Aktuální články

Výsledek hledání: region Praha kraj
Záclony a závěsy, garnýže, horizontální a vertikální žaluzie včetně zaměření a montáže v Praze
Nevíte si rady s výběrem a neumíte správně zaměřit, kolik metrů záclon máte koupit? Žádný problém. Od toho je tu odborná firma Ladislav Daněk z Prahy. Přímo ve Vašem bytě Vám pomůžeme s výběrem vhodného materiálu a odstínu, provedeme zaměření a samozřejmě i montáž.
Záclony - Ladislav Daněk
Prodej, pronájem a servis obytných automobilů a karavanů
Cestovat automobilem je skvělá záležitost. Mít k dispozici na cestách veškeré zázemí, které si dopřáváte i ve své domácnosti, to je velká výhoda. Pokud uvažujete o tom, že byste si pořídili nový karavan nebo si jen třeba pronajali obytný automobil na určitou dobu, určitě si vyberte v Caravan Centru HYKRO, kde najdete moderní vozidla a karavany i ...
Projektování farmaceutických provozů a speciálních zařízení pro obor zdravotnictví
Těmito službami se vyznačuje společnost Lab & Pharma, spol. s r.o., která je schopna vám zprostředkovat komplexní zajištění strojů a přístrojů pro odvětví zdravotnictví. Pohybují se v oblastech nejenom zdravotnictví a farmaceutiky, ale také mohou zajistit zařízení pro operační sály či jiné specifické laboratoře. Firma funguje již od roku 1991. ...
CHEMIA SYSTEM GEO: Hydroizolace a rekultivace skládek
O hydroizolace a rekultivace skládek v souladu s ekologickými požadavky se spolehlivě postará firma CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.. Pro daný případ navrhneme vhodné technické řešení, které bude zároveň ekonomicky optimální, zabezpečíme dodávku a také realizaci díla přesně podle požadavků zákazníka.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Pohřební ústav hlavního města Prahy patří mezi rodinné stříbro
Smrt je přirozená součást života člověka. Přesto odchod blízkého je vždy bolestný. Vyjádřit poděkování zemřelému důstojným rozloučením za čas, který s námi strávil, je to poslední, co pro něho můžeme udělat.
Specializovaná výroba a velkoobchod s elektroměry a dalším příslušenstvím
Co domácnost nebo firma, tak to jiné podmínky a požadavky pro úspěšnou montáž moderních elektroměrů a dalšího příslušenství zaměřeného na energetiku nebo elektroprojekční a softwarové inženýrství. Česká výroba je pořád na trhu žádaná a veškeré podmínky a normy splňuje i výroba a velkoobchod KRALgroup se sídlem na Praze 9-Kolodějích.
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
Měřící a řídící technika pro náročné aplikace polohování
Sháníte měřící a řídící techniku pro náročné aplikace polohování? Pak jste zde na správné adrese. Firma HEIDENHAIN s.r.o. se zabývá právě touto činností. Vyvíjí a vyrábí lineární a úhlové snímače, rotační snímače, indikace polohy a řízení pro náročné aplikace polohování.
Odborník v přístupových a docházkových systémech
Firma se postupem času rozšiřovala a přibírala si další moderní systémy. Zdokonalují vývoj a vývin klasických technologií, ale mezi jejich další činnosti patří stravovací systémy a systémy pro sběr a evidenci výrobních dat.
ProTrade: Bezpečnost vašeho zboží i zaměstnanců zvýšíte i bez velkých investic
Bezpečnost je zásadní pro všechny firmy bez ohledu na jejich velikost. Ať už mluvíme o bezpečnosti zboží při převozu, ochraně know – how nebo majetku firmy, ve všech případech je nutné používat funkční a kvalitní bezpečností prvky. A přesně ty seženete ve společnosti ProTrade. Nabízíme vám bezpečností plomby pro spolehlivý převoz zboží, ale i ...
Běžná norma dva dny, zázraky do tří hodin
Každý, kdo se opravdu pečlivě věnuje vytvoření své diplomové, bakalářské nebo disertační práci, chce mít dokonalý nejen obsahový, ale i vizuální výsledek. Proto se mnoho studujících obrací na profesionální tiskárny, které se vazbou a tiskem těchto materiálů zabývají.
Bezpečnostní holografické samolepky s motivem na přání zákazníka nebo z katalogu
Autodestruktivní bezpečnostní holografické samolepky jsou efektivním pomocníkem pro každého, kdo bojuje s paděláním svých produktů, ať už se jedná o originální náhradní díly, vstupenky, abonentní karty či mnohé další výrobky. Pro ochranu dokumentů, tiskovin i zboží nabízí firma HS TRADE hologramy, bezpečnostní holografické samolepky, etikety, ...
Profesionální služby v oblasti výroby a repasování KEG sudů
KEG sudy patří mezi vyhledávaný sortiment, v dnešní době se totiž naprostá většina pivní a další nápojové produkce převáží právě v nich. Jiné typy obalů tvoří jen malé procento ve srovnání se sudy KEG. Naprostým profesionálem, který se této oblasti pohybuje již přes 20 let, je společnost KSO AST GmbH.
KSO AST GmbH  Anna Petrová KEG sudy nerezové pivní, jehly fitingy
Dopravníky a montážní linky zaručí efektivitu výroby
Společnost FlexLink Systems je vaše cesta k úspoře času, energie a peněz ve výrobě. Dodává totiž přístroje a software, díky kterým plně zautomatizujete, a tím pádem i zefektivníte, výrobu. Naše řešení využijete v mnoha průmyslových oblastech. Tak na co ještě čekáte? Úspěch na vás čeká u FlexLink Systems.
Rodinný dům nemusí být jen snem
Chcete postavit krásný a funkční rodinný dům, ve kterém budete šťastní? Představujete si dům v prvotřídní kvalitě za přijatelnou cenu? Pokud ano, pak jistě hledáte někoho, kdo vaši představu zrealizuje. Stavba rodinných domů na klíč je již po dlouhou řadu let hlavní prioritou pro společnost SPING STAV, která vám postaví rodinný dům přesně podle ...
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
SAN SERVICE – pořádání konferencí a kongresů s mezinárodní účastí
Zorganizovat a uspořádat konferenci či kongres je vždy obtížnou disciplínou, jde-li o akci s mezinárodní účastí, je organizace a pořádání o to složitější. Společnost SAN SERVICE se již od roku 1990 zabývá profesionálním pořádáním konferencí a kongresů, přičemž poskytuje překladatelské a tlumočnické služby, ale také zajištění ozvučení či cateringu.
Sluníčka VAL6 vysuší a vytopí stejně jako skutečné slunce na obloze!
Bodové vytápění je vhodné pro přímý ohřev i sušení kdekoliv a kdykoliv. Infračervená topidla tento systém využívají a jsou proto velmi vhodná ve všech oblastech průmyslu. Přestože na trhu najdete širokou nabídku infračervených topidel, originál je pouze jeden, a to VAL6 - "Sluníčko" s nejdelší tradicí a největší propracovaností. Zastoupením těchto ...
ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje Praha stavební míchačky e-shop
SPORTTURIST – SPECIAL: Směnárna Praha s transakcemi bez poplatků
Potřebujete si nakoupit cizí měnu či ji vyměnit na české koruny? Pak je tu pro vás kamenná směnárna v Praze, kterou provozuje společnost SPORTTURIST – SPECIAL, spol. s r.o.. Kromě toho zajišťujeme také služby společnosti Western Union a jsme součástí prodejní sítě společnosti TicketArt.
Reagencie pro laboratorní analýzy
Laboratoře, které se zabývají oblastmi genetiky a molekulární biologie, potřebují kromě standardního vybavení laboratoře také látky a činidla, která pomohou spustit chemické rekce či izolovat RNA. Těmto látkám se říká reagencie a slouží pro nejrůznější laboratorní analýzy. Výběr reagencií vyžaduje přesnou znalost požadovaných aplikací a vyžaduje ...
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Skútry, motorky i čtyřkolky včetně příslušenství? To vše v MOTO CENTER Praha!
Přemýšlíte o koupi nové motorky, skútru nebo toužíte po čtyřkolce? V tom případě navštivte MOTO CENTER Praha 9! U nás najdete kvalitní a cenově výhodné skútry, motorky i čtyřkolky různých značek a jejich příslušenství. Obraťte se na nás i v případě, pokud podobný stroj doma máte a potřebujete jej opravit - poskytujeme totiž také záruční a ...
Služby odborné technické podpory jsou na dosah i vám
Společnost TÜV SÜD není na trhu žádným nováčkem. Ba naopak, naše působení se datuje už od roku 1866. Našim zákazníkům poskytujeme komplexní služby v oblasti nezávislého ověřování, auditu, správy vozového parku a dalších služeb, které vaši firmu pozvednou opět o něco výše.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Technické látky a tkaniny nejen pro čalouníky – Eifler, Praha 9
Technické látky, tkaniny všeho druhu i další potřeby pro firmy i jednotlivce nabízí společnost Eifler, Praha 9. Využijte nabídky za velice přijatelné ceny. Zejména oblíbené gumokokosové desky překvapí nízkou cenou, jelikož je firma přímým dovozcem tohoto materiálu.
Kovoobrábění je téma, které se velice blíží CNC gravírování a také značení výrobků
Strojírenství obecně má v naší republice velice příznivé klima, protože se v tomto ohledu dokážeme rychle rozvíjet, ale přitom jsme přesní a dodržujeme vysoké standardy. Tyto kvality mají i firmy, které se právě za pomocí různých CNC strojů vypracovávají až na špici, kde se snaží udržet vysokou laťku pro své zákazníky. Neustále se zlepšují a ...
Nakupujte mince online a rozšiřte svou sbírku ve výhodných aukcích
Chtěli byste svou sbírku rozšířit o cenné mince, které v ní zatím scházejí? Nebo byste se naopak chtěli zbavit přebytečných mincí, které tíží Vaši sbírku? Numismatika ANTIUM AURUM Vám umožní posunout Váš koníček na zcela jinou úroveň, kdy budete moci mince nakupovat online, nabízet k výkupu nebo dokonce vyhrávat v aukcích.
Kopírování, tisk, skenování, pronájem tiskáren i servis v Praze
Provoz kanceláří a firem sebou přináší i různé administrativní činnosti jako třeba kopírování, skenování, tisk. Provoz vlastní tiskárny sebou přináší i další starosti jako servis a výměnu tonerů. Abyste se těmto starostem mohli vyhnout, můžete využívat služby tisknutí, kopírování a skenování jinde nebo řešit pronájmem tiskárny, o kterou se sami ...
Elektroměry pro různá použití i měřící transformátory proudu nakoupíte z pohodlí domova
Elektroměry všeho druhu, měřící transformátory proudu i praktické příslušenství seženete v nabídce společnosti KRALgroup. Vyrábíme a prodáváme elektroměry klasické, repasované i speciální elektroměry pro koncové uživatele i firmy. To vše dle předepsaných předpisů a norem.
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop