Aktuální články

Výsledek hledání: region Jihomoravský kraj
Specialisté na realizace střech a výrobu střešních vazníků
Ať už se chystáte provést rekonstrukci staré střechy nebo postavit střechu novou, stojí před vámi důležitý úkol – vybrat firmu, která realizaci střechy zajistí. Pokud je pro vás při výběru důležitá historie a zkušenosti dané firmy, spokojenost klientů i nízká cena, firma OSP spol. s r.o., sídlící v Moravském Krumlově, je jasnou volbou. Působí na ...
Truhlářství, které vyrábí kuchyňské linky a ostatní nábytek, nachází se v oblasti Brno – venkov
Sídlíme blízko Moravského Krumlova, ale za dobu naší působnosti jsme se rozšířili už i za hranice tohoto kraje. Snažíme se plnit všechny požadavky našich zákazníků. Vyrábíme i další nábytek do dětských pokojů, ale také například do kanceláří.
Online ostraha je účinnou a méně nákladnou alternativou, jak ochránit majetek
Bezpečí a ochrana majetku jsou velmi důležité. V některých případech, a to zejména u objektů menšího rozsahu, však bývá přímá fyzická ostraha poměrně finančně náročná. Možností, jak ušetřit a zároveň si zajistit kvalitní ochranu, je speciální typ ostrahy a ochrany majetku, která je vysoce efektivní a méně nákladná – takzvaná online ostraha.
Volkswagen Touareg – spolehlivý partner na cesty, díky promyšleným inovacím
Značka Volkswagen přichází s důmyslnými vylepšeními nového automobilu Touareg, které zvyšují bezpečnost a usnadňují řízení vozu. Inovace se týkají celého vozu, který je právem přezdíván „automobilem budoucnosti“.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Kvalitní truhlářství poznáte podle několika kritérií
Vybavení interiéru kvalitním nábytkem a spotřebiči je finančně náročnější záležitost. Proto je velice důležitá správná volba firmy, která se právě tou vaší zakázkou bude zabývat. To, jak dopadne finální výsledek, můžete odhadnout už na začátku jednání. Truhlářství Aleše Víta vám pomocí speciálního počítačového programu hned na samém počátku ukáže, ...
Kvalitní zahradní a lesní technika pro Brno-venkov, Ivančice, Rosice, Pohořelice
Zahradní a lesní technika, kterou vlastní Miloš Hlaváč, byla založena již v roce 1995. Mezi hlavní zaměření této společnosti patří prodej a servis zahradní techniky značky Stihl a Viking. Jedna z mála firem, která je jejich autorizovaným prodejcem.
Pocitu bezpečí se nic nevyrovná
Člověk si může zabezpečit svůj dům několika způsoby. Některé jsou účinné a některé jsou na tom hůře. V současné době mnoho lidí spoléhá na sofistikované systémy, které patří k těm spolehlivým. Někdy je ale potřeba doplnit vše lidským faktorem.
Komplexní řešení z oblasti geodezie
Geodezie je obor, který se nejvíce operuje v oblasti zaměřování objektů, staveb, pozemků. Vyhotovíme geometrický plán pro: vyznačení a změnu obvodu budovy, rozdělení pozemků nebo změnu hranic pozemků, opravujeme geometrii a polohy nemovitosti v katastrální mapě.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Kovovýroba se vším všudy - CNC, robotické svařování i prášková lakovna na jednom místě
Hledáte spolehlivého partnera v oblasti kovovýroby a strojírenství? Obraťte se na společnost SW – MOTECH. Kovovýroba od prvotního návrhu až po konečnou povrchovou úpravu výrobku je naší specialitou. Problém pro nás není ohýbání plechů a trubek, CNC řezání ani robotické svařování. O perfektní povrchovou úpravu se pak postará naše prášková lakovna. ...
Financování zemědělské techniky a technologie
Podnikáte v zemědělství a potřebujete obnovit vozový park zemědělské techniky a doplnit moderní zemědělskou technologii? Představy jsou snadné, ale na všechno jsou potřebné finance. A pokud bankovní účet zrovna nepraská pod tíhou našetřených peněz, tak to chce najít jiné řešení. A to takové, při kterém nebudete muset zůstat jen u představ. Co se ...
Dokonalost kuchyňské linky dotváří vkusné kování i stylové spotřebiče
Kvalitní kování dovede prodloužit životnost kuchyňské linky o mnoho let. Proto firma ALEŠ VÍT NÁBYTEK spolupracuje pouze s dodavateli, kterým může v tomto ohledu důvěřovat. To samé také platí při výběru výrobců vestavěných spotřebičů. Pouze kvalita a dokonalý design je dostatečně dobrý pro zákazníky této renomované truhlářské dílny.
Vše pro výstavbu i údržbu trafostanic
Trafostanice jsou nedílnou součástí elektrifikace každé oblasti. Je ale zapotřebí je nejen kvalitně vystavět, ale také pravidelně kontrolovat jejich funkce, aby nedošlo k některé nežádoucí nebo dokonce pro okolí nebezpečné poruše.
Regulace vytápění, tepelné systémy, chytrá domácnost, regulace topení, vytápění bytů a rodinných domů - poradenství
Máte problémy s topením? Potřebujete zajistit nový systém vytápění nebo rovnou vyměnit celý kotel? V tom případě se můžete obrátit na služby firmy Ing. Miloš Bartušek, která provádí výměnu kotlů a topných systémů, montáž radiátorů i solárních panelů. Nabízí také profesionálně odvedenou instalatérkou práci.
Vyzkoušejte nový Civic Type R
Hledáte autorizovaný prodej a servis vozů značky Honda v Brně a okolí? Pak se můžete zastavit ve společnosti AM servis plus, a.s. Firma se zabývá komplexními službami v oblasti prodeje a servisu nových i ojetých osobních automobilů. Kromě toho vám nabídne jízdu v novém typu automobilu značky Honda – Civic Type R, který si okamžitě zamilujete.
Vestavěné skříně vám přinesou pohodu
Dnešním trendem v oblasti bydlení je z jedné stany úspora místa a z druhé možnost mít co nejvíce úložných prostor. Tyto požadavky lze jednoduše skloubit tím, že si necháme vyrobit vestavené skříně přímo na míru do našeho interiéru a přesně podle našich představ.
Elektronika pro klidný spánek
Kvalitní zabezpečení našeho majetku je důležité pro náš osobní klid. Existuje celá řada možností, jak právě tento důležitý a příjemný pocit získat. Pokud do celé věci zainteresujete i svůj dům, pak si vytvoříte chytré bydlení, které se ochrání samo.
Výroba a montáž plastových bazénů a nádrží – Břeclav, Jižní Morava
Je nejvyšší čas myslet na léto! S létem samozřejmě přichází vysoké venkovní teploty, při kterých je nejlepší skočit do bazénu a zchladit se. Bazény se využívají nejenom pro osvěžení v horkých letních dnech, ale také za účelem plavání čili sportování. Výrobou a montáž plastových bazénů a i dalších ostatních nádrží, se zabývá společnost ORYX-CZ s ...
Nechte si zvětšit byt
Doby, kdy celé rodině stačila jako úložný prostor jedna velká skříň, jsou už v nenávratnu. Dnešní moderní člověk je náročný v každém ohledu. Pomoci v ušetření místa a zároveň rozšíření úložných prostor může vhodně zvolený nábytek. Například formou vestavěných skříní.
Chlebová i celozrnná mouka ze mlýna, luštěniny, těstoviny i další zboží domácí výroby
Luštěniny, těstoviny, chlebová mouka, celozrnná mouka i různé směsi pro pečení chleba. To i mnohem více na vás čeká v nabídce společnosti ALFA mlýn a balírna. K dispozici je u nás mlýn, těstárna i linka na balení sypkých a zrnitých potravin. Mouky, těstoviny i další výrobky zdravé a racionální výživy u nás díky tomu vyrábíme od začátku až do konce.
Nízkorychlostní odšťavňovače HUROM
Máte rádi čerstvou ovocnou šťávu? Nebo zeleninové smothie? Vychutnejte si je z pohodlí svého domova. Nízkorychlostní odšťavňovače HUROM jsou zárukou kvality. S nimi si jednoduše vychutnáte doušky čerstvé šťávy kdykoliv budete chtít!
S dobrým partnerem nelehké začátky zvládnete
Každý, kdo chce podnikat v oblasti zemědělství, stavebnictví nebo strojírenství, neobejde se bez těžké techniky. Její pořízení je finančně velice náročné, proto je výhodnější využít leasingovou společnost, která se postará i o vhodné pojištění.
Slévárenské modely a formy z klasických i pokrokových materiálů
Sháníte formy pro lisování plastů, ořezávací přípravky, vakuové formy nebo jiné modely potřebné pro výkon vaší činnosti? FORKLIM s.r.o. nabízí kvalitně zpracované slévárenské modely, které vás nezklamou. Kromě toho se tato firma zabývá i truhlářskou výrobou a lisováním plastů.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů
Detail, na kterém záleží konečný výsledek
Současná doba dává mnoho prostoru odborníkům na designové návrhy interiérů i exteriérů. Můžeme mít nejnovější výstřelky, ale také například světla ve stylu retro. Co však zůstává vždy stejné, je požadavek na nejvyšší kvalitu. A pokud se k tomu přidá doprava zdarma, pak už není co řešit.
Moderní technologie přináší klid a pohodu
K tomu, abychom se doma cítili naprosto bezpečně, už dávno nestačí jen za sebou otočit klíčem v zámku. Proto současní projektanti počítají s tím, že v jimi navržených domech bude pochopitelně i místo pro elektronického videovrátného.
Geodetické práce, zeměměřictví a vytyčení hranice pozemků Hodonín, jižní Morava
Geodetické práce a další činnosti z této oblasti jsou důležitým prvkem při zhotovení plánů, mapování, vytyčování a identifikaci pozemků či při realizaci různých projektů a podobně. Pokud potřebujete služby z této oblasti, tak vám je poskytne tým profesionálů firmy SURGEO, s.r.o. se sídlem v Hodoníně.