Aktuální články

Výsledek hledání: region Jihomoravský kraj
Použité autodíly a náhradní díly na vozy všech druhů od autovrakoviště IB – MET
Hledáte náhradní díly na vozidla, sháníte použité autodíly nebo potřebujete využít služby autovrakoviště? Pak se obraťte na společnost IB – MET s.r.o., která provozuje autovrakoviště v okrese Brno-venkov - v Ivančicích, Znojmě, Moravském Krumlově a Pohořelicích.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Utěrky z netkané textilie pro nejcitlivější i každodenní využití
Maximálně účinné a zároveň vhodné i pro to nejcitlivější použití. Utěrky z netkané textilie Polytex® a Multitex® nepouští vlákna ani se netřepí, takže je možné bez obav tyto utěrky využívat i pro čištění těch nejchoulostivějších součástek, materiálů a zařízení.
ZVG CZ s.r.o.
Realitní kancelář Znojmo
Společnost Znojemské reality se může pochlubit důkladným systémem. Tato firma zajistí prodej, koupi i pronájem nemovitosti. Toužíte po lepším a modernějším bydlení? Nebo se musíte přestěhovat z jiného důvodu například finančního? V tom případě se můžete obrátit na zkušeného partnera v oblasti prodeje, koupě a pronájmu nemovitostí. Mají bohaté ...
Ekologicky i ekonomicky výhodná pomalu rozpustná hnojiva
Společnost ECOLAB Znojmo spol. s r.o. vyrábí kvalitní speciální pomalu rozpustná hnojiva (tzv. SRF hnojiva – Slow Release Fertilizer) v tabletách a granulích s vysokým obsahem živin a s řízenou dlouhodobou účinností resp. uvolňováním živin (1/2 roku - 2 roky po aplikaci).
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Jaký motorový olej použít při výměně a kde ho koupit
O tom, že včasná výměna motorového oleje je pro náš vůz jedním z nejdůležitějších předpokladů pro spolehlivost a bezporuchový provoz, asi nikdo nepochybuje. Někdy máme ale tak trochu nejasnosti s tím, kdy olej vyměnit a jaký použít. Pokud se budete řídit několika jednoduchými pravidly, pak nemůžete udělat chybu.
Profesionální technologie pro zpracování obilovin a výrobu krmných směsí
Přírodní bohatství se neskrývá pouze v našich lesích, ale najít jej můžeme i na polích. Zemědělství je obor, který si stále drží své zázemí a i v tomto odvětví je neustále co zlepšovat. Proto se naše firma AGROING BRNO s.r.o. specializuje na profesionální technologie pro zpracování obilovin a následnou výrobu krmných směsí. Snažíme se zemědělství ...
AGROING BRNO s.r.o.
Tablety, které se pomalu rozpouštějí a poskytují hnojení pro rostliny
Firma ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. vyrábí kvalitní speciální hnojiva pro zemědělské programy. Ty mají vždy vysoké nároky na ekologii, a proto se musí vyrábět hnojivo přírodní. Po mnohaletém výzkumu víme, že dlouhodobě rozpustné je nejlepší vhodnou variantou.
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Výroba a prodej zlatých šperků Ivančice
Zlaté šperky patří od nepaměti k těm nejkrásnějším a nejžádanějším. Šperky nejen ze žlutého, ale také z červeného a bílého zlata jsou pořád moderní a oblíbené a díky výrobě na zakázku si můžete nechat vyrobit šperk přímo podle svých představ. Svoje produkty a služby již léta poskytuje Zlatnická dílna, zlatnictví Radka Horníčková z Ivančic.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Stylové silikonové (gumové) náramky od Silikonovenaramky.com pro identifikaci zúčastněných i jako upomínkový předmět
Plánujete hudební festival, sportovní turnaj nebo firemní akci pro vyšší počet účastníků? Designové silikonové náramky jsou skvělým způsobem, jak identifikovat zúčastněné a sdělit jim prostřednictvím pohodlného náramku důležité informace. Ty zároveň slouží jako upomínkové předměty, díky kterém se zážitky z akce stanou nezapomenutelnými.
Silikonové náramky IdentCORE s.r.o.
Pekárna Ivanka Moravský Krumlov - pekařské výrobky s tradicí
Tradice, poctivá práce a kvalitní suroviny, to vše je pro Pekárnu Ivanka z města Moravský Krumlov typické. Už více než 100 let totiž pracujeme v oboru a po generace si předáváme nejen tradiční receptury, ale i lásku k pekařskému řemeslu. Dnes vám tak můžeme nabídnout pekařské výrobky všeho druhu. Nezáleží na tom, jestli chcete čerstvý chléb k ...
Pekárna IVANKA s.r.o.
Spojovací materiál – šrouby do plechu, dřeva, betonu
Kvalitní spojovací materiály a kotevní technika patří k žádaným produktům všech řemeslníků, pokrývačů i stavebních firem. Aby vaše střecha držela pevně na svém místě, zajisté uvítáte široký sortiment těchto produktů a služeb, které vám zajistí firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Výkup a zpracování železného a kovového odpadu, likvidace autovraků
K ochraně životního prostředí patří také ekologické zpracování kovového odpadu včetně autovraků. Pokud i vy řešíte na své zahradě nebo ve firmě spoustu železného a kovového odpadu nebo se ekologicky potřebujete zbavit autovraku, tak se obraťte na zkušenou firmu HULMAN – kovošrot s.r.o.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Ekologická likvidace autovraku nově na provozovně v Moravském Krumlově
Máte vozidlo po havárii nebo už váš automobil dosloužil a potřebujete zařídit jeho ekologickou likvidaci? Obraťte se na IB – MET, kde se vám dostane kvalitní péče a osobního přístupu. Bez protokolu o ekologické likvidaci, který vystavíme zdarma, není možné automobil odhlásit z registru vozidel.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Obkladové desky STEPWOOD® – práce se dřevem v moderním pojetí
Obkladové desky STEPWOOD® jsou jasným důkazem toho, že využití dřeva jako tradičního materiálu v netradičním moderním designovém pojetí je skvělý nápad. Obkladové panely STEPWOOD®, které vynikají svou plastičností, vytváří působivý 3D efekt a stanou se ozdobou každého interiéru. Netradiční obkladové desky, jež získaly prestižní ocenění Interzum ...
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Fasádní konstrukce ILTEGRO pro větrané fasády
Podíváme se, co vlastně fasádní konstrukce společnosti ILTEGRO, spol. s r.o. představuje, jaké má výhody a kde se používá. Jedná se především o hliníkové profily, které jsou nosnou konstrukcí pro větrané fasády. Uplatnění najdou pro obytné domy, rodinné stavby, panelové byty, obchodní centra a pro mnohé další objekty. Velice snadno se přizpůsobí a ...
Kvalitní klimatizace moderního designu od bbklima99 přináší komfort i úsporu
V parných letních dnech je klimatizovaná místnost opravdová záchrana. Dobu na její pořízení však není radno podceňovat. S příchodem prvních veder totiž už jen těžko seženete firmu s volným termínem. Společnost bbklima99 ze Znojma vám s výběrem vhodné a kvalitní klimatizace poradí právě teď a postará se i o odbornou montáž a servis.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
PVC panely navždy vyřeší problém s opravami průmyslových podlah
Rozebíratelné zátěžové průmyslové podlahy od firmy PODLAHY Liška s.r.o. jsou ideálním řešením rekonstrukce nebo opravy podlahových ploch v malých i velkých provozech. PVC panely lze instalovat na jakýkoliv povrch bez lepení a bez nutnosti přerušení provozu po dobu montáže.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Jak vybrat kvalitní klimatizaci do domu
Výběr kvalitní klimatizace patří k již základnímu komfortu bydlení. Klimatizace dokáže vzduch nejen ochlazovat, ale také regulovat teplotu a zajistit přívod čistého vzduchu. Co zákazník to jiná potřeba a četnost využívání klimatizace a o správný výběr se postará firma bbklima99, s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Vymáhání pohledávek a exekucí s pomocí profesionálů
Situace, kdy je velmi těžké dohodnout se s dlužníky, jsou opravdu stresující a nepříjemné. Pokud se chcete vyhnout zbytečnému stresu a zdlouhavému, často neúčinnému procesu, přizvěte si na pomoc profesionály. Bezpečnostní agentura TRUE AGENCY SECURITY vám při vymáhání pohledávek a exekucí pomůže a svou práci dovede k úspěšnému mimosoudnímu ...
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Specialista na prodej keramických, velkoplošných fasádních desek a obkladů na provětrávané fasády
Provětrávané fasády patří mezi moderní řešení tepelně-izolačních vlastností, které dá domu či budově nový šmrnc a prodlouží jejich životnost. Slouží jako náhrada klasického řešení zateplení polystyrenem a přináší mnoho výhod a kvalit. A o takovou kvalitu fasádních obkladů se postará firma G Import spol. s r.o.
Designové desky STEPWOOD® představují moderní využití tradičního materiálu
Obkladové desky z masivního dřeva z řady STEPWOOD® jsou spojením kvalitního přírodního materiálu, precizního zpracování a moderního designu. 3D efekt designových desek bude zajímavým a originálním prvkem každého interiéru.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Bezpečnostní agentura Brno
Zajištění bezpečnosti na různých akcích, kulturních událostech, politických nebo i formou hlídání a střežení majetku a budov, to vše je bohužel v dnešním světě zapotřebí. Proto jsou zde naše komplexní služby, které mohou pomoci každému.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Moderní nápojové automaty boří mýty o kvalitě
Myslíte si, že káva z automatu nemůže chutnat stejně dobře, jako ve Vaší oblíbené kavárně? Automaty na kávu od společnosti Delikomat Vás přesvědčí o pravém opaku. Dokáží totiž „uvařit“ nápoje srovnatelné kvality a chuti, a to včetně čerstvě namleté zrnkové kávy.
DELIKOMAT s.r.o.
Kvalitní káva a čerstvé pečivo každý den v nově zrekonstruované kavárně v Moravském Krumlově
Moravský Krumlov je turisticky atraktivní město, které má rozhodně co nabídnout nejen nadšencům do historie, ale i gastronomie. Důkazem je i stylová kavárna ve Znojemské ulici, která nedávno prošla zdařilou rekonstrukcí. V příjemném prostředí si zde můžete vychutnat kvalitní pekařské a cukrářské výrobky místní vyhlášené Pekárny IVANKA.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Autoservis - dekarbonizace, montáž či revize LPG nebo čištění klimatizace ozonem
Autoservis, pneuservis, montáže, opravy i revize LPG zařízení, čištění klimatizace ozonem, dekarbonizace nebo třeba seřízení geometrie a zajištění karosářských prací včetně lakování. To vše najdete u naší společnosti Autoopravna Lengál, kde se o váš vůz rádi postaráme, ať už potřebujete jen drobné úpravy karoserie, nebo větší opravu vozu.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál