Aktuální články

Výsledek hledání: region Praha kraj
Autorizovaný servis hydraulických zařízení a kontejnerových nosičů
Servis a opravy včetně dodávky náhradních dílů pro taková zařízení jako jsou například kontejnerové nosiče, hydraulická čerpadla a podobně, musí pramenit od na slovo vzatých odborníků s dlouholetými zkušenostmi a dovednostmi. A tyto podmínky a mnohem víc splňuje firma CH+S SERVIS s.r.o. se sídlem v Praze – Uhříněvsi.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Motorové kolečko od firmy Zdeněk Vorlický, stavební stroje usnadní přepravu materiálu
Stavíte a potřebujete přepravovat materiál? Obraťte se na firmu Zdeněk Vorlický, stavební stroje. Od roku 1993 se zabýváme dovozem, prodejem, servisem i pronájmem malé stavební mechanizace, ručního nářadí a podobně. Jistě vás zaujmou například naše motorová kolečka.
ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje Praha stavební míchačky e-shop
Odstranění plísně a řas ze zateplené fasády - šetrné, ale dlouhodobé
Objevila se na Vaší zateplené fasádě plíseň nebo řasy? Pak je to bohužel častý jev, který neznamená, že by bylo zateplení fasády špatně provedené. Plíseň a řasy byste ale měli nechat odstranit a fasádu vyčistit. Nejde totiž pouze o estetické hledisko, ale hlavně o hledisko zdravotní, neboť plísně a řasy na fasádách mohou způsobit alergie a jiné ...
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Pronájem a stavba párty stanů, stánků, cateringových stanů a montovaných hal pro zastřešení jakékoliv firemní akce
Hledáte možnost jak zastřešit firemní akci? Potřebujete k tomu velký stan? Jedná se o velkou firemní událost, večírek či školení ve venkovním prostředí? Na počasí nikdy není radno spoléhat, protože to se může změnit během minuty a to i v horkém letním dni, kdy je sice osvěžení příjemné, ale pro ženy i muže v kostýmkách a kvádrech tak trochu ...
M.P.M., spol. s r.o. Pronájem, prodej cateringových stanů
Luxusní nábytek do vašich domovů, který znamená jedinečnost
Zařízení interiéru patří k základním potřebám každého jedince. Co člověk to jiný vkus a v krvi každého koluje touha po individuálním řešení dle vlastních představ. Je skvělé, když se dají představy naplnit a přesně o to se snaží i společnost HOME STYLE s.r.o., která se zabývá novými trendy interiérového nábytku a to nejen v České republice, ale ...
HOME STYLE s.r.o. Hülsta & KOINOR Studio
Mytí zateplených paneláků a výškových budov profesionálně od ARS
Fasády paneláků a výškových budov jsou velmi namáhané. Proto je zapotřebí o ně pravidelně pečovat. Jestliže tuto starost necháte na odbornících, nemusíte se o svou nemovitost obávat. Společnost ARS působí po celé České republice a s mytím paneláků a výškových budov má mnohaleté zkušenosti.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Profesionální pojízdné hliníkové lešení a věže nově v sortimentu prodejny a půjčovny Zdeněk Vorlický Praha
Kvalitní profesionální hliníkové lešení a věže včetně sestav do terénu se schody s rychlým systémem montáže a demontáže najdete nově v prodejně a půjčovně stavebních strojů Zdeněk Vorlický z Prahy.
ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje Praha stavební míchačky e-shop
Vedení a zpracování účetnictví Praha
Blíží se konec roku a tak nás pomalu začíná svírat pocit, že opět budeme muset uzavírat účetnictví a dělat daně. Pro některé je to hračka, pro jiné je to pěkně velký problém. Jak snadno na tento problém vyzrát? S odpovědí na tuto otázku Vám může pomoci firma EKMA PLUS s.r.o., která vede a zpracovává účetnictví.
EKMA PLUS, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha
Vinylové podlahy a PVC v rolích Gerflor v nabídce BOMA PARKETU, Praha
Pokud se na vinylové podlahy podíváme obecně, tak mají mnoho výhod. Unikátní patentová technologie umožní, že se tyto podlahy plnohodnotně přizpůsobí a zakryjí jakékoliv nedostatky povrchu. Propojenost vinylových podlah Gerflor s textilní podložkou umožní snížení přenosu hluku, ale také velice dobrou tepelnou izolaci.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Efektivní a praktické třídění skleněného odpadu
Třídění odpadu se stalo důležitým a hlavně pozitivním detailem našeho života. Díky třídění se nepotřebné materiály recyklují a z recyklovaného materiálu se znovu vyrábějí potřebné produkty. A tím se odměňujeme jak přírodě, tak i sobě, protože to, jak dlouho a kvalitně budeme žít, záleží i na našem přístupu k životnímu prostředí. A v této myšlence ...
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Duogramy - bezpečnostní prvky pro ochranu dokumentů i plastových karet
Spolehlivou ochranu tištěných dokumentů papírových i plastových zajistí duogramy. Společnost H.S.TRADE a.s. dodává vše potřebné - od raznice, přes potřebnou fólii až po přístroj na aplikaci duogramů.
Profesionální péči o zeleň a zahradu zajistí společnost Král – Zahradnické práce
Užívejte si naplno krásu vaší zahrady díky službám firmy Král – Zahradnické práce s.r.o. z Prahy. Poskytujeme nejrůznější zahradnické práce, naším cílem je údržba a dokonalá péče o zeleň i péče o stromy v soukromých zahradách i veřejných parcích. Disponujeme moderními technickými prostředky a díky vyškoleným pracovníkům uspokojíme jakékoliv ...
Kotelny pro bytové domy
Každý dům potřebuje mít zázemí. To samozřejmě tvoří technická místnost, ve které se často nachází i kotel. Týká se to nejenom klasických rodinných domků, které si v kotli zatápí, ale také bytových domů, které potřebují mít opravdu silné kotle přizpůsobené vysokému výkonu. Téma domovních kotelen pro bytové domy zajišťuje firma Maddeo CZ s.r.o., s ...
Maddeo CZ s.r.o. Vodoměry a měřiče tepla
Výroba videa má svá pravidla. Přečtěte si tipy na úspěšná videa!
Jak vyrobit video, aby opravdu zaujalo? Aby bylo video úspěšné, musí přesně odpovídat svému účelu, divácké cílové skupině a době vzniku, a to obsahem i formou. Zní to jednoduše, ale praxe často ukazuje pravý opak. A výsledný efekt Vám opravdu zaručí pouze video plnící uvedené zásady. Přečtěte si proto tipy od POLAS videostudia Praha.
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Prodej a pronájem kontejnerů
Kontejnery typů 6m+ a 12m+ se hodí pro každou příležitost, aniž bychom si to běžně uvědomovali. Námořní typy můžete pořídit za velice nízkou a příznivou cenu, nehledě na to, že velice levný je také pronájem těchto netradičních prostor.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Interní komunikace ve firmě prostřednictvím intranetového videokanálu
V poslední době se nám ve studiu sešlo několik poptávek po zajištění interní komunikace intranetovým video kanálem. Protože obvykle klienti tápou, jak vůbec celou věc pojmout a uchopit, přinášíme k tomuto tématu naše zkušenosti a postřehy z praxe. Mnohé z nich platí i obecně. Přečtěte si tipy od Videostudia POLAS Praha.
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Natáčení videa nejen pro webové stránky a internetové prezentace
Video je pořád v kurzu. A zřejmě bude čím dál víc. Videostudio POLAS působí na poli profesionální audiovizuální tvorby již od roku 1991. Natáčení kvalitního videa nejen pro webové stránky a internetové prezentace garantuje stabilní tým odborníků, skvělé reference, soudobé technologie i individuální klientská péče - to jsou hlavní důvody, proč si ...
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Masáže a akupunkturu najdete v klinice kompletní rehabilitace
Necháváte se rádi hýčkat? Nebo naopak potřebujete péči lékařů, abyste se dostali ze zajetí bolestí, nemocí a dalších neduhů? V tom případě vám může pomoci společnost MONADA spol. s.r.o., která pacientům poskytuje masáže i akupunkturu. Klinickými kompletními rehabilitacemi se dá vyléčit jak tělo, tak i duše.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Ceník autoskel hledat nemusíte – zavolejte naší bezplatnou linku 800 117 556!
Pokud řešíte pojistnou událost a potřebujete co nejrychleji vyměnit autoskla na vašem vozidle, tak se obraťte na servis, který vám umožní rychlé a profesionální jednání s možností opravy či výměny zdarma na pojišťovnu. Naše firma AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. s centrálou v Praze 10 vám poskytne prvotřídní služby.
AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. Praha 10 - Hostivař
Mettler Toledo - obchodní váhy i další vybavení obchodů ocení majitelé stánků, samoobsluh i velkých supermarketů
Obchodní váhy jsou nezbytnou součástí vybavení obchodů s potravinami. Ať už se jedná o supermarket nebo malou samoobsluhu, obchodní váhy usnadní práci zákazníkům i samotným prodavačům. Kde ale kvalitní váhy sehnat? Obraťte se na společnost Mettler Toledo. Nabízíme obchodní váhy různých druhů, ale i další vybavení obchodů.
Mettler - Toledo, s.r.o. Přesné váhy Praha
Sekvenace nové generace
Molekulární biologie a genetika není rozhodně jednoduché téma, které by znal a ovládal každý. Běžně vlastně ani nevíme, k čemu je to dobré a co se všechno pod těmito obory může schovávat. My vám představujeme moderní technologii, která je zaměřená na čtení DNA svou konkrétní podobou a speciální formou.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Přesné a spolehlivé měření s kvalitními přístroji zajistí Panametria CZ
Průtok nebo stopová vlhkost a jejich měření, analýza kyslíku a podobné činnosti jsou používány v průmyslu, lékařství i jinde. Měřící techniku pro jejich zvládnutí nabízí firma Panametria CZ s.r.o. V nabídce máme například spolehlivé průtokoměry pro měření průtoku plynů a kapalin. Využijte naše přístroje a máte zaručenou správnost a spolehlivost ...
PANAMETRIA CZ s.r.o. Ultrazvukové průtokoměry a měření Praha
Železniční a tramvajové kolejnice, železniční pražce a upevňovací systémy se zárukou prvotřídní kvality
Vysoce kvalifikovaní pracovníci, flexibilní řešení při montáži, kvalitní materiály a desítky spokojených zákazníků. Pokud potřebujete spolehlivého dodavatele železničních pražců, železničních a tramvajových kolejnic včetně upevňovacích systémů, je certifikovaná firma Gantry Rail ideální volbou. Její zaměstnanci se postarají jak o montáž a ...
Gantry Rail s.r.o. Jeřábové dráhy, kolejnice Praha
On-line přenosy z virtuálního studia pro panelové diskuze, přednášky, internetové kurzy, e-learning i eventové akce
Virtuální studio, například v korporátním designu, je dalším tipem od Polas Videostudia Praha. Využít ho můžete pro různé diskuse, meetingy, on-line přenosy, přednášky, internetové kurzy, školení, produktová, promo či in-store videa, ale i eventové, veřejné či společenské akce. Takové vysílání z virtuálního 3D prostředí diváky zaujme, pobaví, ...
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Prodej elektronických a pneumatických součástek Praha
Elektronické součástky neboli komponenty jsou důležité prvky potřebné k sestavování elektronických obvodů a zařízení. Při takové funkci je důležitá jejich kvalita a nejlepší je nákup součástek předních světových značek. V tomto směru je předním českým dodavatelem součástek pro elektroniku a elektrotechniku společnost MECHATRONIC spol. s r.o. Praha.
Mechatronic, spol. s r.o. LEMO konektory