Mikrovlnná sanace – zlikvidujte škůdce ve svém domě jednou provždy
Lidé si myslí, že se jich to nikdy týkat nebude. O čem je řeč? Řeč je o škůdcích, kteří si mohou najít své útočiště prakticky kdykoliv. Pokud jste i vy narazili ve svém objektu na nějaký škodlivý organismus, který snižuje hodnotu vašeho majetku, tak se s tímto problémem neváhejte svěřit odborníkům ze společnosti SANAKO CZ.
Kámen jako spolehlivý materiál pro výrobu krbů, dlažeb a fasád
V posledních letech se v domácnostech a na stavbách stále více začal prosazovat kámen, jakožto spolehlivý stavební materiál. Nechejte si zhotovit fasádu, dlažbu, krb anebo jakýkoliv jiný výrobek z kamene od zkušené společnosti DANA NEHVIZDY s.r.o, která pokračuje již ve čtvrté generaci kamenické rodiny.
DALEX TRADE: Restaurování oken a dveří Praha
Opravu a restaurování oken nebo dveří nelze svěřit jen tak ledajaké firmě, zejména pokud jde o památkově chráněnou stavbu. Právě na ně se ale specializuje společnost DALEX TRADE s.r.o. Praha, která restauruje oka, dveře a schodiště po celé České republice a zabývá se prováděním replik oken a dveří u památkově chráněných objektů.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
PRIMATEP s.r.o.: Stavební práce od projektu po realizaci
Stavební firma PRIMATEP působí na trhu již více než 15 let a je specialistou na stavební práce, opravy a údržbu průmyslových objektů i objektů bytové výstavby. Zabývá se jak klasickými stavebními pracemi včetně projektování, tak i zateplením objektů, montáží komínů, kominickými službami a odborným poradenstvím v oblasti výstavby.
Dřevěné schodiště oživte netypickým dřevem
Mít snový interiér, který by se odlišoval od těch běžných, je mnohem snazší, než si možná myslíte. ŠP-TRUHLÁŘSTVÍ z Jílové u Prahy vytváří nádherné interiéry i díky ručně dělaným dřevěným schodištím. Vyrobíme vám přesně takové dřevěné schodiště, jaké si přejete, a navíc ho dokážeme vylepšit.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Klimatizace a tepelná čerpadla vzduch – voda zajistí kvalitnější prostředí pro váš život
Společnost FRESH AIR s.r.o. se specializuje na dodávku, montáž a servis klimatizací, chladírenské a mrazírenské technologie, tepelných čerpadel, a je také regionálním zástupcem firmy TESTO, která vyrábí přístroje na měření teploty, vlhkosti a proudění vzduchu.
Střechy na klíč i různé další rekonstrukce zařídí firma KD Služby
Střecha na klíč je vždy souhrn ucelených prací a kompletních služeb, které poskytují naši odborníci a to od prvopočátku až do konce. Seznámíme se s danou problematikou, odborně posoudíme výchozí stav střechy, profesionálně zpracujeme návrh řešení, a následně zrealizujeme samotnou zakázku.
CEMEX: Beton, kamenivo, cement i lité směsi pro vaši stavbu
Beton, kamenivo, cement, lité směsi i další stavební materiály té nejvyšší kvality vám nabízí společnost CEMEX. Pokud stavíte nebo rekonstruujete, obraťte se na nás. Naše stavební materiály vám totiž umožní snadné, rychlé a přesné provádění stavebních prací, jsou šetrné k životnímu prostředí a také zlepšují konečné vlastnosti konstrukcí. Ušetří ...
Prvotřídní montáž sádrokartonů vždy kvalitně a precizně provádí firma BestSDK
Každý z nás si přeje mít kvalitní a hezké bydlení. Opravujete dům, provádíte rozsáhlé rekonstrukce nebo snad přístavby? V rodinných domech je zcela běžné, že se zvedá dům na patro, nebo se právě z neobytného patra udělá malý byt, ve kterém budete moci žít se svou rodinou.
Zakázková zámečnická výroba - nerezové zábradlí, nerezové schodiště, ocelové schody, brány a ploty
Zámečnictví a kovovýroba, dva obory, které na první pohled nemají moc společného. Ovšem společnost RS evostyl s.r.o. Vám dokáže pravý opak. V jejich firmě se totiž tyto dva obory skvěle doplňují. Firma zpracovává nerez, ocel, hliník a mosaz a věnuje se především interiérovému provedení schodů a zábradlí, ale i exteriérovému provedení bran a plotů.
KVE-mont – specialista na elektroinstalace a elektromontáže
Elektromontáže, elektroinstalace silnoproudých a slaboproudých rozvodů, ale i kamerových systémů. To všechno a mnohé další služby provádí firma KVE-mont s.r.o. Otrokovice u Zlína. Patříme k největším dodavatelům průmyslových elektromontáží, kromě toho zajistíme kompletní servis a provádíme také revize elektroinstalace, a to po celé České republice.
Péče o kámen a dlažbu pomocí výrobků značky FINALIT
Umělý i přírodní kámen vyžaduje pravidelnou údržbu a péči, ať už slouží jako dlažba nebo obklad. Společnost DemaServis se specializuje na čištění a renovace všech typů podlahovin a povrchů. K čištění a péči o dlažbu využívá profesionální produkty značky FINALIT, které rovněž prodává.
Firma TIMO profistavby s.r.o. se sídlem v Ostravě a bohatými zkušenostmi se zabývá výstavbou a rekonstrukcemi v oblasti pozemních staveb
Jejich služby můžete využít ke stavbě svého vlastního nového domova nebo k rekonstrukcím. Vedou si velice dobře také v oblasti výstavby dalších administrativních budov. Postaví školku, školu, zdravotnickou budovu, objekt k podnikání a pro obchodní účely. Nejsou však výjimkou ani stavby cestovního ruchu či objekty pro kulturní účely.
Renovace podlah a veškerých povrchů provádí certifikovaní technici DemaServis
Potřebovala by vaše podlaha důkladné vyčištění, oživení nebo nový nátěr? Obraťte se na společnost DEMA DEKOR CZ s.r.o., která se specializuje na čištění a renovace podlah a povrchů všech druhů. Je jedno, zda potřebujete zrenovovat vinylovou, dřevěnou či kamennou podlahu v interiéru nebo různé venkovní povrchy. Díky kvalitnímu systému produktů ...
ŠP Truhlářství: Nábytek na míru každému prostoru
Ať už řešíte interiérový nábytek na míru v novostavbě nebo přemýšlíte o rekonstrukci, poraďte se s odborníky s bohatými zkušenostmi a nechte náročnou realizaci na nich. Truhlářství zajistí návrh, výrobu i montáž kuchyňské linky, dřevěného schodiště, vestavěné skříně a spousty dalších druhů nábytku tak, aby vyhovoval jak požadavkům klienta, tak i ...
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
G2 Reality Zlín: prodej nemovitostí, pronájem i rekonstrukce
Hledáte nové bydlení? Najdeme vám vhodnou lokalitu, poradíme a pomůžeme rovněž s vyřízením hypotéky. Jsme totiž zlínská realitní kancelář G2 Reality, s.r.o., která zajišťuje tradiční realitní služby pro kupující i prodávající. Vykupujeme nemovitosti, zprostředkujeme prodej nemovitostí i jejich pronájem a postaráme se také o rekonstrukce. Naše ...
Skleněné obklady dodají punc luxusu každé kuchyni i koupelně
Hledáte šikovné sklenářství, které by bylo schopné realizovat vaše specifické požadavky na skleněné obklady kuchyní a koupelen? Sklenářství Sedláček se sídlem v Kroměříži zajišťuje výrobu skleněných obkladů do domácností i komerčních prostor na míru. Ozvláštněte tímto zajímavým a luxusním prvkem svůj interiér i Vy.
SEADD s.r.o. vyrábí veškeré kovové konstrukce už od roku 1993
Společnost SEADD s.r.o. byla založena roku 1993 a její výrobní sekce je umístěna ve Starém Městě u UH. Už více než 20 let vyrábíme nejrůznější ocelové, nerezové ale i hliníkové konstrukce pro venkovní i vnitřní použití. Naše technologie neustále zlepšujeme a modernizujeme, abychom uspokojili požadavky i těch nejnáročnějších klientů.
Provedení elektro revize není jen formalitou, má řadu důležitých opodstatnění
Uvažovali jste někdy nad tím, v jakém stavu jsou vaše elektroinstalace, respektive některá elektronická zařízení? Pokud nemáte novostavbu a elektroinstalace mají za sebou již několik let funkčnosti nebo je to už dávno, co byla revize elektroinstalací provedena, je třeba se zamyslet nad vykonáním nové elektro revize.
RUDOLF LANGER s.r.o.
Spolehlivá hydroizolace rodinných i firemních budov
Stavíte či rekonstruujete rodinný dům nebo průmyslové či administrativní stavby? Nezapomeňte si zajistit kvalitní firmu pracující v oblasti hydroizolace a tepelné izolace střech a budov. Důkladně a správně zaizolovaná střecha vám totiž do budoucna ušetří spoustu starostí a nepříjemností. Rodinná firma KST Membrane poskytuje vysoce odolné ...
Výpalky Hradec Králové, pálení plazmou
Firma Elza Předměřice se specializuje na výpalky, řezání plazmou, řezání vodním paprskem, výrobu potrubních dílů ale také zámečnickými pracemi včetně svařování nerezu. Mají mnoho běžných klientů, ale mezi jejich zákazníky mohou patřit i odběratelé s vysokými a specifickými požadavky.
Kvalitní slaboproudá i silnoproudá elektrotechnika, která vydrží
Dopravní systémy a osvětlení ve městech, technické zařízení budov nebo dodání kamerových systémů. To vše najdete v portfoliu známé společnosti ELTODO. Realizujeme komplexní zakázky od jejich projekce, přes složitou výrobu, až po montáž a uvedení do provozu. Jsme ideálním partnerem pro velké a složité projekty.
Podlahy na terasu EasyDeck - německá kvalita a odolnost
Podlahy na terasy mají vysoké požadavky na odolnost. Bývají totiž hodně namáhané, musí odolat změnám teplot a vlhkosti, barvy by se neměly příliš měnit vlivem slunečního záření. Všechny tyto skutečnosti si plně uvědomuje německý výrobce, společnost NOVO-TECH Trading GmbH & Co.KG, která vyrábí vysoce odolné podlahy EasyDeck pro Vaši terasu! ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Ocelové konstrukce i sekční vrata přispěly při stavbě hospodářské budovy v Krokovicích
Firma ST-mont Dačice se v roce 2016 podílela na realizaci stavby pro garážování zemědělské techniky v Krokovicích u obce Písečné v Jindřichohradeckém okrese. Tato hospodářská budova byla postavena za účasti subdodavatelské firmy ZEM-TECH, která zajistila hrubou stavbu a terénní úpravy. Firma ST-mont Dačice dodala a namontovala ocelové konstrukce, ...
CLARA – plechová střešní krytina s prokazatelným původem materiálu
Hledáte vhodnou střešní krytinu na svůj dům? Krytinu, u které si budete moci být jistí původem a kvalitou materiálu? V tom případě si vyberte ze sortimentu společnosti KLEMPOS – STŘECHY s.r.o. Zajišťujeme kompletní dodávky střech a navíc máme vlastní značku střešní krytiny CLARA, u které garantujeme původ materiálů použitých na její výrobu.