Aktuální články

Výsledek hledání: region Jihomoravský kraj
Kuchyně Forman: Nejen kuchyňská linka nebo vestavné skříně podle vašich představ
Uvažujete o rekonstrukci kuchyně, ale žádná z běžně nabízených variant vás nezaujala? Nebo potřebujete elegantně vyřešit atypický prostor pro vaši kuchyňskou linku? Pak jsme tu právě pro vás. Kuchyňské studio Forman nabízí kuchyně na míru přesně podle vašich představ. To vše profesionálně a za výhodné ceny.
Balicí technika od společnosti Uniprox spol. s.r.o.
Firma Uniprox spol. s.r.o. se zabývá prodejem balicí techniky do každého odvětví průmyslu. Zajišťuje kompletní služby v oblasti vybavení prodejen a snaží se být dobrým pomocníkem, který dodá jednoduché a optimální řešení do Vaší firmy.
Nemovitost v exekuci
Možná jste to nevěděli, ale Znojemské reality poskytují také odborné poradenství v případě exekucí. Znojemské reality, jak už z názvu odvodíme, je společnost, která se zabývá především oblastí realit. Pomohou vám prodat dům či byt i jinou nemovitost nebo naopak koupit zahradu, dům, byt, pozemek či cokoliv dalšího. Výčet jejich služeb tím však ...
MANIBS BRNO, spol. s r.o.: prodejce armatur a zařízení pro plyn a vodu  s dlouholetými zkušenostmi
Spojením dvou nejvýznamnějších výrobců speciálních armatur pro plynovody a vodovody v SRN – firem Brüder Mannesmann a IBS Nagel – vznikla společnost MANIBS, která zaměstnává tým techniků s praxí více než 40 let v plynárenském a vodárenském odvětví. Vsaďte na zkušenosti a dlouholetou tradici firmy!
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
KAFKA&ŠUBA: zdravotní matrace pro váš kvalitní spánek, nyní v akci 1+1 ZDARMA
Kvalitní spánek je základním předpokladem vstupu do úspěšného dne. Pokud však spíme na matraci nevalné kvality, nemůžeme se divit nejen sníženému pracovnímu výkonu, ale také zdravotním obtížím, které se časem dozajista objeví. Nepodceňujte proto nákup kvalitní zdravotní matrace. Pokud vyberete správně, vydrží vám dlouhé roky. Nyní navíc při nákupu ...
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Oddlužení manželů (osobní bankrot)
Dostala se Vaše manželka či manžel do nepříznivé finanční situace, při které vznikly během Vašeho manželství dluhy? Máte strach z exekuce a nechcete, aby se neustále navyšovaly pokuty z dluhů? Doporučujeme společné oddlužení manželů podle insolvenčního zákona.
FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o.
Zahradní centrum Malinkovič dopřeje vaší zahradě novou tvář
Každý zkušený zahrádkář ví, že je mnohem výhodnější nakupovat rostliny od tuzemských zahradníků. Netrpí stresem z dlouhé přepravy a nečeká je ani šok ze změny klimatu. Pokud chcete na své zahradě více experimentovat a máte rádi stále něco nového, pak zvolte letničky. Budou se skvěle vyjímat mezi okrasnými dřevinami.
Kovošrot Znojmo, Moravský Krumlov, Hrušovany nad Jevišovkou
Všude se najde nepotřebný materiál v podobě různých kabelů, drátů a kovů. Mnohdy je problém s odvozem nebo s místem, na kterém byste kovový odpad mohli nechat. Co byste však řekli na to, kdyby vám někdo poskytnul nejen místo, ale také odvoz a ještě za to zaplatil? Přesně takové služby poskytuje kovošrot firmy IB - MET s.r.o.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Robotické sekačky Automower si poradí s každým terénem
Robotické sekačky Automower vynikají vysokou efektivitou práce a také snadnou obsluhou. Díky moderním zabudovaným systémům pracuje sekačka zcela samostatně a pouze na základě vašich pokynů. Dokáže šetřit i náklady, trávník a prodloužit sama sobě životnost.
Snubní prsteny podle vašich představ
Tak jako si nevěsta vybírá svatební šaty, tak důležitou roli hrají snubní prsteny. Jejich role bude totiž důležitá nejen v den svatební, ale po celý život. Proto si zaslouží pozornost a výběr podle představ snoubenců. A právě o vaše představy se v tomto směru postará Zlatnická dílna, zlatnictví Radka Horníčková z Ivančic.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
FABIAN & PARTNERS  - Kompletní služby v oblasti insolvence i oddlužení
Jste věřitelem a marně vymáháte své peníze zpět? Pomoci vám může zkušený insolvenční správce. Toho najdete u společnosti FABIAN & PARTNERS. Pomůžeme vám v oblasti insolvence, s vyřízením potřebných dokumentů i se zastupováním na úřadech. Služby insolvenčního správce ale nenabízíme pouze věřitelům. Obrátit se na nás mohou i dlužníci. Těm nabízíme ...
FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o.
Vlhčené čistící utěrky a průmyslové čistící utěrky pro lidi i stroje
Praktické, důkladné, šetrné k pokožce. Takové jsou vlhčené čistící utěrky a průmyslové čistící utěrky společnosti ZVG. Tyto čistící utěrky využijete v automobilovém průmyslu, v domácnosti, pro očištění nerezových kovových dílů od šmíru, maziv i pro očištění rukou. I ty nejodolnější skvrny mizí po několika přetřeních.
ZVG CZ s.r.o.
Výroba reklamy
K tomu, aby mohla být reklama účinná, musí být také dostatečně originální a na viditelném místě. Venkovní prostory, kterými jsou výlohy, jsou k tomuto účelu ideální. Stejně jako Váš firemní automobil, který zaveze reklamu na celou řadu míst. To ale rozhodně nejsou všechny možnosti, které nabízíme.
Pojištění hospodářských rizik pro firmy, nemocnice a zdravotnická zařízení
Zdravotnická zařízení, nemocnice, ale také firmy ve všech odvětvích podnikání potřebují mít jistotu, že pokud se něco stane, mají se na koho obrátit. Naše společnost EZ INVEST s.r.o. Vám právě takovou jistotu dokáže poskytnout. Specializujeme se na pojištění hospodářských rizik pro firmy, nemocnice a zdravotnická zařízení.
Jihokorejský traktor Kioti – dokonalý pomocník pro obce v oblasti komunálních služeb
V oblasti komunální techniky vyniká jihokorejský traktor Kioti, který je oceňován především pro své všestranné využití. Společnost Agroservis Holý zajištuje veškeré služby, které s tímto strojem souvisí. Využít je mohou především zákazníci v okolí Moravského Krumlova a Znojma.
Společnost ESTA Ivančice – dodavatel rozpojovacích a elektroměrových rozvaděčů
Společnost ESTA Ivančice dodává produkty v oblasti přípojkových a elektroměrových rozvaděčů. Při jejich výrobě využívá nejmodernější kompozitní materiály, které vyhovují i nejnáročnějším evropským normám. Kromě této činnosti se zabývá prodejem nejen dalších komponentů, ale i nářadím pro práci pod napětím.
Silikonové hodinky s RFID čipem  - moderní identifikační a docházkové systémy
Moderní identifikační a docházkové systémy se vyznačují především jednoduchým ovládáním a rychlostí použití. Převážně pro klienty, kteří navštěvují bazény, wellness centra a další relaxační zařízení, jsou velkým přínosem systémy založené na RFID čipech.
IdentCORE s.r.o.
Rekonstrukce bytu od návrhu až po realizaci
Rekonstrukce interiérů, včetně veškerých bouracích i zednických prací nabízí firma RG interiéry. Bohaté zkušenosti má i v oblasti sádrokartonových prací, lepení tapet, pokládání veškeré podlahové krytiny. V náplni práce je i vytváření dekorativních omítek.
Samoobslužný platební terminál pro čerpací a plnicí stanice funguje nonstop
Samoobslužný platební terminál UNICARD je pro čerpací a plnící stanice výhodný po všech směrech. Obslouží zákazníka 24 hodin denně, je vybaven dotykovou obrazovkou a majiteli stanice poskytne dokonalý přehled o jednotlivých transakcích. Hodí se tak pro bezobslužné čerpací stanice i pro noční provoz čerpacích stanic s obsluhou. Kde tento platební ...
Betonové ploty a další betonové výrobky od českého výrobce na klíč
Odolnost, všestranné použití a perfektní vzhled, tyto i další výhody vám nabízejí betonové výrobky od společnosti Betonové ploty Petr Harašta. Seženete u nás betonové výrobky všeho druhu, jako například zámkové a chodníkové dlažby, betonové skruže či stříšky. Naší specialitou jsou ale betonové ploty všeho druhu, které se perfektně hodí k oplocení ...
PLOBERGER: Vše pro řemeslo a průmysl od A do Z
Společnost PLOBERGER patří mezi vedoucí hráče na poli dodávky služeb a produktů pro řemeslníky a pracovníky průmyslu. Bezmála dvacet let figuruje jako významný technický prodejce ve střední Evropě, ve kterém v současnosti najdete prakticky vše, co se týká nářadí, strojů, vybavení dílen a ochranných pracovních oděvů a pomůcek. Kromě pobočky v České ...
Betonové ploty už dávno nejsou jen nevzhledné šedivé zídky
Betonové oplocení od společnosti Betonové ploty Petr Harašta jsou nejen praktickým řešením pro oddělení pozemku, ale díky modernímu designu v mnoha provedeních i vysoce estetickým prvkem. V nabídce najdete až 30 druhů betonových plotů, ze kterých si vybere každý podle svého vkusu i charakteru objektu, pro nějž bude betonový plot určen.
Jak často měnit olej v autě
Včasná výměna oleje má zásadní význam na jeho životnost i jízdní vlastnosti vozu. O frekvenci výměny rozhoduje celá řada okolností, které je třeba zohlednit.
Jak vybrat ideální vchodové dveře
Při výběru vchodových dveří je nutné zaměřit se na celou řadu parametrů. Kromě toho, které dveře se vám v tu chvíli líbí nejvíce a typově se hodí k vašemu domu, je dobré brát zřetel i na další faktory jako například, na kterou světovou stranu budou instalovány, zda plánujete jejich zastřešení, v jakém budou odstínu a další. Vhodnou volbou a ...
Kovový odpad vykupuje HULMAN – kovošrot
Nevíte, kam s kovošrotem či jiným kovovým odpadem? Poradí si s ním HULMAN – kovošrot s.r.o. Jsme česká společnost, která se už více než dvacet let zabývá výkupem, zpracováním a následným prodejem železného a kovového odpadu. Najdete nás v Pohořelicích a dalších provozovnách.
HULMAN - kovošrot s.r.o.