Aktuální články

Výsledek hledání: region Praha kraj
Polas Videostudio, Praha - z videa vyrobíme vše, na co si vzpomenete
Videostudio POLAS působí na poli profesionální audiovizuální tvorby již od roku 1991. Stabilní tým odborníků, skvělé reference, soudobé technologie, individuální péče o klienta a znamenitý poměr užitné hodnoty výsledného produktu a jeho ceny - to jsou hlavní důvody, proč si ho vybrat ke spolupráci.
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Vinylové podlahy WINEO Vám přináší největší vzorkovna podlah v Praze
Společnost BOMA PARKET s.r.o. působí na českém podlahářském trhu již od roku 1997 a dnes patří mezi nejvýznamnější velkoobchody s podlahovými krytinami. Vzorkovna podlah, nebo lépe řečeno velkoobchodní sklad, se sídlem Praha 10 - Bohdalec nabízí široký výběr podlah všeho druhu na ploše více než 1100 m2. Vyškolený personál je připraven pomoci a ...
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Pokládka podlahy od profesionálů má mnoho důvodů, Praha
Pokud se chystáte realizovat podlahu, ať už se jedná o rekonstrukci nebo pokládku nové podlahy, jistě Vás napadla otázka, zda využít služeb profesionálů nebo si poradit svépomocí. Ač je lákavé na pokládce podlahy ušetřit, velmi často se ukazuje, že toto šetření není na správném místě. Zkušenosti profesionálů jsou totiž doslova "k nezaplacení". ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Skleněné příčky, stěny a skleněné dveře od Sklenářství ACERA Praha 6 udělají Vaše prostory moderní a reprezentativní
Chcete, aby Vaše firma, dům či byt vypadali skutečně moderně a reprezentativně, přitom však za přijatelný peníz? Řešením je využití skleněných příček či stěn, popř. skleněných dveří. Tento prvek s oblibou využívají také renomovaní bytoví architekti. Není divu - precizně a kvalitně vyrobené příčky, stěny či dveře ze skla jednoznačně zvyšují dojem z ...
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Státní zkušebna strojů a.s. je nezávislá organizace, která v oboru působí přes 60 let
Státní zkušebna strojů - pod tímto názvem si jistě hned vybavíte zkušební organizaci, která nezávisle testuje různé stroje a zařízení. Samozřejmě, že se věnuje naplno této činnosti, ale možná vás překvapí informace, že je také sponzorem studentské formule ČZU.
Státní zkušebna strojů a.s. TECHNICKÉ ZKOUŠKY STROJŮ A VOZIDEL
TÜV SÜD Czech s.r.o.: Nezávislé ověřování a certifikace
Začít veřejně propagovat svoje produkty a služby není jednoduché. Většina odvětví jako například automobilový, chemický, dřevozpracující, energetický průmysl, vyžadují certifikaci a různé povolení. Abyste se mohli odrazit, svoje služby již s dlouholetou tradicí v tomto směru poskytuje TÜ SÜD Czech s.r.o.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Značkové sportovní zboží pro prodejny i samotné sportovce
Zabýváte se prodejem sportovních potřeb, sportovního oblečení a obuvi nebo sháníte kvalitní sportovní zboží renomovaných značek? Velkoobchodní i maloobchodní prodej se sportovním zbožím všeho druhu PROSPORT PRAHA je v každém případě spolehlivým partnerem. A nechybí ani přehledný e-shop s pestrou nabídkou.
PROSPORT PRAHA s.r.o.
Dovoz vody do bazénu po celý rok
Venkovní bazén už dnes patří k běžnému vybavení rodinného domu. V létě poskytuje prostor k ochlazení a zábavě zároveň. Napouštění venkovního bazénu zahradní hadicí by ale trvalo týden a stálo spoustu peněz. Od toho je tu Agentura Hřivna Barrandov, která zajišťuje dovoz vody do bazénu po celé Praze i okolí.
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Rozvoz a dovoz vody do vašich bazénů a ochrana majetku a budov pomocí PCO
V letních dnech je to rozhodně k nezaplacení. Mít se kde osvěžit a ovlažit. Bazény jsou velice oblíbené, a proto je zde tato unikátní možnost, jak si nechat napustit plný bazén vody. Dokonce je možná i teplá voda do vašeho bazénu.
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Školení, které má smysl
Vzdělávání je důležité nejen pro samotného pracovníka, ale pro celou firmu. Čím více zkušeností a znalostí se do podniku dostane, tím lépe bude fungovat. Školení s praktickými ukázkami v oblasti hydrauliky zajišťuje společnost YETTY.EU Jihlava.
YETTY.EU s.r.o.
Posouzení shody a schvalování k provozu strojů na pozemních komunikacích
Posouzení shody, přezkoušení a schvalování zemědělských a stavebních strojů k provozu na pozemních komunikacích zajišťuje Státní zkušebna strojů a.s. podle požadavků EMC 2014/30/EU, strojní směrnice 2006/42/ES, směrnice nízkého napětí LVD 2014/35/EU a směrnice na hluk 2000/14/ES.
Státní zkušebna strojů a.s. TECHNICKÉ ZKOUŠKY STROJŮ A VOZIDEL
HEMOROIDŮ (HEMEROIDŮ) se zbavte BEZ OPERACE!
Hemoroidy (hemeroidy) a trhliny (fissury) patří mezi mimořádně nepříjemné onemocnění, které dokáže velmi potrápit. Jak jsme za ta léta v našem zdravotnickém zařízení zjistili, při prvních příznacích, tj. při prvních dvou stupních hemoroidů, které se projeví např. při větší námaze nebo při dlouhém cestování, pálením, štípáním, později i krvácením ...
ON CLINIC, s.r.o. Léčba hemoroidů Praha
Potřebujete firmu na zpracování vašeho účetnictví? Fyzické, ale i právnické osoby se mohou v každé oblasti vedení účetnictví spolehnout na firmu D&D International, s.r.o.
Hlavní činností firmy je vedení účetnictví malým a středním firmám. Působí převážně v Praze a jejím okolí. Velice často pochází jejich klienti také ze Středočeského kraje. Po domluvě zajistí i jakýkoliv jiný region.
D&D International, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha 9
Pronájem optických přístrojů včetně obsluhy, i prodej těchto přístrojů - Praha
Společnost Proxis, spol. s.r.o. nabízí prodej optických přístrojů a systémů. Tato zařízení však nejsou pouze jednotvárné. Firma nabízí širokou škálu těchto produktů. Optické přístroje se používají ve vědě a výzkumu, kde nabízíme perfektní systémy. Další přístroje mohou být využity v průmyslu, zkušebnictví, sportu, multimédiích nebo také v různých ...
Proxis, spol. s r.o. optické přístroje a systémy
Stavební chemie od sanace betonu po hydroizolaci
Společnost BETOSAN vznikla již na počátku 90. let s cílem nabídnout v tuzemsku vyrobené profesionálně formulované stavební hmoty a stavební chemii, které budou výhodnou alternativou k hmotám do České republiky dováženým, a záhy se v oboru stavební chemie stala největším českým výrobcem. Již více než 20 let tak vyrábí cenově přijatelné a po ...
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Údržba zeleně od kácení stromů, přes výsadbu až po hnojení
Údržba zeleně je důležitá během celého roku, její pravý čas však přichází právě teď, v období jara. Všechny rostliny je třeba připravit, aby během zeleného období dělaly svým majitelům jen a jen radost. Pokud vám údržba zeleně nic neříká či na její obstarání nemáte potřebné vybavení, obraťte se raději na profesionály v oboru.
Bezpečnostní sklo CONNEX od Acera sklenářství Praha má široké využití
Bezpečnostní sklo CONNEX je efektivním a zároveň estetickým řešením v celé řadě stavebních projektů. Poskytuje ochranu před úrazy a pády, proti násilnému vniknutí, snižuje následky vandalismu. Navíc může být odolné také vůči střelám a výbuchu, což je v dnešní době velmi aktuální téma. Není tedy divu, že nachází využití v celé řadě zakázek - od ...
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Zpracování kovů nebo elektronické komponenty – to je Toyota Tsusho Europe
Ačkoliv je mezinárodní společnost Toyota Tsusho Europe S.A. známá z oblasti automobilového průmyslu, není to zdaleka jediný obor, kterému se věnuje. Své podnikání zacílila i do dalších oblastí a poskytuje mnoho služeb v nejrůznějších oborech a divize má také na čtyřech místech v České republice. Provádíme zpracování kovů, dodáváme produkty a ...
Toyota Tsusho Europe SA Czech Republic Branch trading, logistics
EKMA PLUS: Vedení účetnictví nebylo nikdy jednodušší
Čeká vás daňová kontrola a vy si nevíte rady? Máte ve vašich účtech nepořádek a obáváte, se že výsledná čísla nebudou sedět? Pak se zbytečně nestresujte a najměte si na zpracování daní odborníka. Daňová evidence od společnosti EKMA PLUS vaše problémy vyřeší.
EKMA PLUS, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha
Projektová dokumentace – silnoproud, slaboproud, měření a regulace
AZ elektroprojekce s.r.o. se zaměřuje na silnoproud, slaboproud, rozvody elektrické energie a na měření a regulaci. O jaké činnosti se tedy jedná? Jde o projekční a inženýrské činnosti v oboru elektro.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Hodnota společnosti Toyota Tsusho neustále roste
Hledáte spolehlivého a osvědčeného prodejce automobilů? Rádi byste používali vůz od značky, která je na trhu úspěšná a ekonomicky stále vzrůstá? Odpovědí je společnost Toyota Tsusho, které se v posledních letech mimořádně daří.
Toyota Tsusho Europe SA Czech Republic Branch trading, logistics
Profesionální a bezpečné řízení provozu budov od Sauter
Řízení provozu budov. Co si pod tím představit? Jednoduše komplexní systém, který zajistí funkčnost, energetickou úsporu a také příjemné prostředí ve všech budovách. Společnými prvky kvalitního řízení provozu budov jsou přitom dostupnost, ochrana investic a energetická účinnost.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Luxusní dárkové a reklamní předměty, které potěší i poslouží
Každá firma se chce dobře, příjemně a kvalitně prezentovat, k čemuž jí mimo jiné mohou sloužit i dárkové a reklamní předměty pro zákazníky, zaměstnance a přátele. Jenomže luxusní dárky a značkové reklamní předměty jsou mnohdy těžko k sehnání, nebo příliš drahé. Pokud však nechcete své klienty odbývat a zároveň si přejete získat značkové reklamní ...
Arei reklamní předměty s.r.o. Prezentační a propagační produkty Praha
Ruční žehlení a praní košil jednotlivcům a firmám s dovozem Praha
Při tradičním ručním žehlení a praní košil se soustředíme na detaily, jakými jsou dokonalé puky na rukávech nebo správné postavení límců u košil. Vyžehlenou a provoněnou košili pověsíme na ramínko nebo podle přání zákazníka složíme a dovezeme přímo na místo určení.
Chemická čistírna a prádelna Ládví Vyžehlená košile Praha
Stále ostrý zrak Vám pomocí brýlí a čoček zajistí Oční optika Cvikr
Nedovolte zhoršenému vidění, aby Vás omezovalo v běžných radostech života. Navštivte oční optiku na Praze 9, nechte si zkontrolovat zrak přímo na prodejně a odneste si odtamtud kvalitní brýle padnoucí Vašim potřebám. Optika Cvikr zaměstnává jen odborníky, kteří se v problematice optiky orientují a dokážou Vám poradit s výběrem brýlí a čoček.
Oční Optika Praha 9 Ondřej Cvikr