Aktuální články

Výsledek hledání: region Praha kraj
Trvalé připojení k internetu Profi internet
Rádi byste internet s garantovanou rychlostí? V tom případě by vaše požadavky dokázala uspokojit služba Profi internet, která pracuje na základě optické sítě nebo bezdrátové technologii, která funguje v licencovaném i bezlicenčním pásmu. O provedení v mnoha variantách se postará společnost Quantcom, a.s, Praha.
Quantcom, a.s. (Dial Telecom) Telekomunikační operátor Praha
Reklama, která jde s dobou
Každá firma, která chce, aby se o ní vědělo, potřebuje dobrou reklamu. Záleží na grafickém zpracování, ale také na materiálu, ze kterého bude vyrobena. Současná doba nabízí mnoho různých možností, které kvalitní výrobci polepů a reklamních poutačů dovedou využít.
Světelná reklama Praha
Čistírny odpadních vod na klíč a výroba pitné vody
S přibývajícím znečištěním vod je stále větší apel na výkonné a šetrné čistírny odpadních vod, s čímž velmi úzce souvisí výroba pitné vody. Společnost W.P.E. a.s. se zabývá návrhem konkrétního technologického řešení čistírny odpadních vod, přičemž využívá high-end postupy, které jsou kryty patenty. Společnosti také spolupracuje s řadou významných ...
W.P.E. a.s. Water Purification Engineering
Spolehlivá izolace a hydroizolace spodních staveb materiály XYPEX
Izolace a hydroizolace spodních staveb proti pronikání a vzlínání vody patří k obtížným krokům při stavbách i rekonstrukcích objektů. Účinným řešením je hydroizolační materiál XYPEX, který zajistí, aby betonová konstrukce byla nepropustná pro vodu i ostatní kapaliny. Jeho výhradním dodavatelem v České republice je společnost Nekap s.r.o..
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Podlahy do obýváku, kuchyně či jiné místnosti vybírejte nerušeně na Praze 4
Nerušený výběr podlahy do jakékoliv místnosti, ať už se jedná o obývací pokoj, kuchyň, pracovnu či koupelnu zažijete v podlahovém studiu společnosti Boma parket s.r.o. na Praze 4. Studio je určené pro výběr podlah do domů, bytů, ale také firem a kanceláří. Dobře se v něm cítí ženy, muži i profesionálové z řad architektů a podlahářských firem.
BOMA PARKET s.r.o. Podlahové studio Praha 4 Nusle
Světelná a nesvětelná reklama na míru i označování provozoven
Potřebujete si nechat vyrobit světelnou či nesvětelnou reklamu na míru, neonovou reklamu nebo třeba firemní štít? Se všemi těmito a mnoha dalšími souvisejícími činnostmi Vám může pomoci právě společnost MOOS s.r.o, která se jimi zabývá již více než dvacet let.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy
Luxusní nábytek Natuzzi Italia– nápaditý italský design, prvotřídní kvalita i pohodlnost
NatuzziItalia italský nábytek, to je synonymum pro kvalitu, preciznost a styl. Užijte si luxusní nábytek italské výroby ve svém interiéru a pořiďte si například kožené sedací soupravy od prodejce Correct Interior Natuzzi Italia. Designově nápaditý nábytek Natuzzi je ideálním způsobem vybavení každého domova.
Natuzzi Italia – Luxusní designový nábytek
W.P.E. a.s. je společnost, která pracuje v oblasti úpravy vody a zaměřují se i na galvanické a mořící linky
V současnosti jsou schopni dodat vám jakoukoliv technologii v oblasti čištění odpadních vod. Možná vás bude zajímat, že zakladateli této společnosti byly právě firmy, které již dlouhé roky pracují v oboru povrchových úprav nebo čištění odpadních vod.
W.P.E. a.s. Water Purification Engineering
Periodická zkouška pro osoby odborně způsobilé v prevenci rizik v oblasti BOZP - Praha
Objednávku i přihlášku naleznete na našich stránkách ke stažení. Tam také naleznete veškerý přehled probíhající a nastávajících kurzů. Specializujeme se na základní kurzy, nové trendy v oblasti PO, BOZP a OŽP. Dále na nadstavbové kurzy a semináře.
Dveře, kování i kliky - pohodový výběr v 2.patře vzorkovny Praha 6
Dveře vytváří první dojem při vstupu do jakékoliv budovy či bytu a jsou jedním z nejdůležitějších designových prvků všech interiérů. Výběr dveří a příslušenství by proto neměl být podceňován a měla by mu být věnována patřičná pozornost. Pokud chcete, aby Vás těšil a bavil, doporučujeme Vám navštívit vzorkovnu společnosti ZAHRADNÍK PARKET, spol. s ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Leštění, navařování, gravírování a vždy něco navíc
Důležitou součástí úspěchu průmyslových odvětví je spolupráce s profesionály. Vysoká odbornost dává jistotu, že získáte kvalitu, spolehlivost a dokonalý servis. Přesně tak se dá definovat i společnost NOVAPAX CZ s.r.o. se sídlem v Praze a provozovnou v Kuřimi, která je odborníkem na laserové navařování, leštění i gravírování.
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
Eshop - stavební chemie
Největší tuzemský výrobce stavební chemie, společnost BETOSAN s.r.o., představuje vlastní eshop. V tomto eshopu najdete veškerou stavební chemii. Nyní můžete nakupovat z pohodlí svého domova nebo přímo z firmy! Široký sortiment zboží máme skladem a ihned k odběru. Stačí si zadat objednávku a my co nejrychleji vaši zakázku vyřídíme!
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Výroba elektroinstalační techniky a skříní - nová červená řada
Výroba systémů pro elektrotechniku a průmysl vyžaduje letité zkušenosti a dovednosti včetně moderní výrobní technologie. Zárukou vysoké kvality a bezpečnosti v této oblasti je společnost s dlouholetou tradicí Spelsberg spol. s r.o. se sídlem v Praze.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Kovový nábytek přináší jistotu i pohodu
Zatímco v domácím prostředí si můžeme zvolit nábytek z materiálů, které jsou vůči drsnějšímu zacházení méně odolné, v místnostech veřejných budov je zapotřebí věnovat pozornost i tomuto kritériu. Proto se pro podobné využití volí více kovový nábytek.
Oční optika Cvikr se nachází na Praze 9, zhotoví vám brýle dle předpisu, poradí s výběrem obrouček nebo poskytnou široké množství doplňkového zboží
Bez problémů a bez potíží, s námi zjistíte, že už vás naprosto nic netíží. Velice moderní jsou také různé druhy brýlových obrub. Staráme se také o naše nejmenší zákazníky, a proto jsou dostupné i varianty pro děti. Provádíme i opravy brýlí pro případ nečekaných událostí.
Oční Optika Praha 9 Ondřej Cvikr
Ordinační bělení zubů na klinice v Praze 4
Preventivní, záchovná i estetická péče o zuby patří ke komfortu, který by si měl dopřát každý. Od kvalitní dentální hygieny přes zubní implantáty a rovnátka až po bělení zubů. Veškerý komfort si můžete na vysoce profesionální úrovni dopřát na zubní klinice Dental Office H33 s.r.o. v Praze 4.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
NV Engineering Praha: Stavebně technický průzkum i diagnostika staveb
Stavíte a potřebujete někoho, kdo vám zajistí veškeré podpůrné služby? Technickou podporu v oblastech stavební činnosti a diagnostiky staveb vám poskytne firma NV Engineering s.r.o., která na českém stavebním trhu působí stabilně od roku 2008. Ať už jste investor, projekční či statická kancelář, realizační společnost nebo uživatel objektu, obraťte ...
NV Engineering s.r.o. Stavebně geologický průzkum Praha
Ing. Tomáš Novotný jako stavební projektant Praha
Stavění sebou přináší mnoho starostí a povinností, bez kterých nelze se stavbou ani začít. Asi prvním krokem k úspěšnému začátku stavby je projektová dokumentace, která podrobně nahlíží do řešení architektonického, ale také technického. Taková dokumentace je potřebná i k samotnému stavebnímu povolení.
Ing. Tomáš Novotný Projekční práce na klíč
Těžký beton o zaručené objemové hmotnosti 3800kg/m3 pro onkologickou kliniku FNKV
Fakultní nemocnice Královské Vinohrady jako investor, LT PROJEKT a.s. projekční kancelář, realizační firma Pragis a.s. a dodavatel betonu TBG METROSTAV s.r.o. spojili své síly, aby vytvořili a zrealizovali projekt, který je v každém směru výjimečný.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Snížení hluku ve výrobě od českého dodavatele s dlouholetou tradicí
Silné zvuky nemají vhodné působení na lidské zdraví. Lidé, kteří v tom žijí, vědí svoje a měnili by za klidné prostředí okamžitě. Lépe, než stěhováním, jde hluk řešit odhlučněním. A o to se postará společnost ROMAn s.r.o., která odhlučnění provádí již od roku 1992.
ROMAn s.r.o. Odhlučnění a protihlukové materiály
Čerstvé maltové směsi Malmix připravené k okamžitému použití
Malta neodmyslitelně patří ke každé stavbě. Díky společnosti TBG Pražské malty se ale nemusíte zdržovat její přípravou. Nabízíme vám totiž čerstvé maltové směsi MALMIX. Připravenou maltu vám ve smluvený den jednoduše přivezeme na stavbu a práce mohou začít.
TBG Pražské malty, s.r.o. Maltárna Praha Rohanský ostrov
Analýza vína - profesionální měřicí přístroje pro vinaře od světového výrobce
Vinařství sebou přináší nejen pěstování kvalitních odrůd hroznů, ale také pečlivost, profesionalitu a vybavení, díky kterému přistanou na pultech jenom ty nejkvalitnější vína. K vybavení proto patří i měřící technika jako kvalitní profesionální měřicí přístroje používané ve vinařství. Měřicí přístroje pro vinaře přímo od světového výrobce, to je ...
Hanna Instruments Czech s r.o. Laboratorní přístroje eshop
Výměna čelního skla bez dlouhého čekání od firmy Autosklo servis CZ
Čelní sklo je důležitý bezpečnostní prvek na vašem autě a jeho odborně provedená oprava nebo výměna může znamenat i záchranu života. Autosklo servis CZ zajistí výměnu autoskel u všech typů a značek vozů, rychle a za příznivé ceny na šesti pobočkách v Praze. Montáž, oprava i výměna autoskel je naší hlavní činností už více než patnáct let.
AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. Praha 10 - Hostivař
Diamantové pily a ruční řezačky pro profesionální využití, Praha
Profesionální diamantové pily a ruční řezačky využívají ve své každodenní praxi obkladači, kameníci i stavební firmy. Aby byla jejich práce bezproblémová, musí toto profesionální nářadí splňovat celou řadu důležitých parametrů. Italská společnost Battipav jako největší a nejkvalitnější evropský výrobce diamantových pil, ručních řezaček a dalšího ...
ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje Praha stavební míchačky e-shop
Údržba zeleně po celé Praze - jedině od Zahradnictví Král
Aby veřejná zeleň vypadala stále k světu, je potřeba se o ni náležitě starat. Od toho je tu Zahradnictví Král, které nabízí veškeré zahradnické práce. Naši činnost nezaměřujeme pouze na veřejná prostranství, ale i na zahrady u rodinných domků. S naší péčí bude i vaše zahrada vypadat skvostně.