Granulovaný bentonit - ekologická izolace staveb, utěsnění zahradních jezírek či hrází
Granulovaný bentonit je materiál vhodný pro hydroizolace ekologických staveb či spodních staveb, utěsnění zahradních jezírek, rybníků, ale také studen i dalších vodních děl.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
OSPOL TECH Ostrava: půjčovna kompresorů, elektrocentrál a příslušenství
Bez elektrocentrál a kompresorů se neobejdete jak ve stavebnictví, tak v nejrůznějších dílnách, opravnách a podobně. Nevyplatí se vám elektrocentrály či kompresory kupovat? Řešení zná půjčovna OSPOL TECH s.r.o. Ostrava, která zajišťuje krátkodobé i dlouhodobé pronájmy těchto strojů v Severomoravském regionu.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Podlahy do obýváku, kuchyně či jiné místnosti vybírejte nerušeně na Praze 4
Nerušený výběr podlahy do jakékoliv místnosti, ať už se jedná o obývací pokoj, kuchyň, pracovnu či koupelnu zažijete v podlahovém studiu společnosti Boma parket s.r.o. na Praze 4. Studio je určené pro výběr podlah do domů, bytů, ale také firem a kanceláří. Dobře se v něm cítí ženy, muži i profesionálové z řad architektů a podlahářských firem.
BOMA PARKET s.r.o. Podlahové studio Praha 4 Nusle
Moderní elektrické vytápění nejen rodinných domů
Řešíte jaké vytápění je vhodné do vaši domácnosti nebo jiného objektu? Ať jde o byt nebo dům, komerční prostory, tak stále oblíbené je elektrické vytápění. Požadavkům svých zákazníků právě v tomto směru vychází vstříc česká společnost Sefen spol. s r.o. Frýdek Místek. Jejich působení je kromě jiného právě v oblasti systémů elektrického vytápění.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Koupelnové studio FATO Hlaváč zajistí dokonalý prostor pro odpočinek a regeneraci
Dopřejte si takovou koupelnu, ve které budete trávit svůj čas s úsměvem a vycházet z ní spokojení. Udělejte si pomocí koupelnového studia z koupelny příjemné místo ve vaší domácnosti, které bude nejen dokonale plnit svou funkci, ale poskytne vám také prostor pro příjemnou relaxaci. Ať už vám stačí rekonstrukce koupelny vaší, nebo toužíte po ...
FATO Hlaváč, s.r.o.
Luxusní nábytek Natuzzi Italia– nápaditý italský design, prvotřídní kvalita i pohodlnost
NatuzziItalia italský nábytek, to je synonymum pro kvalitu, preciznost a styl. Užijte si luxusní nábytek italské výroby ve svém interiéru a pořiďte si například kožené sedací soupravy od prodejce Correct Interior Natuzzi Italia. Designově nápaditý nábytek Natuzzi je ideálním způsobem vybavení každého domova.
Natuzzi Italia – Luxusní designový nábytek
Dveře, kování i kliky - pohodový výběr v 2.patře vzorkovny Praha 6
Dveře vytváří první dojem při vstupu do jakékoliv budovy či bytu a jsou jedním z nejdůležitějších designových prvků všech interiérů. Výběr dveří a příslušenství by proto neměl být podceňován a měla by mu být věnována patřičná pozornost. Pokud chcete, aby Vás těšil a bavil, doporučujeme Vám navštívit vzorkovnu společnosti ZAHRADNÍK PARKET, spol. s ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Jemnozrnné stěrky na povrchové úpravy betonu od českého výrobce
Řešíte povrchovou úpravu betonu z důvodu estetiky nebo kvůli přípravě kontaktní plochy pro další vrstvu? Potřebujete zahladit drobné nedokonalosti povrchu monolitu po odbednění? Chcete přitom použít materiál, který bude i v tenké vrstvě na povrchu spolehlivě držet za různých podmínek prostředí? A který nebude barevně odlišný od podkladního ...
PREMIX servis, spol. s r.o. Sanace vlhkého zdiva
O kvalitní a přesné plastové výlisky se postará lisovna plastů Josefa Krčmy
Získejte kvalitní plastové produkty přímo od výrobce. Na vstřikování plastů se specializuje společnost Josef Krčma – lisovna plastů, která vznikla už v roce 1995. Provádíme lisování, montáž a kompletaci kvalitních a přesných produktů z různých polymerních materiálů. Lisovna plastů sídlí vde Vsetíně.
Josef Krčma - lisovna plastů
Vyrobíme vám pohodlnou kancelář na míru a dle vašich požadavků
Jak se nám to má podařit? Díky naší zakázkové výrobě nábytku. Společnost Vipama funguje od roku 2003 a za svou dobu působnosti získala na síle a vytýčila si základní body, které vždy plnila a také bude nadále plnit. Nejvýše postavený bod, který zaujímá přední místo, je právě spokojenost zákazníků. A právě tu se snaží dodržet v každém ohledu. ...
VIPAMA s.r.o.
Eshop - stavební chemie
Největší tuzemský výrobce stavební chemie, společnost BETOSAN s.r.o., představuje vlastní eshop. V tomto eshopu najdete veškerou stavební chemii. Nyní můžete nakupovat z pohodlí svého domova nebo přímo z firmy! Široký sortiment zboží máme skladem a ihned k odběru. Stačí si zadat objednávku a my co nejrychleji vaši zakázku vyřídíme!
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Výroba elektroinstalační techniky a skříní - nová červená řada
Výroba systémů pro elektrotechniku a průmysl vyžaduje letité zkušenosti a dovednosti včetně moderní výrobní technologie. Zárukou vysoké kvality a bezpečnosti v této oblasti je společnost s dlouholetou tradicí Spelsberg spol. s r.o. se sídlem v Praze.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Kovový nábytek přináší jistotu i pohodu
Zatímco v domácím prostředí si můžeme zvolit nábytek z materiálů, které jsou vůči drsnějšímu zacházení méně odolné, v místnostech veřejných budov je zapotřebí věnovat pozornost i tomuto kritériu. Proto se pro podobné využití volí více kovový nábytek.
Vše pro hromosvody a uzemnění
Hromosvody a uzemnění jsou důležitou součástí každé stavby, zejména z důvodů bezpečnosti. Společnost Kovoblesk KPS Opava s. r. o. je výrobcem těchto součásti pro hromosvody a uzemnění a zásobuje těmito součástmi své největší obchodní partnery (Argos Elektro a. s. a Stavebniny DEK a. s.)
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Okenní sušáky a další doplňky pro okna bez vrtání namontuje firma EVOokna
Hodil by se vám okenní sušák, okenní zahrádka nebo třeba okenní držák, ale nechcete vrtat do oken či fasády domu, aby nedošlo k jejich znehodnocení. Co s tím? Řešení přináší firma EVOokna. Nabízíme sušáky prádla a další doplňky na plastová okna, která se dají uchytit bez vrtání a šroubování.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
NV Engineering Praha: Stavebně technický průzkum i diagnostika staveb
Stavíte a potřebujete někoho, kdo vám zajistí veškeré podpůrné služby? Technickou podporu v oblastech stavební činnosti a diagnostiky staveb vám poskytne firma NV Engineering s.r.o., která na českém stavebním trhu působí stabilně od roku 2008. Ať už jste investor, projekční či statická kancelář, realizační společnost nebo uživatel objektu, obraťte ...
NV Engineering s.r.o. Stavebně geologický průzkum Praha
Stavební práce a stavební materiál Kutná Hora
Stavění, budování, opravy i zateplování, to všechno vyžaduje kvalitní materiály, moderní technologii a profesionální přístup. Každá profesionální pomoc se hodí včetně odborných konzultací a dalšího poradenství. A abyste pro několik věcí nemuseli na několik různých míst, tak vše pod jednou střechou poskytuje firma K&T SYSTÉM, s.r.o. se sídlem v ...
Nejnovější půdní kondicionér se speciálním vyvinutím pro sázení stromů a keřů
Půdní kondicionéry poskytují pěstovaným rostlinám přísun všech potřebných živin a látek, podporují růst kořenů do hloubky a zajišťují dostatečné udržení vody. Pro zdravý růst stromů a keřů společnost TerraCottem CZ, s.r.o. vyvinula novinku kondicionér TerraCottem Arbor.
MONTPLAST: Okna a dveře z Uherského Brodu
Cena nebo kvalita? Obvykle chceme obojí - jak rozumnou cenu, tak zároveň vysokou kvalitu výrobků, do kterých investujeme. Pokud se navíc jedná o záležitost, která nám má sloužit léta, jako například okna a dveře, není tomu určitě jinak. Chceme dosáhnout kompromisu: splnit vysoké požadavky na technické parametry oken či dveří a zároveň co nejvíce ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. PVC a AL okenní systémy Zlínský kraj
Novinky na e-shopu krby24.cz – nová krbová kamna od SOLID a ROMOTOP
Kachlová krbová kamna nebo krb dokáží s interiérem udělat doslova divy. Jedná se totiž nejen o velmi praktický, ale také ekonomický a estetický způsob vytápění. Uvažujete o pořízení kachlových kamen, klasické krbové vložky nebo jiném typu technologie do svého domu či bytu i vy? Není nic jednoduššího, než zabrousit na stránky 24krby.cz.
Těžký beton o zaručené objemové hmotnosti 3800kg/m3 pro onkologickou kliniku FNKV
Fakultní nemocnice Královské Vinohrady jako investor, LT PROJEKT a.s. projekční kancelář, realizační firma Pragis a.s. a dodavatel betonu TBG METROSTAV s.r.o. spojili své síly, aby vytvořili a zrealizovali projekt, který je v každém směru výjimečný.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Náhradní zdroje – firma KOVER, spol. s r.o.
Firma KOVER, spol. s r.o. představuje sestavu Jablotron. Nejnovější řešení v sortimentu zálohování čerpadel. Celá sestava obsahuje nízkopříkonové čerpadlo, řídící jednotku, zálohovací akumulátor a potřebná teplotní čidla pro regulaci a ovládání čerpadla. Tato sestava zajišťuje komplexně řízené zálohované čerpadlo včetně základní regulace. Má také ...
KOVER, spol. s r.o.
Snížení hluku ve výrobě od českého dodavatele s dlouholetou tradicí
Silné zvuky nemají vhodné působení na lidské zdraví. Lidé, kteří v tom žijí, vědí svoje a měnili by za klidné prostředí okamžitě. Lépe, než stěhováním, jde hluk řešit odhlučněním. A o to se postará společnost ROMAn s.r.o., která odhlučnění provádí již od roku 1992.
ROMAn s.r.o. Odhlučnění a protihlukové materiály
Čerstvé maltové směsi Malmix připravené k okamžitému použití
Malta neodmyslitelně patří ke každé stavbě. Díky společnosti TBG Pražské malty se ale nemusíte zdržovat její přípravou. Nabízíme vám totiž čerstvé maltové směsi MALMIX. Připravenou maltu vám ve smluvený den jednoduše přivezeme na stavbu a práce mohou začít.
TBG Pražské malty, s.r.o. Maltárna Praha Rohanský ostrov
Dřevěné palety na míru nabízí VPS J&M s.r.o.
Dřevěné palety se hodí pro skladování a převoz zboží, ale i pro výrobu nábytku a zajímavých doplňků do bytu. Sháníte i vy kvalitní dřevěné palety a nevíte na koho se obrátit? Spolehněte se na českého výrobce palet firmu VPS J&M s.r.o.. Nabízíme vám standardní palety, europalety i atypické palety na míru, to vše levně a v krátkém termínu.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup