Domovní a průmyslové elektroinstalace jedině od profesionálů
Nedílnou součástí každé stavby je vyřešení otázky elektroinstalace. Bez té se žádná moderní budova, ať už domovní, nebo průmyslová, neobejde. Společnost Manel se sídlem v Praze je připravena položit základy kvalitní a spolehlivé elektroinstalace ve všech domovních i průmyslových objektech.
Výroba nábytku v regionu Ivančice, Pohořelice, Rosice a Moravský Krumlov
Vkusně a moderně zařízený interiér je důležitým prvkem pohodlného bydlení. Jakmile není něco podle vašich představ nebo nějaký kus nábytku v prostoru zcela nesedí, naruší to veškerý komfort. Proto je nejlepším řešením výroba nábytku na míru od firmy Truhlářství Radim Sladký.
Kotlíkové dotace
Aleš Jarýn provozuje elektro-vodo-topo, což jsou samozřejmě zkratky pro oblast instalací elektřiny, vody, topení a plynu. Působí v okolí Šumperka. A dokonce u nich koupíte i peletky na topení, takže budete mít na zimu vystaráno.
Nízkoenergetické novostavby, které vyhovují evropským směrnicím
Splnění norem, které nařídila evropská směrnice, nepřináší majitelům novostaveb jen samá negativa. Naopak. Do budoucna mají jistotu, že jejich dům bude fungovat v úsporném provozu. Sníží se totiž náklady na vytápění i ohřev užitkové vody.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Podlahy pro fitness centra či posilovny chtějte jedině od profesionálů, Praha
Zařizujete nebo rekonstruujete fitness centrum, posilovnu nebo jinou sportovní místnost? Pak si zvolte vhodnou podlahu! Je třeba si totiž uvědomit, že podlahy ve fitness centrech a posilovnách jsou vystaveny velké zátěži - jedná se o nárazy těžkých činek a také lokálnímu zatížení v místech, kde je sportovní náčiní uskladněno v době, kdy se ...
Kuchyně na míru podle vašich představ
Kuchyně je jednou z nejdůležitějších částí vašeho domu. Vaříte tu, připravujete zde různé pokrmy, užíváte si gurmánské chvíli a dost možná tu i relaxujete. To je dost důvodů, proč byste se měli v této místnosti cítit více než dobře. To vám zajistí ŠP Truhlářství, které je schopné vám vyrobit krásnou, praktickou a hlavně vysněnou kuchyni tak, jak ...
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Společnost MG – INTERIER 100% kvalita s 22 % slevou
S pomocí nejmodernějších technologií vytváří firma MG – INTERIER v Březové u Slušovic veškeré dřevěné prvky nejen do soukromých interiérů, ale i do veřejných budov. V nabídce je klasika a také atypické prvky všeho druhu.
CHEMIA SYSTEM GEO: Hydroizolace a rekultivace skládek
O hydroizolace a rekultivace skládek v souladu s ekologickými požadavky se spolehlivě postará firma CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.. Pro daný případ navrhneme vhodné technické řešení, které bude zároveň ekonomicky optimální, zabezpečíme dodávku a také realizaci díla přesně podle požadavků zákazníka.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Kontaktní místo ČEZ Lety u Dobřichovic zajistí služby zákazníkům
Dodávky, opravy, montáže a rekonstrukce distribučních sítí pro vysoké i nízké napětí. Tím vším se zabývá firma ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. Služby poskytujeme energetickým společnostem, obcím, developerům i drobným stavebníkům. Kromě toho jsme od roku 2005 smluvním partnerem Skupiny ČEZ pro zajišťování služeb zákazníkům.
Developerská činnost
Developerská činnost zahrnuje různá odvětví a to nejenom stavební, ale také mnohé další úpravy domů a bytů. Často je spojená se stavebními zakázkami, takže se můžete setkat s vybudováním rodinných staveb a průmyslových objektů, ale také se zateplením, provedením sanačních systémů, rekonstrukcí budov a s dalšími pracemi.
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
RYBÁRIK – kompletní demoliční práce nejen pro Buchlovice
Demoliční práce a bourací práce patří mezi obory společnosti RYBÁRIK Buchlovice. Díky dlouholetým zkušenostem v oboru a použití té nejmodernější techniky zajistíme demolice jakýchkoli objektů. Bezpečně a rychle zboříme staré průmyslové areály, komíny i výškové stavby.
Ocelové konstrukce pro budovy, haly a firemní objekty
Snadná a rychlá výstavba haly za přijatelné finanční ohodnocení? To je sen mnohých podnikatelů. Ovšem ten sen se vám může splnit a to díky firmě Zámečnictví HSV. Firma sídlí ve vlastním výrobním závodu v Jičíně. Zaměřuje se na práce především ve svém okolí jako je Nová Paka, Turnov, Hořice a další místa.
Dřevo, které má styl
Dřevěné interiérové doplňky jsou stále více žádané i těmi nejnáročnějšími zákazníky. Proto firma DIKASESIGN s.r.o. využívá nejmodernější technologie pro výrobu originálních a designově dokonalých výrobků. Od velkých schodišť až po drobnosti na sváteční stůl.
Rodinný dům nemusí být jen snem
Chcete postavit krásný a funkční rodinný dům, ve kterém budete šťastní? Představujete si dům v prvotřídní kvalitě za přijatelnou cenu? Pokud ano, pak jistě hledáte někoho, kdo vaši představu zrealizuje. Stavba rodinných domů na klíč je již po dlouhou řadu let hlavní prioritou pro společnost SPING STAV, která vám postaví rodinný dům přesně podle ...
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Vypalování laserem a široká nabídka dřevěných produktů
Společnost DIKADESIGN je firma, jejíž historie sahá do osmdesátých let. Nyní se specializujeme především na výrobu i prodej dřevěných soustružených, frézovaných a hoblovaných polotovarů pro výrobce schodišť, nábytku, hraček, svítidel i doplňků pro dřevěné podlahy.
Umělecké klempířství
Galanterní klempířství Josef Kolínek je firma, která se zabývá uměleckým klempířstvím. Sídlí v regionu Kroměříž a nabízí práce v oboru kovotepectví, pasířství a kovotlačitelství. Specializací této firmy je výroba vikýřů, věžiček a větrných růžic na střechy.
Ohraničte svůj pozemek stylových plotem a zábradlím
Ukažte všem okolo, kdy začíná a kde končí váš pozemek. Žádná nemovitost se neobejde bez kvalitních plotů a zábradlí, které dokážou jasně určit, co je vaše, a kam nikdo bez vašeho svolení nesmí. HSV Zámečnictví vám vyrobí kvalitní ocelový plot na zakázku, čímž dodá vašemu pozemku na úplnosti.
Komplexní elektrické zajištění objektů po celé ČR
Hledáte elektrické zajištění objektů? Moc dobře si uvědomujete, že v dnešním světě se musí neustále na něco dávat pozor a že je proto lepší, když se dopředu připravíte? Pak využijte elektrickou požární signalizaci, elektronickou zabezpečovací signalizaci, kamerový systém nebo ozvučení a evakuační rozhlas.
Vodovody, kanalizace, inženýrské stavby Morava
Pokud hledáte dodavatele komplexních inženýrských služeb při stavbě vodovodů, kanalizací a je pro vás důležitá kvalita za rozumnou cenu, pak vám bude ideálním partnerem firma RYBÁRIK, s.r.o. Specializuje se především na stavbu silnic, komunikací a průmyslových objektů, ale i na provádění zemních prací v oblasti výstavby kompletních inženýrských ...
Na klíč pro váš zhotovíme rodinný i bytový dům
Mít hezký domov je přáním snad každého z nás. Je to místo, kde strávíme většinu našeho života a na které bychom se měli vracet rádi. Nejen kvůli našim nejbližším, ale také kvůli radosti ze samotného bydlení. Jestliže jste v situaci, kdy se chystáte stavět dům nebo kupovat byt, dobře si vše promyslete. Většinou je to závazek na celý život, dům ...
Stavby Nisa, s.r.o. Specialisté na bydlení Liberec a okolí
Hydroizolace Freezteq vás zbaví vlhkosti jednou pro vždy
Trápí vás doma nadbytečná vlhkost? Tvoří se kvůli tomu ve vaší domácnosti plíseň a zhoršuje vzduch? Pak s nadbytečnou vlhkostí skoncujte jednou pro vždy! Společnost Nekap nabízí účinné hydroizolační materiály pro každého. Jsme výhradním distributorem materiálů Xypex a Freezteq v České republice. S námi nad vlhkostí vyzrajete.
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Malířské a tapetářské práce bez starostí zajistí firma Kapitán Praha
Malování a tapetování patří k žádaným službám, které podporují design a čistotu interiéru. Proto není důležitý pouze výběr barev na stěny či motivů tapet, ale také výběr řemeslníků, kteří malování a tapetování interiérů mají v malíčku. A v tomto směru se můžete v každém případě spolehnout na firmu Kapitán Praha s.r.o.
I spolehlivé elektrické a plynové kotle potřebují pravidelné prohlídky
Plynové kotle jsou skvělým způsobem vytápění i ohřevu vody - to však platí pouze v případě, že nezanedbáváte pravidelné prohlídky a revize. Protože pouze na plynové kotle, které jsou pravidelně kontrolovány, se můžete stoprocentně spolehnout. A na koho se v této oblasti obrátit? Pokud jde o plynové či elektrické kotle, společnost MaRel corp je tou ...
Realizace staveb Třebíč a Náměšť nad Oslavou
Touha po vlastním bydlení a domě se zahradou je asi v každém z nás. I podnikatelské subjekty mají představu o vlastních prostorách. A ani rekonstrukce není méně častým snem. A proto je škoda zůstat pouze u představ, když každou stavbu i rekonstrukci můžete nechat realizovat přímo na klíč. O vše se postará stavební firma BAUFIRMA MPR s.r.o. se ...
Čištění a oprava studní i zemní a zednické práce
Pokud vlastníte studnu, byla by velká škoda ji nepoužívat. Studny však vyžadují pravidelnou údržbu a v případě několikaletého nevyužívání i náročnější opravu. Studna může sloužit jako zdroj pitné vody, stejně jako zdroj vody zahradní. Je jen na vás, jak potenciálu studny využijete. Potřebujete-li dostat vaši studnu opět do provozu, firma Páleníček ...