Ocelové konstrukce i sekční vrata přispěly při stavbě hospodářské budovy v Krokovicích
Firma ST-mont Dačice se v roce 2016 podílela na realizaci stavby pro garážování zemědělské techniky v Krokovicích u obce Písečné v Jindřichohradeckém okrese. Tato hospodářská budova byla postavena za účasti subdodavatelské firmy ZEM-TECH, která zajistila hrubou stavbu a terénní úpravy. Firma ST-mont Dačice dodala a namontovala ocelové konstrukce, ...
CLARA – plechová střešní krytina s prokazatelným původem materiálu
Hledáte vhodnou střešní krytinu na svůj dům? Krytinu, u které si budete moci být jistí původem a kvalitou materiálu? V tom případě si vyberte ze sortimentu společnosti KLEMPOS – STŘECHY s.r.o. Zajišťujeme kompletní dodávky střech a navíc máme vlastní značku střešní krytiny CLARA, u které garantujeme původ materiálů použitých na její výrobu.
Návrh kuchyně zdarma? V Truhlářství Rehberger Znojmo samozřejmost
Čeká vás stavba či rekonstrukce kuchyně? Nepodceňte přípravy a vyhledejte opravdové odborníky. Kuchyně na míru vyrábí řada firem, ale ne vždy jsou výsledky dostatečně kvalitní a odpovídající vašim představám. V Truhlářství Rehberger ale zklamaní nebudete. Připraví vám návrh kuchyně zdarma a najdou originální řešení na míru pro jakýkoli prostor.
Široká nabídka služeb ohromí nejednoho zákazníka
Firmy s tradicí jsou na trhu velmi ceněnými partnery. Mají za sebou spoustu zkušeností a projektů, prostřednictvím kterých prokazují své skutečné výsledky. Mezi společnosti s mnoha zkušenostmi se řadí také firma ELTODO, která má za sebou více než dvacetiletou tradici v oboru. Portfolio jejích služeb je skutečně široké. Mezi specializaci firmy ...
Dodávka a montáž ocelových hal a opláštění budov
Již řadu let patří montované konstrukce mezi nejvyhledávanější řešení pro výrobní haly, sklady, ale také pro administrativní, sportovní či komerční prostory. Hlavními důvody jsou především cenová úspora, variabilita, rychlost realizace i odolnost a bezúdržbové provedení. Již 18 let se dodávkou a montáží ocelových konstrukcí a hal zabývá společnost ...
Malování bytu nemusí být noční můra
Chystáte se na rekonstrukci a malování bytu, potřebujete natřít plot nebo provést sofistikovanější stavební práce a netroufáte si na to sami? Nejen v okolí Moravského Krumlova vám se starostmi tohoto typu pomůže firma BARVY & TÓNY Makovický. Kromě stavebních prací se totiž zaměřuje na malířské a natěračské práce, a to včetně prodeje produktů z ...
Malířské práce, stavební práce i nátěry fasád tvoří důležitý krok ke skvělému bydlení (Moravský Krumlov, Ivančice)
Plánujete stavbu či rekonstrukci vašeho domova? Nebo budete provádět úpravy pracovních prostor? Nechcete být na celou tuto činnost sami? Jsou vašim bydlištěm Ivančice, Moravský Krumlov či okolí? Potom je tu pro vás na jakékoli stavební, malířské i natěračské práce společnost BARVY & TÓNY MAKOVICKÝ. Nestresujte se zbytečně s tím, co za vás mohou ...
Stavební práce a technické služby v Jaroměřicích nad Rokytnou, Třebíči, Moravských Budějovicích a okolí
Společnost Tesma Jaroměřice, založená Městem Jaroměřice nad Rokytnou, poskytuje komplexní stavební činnosti a technické služby městu a dalším subjektům. Působí především v samotných Jaroměřicích, ale také v Třebíči, Moravských Budějovicích a okolí.
TESMA Jaroměřice s.r.o. technické služby
Voda, topení a plyn – to jsou činnosti společnosti Pavel Reichl Hradec Králové
Ať už potřebujete řemeslníky na instalatérské, topenářské či plynařské práce, obraťte se na společnost Pavel Reichl. Provádíme komplexní služby ve všech třech oborech, tedy voda, topení a plyn, a to už od roku 1992, tudíž máme bohaté zkušenosti. Působíme v lokalitách Hradec Králové, Pardubice a okolí.
Pavel Reichl Voda topení plyn Hradec Králové
Servis a údržba záložních zdrojů napájení, diesel agregátů či UPS
Záložní zdroje napájení a další podpůrná zařízení slouží k zamezení či úplnému vyloučení výpadku elektrického proudu. I tato zařízení však vyžadují pravidelný servis a údržbu, díky čemuž budou spolehlivá a provozuschopná za jakékoliv situace. Společnost SUM se zabývá dodávkou a servisem záložních zdrojů, diesel agregátů či UPS, přičemž využívá své ...
Kvalitní zabezpečovací systém zajistí ochranu vašich objektů
Dobrý zabezpečovací systém vám v dnešní době ušetří mnoho potíží. S ochranou nemovitostí vám pomohou zkušení profesionálové ze společnosti MACOM SECURITY, kteří provádějí zabezpečení objektů, jako jsou budovy ministerstev nebo bank. Experti z MACOM SECURITY si poradí s každým úkolem.
Zakázková výroba nábytku pro kanceláře, showroomy i školy a školky
Kanceláře, showroomy, ale i školy a školky. Jde o prostory, které jsou často koncipovány tak atypicky, že vyžadují individuální přístup. Do těchto prostorů se klasický sektorový nábytek zkrátka vždy nehodí. Rodinná firma Vašitruhláři.cz se specializuje právě na zakázkovou výrobu kancelářského nábytku a nábytku pro školy tak, aby byly splněny ...
Komplexní řešení v oblasti stavebních prací, zámečnické výroby a kovoobrábění
Společnost EKA-KOMPLET s.r.o. se zabývá prováděním různých druhů stavebních, instalatérských, montážních či strojních prací četně zámečnické výroby a kovoobrábění. Firma sídlí v centru Plzně v areálu ŠKODA Plzeň a je rozdělena do 4 středisek – HSV, PSV, kovoobrábění a doprava a mechanizace.
Proč byste měli chtít zemní protlaky od nás?
Pomocí této technologie se dá stavební zakázka s inženýrskými sítěmi realizovat právě díky protlakům a podvrtům. Provádíme přesnou a konkrétní kalkulaci zdarma. Výkop je ihned zajištěný pomocí vsouvání trubek. Rychlost výkopu je tak deset metrů za hodinu, to všechno umí právě přístroj Grundomat.
Střechy ROGAT s.r.o.: Pokrývačství, klempířství i tesařství
Hledáte skutečné odborníky na střechy? Obraťte se na společnost ROGAT s.r.o. z Uherského Hradiště. Mezi námi poskytované služby patří tesařství, klempířství a pokrývačství. Poradíme si s jakýmkoliv typem střechy na nejrůznějších stavbách, postaráme se také o rekonstrukce stávajícího zastřešení.
Projektování v oblasti tepelné energetiky, ústředního vytápění, zdravotně technických instalací a plynoinstalací
Potřebujete zajistit kompletní realizaci projektu v oblasti tepelné energetiky, ústředního vytápění, zdravotně technických instalací či plynoinstalací? Společnost PIPEMONT s.r.o. se zabývá právě projektováním v oblasti tepelné energetiky, navazuje na bohaté zkušenosti z návrhu, projektování a realizace velkých investičních celků.
Revitalizace bytových domovů a také zateplování budov - téma, které jistě hned nadchne všechny majitele bytů
V dnešní době už jsou schopni zrealizovat jakoukoliv zakázku „na klíč“. Zajistí vám kompletní revitalizaci vašeho bytového domu. Skvělá volba při stavbě, opravě či revitalizaci bytových domů, administrativních budov, výrobních hal nebo dalších objektů.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Starý nábytek nemusí být špatný. Restaurování mu vdechne nový život
Pokud se nechcete vzdát starého nábytku, vsaďte na restaurování! Kvalitní ruční práce přinese vašemu vybavení nový lesk a vy jej můžete bez problémů nadále využívat na sto procent. Restaurátorské práce nabízí i společnost ONJASI truhlářství ze Zábřehu, a to více než deset let. Najdete zde kvalifikovaný a odborný personál na svém místě!
Samonivelační cementové lité potěry: novinka na stavebním trhu
Abychom mohli svým zákazníkům nabídnout nejmodernější technologie, stále sledujeme nejnovější trendy ve stavebnictví. Novinkou mezi našimi produkty jsou samonivelační cementové lité potěry. Tento nově vyvinutý materiál na bázi cementového pojiva, vyrábíme ve své vlastní plně automatizované betonárně. Naše firma, Stavební firma OSP spol. s.r.o., ...
Vinylové podlahy nadchnou svou odolností i věrnou imitací
Vinylové podlahy jsou v současnosti stále oblíbenějším a vyhledávanějším typem podlahové krytiny. Díky moderní technologii výroby disponují veškerými vlastnostmi, kterými se může kvalitní podlaha pyšnit. Kromě dokonalého vzhledu je vinylová podlaha extrémně odolná a pružná, snadno se pokládá a navíc se velmi jednoduše udržuje. O oblibě tohoto ...
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Měření a regulace tepelných čerpadel, vzduchotechniky a klimatizací
Tepelná čerpadla jsou v dnešní době nenahraditelná zařízení. Dokážou efektivně ohřívat TUV, což však vyžaduje co nejpečlivější naměření a regulaci těchto zařízení. Optimalizace je činností specialistů, kteří dokážou dodat regulační techniku, vše nastavit a ještě k tomu zaškolit obsluhu těchto zařízení.
Geodetické práce nejen pro Dvůr Králové nad Labem a široké okolí
Společnost Geodézie Dvůr Králové s.r.o. se zabývá poskytováním komplexních služeb v oblasti geodézie. Hlavní náplní činnosti je zpracování geometrických plánů, mapových podkladů a geodetických prací v investiční výstavbě. Společnost působí v regionu východních Čech, převážně pak v okolí měst Dvůr Králové nad Labem, Trutnov, Jaroměř či Náchod.
Geodézie Dvůr Králové s.r.o. Geodetické práce Dvůr Králové nad Labem
Klempířská výroba, oprava a rekonstrukce každé střechy
Především se však zabýváme klempířskou činností, která je našim specifickým řemeslem, kde jsme schopni vyrobit cokoliv na míru. Vzduchotechnické potrubí může být občas atypické, proto jej na požadavek zákazníka vyrobíme a následně také namontujeme, aby všechno přesně pasovalo.
Stavoklima Liberec, s.r.o. Zámečnická výroba
Od dřevěných podlah po PVC – to je nabídka Jeka Interier
Pokud uvažujete o nových podlahách, dřevěné podlahy mohou být to pravé pro vás. Pokládka podlah sice není jednoduchou záležitostí, stačí si však pozvat odbornou firmu, která vše profesionálně zvládne na jedničku. Přesně tyto služby nabízí společnost Jeka Interier Josefa Kysela z Jičína. Také pokládka plovoucích podlah je stále žádanou službou.
Rizikové kácení stromů – pro likvidaci problematicky rostlých stromů si zavolejte profesionála
Pokud je strom ve špatném stavu či na nešťastném místě, může ohrožovat své okolí. V takovém případě není jiná možnost než strom pokácet. Pokud je však strom mohutný a navíc se nachází na těžko dostupných místech či v obydlených zástavbách, je jeho likvidace složitá. Pak je třeba zavolat odborníky, kteří se zabývají rizikovým kácením stromů a ...