Specializovaná výroba a velkoobchod s elektroměry a dalším příslušenstvím
Co domácnost nebo firma, tak to jiné podmínky a požadavky pro úspěšnou montáž moderních elektroměrů a dalšího příslušenství zaměřeného na energetiku nebo elektroprojekční a softwarové inženýrství. Česká výroba je pořád na trhu žádaná a veškeré podmínky a normy splňuje i výroba a velkoobchod KRALgroup se sídlem na Praze 9-Kolodějích.
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
SAN SERVICE – pořádání konferencí a kongresů s mezinárodní účastí
Zorganizovat a uspořádat konferenci či kongres je vždy obtížnou disciplínou, jde-li o akci s mezinárodní účastí, je organizace a pořádání o to složitější. Společnost SAN SERVICE se již od roku 1990 zabývá profesionálním pořádáním konferencí a kongresů, přičemž poskytuje překladatelské a tlumočnické služby, ale také zajištění ozvučení či cateringu.
Kopírování, tisk, skenování, pronájem tiskáren i servis v Praze
Provoz kanceláří a firem sebou přináší i různé administrativní činnosti jako třeba kopírování, skenování, tisk. Provoz vlastní tiskárny sebou přináší i další starosti jako servis a výměnu tonerů. Abyste se těmto starostem mohli vyhnout, můžete využívat služby tisknutí, kopírování a skenování jinde nebo řešit pronájmem tiskárny, o kterou se sami ...
Komplexní elektrické zajištění objektů po celé ČR
Hledáte elektrické zajištění objektů? Moc dobře si uvědomujete, že v dnešním světě se musí neustále na něco dávat pozor a že je proto lepší, když se dopředu připravíte? Pak využijte elektrickou požární signalizaci, elektronickou zabezpečovací signalizaci, kamerový systém nebo ozvučení a evakuační rozhlas.
CELLFLEX – koaxiální kabely vysoké kvality
V dnešní době se kladou velké nároky na pokrytí signálem. Mobilní technologie využíváme každým dnem a je pro nás velkou nepříjemností, narazíme-li na místo, kde tzv. „nemáme signál“. O to horší je to v případě, nastává-li tato situace uvnitř budov. Existují však systémy, které dokáží RF signály posílit či rozšířit i do méně přístupných míst. ...
Kabely, kabelové svazky a plošné spoje, na které je spolehnutí
Už celé čtvrt století můžeme využívat služeb firmy DURANGO elektronic s.r.o. v Plzni, která se specializuje na oblast zakázkové výroby elektroniky. Pro své zákazníky jsou schopni vyrobit široké spektrum výrobků od prototypů až po velké série. A to v prvotřídní kvalitě za rozumnou cenu.
DURANGO electronic s.r.o.
Trane - světová jednička v oboru klimatizace, chlazení i vzduchotechniky
Zajímáte se o chlazení, zradila vás klimatizace, a proto potřebujete jiné řešení nebo jste se rozhodli pro instalaci nové vzduchotechniky? Obraťte se na naši společnost Trane, světovou jedničku v oboru s bohatými zkušenostmi a celou řadou spokojených zákazníků. Ať už jde o chlazení či klimatizaci, vždy je pro nás na prvním místě kvalita a ...
Odvlhčovače vzduchu Dantherm
Provozujete obor nebo máte práci, která je spojena s vlhkostí? Nyní už ji můžete mít pod kontrolou a to naprosto kdekoliv díky mobilnímu přenosnému zařízení, které se nazývá odvlhčovače vzduchu. Jedná se o dánskou značku Dantherm. S tímto zařízením vždy rychle, přesně a spolehlivě vyřešíte všechny problémy.
Průmyslové konektorové systémy vysoké kvality od firmy Inotec Electronics
Společnost Inotec Electronics GmbH se zabývá vývojem a výrobou průmyslových konektorových systémů a samotných konektorů již přes 35 let. V současnosti tak patří mezi nejvýznamnější společnosti této oblasti, které udávají standardy. Firma staví na třech základních pilířích – na bezpečnosti, solidnosti a spolehlivosti. Díky tomu a také díky ...
Mechatronic, spol. s r.o. LEMO konektory
PTZS – Poplachový tísňový zabezpečovací systém
Ochránit majetek a osoby není jednoduché, kdy jste na to sami. Profesionální a kvalitní ochrana domů, bytů, firemních prostorů i venkovních spočívá v kvalitní zabezpečovací technice, díky které budete mít i za své nepřítomnosti objekt pod dohledem. A o kvalitní ochranu a zabezpečovací systém se postará firma MACOM SECURITY spol. s r.o.
Zakázková výroba elektroniky v Plzni
Máte specifické požadavky na elektroniku? Musí splňovat vaše přání nebo požadavky zákazníků? Potřebujete nechat vyrobit speciální kabely pro některá zařízení? Naše služby jsou vám k dispozici. Jsme firma DURANGO electronic s.r.o., která se specializuje na zakázkovou výrobu elektroniky. Vyrobíme plošné spoje či jakýkoliv jiný kabel.
DURANGO electronic s.r.o.
Stožáry veřejného osvětlení do každého města i obce
Nově, snadno a rychle? Obce a města mají díky firmě V. Radoň a spol. Strojírna Velim v.o.s., možnost zajistit nové stožáry veřejného osvětlení a to pomocí jediné firmy, která je schopna zajistit jak dodávku celého stožáru včetně osvětlení, tak také její montáž či jiné opravy a úpravy.
RAJCH Zlín: Průmyslové odsávání, odsávání zplodin a filtrace
Problémy s odsáváním v nejrůznějších průmyslových odvětvích vyřeší firma RAJCH, spol. s r.o., která navrhuje vhodné řešení pro průmyslové odsávání a odsávání zplodin. Poskytujeme kvalitní poradenské služby, dodáváme profesionální odsávací a filtrační technologie a zajišťujeme také rychlý záruční i pozáruční servis. Zaručíme vám navíc úsporu ...
Bezpečnostní dveře a zařízení – zabezpečení domů, bytů i komerčních prostor a průmyslových objektů
Ochrana osob a majetku patří mezi velmi důležité oblasti, které není radno podceňovat v soukromé ani komerční sféře. Bezpečnostní dveře, pokladničky, trezory, elektronické zabezpečení (kamery, poplašné zařízení ad.). To vše jsou prvky, které nám dopomohou k zajištění bezpečnosti osob i majetku a zabrání vniknutí cizím osobám do prostorů ...
Profesionální radiostanice pro každého zprostředkovává firma Konektel a.s.
Tato společnost se však nezaměřuje jenom na samotný prodej svých výrobků, ale snaží se pro své zákazníky vždy najít ucelené řešení. Zúčastnila se i Veletrhu Pyros v Brně 2017.
Elektroinstalace - základ každé stavby
V současné době je elektroinstalace základním kamenem každého stavení. Bez elektřiny dnes zkrátka nelze žít a na elektroinstalační práce je třeba myslet již při projektování domu nebo bytu. Elektrikářské práce jsou velmi důležité, o to pečlivější by měl být výběr firmy, eventuálně řemeslníků.
Telekomunikační zařízení Praha vám poskytne kompletní servis služeb
Právě vývoj a vývin technologií posouvá také tuto společnost neustále kupředu. Musejí dobře znát veškerou danou problematiku a učit se neustále novým věcem v této oblasti. Proto také nevynechávají žádná školení a snaží se být vždy kousek popředu.
BROTEL, s.r.o. Telekomunikační zařízení Praha
Výroba jednoúčelových strojů, montážních automatů
Hodil by se vám do firmy jednoúčelový stroj? Přemýšlíte a zajímáte se o tyto a podobné produkty? Investice do jednoúčelových strojů a montážních automatů se rozhodně vyplatí a má budoucnost. Obrátit se můžete na společnost UNIREG spol. s r.o., která je špičkovým výrobcem jednoúčelových strojů.
UNIREG spol. s r.o. Výroba elektrických zařízení
Vzduchotechnika, klimatizace do velkých budov i do domácností
Co vás napadne, když se řekne vzduchotechnické zařízení? Napadne vás klimatizace do domácností nebo ta větší do průmyslových hal a jiných komerčních objektů? Vzduchotechnika má mnoho podob. A přesně tímto tématem, výrobou vzduchotechnických zařízení ale i jejich montáží, se zabývá společnost Kovo vzduchotechnika spol. s.r.o.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Tepelná čerpadla i klimatizace zvýší komfort vašeho bydlení
Nejedna rodina nebo firma čelí otázce, jak ušetřit na energiích. Ceny se neustále zvyšují a proto není na škodu podívat se, jaké trh nabízí alternativy. Musíte samozřejmě dobře zvážit, jak se vám změna vyplatí a která varianta bude nejvhodnější právě pro váš dům. Jednou z možností mohou být tepelná čerpadla, v dnešní době dosahující vysokých ...
Pro pocit bezpečí stačí tak málo
Pomocí moderních zabezpečovacích systémů si můžete vytvořit domov, který vám poskytne opravdu bezpečnou náruč. Budete chráněni nejen vůči různým lidským nežádoucím živlům, které si dělají zálusk na váš majetek, ale neuškodí vám ani ty přírodní.
Značková prodejna Braun v Praze
Péče o vlasy, vousy, ústní hygienu či komfort, který potřebujete v kuchyni, vyžadují kvalitní značkové produkty včetně záručního i pozáručního servisu. Pokud chcete nakupovat s jistotou kvality, příznivé ceny a profesionálního přístupu, tak navštivte prodejnu firmy ELPEN-BRAUN v centru Prahy.
Počítače, téma, které jedním slovem dokáže popsat celou problematiku
Oblast počítačů skýtá mnoho zajímavých oborů. Počítače se dají sestavit na zakázku a přímo na míru danému majiteli. Díky tomu můžete mít přesně sestavenou sestavu tak, aby Vám naprosto vyhovovala.
CompAct s.r.o. Výpočetní technika Litomyšl
Průmyslová identifikace – čárové kódy, etikety, štítky a další značení
Jsou identifikační údaje a další značení vašich produktů a materiálů podle vašich představ? Je důležité si uvědomit, že průmyslová identifikace v různých odvětvích má důležitý význam. Proto je na místě věnovat značení vysokou pozornost. A to lze pouze s kvalitním a profesionálním příslušenstvím, které vám zajistí firma Aledo s.r.o.
Elektroinstalační materiál pro firmy i domácí pracanty
Společnost EPRO Trutnov s.r.o. je specializovaným velkoobchodem a maloobchodem s elektroinstalačním materiálem. Sortiment zboží zahrnuje od A do Z všechen potřebný materiál, široký sortiment výrobků, příslušenství a dokonce i služeb formou poradenství nebo provedených elektromontáží.