Nově sestava pro měření vodivosti a pH na našem průmyslovém trhu.
Firma SMARIS s.r.o. uvedla na trh měřicí sestavu pro měření vodivosti a pH. Pro obě fyzikální veličiny firma dodává jak snímače, tak i převodníky. Obě sestavy se vyznačují velmi příznivou cenou při srovnání s jinými výrobci.
Rekuperační systémy a instalační materiály k rekuperačním jednotkám nakoupíte v našem eshopu
Pokud chcete koupit rekuperační systémy nebo jen instalační materiál k rekuperačním jednotkám, neváhejte navštívit eshop nebo kamennou prodejnu firmy Ventilátory Zlín - Karel Ušela. Zabýváme se velkoobchodním a maloobchodním prodejem ventilátorů a stavební vzduchotechniky.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Detektor úniku oxidu uhelnatého pomáhá předcházet fatálním nehodám
Hlásiče oxidu uhelnatého by měly být součástí každého prostoru, kde se využívá plynová karma. Ta má sice řadu výhod, pro které ji denně používá k ohřevu vody spousta z nás, ale je třeba dát si na ni pozor. Může se totiž stát, že z karmy začne unikat oxid uhelnatý, což je látka pro člověka velmi nebezpečná. Hlásiče oxidu uhelnatého od společnosti ...
Přístrojové transformátory proudu nízkého napětí
Zajímáte se o vysoké a nízké napětí? V tom případě se seznamte se společností KPB INTRA s.r.o., která se věnuje vývoji, výrobě a prodeji přístrojových transformátorů proudu a napětí. Jejich přístroje jsou určeny k měření a jištění rozvodných zařízení vysokého napětí vnitřního a venkovního provedení pro nejvyšší napětí soustavy 40.5 kV.
Úprava a filtrace vzduchu
Zajímáte se o úpravu a filtraci vzduchu a o další výrobky s tímto tématem spojené? Pak můžete využít velkoobchodní nebo maloobchodní prodej filtrace vzduchu, filtračních vložek, aluminiových filtrů a dalších filtračních elementů.
Techair, spol. s r.o. Kompresory Orlík Česká Třebová
Malé řešení pro velký problém: Tlumič hluku pro malé radiální ventilátory
Již více než rok pomáhá mřížka FlowGrid od společnosti ebm-papst zajišťovat, aby vysoký výkon nedoprovázela zvýšená hlučnost. Mřížka na sací straně ventilátoru je účinným opatřením společnosti ebm-papst na ochranu proti hlučnosti v různých oblastech větrání a klimatizace. Doposud byla mřížka používána u větších axiálních a radiálních ventilátorů ...
Rozvaděče aneb základ zavedení elektrické energie nejen do domácností
Elektrické rozvaděče tvoří naprostý základ pro zavedení elektřiny do všech objektů. Tyto, nejčastěji plastové skříně, jsou plné drátů, ale současně musí být vybaveny určitými funkčními prvky dle zaměření rozvaděče. Plastové skříně tohoto zaměření vyrábí v České republice firma Elplast – KPZ Rokycany, spol. s r.o., a to jak ve standardizované, tak ...
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Významný dodavatel instalačního materiálu pro datové a telekomunikační sítě
Potřebujete pro svoji firmu nebo soukromé účely profesionální vybavení pro datové a telekomunikační sítě? K tomu různé druhy kvalitních nástrojů? S těmito požadavky nemusíte navštěvovat tucty kamenných poboček, ale jeden velkoobchod a ještě z pohodlí domova. Postará se o vás firma OPTICORD.CZ s.r.o.
Klimatizace do přepravních vozů
Letní období začíná, sluníčko stoupá stále výš a má daleko větší sílu, než je tomu v jiných ročních obdobích. Čekají nás vysoké teploty a krásně teploučko. Ovšem v některých případech velké horko může být až nepříjemné.
Veřejné osvětlení – nové, rekonstrukce, provoz i údržba Třebíč a Vysočina
Provádění elektrické instalace, provoz a údržba veřejného osvětlení patří k důležitým součástím profesionálních služeb. Realizaci nových projektů v rámci veřejného osvětlení a rekonstrukci stávajícího včetně dalšího servisu zajistí firma Elektro - Ing. Klíma s.r.o.
Výroba přípojkových, rozpojovacích skříní a elektroměrových rozvaděčů
Sortiment rozvaděčů, přípojkových a dalších skříní patří k důležitému vybavení pro další provoz například veřejného osvětlení, telekomunikací, distribučních sítí a podobně. Pokud hledáte kvalitu a profesionalitu včetně dlouholetých zkušeností, tak vám je poskytne firma ELPLAST-KPZ Rokycany, spol. s r.o.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Pocitu bezpečí se nic nevyrovná
Člověk si může zabezpečit svůj dům několika způsoby. Některé jsou účinné a některé jsou na tom hůře. V současné době mnoho lidí spoléhá na sofistikované systémy, které patří k těm spolehlivým. Někdy je ale potřeba doplnit vše lidským faktorem.
Přidaná hodnota úspěšné firmy? Není jen generovat zisk, ale myslet na druhé...
Společnost SHARP CENTRUM Ostrava patří ke společnostem, kterým není lhostejný osud jiných. Proto pomáhá dětem z dětských domovů, konkrétně Dětskému domovu Mašťov.
Cenná data si musíme chránit, prevence je základ
Žijeme v době, kdy mají elektronická data nevyčíslitelnou cenu. Ačkoliv si tento fakt lidé uvědomují stále častěji, existuje velká skupina těch, kteří zajištění vlastní bezpečnosti i bezpečnosti firmy neustále podceňují. Chcete potenciální rizika účinně minimalizovat? Ochránit data před odcizením? Ubránit se před případným napadením hackery? ...
Projekce a montáž vzduchotechniky i klimatizace
Naše firma INTERKLIMA spol. s r.o. Vám v tomto oboru se vším pomůže. Zařízení navrhneme, odborně poradíme, zařídíme projekci a vzduchotechniku dodáme a namontujeme. Ať jde čistě o klimatizaci na chlazení, topení a chlazení, větrání nebo jiný typ větrání.
SHARP CENTRUM Ostrava slaví 20 let
Letos v létě je to právě dvacet let, co na českém trhu začala působit společnost SHARP CENTRUM Ostrava, stálice v oblasti prodeje kvalitních kopírek a tiskáren. Od samého jejího začátku stojí za úspěchy firmy její majitel Miloš Völkl, který se sám v oboru kopírovacích zařízení a tiskáren pohybuje již od začátku 90. let. Za dvě dekády jeho firma ...
SV-Elektro: Kvalitní elektromontáže a elektroinstalace ve vašem domě
Máte problémy s počítačovými, telefonními a jinými rozvody nebo potřebujete opravit elektrická zařízení ve vašem rodinném domě či firmě? Společnost SV-Elektro provádí kvalitní elektromontážní práce pro zákazníky v okresech Opava a Ostrava. Poskytneme vám komplexní servis v oblasti elektromontáže včetně elektroinstalace, revize a oprav elektrických ...
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Projekce a osvětlení akcí? Vše bez problémů zvládne SAN SERVICE Praha
Pořádáte koncert, konferenci, sportovní nebo jinou velkou společenskou akci? Máte na starosti významný firemní večírek? Pak se vám jistě budou hodit služby firmy SAN SERVICE s.r.o. sídlící v Praze. Postaráme se o projekci i osvětlení, podle vašeho zadání vybereme to nejvhodnější vybavení na míru, se vším vám poradíme a veškerou techniku vám také ...
Elektronika pro klidný spánek
Kvalitní zabezpečení našeho majetku je důležité pro náš osobní klid. Existuje celá řada možností, jak právě tento důležitý a příjemný pocit získat. Pokud do celé věci zainteresujete i svůj dům, pak si vytvoříte chytré bydlení, které se ochrání samo.
Politika a cíle jakosti Laboratoře validací a měření firmy AIRTECHNIK
Společnost AIRTECHNIK se zabývá technickou pomocí při řešení všech problémů s prostředím a funkcí technických systému. Poskytuje samotnou realizaci projektů, konzultaci, zaregulování vzduchotechniky či dodávky, měření a validace. Laboratoř validací a měření pracuje podle systému jištění jakosti dle aktuálních norem. Díky politice a cílům jakosti ...
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Technika pro akce Praha
Potřebujete zajistit překladatelské, tlumočnické, ozvučovací nebo cateringové služby? V tom případě se obraťte na firmu SAN SERVICE, s.r.o., která zajišťuje v této oblasti kompletní servis. Ptáte se, kdo takovéto služby může potřebovat? Zajišťujeme kongresy s mezinárodní účastí, semináře, workshopy, prezentace a večírky, běžné zábavní akce, ale ...
Nízkorychlostní odšťavňovače HUROM
Máte rádi čerstvou ovocnou šťávu? Nebo zeleninové smothie? Vychutnejte si je z pohodlí svého domova. Nízkorychlostní odšťavňovače HUROM jsou zárukou kvality. S nimi si jednoduše vychutnáte doušky čerstvé šťávy kdykoliv budete chtít!
Jak dostat do školních tříd čerstvý vzduch?
Zdravé prostředí je pro děti základem zdravého vývinu. Platí to i v případě čerstvého vzduchu, kterého je právě ve školních třídách nedostatek a je střediskem škodlivin, které děti musí dýchat. Že děti nedýchají ve třídách zdravý vzduch, prokázalo i měření zdravotního ústavu Břetislav Lapisz. S novým způsobem zajištění čerstvého vzduchu přichází ...
Zajištění ozvučení a osvětlení je při pořádání akcí velmi důležité
Chystáte se pořádat koncert, konferenci, sportovní událost nebo jinou více či méně veřejnou akci? Ať už budete mít vše do posledního detailu naplánováno, špatné ozvučení a osvětlení může celkový dojem z akce pokazit. Využijte služeb profesionálů, kteří se postarají o kompletní ozvučení i osvětlení akcí různého rozsahu.
Detail, na kterém záleží konečný výsledek
Současná doba dává mnoho prostoru odborníkům na designové návrhy interiérů i exteriérů. Můžeme mít nejnovější výstřelky, ale také například světla ve stylu retro. Co však zůstává vždy stejné, je požadavek na nejvyšší kvalitu. A pokud se k tomu přidá doprava zdarma, pak už není co řešit.