu prodejny VTP Pelka ve Starém Městě u Uherského Hradiště uspokojí potřeby řemeslníků i kutilů. Firma svou činnost provozuje již od roku 2003 a zabývá se realizací zakázek v oboru vodo-topo-plyn i maloobchodním prodejem. Od roku 2006 je držitelem certifikátů ISO 9001:2000 a ISO 9001:2008.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Bezpečnostní dveře do bytu i domu
Vchodové dveře jsou nejdůležitějším prvkem ochrany vašeho bytu a také u rodinného domu hrají důležitou roli. Zloději si totiž často vybírají svůj cíl právě podle toho, jak vypadají dveře, které musí při loupení překonat. Do klasických vchodových dveří se totiž dostanou bez větší námahy za pár vteřin. Nenechte nic náhodě a pořiďte si raději pořádné ...
Kompletní realizace střech – práce tesařské, pokrývačské i klempířské
Společnost KUKO se sídlem v Červeném Kostelci se kompletní realizací střech zabývá již řadu let. Svým klientům poskytuje odborné poradenství a zajišťuje stavby střech na klíč i dílčí řemeslné práce. Ve svém týmu zaměstnává profesionální tesaře, pokrývače i klempíře a umožňuje tak celou realizaci uskutečnit co nejkvalitněji a velmi rychle.
Stavebniny Besta – Berný představují ideální a rychlý způsob, jak pořídit veškeré věci pro vaši stavbu
Rekonstruujete a potřebujete také stavební materiál? Obraťte se na širokou nabídku právě stavebnin Besta – Berný, které vám zařídí od zdiva, izolací, sádrokartónů všechno až po stavební chemii, pojiva či nářadí. Výběr je opravdu široký, jak značek, tak ostatních produktů.
Vybavení dílen pro řemeslníky
Prodejem elektrického ručního nářadí a jakéhokoliv ostatního vybavení do dílny se zabývá firma Kres spol. s r.o. Dále mají pod palcem také servis tohoto ručního elektrického nářadí nebo i svou vlastní výrobu, která se zaměřuje na navíjení statorů trojfázových trakčních elektromotorů.
KRES spol. s r.o. servis elektronářadí, čerpadel, motorů
Výroba kuchyní a kuchyňských linek v regionu Třebíč, Velká Bíteš, Rosice, Náměšť nad Oslavou a Velké Meziříčí
Výroba kuchyňského nábytku podléhá důležitým prvkům, které nikdy nesmíme vynechat. Vždy musí splňovat nejvyšší nároky klienta. Musí být podle jeho představ, ale také by měla působit elegantně a celý prostor by si vždy měl zachovat svou účelnost, aby se nám zde dobře pohybovalo a aby nám tento prostor přinášel potěšení a radost z vaření.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Kvalitní plastové bazény s dlouhou životností díky nejmodernější technologii
Bazény dnes vyrábí a nabízí mnoho různých firem, od velkých řetězců po drobné podnikatele. Specializovaných firem, u nichž se můžete spolehnout na kvalitu, je však pomálu. Společnost Bazény Kostelec, specialista výhradně na plastové bazény, s tradicí již od roku 1994, je jednou z nich. Její majitel, pan Josef Hrubý, nám dal několik typů a rad, jak ...
Bazény Kostelec Plastové bazény na klíč - akční sety
Interiérové dveře, vestavěné skříně a designový nábytek na míru
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada se zabývá truhlářskou výrobou již od roku 2010. Každý produkt je vyráběn s nejvyšší přesností. Jedná se o zakázkovou výrobu nábytku, proto je každý kus vyroben speciálně na míru.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Zahradní bazény jsou tak kvalitní, jak je jejich příslušenství
Chcete-li si svůj bazén užívat skutečně plnými doušky, nesmíte podcenit volbu toho správného příslušenství. A právě na dokonalost bazénu jako celku se zaměřuje bazénový specialista, společnost Bazény Desjoyaux, s.r.o., číslo 1 v Evropě. Její zakladatel, Jean Desjoyaux, vždy navrhuje veškeré prvky pro své pohodlí a pohodlí svých nejbližších. ...
Kvalitní plastová i hliníková okna Ostrava a celý Moravskoslezský kraj
Plastová a hliníková okna je třeba vybírat pouze z kvalitních materiálů, které jim dopředu zaručí dlouhou životnost. Je třeba ovšem také zhodnotit stav budovy, kde se budou okna instalovat. V takovém případě byste měli zvážit odbornou konzultaci a technické poradenství, kdy se před objednáním dozvíte vše podstatné. Se společností LOP realizace ...
Plastové okna a dveře a další materiály a produkty pro váš komfort
Nový dům, byt nebo rekonstrukce? V takovém případě to chce kompletní nákup a výměnu oken i dveří. Jsou důležitou součástí pro kvalitní bydlení a musí splňovat přísné kritéria. Dlouhou životnost zajistí nejen kvalita materiálů, ale také profesionalita výrobce a prodejce. Pokud chcete vše v jednom a vždy ještě něco navíc, tak se obraťte na ...
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Vodonepropustný beton PERMACRETE - držitel zlaté medaile
Pro stavbu vodonepropustných konstrukcí známých pod pojmem "bílé vany" se využívá speciální beton. PERMACRETE od pražské společnosti TBG METROSTAV, s.r.o. je jedním z nejlepších. To potvrzuje skutečnost, že tento beton získal první místo v soutěži "Výrobek - technologie" pro stavebnictví a architekturu 2015, kterou každoročně pořádá Nadace pro ...
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Výroba rozvaděčů je nová činnost firmy DK-ELVIS s.r.o.
Vyrábíme distribuční rozvaděče pro všechna odvětví hospodářství a průmyslu, například rozvodny nízkého napětí, rozvaděče pro průmyslové haly, rozvaděče pro přímé i nepřímé měření spotřeby elektrické energie, repase rozvoden nn, zásuvkové a napájecí skříně.
DK-ELVIS s.r.o.
Ekologická led svítidla do domácností, firem i továren
Většina domácností a dalších objektů postupně přechází z klasických žárovek na modernější, ekonomicky výhodnější a mnohem více ekologičtější led svítidla. Ta jsou výhodnější z mnoha důvodů, největším aspektem je ale nejspíše dlouhá životnost a z ní plynoucí výrazná finanční úspora. Vybavte svou domácnost či firmu tím nejlepším osvětlením i Vy.
Kompletní elektro práce pro firmy i občany na Opavsku a Ostravsku
Sháníte firmu v okolí Opavy nebo na Ostravsku, která by mohla zařídit elektro práce pro novostavbu, starší dům v rekonstrukci nebo byt? Nebo jste naopak firma, která shání firmu pro účely elektroinstalace a elektromontáže či pro účely revizních služeb nebo opravy elektrospotřebičů? V tom případě se můžete obrátit na firmu SV - Elektro, s.r.o.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Výroba plechových střešních krytin a trapézových plechů
Střecha u každého domu patří k základním stavebním prvkům. Hledáte opravdu jedinečnou a kvalitní střechu, která by vám zajistila dlouhou životnost a odolnost? V tom případě se můžete seznámit s plechovými střešními krytinami a trapézovými plechy společnosti LEGOS s.r.o., která se zabývá jejich výrobou.
Prodej, servis a půjčovna malé zemědělské, lesní, zahradní a komunální techniky
Kvalitní produkty, služby a servis jsou základem profesionálního přístupu k zákazníkům. V případě širokého sortimentu nejen zahradní techniky a elektrického ručního nářadí je skvělou volbou výběr u společnosti s tradicí Agroservis Holý s provozovnou v Moravském Krumlově.
Projekční a architektonická kancelář pro regiony Třebíč, Vysočina, Velké Meziříčí, Náměšť nad Oslavou, Velká Bíteš, Jihlava, Telč
Když se řekne projekční a architektonická kancelář, ateliér, tak tento pojem by měl na dnešním moderním a náročném trhu zahrnout široké a profesionální spektrum zpracování i těch nejnáročnějších požadavků zákazníka v oblasti stavby, rekonstrukce a plánování. Projekční a architektonická činnost, která je vedena týmem kvalifikovaných a ...
DISprojekt, s.r.o.
Čištění a proplachování trubek, tlakové zkoušky či revize vodovodního potrubí už nemohou být jednodušší...
Představujeme Vám praktický a užitečný produkt společnosti REMS Česká republika s.r.o, výrobce profesionálního nářadí pro instalatéry, topenáře a plynaře. Jedná se o přístroj REMS Multi-Push SL/SLW, určený k čištění a proplachování trubek a pro tlakové zkoušky či revize vodovodního potrubí. Funkčnost přístroje a jednoduchost jeho ovládání překvapí ...
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Společnost Spelsberg představuje své produkty a služby v oblasti volného prostoru
Filozofií této společnosti je volnost a vytváření prostoru. Prostor pro instalaci rozbočovacích krabic, rozvaděčů a skříní, ale také prostor pro vývoj a vývin nových produktů a nových řešení, která budou pro každého jednotlivého zákazníka nejvýhodnější.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Na co nezapomenout při výběru vchodových dveří
Vchodové dveře jsou většinou tím prvním, s čím se Vaše návštěva setká, a proto by měly být naprosto dokonalé. Při jejich výběru je nutné brát ohled nejen na celou řadu naprosto zřejmých okolností, důležitý ale může být i sebemenší detail. Zohlednit musíte pochopitelně i finanční možnosti.
Když sušárny obilí potřebují opravu či repasi, pomůže Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták
Sušárny obilí jsou velmi důležitou součástí nejen zemědělských družstev, ale i některých dalších výrobních podniků. Snížení obsahu vody v obilovinách je zapotřebí především pro další zpracování v potravinářském průmyslu. Aby mohly sušárny obilí a obilní linky dobře fungovat, musí mít náležitý servis. Ale kde takovou péči sehnat?
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Průmyslové instalační krabice pro všestranná využití
S narůstající potřebou rozvádění elektrické energie prakticky do všech prostor se zvyšují požadavky na kvalitu a odolnost elektroinstalačního materiálu. Německá společnost Spelsberg je po celém světě uznávaným výrobcem plastových výrobků pro elektroprůmysl, přičemž se zaměřuje především na výrobu instalačních krabic. Ty jsou určeny jak pro běžné, ...
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
ANESO, s.r.o.: spolehlivá správa nemovitostí pro Prahu 6
Správa nemovitostí je náročná činnost, spojená s řadou dílčích procesů. Krok vedle při správě nemovitostí přitom může mít fatální následky, proto je nutné tuto souhrnnou činnost přenechat profesionálům. Firma ANESO, s.r.o. se zabývá komplexní správou nemovitostí, zajišťuje uzavírání nájemních smluv, sledování a evidenci, ale také servisní činnosti ...
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6