Pronájem montážní plošiny AVIA MP13
Hledáte vhodnou příležitost, jak získat montážní plošinu? Jedinou možností je pro vás pronájem, ať již krátkodobý nebo dlouhodobý? V tom případě se můžete obrátit na společnost ELPO systém s.r.o., která nabízí pronájem montážní plošiny AVIA MP13.
Firma roku 2017 Zlínského kraje - Ray Service, a.s.
Společnost navazuje na dlouholetou rodinnou tradici. Ray Service, a.s. získala právem prestižní ocenění firma roku 2017 Zlínského kraje. Tuto soutěž každoročně vyhlašují Hospodářské noviny. Podle odborníků v mnohém tato společnost navazuje na trendy Tomáše Bati.
Moderní technologie přináší klid a pohodu
K tomu, abychom se doma cítili naprosto bezpečně, už dávno nestačí jen za sebou otočit klíčem v zámku. Proto současní projektanti počítají s tím, že v jimi navržených domech bude pochopitelně i místo pro elektronického videovrátného.
Chropyňská strojírna, a.s. získala v uplynulých několika letech řadu významných titulů a ocenění
Chropyňská strojírna a.s. je mateřskou společností firem Chropynska Deutschland GmbH, Slavia Production Systems a.s., SC Ramira SA a vlastníkem 50% podílu Shanghai Chropynska Automation Technologies Co., Ltd.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Elektroinstalace rodinných domů – poradenství i realizace
Elektroinstalace rodinných domů je náročná nejen z hlediska realizace, ale také plánování. Firma ELPO systém se zabývá realizací slaboproudých i silnoproudých elektroinstalací již od roku 1992. Klade velký důraz na komunikaci s klientem a kromě samotné elektroinstalace RD poskytuje také poradenské služby. Díky nim klientům například poradí, jak ...
Vzduchotechnika - větrání vzduchu s rekuperací tepla
Mít moderní domácnost si přeje každý z nás. Toužíte také po moderním vybavení a nejkvalitnějších technických přístrojích, které jsou na dnešním trhu dostupné? V tom případě se obraťte na společnost SEFEN spol. s.r.o., která zajistí speciální systém vzduchotechniky, díky které budete moci větrat místnosti s pomocí rekuperace tepla.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Přesné a kvalitní elektroměry od odborníků firmy KRALgroup
Vysoce kvalitní a spolehlivé elektroměry i veškeré služby související s jejich výrobou, prodejem a provozem najdete na jednom místě - u společnosti KRALgroup. Tato firma nabízí elektroměry na lištu DIN, speciální elektroměry, GSM elektroměry v duálním režimu, systémy energetického managementu, měření energií i aplikaci systémů energetického ...
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
Multifunkční terminál M5 pro docházkové systémy od českého výrobce
Česká společnost TETRONIK - výrobní družstvo Terezín, družstvo přichází na trh s novinkou - Multifunkčním terminálem M5. Firma má dlouholeté zkušenosti v oblasti optoelektronických, numerických a alfanumerických zobrazovačů. Její hlavní činností je vývoj a výroba elektronických systémů v oboru slaboproudé elektroniky.
Moderní technologie, telefony a počítačové sítě na pracovišti
Firma TVR data a komunikace s.r.o., jak už z názvu napovídá, působí v oblasti dat a datových komunikací. Zajímají se o telekomunikace a samozřejmě o moderní elektronická zařízení. Poskytují kompletní služby. Zajistí instalaci i správu systémů.
Vyrobíme a smontujeme ocelové konstrukce i potrubí. Demontujeme, stěhujeme a montujeme stroje a technologické zařízení
Dnes je těžké najít spolehlivou firmu, která svou práci odvádí kvalitně, rychle a s úctou k zákazníkovi. Montema Otrokovice však k těmto vzácným firmám patří. Klade důraz na kvalitu provedení práce, profesionalitu svých zaměstnanců a vstřícnost k přáním a požadavkům zákazníků. Hledáte-li tedy někoho, kdo montuje ocelové konstrukce, stěhuje či ...
Lokální větrání s rekuperací tepla
Téma, o kterém se v posledních letech diskutuje čím dál více. Větrání a ztráta tepla. Dva hlavní faktory, o kterých si myslíte, že zde proděláváme a ztrácíme tím peníze, protože větrání v zimě znamená ztrátu tepla, naopak nedostatečné větrání zase naopak způsobuje vznik roztočů a plísní.
Kvalitní varné desky, kuchyňské spotřebiče i další elektro za výhodné ceny
Zařizujete byt a potřebujete kuchyňské spotřebiče nebo jiné elektro? Nemůžete si dovolit zcela nové či zbytečně předražené spotřebiče a sháníte proto výhodnější, ale přitom neméně kvalitní alternativu? Pak přijďte k nám! DUO SERVIS ELEKTRO vám nabízí nejen zcela nové produkty, ale i varné desky, myčky, mikrovlnky, pračky a další elektro II. ...
Plošné spoje a kabelové svazky – zakázková výroba od DURANGO electronic
Sháníte-li firmu, která vám na zakázku vyrobí nejrůznější kabely, kabelové svazky a plošné spoje, kontaktujte společnost DURANGO electronic s.r.o. z Plzně. Zakázkovou výrobou elektroniky se zabýváme už více než 20 let. Za tu dobu jsme získali mnoho zkušeností, které nyní uplatňujeme při řešení a zpracovávání zakázek.
DURANGO electronic s.r.o.
Konference a kongresy na špičkové úrovni jednodušeji, než si myslíte
Potřebujete prezentovat své nápady, výtvory či akce před menším či větším publikem? Pak víte, že nejideálnějším řešením je svolání konference či kongresu. Jenže pořádání takové akce je náročnou záležitostí a více než kde jinde zde hrají roli detaily. Vy se však nemusíte obávat. Stačí, když navážete spolupráci se společností SAN SERVICE.
Firma UNIDATAZ se opět zúčastnila Mezinárodního veletrhu zemědělské techniky TECHAGRO 2018
Mezinárodní veletrh zemědělské techniky TECHAGRO 2018 se konal na výstavišti v Brně ve dnech 8.4. – 12.4.2018. Jednou z firem, které zde bylo možné potkat, byla i společnost UNIDATAZ s.r.o., která nabízela ucelenou řadu výrobků, komponentů a služeb pro čerpací stanice PHM. Společnost UNIDATAZ s.r.o. patří k tradičním vystavovatelům na výstavě ...
Topení a teplovzdušné ventilátory pro ochranu elektroniky od firmy STEGO
Elektronické komponenty jsou velmi citlivé na teplotní podmínky. Rozhodně jim nevyhovují změny denních a nočních teplot, ani extrémní teploty v mimořádně teplých nebo studených oblastech či dnech. Řešení teplotního managementu k ochraně citlivých částí v rozvaděčích a jiných zařízeních před korozí a poruchami poskytuje společnost STEGO.
Komplexní služby pro konferenci či kongres s mezinárodní účastí na špičkové úrovni
Zajištění hladkého průběhu nejen konference či kongresu, ale i firemních prezentací, workshopů, seminářů a dalších akcí, vyžaduje profesionální a precizní organizaci včetně veškerého vybavení. Společnost SAN SERVICE poskytuje komplexní služby a je spolehlivým partnerem při pořádání jakékoli akce.
Kvalitní elektroměry pro každého
Elektroměry jsou v dnešní době už nepostradatelnou součástí našich životů. Potřebujeme je k měření spotřeby elektrického proudu v rodinných domech a obytných prostorech, administrativních budovách a nezbytné jsou například také pro systémy energetického managementu. Proto je dobré mít svého dodavatele, který nám takové přístroje vždy spolehlivě ...
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
REXbike představuje nový komplexní systém pro GPS zabezpečení vašeho kola proti krádeži a také pro přivolání pomoci
Pak vám velice rádi představíme celoevropský zabezpečovací systém pro vaše kolo. Ať už máte dražší nebo levnější kousek, vždy se vyplatí mít kolo zabezpečené. Tento systém dokonce zavolá pomoc v případě nehody.
Potrubní průmyslové rozvody zajistí firma MONTEMA z Otrokovic
Firma MONTEMA, spol. s.r.o. sídlí v Otrokovicích a poskytuje kompletní služby v oblasti průmyslových odvětví, jako je gumárenství, strojírenství, stavebnictví, potravinářství a chemický průmysl. Zabývá se službami, prací i dodávkou materiálu. Zaměřuje se na potrubní průmyslové rozvody.
Klimatizace pro rozvaděče
Firma STEGO Czech s.r.o. je proslulá výrobky, které se vyrábí v Německu. Tyto výrobky mají chránit elektroniku před vysokými nebo naopak velmi nízkými teplotními rozdíly. Firma nabízí řešení, jak ochránit citlivé části v rozvaděčích a jiných zařízeních například před korozí nebo poruchami. Vliv teplotních rozdílů je na elektronické a elektrické ...
Elektroinstalační materiál nakupujte jedině u zkušeného výrobce
Když pracujete s elektroinstalačním materiálem, potřebujete mít stoprocentní záruku jeho maximální kvality. Tu vám už více než 100 let poskytuje firma Spelsberg, která dodává značkový vysoce kvalitní elektroinstalační materiál pro průmysl, drobné i větší společnosti i jednotlivé řemeslníky. Své výrobky neustále vyvíjíme a zdokonalujeme a díky tomu ...
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Sofistikované silniční a železniční systémy od AŽD Praha
Ryze česká společnost AŽD Praha s.r.o. se zabývá výrobou a dodávkou zabezpečovacího zařízení, telekomunikační, informační a automatizační techniky pro železniční i silniční dopravu. Široké portfolio služeb zahrnuje výzkum, vývoj, projekční činnost, výrobu, montáž, rekonstrukce, modernizace i servis systémů.
Chcete moderní zařízení do vašeho domova? Bude se jednat o klimatizaci, vzduchotechniku nebo systém rekuperace?
Společnost Finiš Ostrava se zaměřuje na klimatizaci, rekuperace, vzduchotechniku a také na chladicí a mrazicí zařízení. Působí zejména v regionech Ostravy, Frýdku Místku, Karviné a Opavě. Tato společnost funguje a působí na trhu už od roku 1991.
Ověřené elektrospotřebiče značek AEG či Electrolux za skvělé ceny
Kvalitní elektrospotřebiče jsou jedním z předpokladů pro dobře fungující domácnost. Jejich výběr by rozhodně neměl být podceňovaný. Společnost DUO SERVIS ELEKTRO nabízí důkladně prověřené a funkční spotřebiče kvalitních značek, jako je například AEG, Electrolux, MORA a další, a sice za internetové ceny.