Aktuální články

Výsledek hledání: region Jihomoravský kraj
Dřevěné lišty z kvalitního masivu - široký výběr i výroba na zakázku
Společnost FK dřevěné lišty je firma, která nabízí dřevěné lišty, madla i větrací mřížky. Vše můžete pohodlně nakoupit jak ve vzorkové prodejně v Bojanovicích u Znojma, kde máme skladem více než 1000 druhů zboží, tak i nově na e-shopu www.drevenelisty.eu, kde najdete kompletní nabídku.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Pneumatické prvky, ventily, průmyslové armatury a pohony dodává firma FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o.
Mezi hlavní činnosti této firmy patří dodávky pneumatických systémů. V tomto oboru jsou na českém trhu největším distributorem předního světového výrobce firmy Parker Hannifin. Společnost Parker Hannifin patří mezi hlavní světové dodavatele produktů v oblasti řízení pohybu. Distribuční síť je velice komplexní.
S produkty Husqvarna půjde práce na zahradě snadno od ruky
Díky moderním technologiím, které výrobce Husqvarna úspěšně využívá u všech svých produktů, je péče o zahradu stále jednodušší, rychlejší, kvalitnější a efektivnější. Na jaře tohoto roku přichází s novými výrobky, které práci na zahradě výrazně usnadní. Ať už jde o motorové pily Husqvarna, zahradní traktory, křovinořezy, plotostřihy či foukače na ...
Bílé zboží známých značek prodáváme a servisujeme v PERFEKT SERVIS
Pračky a sušičky, myčky nádobí, ledničky a mrazáky, trouby a mikrovlnky i varné desky a digestoře. Veškeré bílé zboží a domácí spotřebiče prodává firma PERFEKT SERVIS spol. s r.o.. Kromě toho se ale zabýváme také opravami a servisem spotřebičů v záruce i po jejím uplynutí. Najdete u nás rovněž náhradní díly nebo třeba čisticí prostředky pro údržbu ...
Nový konfigurátor dveří PERITO – cesta k dokonalým vchodovým dveřím
Vchodové dveře jsou velice důležitým prvkem celého domu. Je to důležitý detail, na kterém bude záviset celkový vzhled. K dokonalému výsledku Vám pomůže nový konfigurátor PERITO, díky kterému si snadno vyberete přesně to pravé podle všech důležitých parametrů.
Autodíly, náhradní díly a autopříslušenství Břeclav
Máte problém s vaším vozidlem nebo potřebujete něco vylepšit? Aby vaše auto bylo ještě dlouho v provozu, tak to chce jenom kvalitní autodíly a další příslušenství a hlavně široký sortiment výběru. Pokud hledáte prodejnu nebo přímo velkoobchod v okolí Břeclavi, tak se můžete spolehnout na Autodíly Vykoukal Jan.
Přírodní bylinné likéry, bylinné sirupy, ovocné šťávy a další pochutiny
Zdraví z přírody podle starodávných receptur přímo až k Vám domů. Není příjemné vyzkoušet ovocný sirup ze stoprocentně přírodních složek? Už máte dost těch nesmyslně nasycených šťáv, které obsahují samá éčka, konzervanty nebo jiné špatné látky?
Autorizovaný prodej a servis výrobků Husqvarna
Výrobky Husqvarna, určené pro práci v lese a na zahradě, jsou využívány profesionály po celém světě a patří mezi absolutní špičku v dané oblasti. Firma Jan Holý AGROSERVIS se sídlem v Moravském Krumlově se zabývá prodejem agrotechniky různých značek. Patří mezi autorizované prodejce výrobků Husqvarna a zajišťuje jejich prodej, servis a poradenství.
S paletovým vozíkem pro ženy je snadná manipulace
Firma AUTO-AGRO-HOLÍK, s.r.o., která sídlí v malé obci s netradičním názvem Grešlové Mýto, v okrese Znojmo, nabízí zajímavý paletový vozík. Je s ním velice snadná manipulace, a i obsluha je nenáročná. Proto se stal velice oblíbeným zejména u žen. To ale neznamená, že za svými robustnějšími technickými kolegy zaostává. Uveze 1300 kilogramů.
Vrtání a řezání betonu diamantem zaručuje maximálně efektivní výsledky
Diamantové nástroje na řezání a vrtání betonu či železobetonu s ocelovými armaturami jsou snadnou cestou k dosažení rychlých, přesných a efektivních výsledků nejen při rekonstrukcích pozemních a inženýrských staveb. Společnost BBG BENDA s.r.o. působí již od roku 1993 v oblasti řezání a vrtání stavebních konstrukcí diamantovými nástroji po celé ...
BBG-BENDA, s.r.o.
Bylinné sirupy na podporu imunity a na odkašlávání pro děti i dospělé - přírodní léčba chřipky a nachlazení
Chřipka a nachlazení nemusí nutně znamenat jenom léčbu chemickými medikamenty. Často, a to nejen při léčbě těchto neduhů, se vyplatí čerpat ze zkušeností našich předků. V Klášterní officíně navazujeme na tradici středověkých klášterních lékáren, přičemž se snažíme o znovuobjevení zapomenutých receptur na tinktury, bylinné sirupy a další přírodní ...
Výroba nábytku v regionu Ivančice, Pohořelice, Rosice a Moravský Krumlov
Vkusně a moderně zařízený interiér je důležitým prvkem pohodlného bydlení. Jakmile není něco podle vašich představ nebo nějaký kus nábytku v prostoru zcela nesedí, naruší to veškerý komfort. Proto je nejlepším řešením výroba nábytku na míru od firmy Truhlářství Radim Sladký.
Profesionální uchopovací systémy a upínací technika
Pokud vaše firma hledá pro svoji strojírenskou, automobilovou a další výrobu a činnost kvalitní uchopovací systémy a upínací techniku, tedy chapadla, která mají široké možnosti využití a množství důležitých funkcí, tak produkty a služby firmy Schunk Intec s.r.o. vám zajistí kvalitu, profesionalitu a prestiž.
Jodobromová koupel – všestranně léčivá procedura
Lázně jsou pro mnoho lidí velmi oblíbeným místem ke strávení dovolené a k odpočinku. Lázeňské procedury však neslouží pouze k relaxaci, ale napomáhají také při léčbě a regeneraci těla. V současné době u nás díky narůstající oblíbenosti lázeňských procedur existuje spousta míst, kde si je lidé mohou dopřát. Lázně Lednice na Moravě jsou jedním z ...
Ekologická likvidace autovraků Znojmo, Moravský Krumlov, Hrušovany nad Jevišovkou
V případě, že jste se stali majiteli autovraků, tak je ze zákona vaší povinností ekologická likvidace takového vozidla. Pokud si s tímto nevíte rady nebo byste uvítali profesionální pomoc, tak o odvoz a likvidaci vozidla, které již není schopné provozu, se postará firma IB - MET s.r.o.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Prodej, servis a bazar vysokozdvižných vozíků – Hodonín
Manipulační technika a vysokozdvižné vozíky je oblast, která se používá a využívá neustále. Patří neodmyslitelně k mnoha oborům a k mnoha pracovním činnostem. Je zapotřebí nejenom ve skladech, ale také v běžných firmách.
Palivové a krbové dřevo na prodej ve velkoobchodu Prodex, okres Znojmo
Firma Prodex spol. s.r.o. prodává různé druhy dřeva. Mezi hlavní patří bud, akát, buk, habr a dále je to tvrdé dřevo nebo smíšené. Najít je můžete na Jižní Moravě ve městě Hrušovany nad Jevišovkou. Výroba a prodej dřeva je umístěna v areálu vlakového nádraží.
Bylinné sirupy, likéry, tinktury, čajové směsi i přírodní kosmetika vyráběná tradičními postupy řádu Benediktinů
Klášterní officína navazuje na tradici středověkých klášterních lékáren a díky tradičním postupům výroby přináší originální a zdravé bylinné sirupy a dochucovadla nejen pro vaši kuchyň, ale také zajímavé kosmetické produkty, které se budou vyjímat ve vaší koupelně. Řadu přírodních produktů, jako jsou například bylinné sirupy, bylinné likéry či ...
PVC lamelové clony, protiprůvanové clony, svařovací závěsy
Firma PortaTherm s.r.o. vyrábí, prodává a zajišťuje kompletní servis PVC lamelových clon, předělení prostorů, svařovacích zástěn, svařovacích boxů, kyvných dveří a okenních fólií. Chcete uspořit peníze nebo potřebujete vytvořit hygienické prostředí ve vaší firmě? V tom případě si můžete vybírat z širokého sortimentu PVC lamelových clon a kyvných ...
Dřevo, které má styl
Dřevěné interiérové doplňky jsou stále více žádané i těmi nejnáročnějšími zákazníky. Proto firma DIKASESIGN s.r.o. využívá nejmodernější technologie pro výrobu originálních a designově dokonalých výrobků. Od velkých schodišť až po drobnosti na sváteční stůl.
Vypalování laserem a široká nabídka dřevěných produktů
Společnost DIKADESIGN je firma, jejíž historie sahá do osmdesátých let. Nyní se specializujeme především na výrobu i prodej dřevěných soustružených, frézovaných a hoblovaných polotovarů pro výrobce schodišť, nábytku, hraček, svítidel i doplňků pro dřevěné podlahy.
Půjčovna stavební, zemědělské, lesní i zahradní techniky
Práce na stavbě, ale také v lese, na zahradě nebo na poli často vyžaduje použití specializované techniky. Díky ní bude práce vykonaná rychleji a ve výsledku také levněji. Investovat do nákupu všech přístrojů, které použijeme třeba jen několikrát do roka, se však rozhodně nevyplatí. Právě proto společnost Agroservis Holý disponuje vlastní půjčovnou ...
Zámecký hotel Lednice – ideální místo pro odpočinek, školení i romantickou svatbu
Nádherná příroda, vinné sklepy i spousta kulturních památek – tak by se dala ve zkratce charakterizovat oblast Lednicko - valtického areálu, která každoročně láká spoustu lidí. Obliba jižní Moravy má nepochybně své důvody. Ať už si přejete zažít báječnou dovolenou, navštívit vinný sklep a objevit kouzlo degustace, pořádat zde firemní akce, školení ...
Manipulační technika špičkové kvality za rozumnou cenu
Práce při přepravě zboží a následná manipulace ve skladovacích prostorách bez pomoci vysokozdvižných a nízkozdvižných vozíků by byla v mnoha případech téměř nemožná.
Firma EKOMETAL Ivančice vykupuje veškerý kovový odpad
Pokud bydlíte v okolí Ivančic, Pohořelic nebo Rosic, pak je právě pro vás určena nabídka na odvoz a výkup barevných kovů, kovošrotu a kovového odpadu. Jestliže se jedná o vzdálenost do deseti kilometrů a hmotnost nad tisíc kilogramů je odvoz zdarma.